RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-14 20:13:43

linnklasson blogg

linnklasson blogg på Nouw

TACKSAMHET

2018-10-20 00:56
Från linnklasson

Livet. Livet går upp och det går ner, så är det för alla oavsett vem man är. Men att kunna vara tacksam för både det negativa och det positiva i livet är ibland inte så lätt. Jag vet bara själv hur hopplöst allt känns när man känner att man är längst ned på botten eller när man kanske hade haft större förhoppningar om något som inte blev som man tänkt sig.

Men en sak har jag lärt mig, och det är att det alltid kommer något positivt ur det negativa. Det kanske inte händer direkt men med tiden kommer det. När du väl inser vilka erfarenheter du har och vad du gått igenom kommer du förmodligen se detta.

Utan tacksamhet kan man lätt vända på dessa, alltså få något negativt ur det positiva och detta kan vara farligt. Inte bara för dig utan även för andra. Men samtidigt kan det även vara farligt att vara för positiv då det lätt kan göra så dina känslor blir förminskade, man måste ha ett mellanting mellan dessa.

Ja tänker bara på hur snabbt livet kan förändras. När jag började gymnasiet var jag en osäker tjej som knappt visste eller fattade nånting om mig själv. Nu när jag går sista året på gymnasiet känner jag mig själv utan och innantill. Jag har fantastiska vänner och familj, en fantastisk flickvän och en fantastisk klass. Visst, jag har fortfarande mina diagnoser som jag dagligen kämpar med men jag är tacksam. Tacksam för vad livet ger mig och tacksam för vad livet lär mig.

Tack.


HEJHEJHEJ TILLBAKAAAAA

2018-07-22 11:58
Från linnklasson

Hejsan!!

Nu är jag tillbaka!!
Under tiden jag varit borta härifrån har jag flyttat från Stockholm till Lycksele igen och flyttat ihop med min babeee!! Har börjat jobba på Ica och jobbar såsåså mycket denna sommar så har inte hunnit med så jätte mycket förutom att spendera tiden med mina nära och kära!!

Iallafall, så var jag och fjällvandrade igår som var så sjukt kul! Min kusin från Borås är här med hennes pojkvän så var ju tvungen att visa dom fina fjällen vi har här uppe! ☀️

Men iallafall så är jag tillbaka nu och kommer dela med mig av allt möjligt igen så det är bara att följa med! Hoppas ni har det bra för det har jag och njut av solen nu och förhoppningsvis det lilla regn som kanske kommer snart!

Hadegötthajjjjjj

Långhelg!!!!

2018-05-09 15:34
Från linnklasson

Hejsan svejsan!
Sitter just nu på flyget i väntan om att vi ska börja flyga!! Det är ju långhelg nu så nu ska jag till Inga (min flickvän) och bara mysa där tills söndag!!
Ett tips när ni flyger, 1) lyssna på musik (så man slipper höra barn skrika) 2) spela sudoku!!! Det gör att tiden går mycket fortare!!
Hoppas ni har en bra helg för det kommer jag ha!! ☺️ jag tänkte skriva lite om vänskap i mitt nästa inlägg så håll koll!!
Adjöss

Fylla år, Mahalo och tatuering :)))

2018-05-02 23:38
Från linnklasson

Hej igen!
Sen jag har varit borta har jag hunnit fylla 18, ätit på Mahalo och tatuerat mig :)))
Att fylla 18 var kul.
Att äta på Mahalo var gott.
Att tatuera mig var spännande. 


Att fylla 18 har ju alltid varit en grej enda sedan man varit liten (iallafall för mig). Jag har alltid längtat till att bli "vuxen", jag vet inte varför men så har det iallafall varit! Nu vet jag ju dock att jag inte är vuxen bara för att jag är 18, jag måste fortfarande ha mamma och pappas hjälp i vissa grejer. Men men!!.:)) 


Om du inte har ätit på Mahalo borde du göra det, om du är i Stockholm någon gång! Det är såsåså gott och fräscht! Jag köpte en bowl som ni kan se på bilden där uppe och det kommer jag absolut göra om! Ska faktiskt in till Stockholm i helgen eftersom min flickvän kommer hit!! Vi firar 1 år på lördag!!!☺️☺️☺️ 


Förresten!! Att tatuera sig på underarmen gjorde inte så ont??? Jag trodde verkligen att det skulle göra ondare än vad det gjorde! Så om ni har tänkt tatuera er där, va inte rädda, det va typ skönt!!

Hoppas ni haft en bra vecka, snart är det fredag!! KÄMPAA!! Tänk att vi har jätte många helgdagar framöver och sen är det SOMMARLOV!!!
Aja, adjöössss!! ☺️☺️

Varde ljus

2018-04-14 16:55
Från linnklasson

Woooooo våren är här!! Det har typ varit sol hur länge som helst nu?! Vad häääänder???
All snö är borta här i Stockholm och hemma i Norr är det bara paradis som ni har sett i mina tidigare inlägg. Det är verkligen så skönt, snart kommer sommaren och värmen! Dock så ska jag endast jobba och ta körkort i sommar men haha äsch det blir nog bra ändå, ska ju faktiskt flytta ihop med min käresta!!
Känner ni också hur mycket gladare och piggare man blir när ljuset kommer? Jag vne men jag känner iallafall varje år att jag blir bara så glad och taggad på livet när ljuset kommer och det är så sjukt skönt!
Hoppas ni har en underbar helg och njuter av solen så hörs vi!
Adjöss

Att vara sig själv

2018-04-13 16:43
Från linnklasson

Att vara sig själv kan vara väldigt svårt och att veta vem man själv är kan också vara väldigt svårt. Jag tror att nästan alla som inte säger att de bryr sig om vad andra tycker egentligen bryr sig, innerst inne. Vad andra tycker och tänker om en har stor påverkan på alla, vare sig man vill det eller inte. Tyvärr.
Såklart att en del ändå går sin egna väg trots vad andra tycker men innerst inne bryr man sig, det är mänskligt.
Varför har vi människor så lätt att snacka om andra? Varför den gör si och så. Varför har vi så lätt för att lägga oss i andra människors liv och tycka till om vad dom gör istället för att satsa på oss själva? Varför har vi människor så lätt att håna och trycka ner andra? Och varför har vi så svårt att vara glada för andra?
Dessa frågor ställer jag mig jämt men jag kommer aldrig riktigt fram till något bra svar. Visst, en del kanske är avundsjuka eller inte säkra på sig själva osv men är det verkligen ett bra svar? Tycker du att det är okej om jag skulle lägga mig i ditt liv och berätta för dig vad som är rätt och fel bara för att jag inte var säker på mig själv? Tycker du att det skulle vara okej om jag ständigt pratade bakom din rygg och hånade dig? Skulle du då tänka, ja men det är okej för hon är inte säker på sig själv, hon är bara avundsjuk och det är okej!
Nä jag tror inte det. För det är inte en bra anledning till att trycka ner någon. Bara för att jag inte trivs med mig själv ska väl inte jag gå och göra så att andra inte trivs med sig själva? Jag ska väl istället uppmuntra dom till att inte tänka som mig isåfall?
Jag vet fortfarande inte hur jag ska komma fram till något bra svar men jag antar att det är samhällets påverkan på människor som har gjort att alla måste vara på ett sätt. Vilket är synd.. Det jag försöker göra är att se alla, iallafall försöka och även försöka visa att man kan vara sig själv! Även fast jag fortfarande ibland kan ha svårt för att vara mig själv fullt ut! Eftersom det kan påverka någon annans dag eller liv till något positivt och jag vill iallafall hjälpa till så att alla nån gång får känna sig värdefulla och speciella, för alla är det! Om alla bara släpper tanken om vad andra tycker om en och om alla bara slutar prata illa om folk så kan det kanske bli lite bättre iallafall!
Tack för mig, adjöss

Tillbaks till verklighet

2018-04-08 20:04
Från linnklasson

Och där va påsken över....!
Har verkligen haft den allra bästa påsken i mitt liv!!Träffat nära och kära, mycket snö, skoter & skidåkning, firat Inga på hennes födelsedag osv osv osv!! Haft så fullt upp att jag inte hunnit skriva nåt här haha!! Men nu ska jag tillbaka till skolan så jag antar att jag kommer ha as mycket tid för att lägga ut lite tankar här då!
Just nu sitter jag iaf och väntar på flyget till Arlanda. Asså jag HATAR att vänta, kan verkligen inte sitta still haha!!
Aja hoppas ni haft en bra påsk iaf så hörs vi snart! Adjöss

Fjällen<3333

2018-03-30 19:47
Från linnklasson

Tjolahopp!
Just nu befinner jag mig i Slussfors hos mormor. Inga lämnade mig här igår och på söndag åker jag till henne i Tärna!
Hade en jätte mysig och rolig skotertur idag med två vänner från söder, vi körde upp på fjället, solade och hälsade på mor å far i deras stuga!
Hoppas ni också har en grym påsk!☺️
Hade gött hajjjjj!!!✌

I Norr!

2018-03-26 12:44
Från linnklasson

Framme!!

Igår kom vi fram till Umeå vid typ halv 6 och vi alla var sjuuuukt trötta! Resan gick jätte bra och det kändes som att det gick as fort haha! Just nu så ligger jag och pluggar hemma hos Inga medan hon är och gymmar ☺️

Btw så är Norrland det finaste jag vet, speciellt dagar som dessa när solen skiner och snön bara glittrar!

Hoppas ni också har en jätte bra dag!

Adjöööösss

Stockholm

2018-03-24 22:22
Från linnklasson

Gokväll! nu är det sista natten här på Östermalm innan man drar hemåt!

Jag och Inga (min flickvän) har alltså fått låna min underbara vän (Ida)'s lägenhet denna helgen. Det har verkligen varit jätte mysigt! Igår tog vi det bara lugnt och idag promenixade vi runt på stan, fikade och bara hade det allmänt roligt! Sen kom vi tillbaka till lägenheten, lagade mat och myste framför datorn. Imorgon ska vi upp TIDIGT för att åka bil till Umeå, ser typ fram emot en roadtrip!!

Om ni undrar vad Inga gör här och varför jag tar påsklov tidigare så ska jag förklara det nu. Inga och hennes mamma skulle hit denna helgen och behövde ta bilen eftersom de skulle lämna grejor i deras lägenhet här i Stockholm. Jag har nyss opererat mig och har fortfarande en stor blödningsrisk och speciellt om jag ska flyga. (Hade bokat flyg från Sthlm till Ume på onsdag men var tvungen att avboka det) eftersom jag måste ta det säkra före det osäkra. Så då passar jag på att åka bil med Inga och hennes mamma imorgon när dom väl ska åka upp till Ume!☺️

Hoppas ni haft en bra dag! Imorgon kommer update om hur den långa resan gick

 Adjöss!✌