RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-14 08:11:17

idatoresten blogg

idatoresten blogg på Nouw

Äckligt

2018-11-28 19:11
Från idatoresten

Jag var 7 år första gången killen som jag var kär i slog mig i ryggen. Han slog mig i ryggen, varje rast när han såg mig. Det på gick i några månader. En lärare såg och sa till. Det var första gången jag fick höra av en vuxen människa att "han gillade dig och han vet bara inte hur han ska visa det."

Jag var 11 år första gången som jag minns en kille påpeka mitt utseende. Att jag var sexig och hade gjort silikon tuttar.

Jag var 12 och killar skrev att dom ville ha bilder på mig för jag var sexig

Jag var 13 när jag fick skit av lärare för att jag tjafsade med killar för att dom gick på mig och kallade mig saker. "Bry dig inte, han/dom gillar dig säkert bara. Du får komma till oss om han/dom inte slutar." När jag väl inte gjorde motstånd och gick till en vuxen på skolan så skulle jag "bara ignorera" det.

Jag vara 14 och blev kallad hora. Jag var äcklig, Blev utfryst för att jag inte ville vara tillsammans med min dåvarande pojkvän och fick höra att jag förtjänade orden. Bara för att jag inte ville vara tillsammans med honom.

Jag var 16 första gången en kille sa till mig att jag inte alls mådde dåligt utan att det var något jag hittade på för att få uppmärksamhet.

Jag var 17 när jag sa NEJ till en kille att jag inte ville ha sex med honom. Jag sa något om anmälan men det var ingen som skulle tro mig fick jag hör av han. 

Jag var 18 när en kille började påpeka hur jag såg ut. "Ska du verkligen äta det där" "Nu när du har ätit det där så måste du gå och träna efteråt"

Jag var 18 år första gången jag anmälde killar för sexuella trakasserier. Polisen frågade vad jag hade på mig och om jag hade sagt NEJ tillräckligt högt när dom omringade mig.

Jag var 19 när jag gjorde en abort. Jag mådde psykiskt dåligt, hade så ont i min kropp. Jag fick skit av en kille för att läkaren inte kom och ville skriva ut mig. Han blev arg för att jag inte kunde gå tillräckligt snabbt till bilen efter för att åka hem.

Jag skulle fylla 20 när jag följde en kille för att äta mitt natten. Han mådde dåligt och berättade att han hade blivit anmäld för våldtäkt. Tjejen hade ångrat sig under samlaget och sagt nej. Men han hade fortsatt. Han sa till mig gång på gång att om han verkligen ville kunde han våldta mig men att han inte hade gjort fel mot den där tjejen.

Jag var 20 när jag sa nej till en kille som ville ha sex med mig. Men fick kommentaren "jag vet att du vill, du ville innan" Jag bad han sluta men fick ännu en gång hör "att JAG ville".

Jag var 20 när jag slog en kille för att han påpekade en av mina kompisars utseende och för att han taffsade. En vakt tog tag i mig, jag berättade vad som hade hänt och han säger medan han leder mig ut att det var jag som hade gjort fel.

Jag var 20 när en polis kommenterade min kläder och frågade om jag verkligen skulle ha på mig det medans jag blev granskad från topp till tå.

Jag var 21 första gången jag blev tillfrågade hur mycket pengar jag vill ha för att skickade bilder och skrev med han.

Hela livet har killar påpekat saker om mitt utseende. Tryckt ner mig, förminskat mig. Jag har tagit det. För redan som liten när jag vände mig till en vuxen så gjorde dom inget. Även i äldre dar har "vuxna" ansett att jag gjort fel och att jag helt enkelt få skylla mig själv. Det har hänt så mycket mer, men mycket har jag förträngt, försökt glömma. Visa dagar kan jag inte se mig i spegeln för alla orden/händelserna ekar i mitt huvud. Jag bearbetar det saker varje dag. Ofta är stark och låter inte demonerna övervinna, men ibland orkar jag helt enkelt inte att kämpa. Jag orkar inte älska mig själv. Tack vare er killar där ute!!!!!

...

2017-12-02 19:21
Från idatoresten

Tell me you love me

2017-12-02 07:20
Från idatoresten

.

2017-12-02 00:28
Från idatoresten

End.

Sömnlösa dagar

2017-12-01 11:17
Från idatoresten

Jag är så trött, jag är nära på att brista. Jag är nära att lämna allt.
Mitt mörker tynger mig, låter mig inte sova. Blundar jag vaknar jag upp i panik. Jag börjar se allt så suddigt igen, låt mig inte tappa min styrka som jag äntligen har hittat. Som jag har jobbat på så länge. Låt mig klara detta med. Jag ska klara detta också.

Han.

2017-11-10 17:21
Från idatoresten

Han åker snart.
Jag kommer inte kunna träffa han, få skratta med honom, bara ligga i sängen bredvid honom och känna mig lycklig.
Jag är så jävla rädd. Jag har varit rädd så länge för detta ögonblicket.
Han får mig att känna mig... att jag duger.
Mina tankar blir så mycket klarare när jag har honom vid min sida.
Jag har alltid varit rädd att älska människor, släppa människor mig nära. Men han är värld det. Från första sekund. Jag skiter i mina rädslor, jag utmanar för jag vill inte förlora honom.
Jag älskar honom utav hela mitt hjärta!

Let them go

2017-10-09 23:39
Från idatoresten

Att släppa människor som tar alldeles för mycket energi är en sådan befrielse. När man inser att det inte är rätt och äntligen tar steget och släpper.
Genom åren har jag haft människor som inte gjort att jag kan andas. Som gör mitt mående så mycket värre, som gjort att jag inte vågat fokusera på att må bra själv.

Det finns människor som jag velat avsluta det på en finare sätt, reda ut saker. Det finns även dom människorna jag saknar men att blivit så att vi har tagit andra steg i livet utan varandra. Men allt händer av en anledning. Jag är glad att se vart jag står idag och att jag har lärt mig vilka människor jag ska kämpa för.

Drömmar vs verklighet

2017-10-09 23:26
Från idatoresten

Att jag från ena dagen kan må hur bra som helst och sen till en annan dag vara nere i helvete.
Mitt bröst värker, ångesten blir större.
Ibland är smärtan så stor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den väcker mig, håller mig vaken.

Att lära sig att leva med det är svårt men när man väl lärt sig så går det mycket bättre. Man lär sig hur dagarna ska vara och hur man ska kontrollera allt. Man lär sig hur ångesten blir mindre.

Jag är inne i en period där jag drömmer om så mycket jobbigt. Men jag är glad att det stannar där. Att det bara är drömmar och inte verklighet. Att jag kan skilja på det.

Let you down

2017-10-09 23:20
Från idatoresten

Åhh mitt hjärta!

2017-07-07 02:15
Från idatoresten

Hittade bilder från när Rufuz var liten, och vad jag saknar tiden. Han blev min bästa vän. Vi delade så mycket tid med varandra, han sov med mig, väntade på mig medan jag duschade. Ikväll saknar jag mina små hjärtan lite extra