RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-03-17 16:41:17

Tyras blogg

Tyras blogg på Nouw

Dag 11/24 ( The Christmas chronicles)

2018-12-11 19:06
Från Tyras

Sry för dåligt uppladdning men det är mycket nu med skolbyte och annat men jag försöker hahah.

Denna filmen är omtalad av alla dom rätta anledningarna. Den är sååå mysig och välgjord. Dock så såg jag den med dubbning för vi såg den hela familjen och den var inte bra. Så om nu ska se den kolla utan dubbning.

Den får 9,5/10 pepparkakor

Har inte så mycket mer att säga om den här filmen förutom att kolla på den för den jätte mysig.

Dag 8/12 (The Christmas Prince: The royal wedding

2018-12-08 17:59
Från Tyras

Idag så såg jag tvåan av filmen jag såg igår eller det var som en fortsättning.

Idag så har bakat hela dan massor utav olika saker och det har varit jätte mysigt. Men också klätt granen.

Den får 7,5/10 pepparkakor

Spoiler:

Jag känner såhär det var en bra film men problemet kunde varit lite tydligare. Sen var det också konstigt att Simon gjorde en 360 och förändrades så mycket men men. Men det som jag tycket var bra var att man redan kände karaktärerna och därför kom man lättare in i filmen. Jag gillade också att Emilys och Ambers relation växte för jag gillar dom karaktärerna. Sen så kändes den mer äkta en många andra kungliga filmer för allt var inte en dans på rosor. Slutsatsen är att det var en bra fotsättning men jag gillar ettan bättre för den hade en mer jul mirakel känsla.

Dag 7/24 (The Christmas prince)

2018-12-07 16:57
Från Tyras

Ja nu det har gått två dar nu men vi tar en film idag och en imon så är vi tillbaka på schemat sen.

Igår så såg jag denna filmen och jag har sett den förut men ville så om den på grund av valet av film imon (ni får kolla in imon).

Den får 8/10 pepparkakor

Spoliler:

Jag tycker att det är lite konstigt att slottet inte är mer noggranna med vilka som kommer in i slottet och börjar jobba där men jag förstår att det är en julfilm. Sen så gillar jag prinsens lillasyster, hennes kommentarer är så bra. Sen tkr jag att slutet är så klockrent för man fattar att det kor mer. Men det är fortfarande ett bra slut på allt.

Puss och kram skumbanan

Dag 4/24 Christmas Wedding Planner

2018-12-04 09:37
Från Tyras

Jag måste bara börja med att säga gud vilken mysig film som jag rekommenderar.

9,5/10 pepparkakor

Spoiler:

Först och främst jag älskar Kelsey, och hennes inre röst är klockren. Jealous Bridesmaid hon hade bara det namnet hahah, var så bra hon var pricken över i:et. Jag trycker även att dramat var lagom. Det var ett tydligt problem och bröllopet gjorde det mer spännande. Men sen så önskar jag att när Conner och Kelsey träffades så skulle dom kanske kunnat göra det lite mindre uppenbart men men. Sen så skulle jag vilja att dom sa att meddelandena var till hennes mamma i början för jag trodde hon var galen halva filmen hahah. Sen så kan jag väl erkänna att bröllopet var lite väl plötsligt i slutet men bortsätt från det så tyckte jag att det var en så bra film.

Dag 3/24 Julmusik

2018-12-03 16:59
Från Tyras

Denna spellistan har mina favorit jullåtar och jag tycker verkligen ni borde kolla in den. Mitt namn ser ni på bilden. Sry för sent inlägg och kort. Men imon kommer en ny film recension!

Day 2/24 (The Princess switch)

2018-12-02 09:50
Från Tyras

Hej!

Igår så såg jag the princess switch och jag tycker att det var en mysig julfilm som jag rekommenderar. En sak som var lite ovanlig vara att jag blev helt uppslukad utav filmen. Jag tog inte upp mobilen under hala tiden, vilket är ett bra tecken enligt mig. 

Av mig får den 8/10 pepparkakor

SPOLIER....

För det första så tycker jag att allt flöt på ovanligt bra och jag förstår att det ska vara en mysig julfilm men. Jag tycker kanske att det skulle uppstått lite mer problem när dom skulle byta tillbaka men jaja man kan inte få allt här i livet. Jag tyckte också att han all vetande gubben som kom in då och då skulle fått lite mer förklaring med tanke på att han förde filmen vidare, på sett och vis. 

Bortsätt från det så tycker jag att den är en otroligt mysig film som jag tycker att ni ska kolla på.


Det är december och jag är tbx

2018-12-01 10:58
Från Tyras

Förstår ni att det är december, för det gör nämligen inte jag. För några veckor sen så fick jag en ide att jag vill göra som en julkalender. Från början var det bara menat för mig men sen kom jag på att jag kan blogga om det och jag kommer att kolla på 12 olika julfilmer och sedan recensera dom här i bloggen.

Själv har jag alltid älskat julfilmer och detta känns som ett bra sett att se lite fler nu. Alla filmer jag kommer kolla på kommer att finnas på Netflix och det kommer att komma ut ett inlägg varannan dag på jämndag så jag hoppas ni är taggade och kommer att kolla på lite fler julfilmer.

Pause!

2018-09-01 12:21
Från Tyras

Hej!

Nu har jag tagit mig igenom två veckor i skolan och gud vilken skillnad det är jag är helt chockad, och alla säger att det bara kommer att bli värre, just nu finns det inget värre hahha. Vi har haft sån tur alla andra år med schema och läxor men nu var det som om det kom ett bakslag. Men i alla fall så har jag beslutat att jag ska ta en lite pause jag känner inte att bloggen är en prioritet och jag känner mig inte motiverad att blogga men när jag gör det kommer jag tillbaka och jag hoppas att det är snart ville bara säga det och att vi hörs snart igen, puss och kram skum banan!

Fall Moodboard

2018-08-23 13:49
Från Tyras

Hej!

För några veckor sen så la jag ut ett somligt inlägg där jag hade några sommarbilder i ett collage och det verkade vara uppskattat. Jag vet att det inte att det inte riktigt är höst men jag skulle säga att det börjar bli. Detta vet jag för att jag satt och skrolla Pinterest och så såg jag lite höstbilder och det var då jag visste att det var dags för lite höst inspo. För jag gillar hösten jag tycker att det är så mysigt när det är lagom kallt, inte regnar, alla löven är fina, och det inte blir mörkt för tidigt. Vilket brukar vara lite för mycket att fråga efter haha. I alla fall hoppas jag att vi kan önska efter en mysig höst så ses vi imon med ett nytt inlägg. Puss och kram skumbanan!

V. Låtar

2018-08-21 06:34
Från Tyras

Godmorgon alla!

Vaknade ovanligt tidigt så tänkte att jag lägget upp ett inlägg nu. Jag känner att det var ett tag sedan jag gjorde en veckans låtar så jag hittade fyra låtar som jag vill dela av mig utav. Jag har även bytt tillbaka till Spotify så om ni vill följa mig där så heter jag Tyra.floren. Jag har inte gjort jätte många spellistor men jag jobbar på det!

Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi i nästa!

linnen

2018-08-20 14:21
Från Tyras

1 Print Lace Singlet 259 kr / 2 Print Lace Singlet 259 kr/ 3 Print Lace Singlet 259 kr

Hej!

I dagen inläggs tänkte jag prata om jag vet inte om det är en trend men något i det stuket. Det är linnen med någon spets detalj jag tycket att dom är så fina och jag tycket att man kan dressa upp och ner dom. Jag såg dessa på Na-Kd som jag tyckte var otroligt söta med prickarna som en fin detalj.

Vet ni vad! Jag har börjat skolan vilket är så konstigt. Jag är en rutin människa och över sommaren så brukar jag inte vara jätte produktiv jag känner helt enkelt att jag blir mer produktiv när skolan börjar för att man har någonting som man göra som får igång dagen på ett bra sätt enligt mig.

Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi imon!

Swaeters

2018-08-16 10:42
Från Tyras

1 Flounce Sleeve Knitted Sweater 209,30 kr/ 2 V-neck 299 kr/ 3 Oversized Leo Sweater 499 KR

1 Wide Rib V-neck Knitted Sweater 399 KR/ 2 Savea Jumper 599 kr/ 3 Deep Front V-neck Knitted Sweater 299 kr

Hej!

Det känns som om att hösten börjar komma och fram vilket oxå betyder att man får ha på sig varmare kläder. Jag älskar tröjor utav alla sorter men jag hittade sex st från Na-Kd som jag tyckte var fina.

Jag är en sån som alltid somnar med att kolla på tillexempel Youtube och har gjort det så länge jag kan minnas men igår så stängde jag av allt kl 21 och somnade vid kl 23 och jag somnade betydligt mycket tidigare plus att jag fick tid att läsa vilket jag tyckte var super härligt. Så om ni är som mig testa det för jag kan starkt rekommendera det!

Puss och kram skumbanan!

dagens lista

2018-08-15 10:36
Från Tyras

DAGENS MÅENDE: Jag mår super bra jag försöker vända tillbaka dygnet så lite trött men annars är det bra

DAGENS BORDE: Gå och gymma (Redan gjort men kom inte på nåt annat)

DAGENS Frisyr: Bulle

DAGENS KLÄDER: Träningskläder nu sen ingen aning

DAGENS LÅT: Eastside

DAGENS FUNDERING: Skolan börjar snart

DAGENS VILL HA: Moppe för jag ser alla andra med moppe och det känns som om allt mitt liv skulle bli bättre med en moppe hahah

Hej!

Som ni inte vet så har min dator varit sönder hela sommaren men idag fick jag tillbaka den och jag är så glad. Ville bara säga hej jag lever och vi ses imon!

Nytt Skal (day birger et mikkelsen)

2018-08-05 13:42
Från Tyras

Hej!

I dagens linlägg så tänkte jag dela med mig om att jag har tagit det stora steget i livet och köpte ett nytt telefonskal. Jag är så stolt över detta hahha, för jag har försökt hitta ett nytt skal i två år för jag har tröttnat på mitt andra. Så när vi var innne på Raglady så såg min mamma skalen så vi köpte matchande och vi tänkte gud vilken bra ide men när vi har dom nervända så ser man inte vems som är vems så vi tar alltid upp fel telefon vilket är skit störigt. Men ja ja vi har ju i alla fall matchande skal nu. Jag älskar detta skalet det har en lite rosa ton vilket gör det så att det matckar med det roseguldiga. Puss och kram skumbanan!


Semester

2018-08-04 13:00
Från Tyras

Hej!

Jag hade en plan måste jag bara börja med. Jag skulle åka till Kroatien blogga och allt skulle flyta på som vanligt men riktigt så gick det inte. Jag tog inte upp datorn på hela semestern och jag är på ett sett glad över det för jag hade det så bra och bara kände att jag inte behövde blogga. Jag tror att det kan ha varit bra eftersom att jag bloggar för att jag tycker att det är kul och jag vill bara göra det när jag känner för det, för jag kan känna att det annars blir som ett stress moment i livet.

På tal om något helt annat skolan börjar snart och jag är på ett sett taggad för jag känner att jag är klar med sommaren, jag har varit i jag vet inte hur många länder eftersom att vi har bilat en del och det har varit så häftigt att se så många nya ställen men nu vill jag ha höst. En till sak som jag har tänkt på är att jag börjar åttan! Jag kommer ihåg när någon ändrade namn på vår klassgrupp på snap till 8:an och jag ba varför är jag med i denna gruppen.

Vi hörs vi imorgon med ett nytt inlägg! Puss och kram skumbana!

Na-kd X

2018-07-18 15:25
Från Tyras

Linn Ahlborg X NA-KD -Vit klänning 699 SEK

Linn Ahlborg X NA-KD -Röd klänning 399 SEK

Linn Ahlborg X NA-KD -#2 Vit klänning 119,70 SEK

Debiflue X NA-KD - Gul klänning 299 SEK

Debiflue X NA-KD -Blå Off solder top 89,70 SEK

Debiflue X NA-KD - blå tube top 74,70 SEK

Iva Nikolina X NA-KD -Vit Off shoulder klänning 399 SEK

Iva Nikolina X NA-KD -Peach klänning 399 SEK

Hannalicious X NA-KD-Sand V-neack klänning 119,70 SEK

Hej!

Sry för att jag har varit lite off men bloggandet men jag är så trött och jag vet inte vad det är jag har bara ingen energi över huvud taget. Men en sak som jag tkr är så coolt är alla kollektioner som na-kd har gjort med influensers. Så jag hittade lite plagg som var framtagna utav dom så jag tkr är skit snygga.

Men vi ses igen imon, puss och kram skum banan!

Jag är hemma!

2018-07-14 19:58
Från Tyras

Jag är äntligen hemma jag älskar att resa men känslan att gå och lägga sig i sin egna säng är fan oslagbar när man har varit iväg. Jag hade en underbar resa och fick se så mkt coolt. Kan vi bara snacka om den där drinken som jag drack i Marbella det var den godaste drinken jag har druckit och en utav dom största hahah. Och om ni undrar vad jag och mamma har på händerna är det parfym prover som var små blommringar, så himla gulliga. Men nu så tänkte jag gå och sova för jag är såå trött så hörs vi imon med ett nytt inlägg. Puss och kram skum banan!

Adidas Skor

2018-07-12 12:21
Från Tyras

För några veckor sedan gjorde jag ett inlägg där jag visade tre olika Stan Smith och sa att jag skulle göra ett inlägg där jag hade köpt dom och det har jag nu och detta är inlägget. Jag köpte dom marinblåa och jag är så himmla nöjd. Jag andvänder dom hela tiden jag hade dom i London jag fick inte sko skav elr nåt dom är så sköna. Jag är även så stolt över hur vita dom är eftersom att alla mina andra vita skor inte är vita och dessa har jag havt i 3 veckor och levit i dom, och dom är vita hur jag lyckas vet jag inte så tyvär har jag inga tips hahahh. Men om ni skulle vilja läsa mitt förra Stan Smith inlägg så finns det länkat under ha en fortsatt bra dag så ses vi imon puss och kram skum banan!

Förra Adidas inlägget

To all the boys I've loved before (book)

2018-07-10 10:53
Från Tyras

Just nu läser jag denna boken. Jag är helt fast den handlar om Lara Jean som har varit kär i fem killar och för att komma över dom så skriver hon ett brev till dom. Inte ett som dom ska läsa ett för bara Lara med alla känslor, saker om personen hon lämnar inget utanför hon lägger sedan dom i en box som hon förvarar i sin gardrob men en dag är boxen borta och det visar sig att breven har skickats ut till killarna och ni kan ju tänka er paniken och dramat det bli. Jag tkr att den är jätte bra. Den är på engelska men jag tkr inte den är svårläst och jag skulle inte säga att jag är världsbäst på språket. Så om jag klara den klarar nog du den. Hoppas ni gillade detta inlägget mitt intresse för böcker har växt på sistånde så detta är nog inte sista bok inlägget ni ser. Puss och kram skum banan ses imon!

Update #1 (Spanien)

2018-07-09 09:31
Från Tyras

Nu har jag varit här i en dag snart och jag älskar det vi bor i ett hus uppe på ett berg och med pool som tur e eftersom att vi har en bit till havet men dit tänkte vi åka idag. Det blåser lagom så att det inte blir jobbigt varmt, vilket är härligt. Igår så somnade jag vid 22.00 och ska jag var helt ärlig kommer jag inte ihåg senaste gången jag somnade så tidigt vilket inte ksk är så bra ,en det visar bara hur trött jag var men nu är jag vaken och pigg. Jag måste berätta en sak min kamera HATAR mig varje gång jag ska åka till ett nytt ställe där jag vill fota så tappar jag bort minneskortet elr så kraschar det så det blir telefonbilder men jag hoppas att det fungerar oxå. Men vi hörs imon. Puss och kram skum banan!

V.låtar

2018-07-08 08:38
Från Tyras

Denna veckan tog jag det stora steget och skrev låtar för en gångs skull vilket jag är otroligt stolt över hahaha. Men denna veckan har gått så snabbt och jag är förhoppningsvis påväg till Spanien eftersom att jag skriver detta lördag morgon. Det ska bli Såå kul och jag hoppas på bra väder. Jag tänker att jag ger lite updates då och då som jag gjorde i Stockholm så jag hoppas det uppskattas. Vi hörs imon puss och kram skumbanan!

H&M

2018-07-07 12:49
Från Tyras

GUL outfit - Solglasögon/Gul t-shirt/Jeans/Skor

RÖD outfit - Solglasögon/Röd t-shirt/Shorts/Skor

Jag var inne på H&M hemsida och skrolla och jag hittade dessa plaggen och satte ihop dom till två outfits och jag tkr att de är så simpla och enkla fast e fett snygga. Dom är så simpla fast med en pop utav färg från t-shirtarna vilket jag gillar och detta är typ så jag klär mig varje dag om jag inte har en klänning då har jag en t-shirt ett par jeans/shorts/kjol och ett par sneakers.

Idag är planerna bara att packa för vi drar ikväll.

Puss och kram skum banan vi ses imon!

Gilmore Girls

2018-07-06 15:56
Från Tyras

Jag vet inte var jag ska börja, denna serien är så jävla bra om ni inte har sett den måste ni göra det.

Den handlar om Lorelais dotter som hon fick när hon var 16 år som heter Lorelai men kalls Rory. Eftersom att dom är så nära i ålder för att vara mamma dotter så är dom bästisar och Rorys pappa bor inte med dom vilket gör dom närmare man får följa med i deras liv i heartford en .liten stad där alla känner alla där dom tacklar problem som familjemiddagar, snobbskolor och kärlek och mycket annat. Om ni börjar kolla på denna serien kan det vara bra att veta att den är inte jobbig att kolla på det är inga tunga änmen elr ovanliga varelser den är bara jävligt mysig

2016 så släppte dom som fyra filmer döpta till dom olika årstiderna som jag och mamma ska kolla på när jag är klar med serien. Serien började sänndas 2000 så det är inte den nyaste men det spelar ingen roll för mig.

Detta är även en sak som jag tänkte börja med att varje fredag prata om en film elr serie för grejen med min blogg är att ni ska få följa med i mitt liv och Netflix är en del utav den (det låter som om jag pratar om en människa) därför tkr jag. bara att det är kul om ni får vara med på det oxå. Vi ses imon puss och kram skum bananan!

summer mood board

2018-07-05 09:43
Från Tyras

Det är verkligen sommar det har verkligen varit varmt och härligt nästan hela sommarlovet och jag är så glad över det.

Jag älskar Pinterest jag kan sitta och skrolla i timmar och bara kolla på bilder, hitta Inspo och motivation. Om ni inte har Pinterest så skaffa det snälla. Jag heter Tyrafloren ifall någon skulle vilja följa mig. Jag tänkte börja göra lite sånna inlägg lite inspirerande så jag hoppas att ni kommer gilla det. Puss och kram skum banan!

The body shop

2018-07-04 10:47
Från Tyras

Hej!

Det går bra nu eller vad säger ni. Jag årkar inte hålla på med ursäkter så jag kommer inte heller göra det men det som ni behöver veta är att jag har varit i London och fy vad kul det var jag kände bara att jag ville flytta dit. Det är ett ställe som jag mer än gärna besöker igen. På söndag drar jag till Spanien vilket ska bli kul och där vet jag att jag kommer ha tid att blogga för i London gick man och la sig sent och gick upp tidigt för att uppleva så mycket som möjligt.

Men till inlägget på färjan hem så köpte jag dessa och den första är en mask som man sover med och jag älskar det för att jag är en son som tar på sig en mask på kvällen men inte har årken att gå och tvättta av den innan jag somnar därför är detta perfect. Den är svalkande och än så länge gillar jag den. Den andra är en skrub/wash/mask och den gör att jag känner mig så himla ren i ansiktet efteråt vilket jag älskar.

Det var detta inlägget och vi hörs imorgon puss och kram skum banan.

Update #1 (road trip)

2018-06-16 14:06
Från Tyras

Okej vi är påväg nu! Jag är så taggad just nu så har vi åkte i några timmar och vi är påväg till Holland eller Frankrike så tänkte vi stanna där till på söndag kväll sen så tänker vi att vi drar till London. Men jag tänker att jag gör en lite längre update imon och berättar om bilresan osv. Ses imon, puss och kram skum banan.

Nya naglar och sommarlov!

2018-06-15 10:49
Från Tyras

Hej!

Vad är det för fel på mig jag har varit så jävla trött i går så somnade jag 2 ggr och jag har verkligen inte haft ork att blogga men nu har jag SOMMARLOV, och massa tid eller ja det kan man dividera om för imon så drar jag och pappa till London och jag är så jävla taggad. Vi ska bila vilket ska bli intressant men det kommer nog att gå bra. Jag går runt och säger det är sommarlov för jag har inte fattat det själv jag tror att man idag skulle gå upp klä upp sig lyssna på lite tal sen komma tillbaka på måndag men så är det inte jag jag är så taggad på denna sommaren och jag hoppas att ni är taggade på att följa med.

Jag har gjort akryl och jag blev så jävla nöjd jag ville ha en naturlig färg för det första för att jag tkr att det är så jävla snyggt och sen för på grund utav längden så ville jag inte ha en färg som är så stark för att det är en utav dom första gångerna jag gör detta så jag vill bara vänja mig vi den färgen först. Men nu ska jag iväg till en kompis vi tjejer i klassen ska bada och mysa och sen ska jag hem och packa.

Parfym

2018-05-29 08:22
Från Tyras

Ja det var en vecka i mitt liv utan att ha bloggat jag har varit så trött och jag vet att det inte är någon ursäkt men nu är det den jag kommer att använda mig utav jag har helt enkelt sovit för lite och haft livet fullt upp med annat. Jag har alltid känt att jag bloggar för att jag tycker att det är kul så om jag inte tycker att det är kul eller att jag känner att jag har tid gör jag det inte.

I dagen inlägg ska jag prata om en parfym jag måste bara säga att herre gud var gått denna luktar den är från Zara och en utav mina favorit parfymer den kostade bara 40kr och jag kan säga att det var en utav mina bäst lagda 40kr den håller hela dagen luktar såååå gott och jag har fått så många komplimanger på den. Så jag skulle säga att om du har 40 kr över köp den.

Det var allt jag hade att säga för idag, puss och kram skum banan!

New in

2018-05-21 08:33
Från Tyras

För det första ja jag gjorde ett sånt här inlägg där jag visar ett par nya skor för några veckor sedan och ja älskar skor. Men mitt nyaste tillskott är dessa det är ett par Cienta och dom är som Chipie fast jag tkr dessa sitter bättre och dom luktar så jävla gott. Jag älskar dom och det var oxå därför jag fotade dom så fort jag fick dom för idag kan jag säga att dom är en annan färg om vi säger så hahah. Men jag kan även förvana att det kommer ett annat tillskot till min sko kollektion om ett kort tag haha. Nu ska jag gå till skolan så vi ses imorgon Puss och kram skum banan.

18-05-18

2018-05-20 12:13
Från Tyras

I slutet utav min prao så åkte vi till Donsö och kollade på några stora båtar men det var inte riktigt min grej men jag var glad så länge jag fick köra båten haha. Men idag blir en chill söndag jag ska bara skriva om min prao till skolan och skriva om några artister till musiken. Så det bli chill. Men puss och kram skumbanan!