RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-28 23:11:09

ELINBERGSTRÖM'S BLOGG

elinbergstrom blogg på Nouw

Nystart?

2019-01-27 22:42
Från elinbergstrom

Hej hallå!

Det var ju ett bra tag sen nu.. Livet kom emellan typ haha! Hursomhelst, fick en notis om en ny kommentar här på bloggen och tanke, ”varför inte göra en nystart?”. Vad säger ni, skulle det vara kul med en nystart här på bloggen?

Puss & kram Sålänge♥️

FRÅGESTUND

2018-05-30 16:26
Från elinbergstrom

Eftersom att jag funderar på att starta upp denna blogg på nytt kör vi på en frågestund då det var längesen jag bloggade! Ställ massvis med frågor!!!
❤️❤️❤️

Börja igen? Inte börja?

2018-05-29 18:08
Från elinbergstrom

Heeeej på er!!
Nu var det flera månader sen jag uppdaterade denna blogg. Kom in på nouw’s sida av en slump idag och hittade denna gamla goding Bloggade nästan intill under hela min gymnasietid så denna blogg kan man inte ta bort, memories!!
Hur som helst, vart nästan lite sugen på att börja igen?! Dock vet jag att jag är sämst på att komma på idéer på inlägg hehe. Men blev ändå inspirerad på att börja! Vad tycker ni? Ska jag börja blogga igen?
Tänker att jag avvaktar med ett inlägg om vad som pågår i livet just nu alternativt en frågestund, det vore något!
Kommentera om jag borde börja igen!!!
PUSS!

Status på livet

2018-01-19 23:06
Från elinbergstrom

Hej fina ni!
Nu var det mega längesen jag kikade in här. Tänkte ge er en status på mitt liv haha. Så ja, julen var grym. Mysigt att komma hem till familjen och fira där. Nyår blev också lyckat! Kul att få hänga med kompis från gymnasiet. Under denna period var jag även EXTREMT stressad... Kan lova er att jag var Påväg in i väggen :(

Anledningen? Jo, hade en omtenta den 28 dec som skulle avgöra om jag skulle få börja termin 2. Tur nog klarade jag den, Wihoo! Gjorde även 2 teoriprov samt uppkörningen men blev kuggad. Hade matte tenta direkt efter lovet. STRESS DELUX!

Nu har det somsagt lugnat sig och termin 2 av 8 har precis startat. Engelska är första kursen och det är inte riktigt favvo ämnet. Gillar inte att prata framför människor på engelska och gissa vad de första uppgifterna är? Jo just att prata på engelska!

Annars mår jag bra och har fått igång träningen regelbundet nu. Det känns grymt skönt! Har även blivit med glasögon

Puss!

Uppdate från mitt liv

2017-11-16 19:17
Från elinbergstrom

Haha hej på er!

Nu var det sååå längesen. Det har verkligen kommit massa annat emellan tyvärr... Förra veckan hade jag svenska tenta. Mycket grammatik :( Så den veckan gick åt till att plugga plugga plugga. Jag har en bra feeling men vi får väl se. Såklart blev det tentafest efter (de enda vi gör här i Uppsala ) Men det var en rolig kväll!

Nu har min VFU börjat, alltså praktik. Första veckan är snart avklarad och är så trött. Gått och lagt mig vid 21 varje dag. Inte likt mig men välbehövligt. Imorgon slutar jag 12 och sedan bär det hem till Stockholm. Det behövs verkligen❤️

Juste, flyttade i lördags! Har lite större och mer som ”mitt eget” nu. Känns as bra! Mindre bra med dubbla hyror..

Nu kommer bilder från senaste tiden & lägenheten:

Blandade bilder från senaste månaden

2017-11-04 15:46
Från elinbergstrom

Sorri

2017-11-02 20:32
Från elinbergstrom

Nu var det många dagar av tystnad. Bloggen har glömts av hehe. Är mitt inne i tentaplugg därav tystnaden.

Igår var jag ute på halloween grej på klubben. Super rolig kväll! Var en vit ängel och matchade med min kompis som var svart ängel.

Nu ska jag ta det lugnt!

Massa grammatik

2017-10-30 20:09
Från elinbergstrom

Godkväll,

Sitter just nu och tragglar grammatik. Sånt man behöver kunna när man pluggar till lärare Men alltså det är så sjukt mycket!! Annars har jag hunnit med att träna & vara i skolan idag.

Nu: PLUGG!

Snart flyttar jag(igen..)!!

2017-10-29 19:09
Från elinbergstrom

5år av saknad

2017-10-28 19:05
Från elinbergstrom

Jag saknar dig farmor! Livet är inte rättvist men jag vet att du har det bra där uppe bland stjärnorna❤️⭐️