RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-17 17:35:14

moahanssons blogg

moahanssons blogg på Nouw

vecka arton & tillbaka till jobb

2019-05-03 20:17
Från moahanssons

Efter nästan två månader hemma så har jag äntligen börjat jobba igen. Det är väldigt skönt att komma igång och få in lite rutiner igen, även om det var skönt att gå hemma när jag faktiskt mådde lite bättre så känns detta skitbra.
Planen nu är att arbeta augusti ut, men vi får se hur länge kroppen orkar, det växer ju faktiskt ett nytt liv i min kropp och måste börjar tänka på mer än bara mig själv.

Så, vecka arton. Nästan halva tiden av graviditeten är avklarad. Detta är så ofattbart och coolt.
Jag mår just nu helt okej, mår inte illa på samma sätt och är så mycket piggare. Hoppas så att detta håller i sig och att jag slipper resterande graviditetkrämpor.

myshelg

2019-01-21 00:10
Från moahanssons

Helgen har varit bra. Först kalas i lördags för lillkusinen som fyllde sju. O idga har jag o sambon bara myst hemma o sen varit ute o ätit.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ringa läkaren, hoppas jag får en tid så snabbt som möjligt. Annars ska jag bara till tandläkaren o sen bara ta det lugnt.

tvätt o kalas

2019-01-19 10:50
Från moahanssons

Godmorgon världen.

Har hunnit tvätta ett par maskiner tvätt o jag har gått o lagt mig i sängen igen.

Ikväll väntar kalas i Malmö o en massa mys med familjen.

HELG!!

2019-01-18 22:40
Från moahanssons

Nu är sista passet avklarat o jag tar helg. Äntligen!!!

Helgen består av sjuårskalas hos kusinen nere i Malmö med hela tjocka släkten (kan bli spännande) o förhoppningsvis en massa mys hemma. Det ska bli så underbart.

På måndag är det sista lediga dagen innan jag går på en ny hektisk jobbvecka o då passar jag på att åka till tandläkaren, tvätta o städa. Sådant tråkigt man måste göra..

Behöver sånt här mys snart igen.

uppe sent. IDAG IGEN

2019-01-18 02:40
Från moahanssons

Ännu en dag har gått o klockan är snart 3 på natten o jag ligger nerbäddad i sängen tillsammans med Youtube.

Slutade 22.30 idag o körde då o plockade upp Alex på en mini roadtrip o en massa snack. Lämnade honom strax efter 24 o körde o träffade Emelie en stund, även där blev det en massa prat, vi hade tydligen mycket att prata om för helt plötsligt hade det gått en timme o det var dags att köra hemåt.

Så, nu ska jag försöka varva ner o sen förhoppningsvis få några timmar sömn.

Godnatt.

7 av 8

2019-01-17 14:38
Från moahanssons

Halloj!

Sovit till o från inatt så är helt död idag. Men jag överlever väl. Har bara två arbetspass kvar sen har jag ett par dagar ledigt innan vi går på det igen.

tröttare än fan själv

2019-01-16 23:30
Från moahanssons

Gick av jobbpass 6 av 8 för en timme sen o jag är helt slut. Så nu blir det lite serier i sängen o sova några timmar.

Godnatt.

2019

2019-01-16 13:05
Från moahanssons

Januari 2019

Wow, blir nästa förvånad över mig själv när jag inser hur längesen det faktiskt var jag var inne här. Det borde väl vara något typ av rekord eller?

Livet rullar på som det ska med jobb, familj o hem. Vuxet va? Sådär lite konstigt att faktiskt jag skulle bli vuxen någon gång.

Espresso house

2015-12-10 16:12
Från moahanssons

Hej!

Tänkte köra en snabb uppdatering, sitter just nu på espresso house, har ätit en grillad smörgås och druckit en stoooor latte. Älskar såna här dagar där jag bara kan sätta mig ner och andas, med en kopp kaffe.

Ska försöka skriva lite mer senare ikväll.

Pussar

Egentid

2015-12-09 11:35
Från moahanssons

Det kanske är dags att blogga lite? När vännerna klagar på att min blogg ekar tomt så är det nog dags!

Iallafall, sist jag skrev så berättade jag om att mäklaren hade varit hos oss och lite sådant, och vet ni vad? I februari blir vi Helsingborgsbor! Det blir en rätt stor förändring för hela familjen. Och inte nog med det så hoppas jag på att jag kommer in på utbildningen jag har sökt och att 2016 blir mitt år, året där jag lyckas!

Nog om det, sitter på bussen in till Helsingborg för lite ärenden och sedan blir det nog en kaffe på favoritfiket i min ensamhet. Dock är det faktiskt rätt skönt att ha lite egentid ibland!

Slänger in lite bilder från vad som har hänt den senaste tiden, dock mest festbilder, men vad gör det? :)