RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-05-29 15:23:43

nouw.se/idarosengren

idarosengren blogg på Nouw

29 APRIL

2019-04-29 22:42
Från idarosengren

Hej!
Jag och Patrik ligger helt slut i soffan och myser. Han är ledig varannan måndag så idag har vi varit en sväng på stan. Vi har ätit lunch på thai garden och köpt några plagg till Noel. Hittade sötaste uv-dräkten på Åhléns till sommaren! Så himla fin var den, gul med valar på. Vet inte varför men Noel har alltid varit en val haha. Första kläderna jag fick var med valar på, inredning med valar och hans favoritspeldosa är med en val.
Har känt mig trött och hängig hela dagen fast jag inte är sjuk. Känns verkligen att det är säsong för pollen, även om jag inte blir påverkad varje dag så blir jag så.. pollen trött? Snart ska vi krypa ner i sängen och hoppas jag mår bättre imorgon. Då är det valborg! Så då är det middag på agendan med Emma och Julia + sambos. Det blir att grilla ute på svartudden så kommer bli supermysigt!

4 APRIL

2019-04-17 20:31
Från idarosengren

Hej,
Återigen ska jag ge mig på ett försök att blogga. Vill egentligen bara skriva ner mina dagar, känslor och ha det dokumenterat vad vi gör. Är så fort att man glömmer så vill gärna ha möjligheten att gå tillbaka och läsa.
Just nu sitter jag ute i solen, Noel sover i vagnen och bvc var här för en liten stund sen. Allt såg bra ut med honom och han växer så fint! Dom pratade lite om säkerhet i hemmet bland annat. Jag vet att vi måste börja säkra upp det litegrann men samtidigt så känner jag lite att han kommer lära sig av sina misstag haha. Ska ta bort allt det värsta, som alla kaktusar i Noels höjd och möjligtvis en grind till trappen. Jag är dock väldigt kluven till det för vill hellre lära honom att man inte behöver klättra eller leka där utan att göra det förbjudet.
Tidigare idag hälsade jag och Noel på hos en superhärlig tjej som också har en liten sötnos i typ samma ålder. Hon bjöd på jävligt god lunch och sen tog vi det rätt så lungt, gick på en promenad och pratade skit typ haha. Vid 18-tiden ska jag hämta hem Patrik från jobbet så ska vi hjälpa och köra en soffa till hans mormor och morfar. Ikväll är det parcermoni i PH vilket innebär mys och gotta! Längtar.