RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-04-05 05:52:19

Jenniferssweetiepie blogg

Jenniferssweetiepie blogg på Nouw

Oplanerat gravid som 17 åring

2018-12-05 12:03
Från Jenniferssweetiepie

Hej!
Det var ett bra tag sedan jag gjorde en uppdatering här på bloggen. Under detta året har mycket inträffat. I maj i år blev jag oplanerat gravid med mitt ex. Jag plussade i Juli månad och hade då ingen aning vad som väntade. Jag visste inte om jag skulle genomgå en abort eller inte eftersom jag gjort en när jag var 15. Jag bestämde mig tillslut för att behålla och det var det bästa valet jag gjort. Pappan är inte delaktig och jag kommer genomgå denna resan helt själv. Idag gick jag in i vecka 31 & tänk att det nu bara är 9 veckor kvar tills jag får träffa min prinsessa? Helt otroligt!

Jag tänkte uppdatera så ofta som möjligt här på bloggen, jag kommer även ha en frågestund framöver så ni kan in och skriva frågor på min Instagram story inom kort så kommer jag ta med frågor som innehåller sunt förnuft. Tack!

Jag är tillbaka

2018-02-24 22:50
Från Jenniferssweetiepie

​Hej! Nu var det jätte länge sen sedan jag bloggade. Ikväll fick jag tanken på att jag skulle starta igång min blogg igen. Mitt liv under förra året har varit lärorikt, spännande och livsförändrande. Jag har lärt mig så mycket men samtidigt så lite, jag har lärt mig att inte lita på främlingar, jag har lärt mig hur man sätter igång en diskmaskin och jag har lärt mig att lita på mina instinkter och att inte ta åt mig ut av vad andra säger och tycker. Det går för tillfället bra i skolan men jag är ändå orolig över att jag inte ska klara av gymnasiet. Jag tänker hela tiden "men det löser sig", men då måste jag även göra mitt allra bästa och sluta  vara så ivrig och tro att allt ska lösa sig, för ibland gör det inte det. Förra året har inte bara varit lärorikt, jag har fått vara med om en hel del upplevelser som kommer sitta kvar i mitt minne så länge som jag lever. Både negativa och positiva upplevelser. Förra året ville jag så mycket, saker jag inte kunde och saker som jag även tog tag i och gjorde ändå. Förra året började jag rida, det har gått bra men på grund av att jag föll av från hästryggen för fem veckor sen så har jag tagit ledigt ifrån ridningen vilket känns som ett bra beslut. Förhoppningsvis så tar jag tag i ridningen nästa vecka om vädret är fint det vill säga. På måndag ska jag tillbaka till skolan efter att ha haft sportlov, det känns så tråkigt eftersom jag är så skoltrött och har dålig sömn. Har provat på sömntabletter men det har dessvärre inte haft någon effekt på mig. Nu på tisdag  blir det utvecklingssamtal och jag är så nervös över vad min mentor ska säga och över vad min mamma ska tycka. Jag tänker ändå att jag gjort mitt bästa och att jag måste sätta mitt mående först. Förhoppningsvis tycker hon att jag har gjort bra ifrån mig och så hoppas jag även på att jag kommer in på Barn och fritid efter terminens slut. Har även börjat gå till en psykolog för att prata om min brist på sömn osv. Nu hoppas jag på att denna veckan kommer att gå bra och att jag förhoppningsvis kommer att få lite sömn. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag kan vända på dygnet. Tack för att ni läste!

Första skoldagen

2017-08-22 19:30
Från Jenniferssweetiepie

Så ja... som rubriken lyder så var det idag min första skoldag på 8 månader och jag är stolt över mig själv att jag faktiskt gick dit idag trots att jag var orolig och bokstavligt talat grät hela natten och inte fick någon sömn.. så jag gjorde det? Tack vare att jag tror på mig själv har min självkänsla bara växt ännu mer, vilket jag är otroligt stolt över. Förra läsåret kunde jag inte ens ta mig till busstationen utan att börja stor lipa, då gick jag hem istället och med tanke på alla konflikter som skedde då så började jag spy blod och blev inlagd på sjukan- vilket jag inte uppskattade och hade hellre då varit i skolan än att vara där. Men så går det när hela vår kommun är fucked up- lärarna bryr sig inte som dem aldrig har gjort heller. Jag menar, vart var dem när jag behövde stöd & att få prata med någon? När dem sa varje gång "kom till oss om du har något på hjärtat" vilket jag vill påpeka att jag gjorde men när jag berättade vad en del personer hade gjort mot mig på skoltid så sa dem att jag behövde bevis på att det hade inträffat och att jag säkert bara inbillade mig. Sen i årskurs 8 fick jag byta klass när jag inte ens var boven i dramat- till en klass där jag var utanför och inte ens trivdes i- inte så konstigt då att jag var hemma, eller hur? Sedan därpå sjukskrev jag mig och pågrund av det ligger jag lidandes ett år bakom alla andra & får gå IM, tack vare denna jävla horkommunen! Ändå rätt glad att jag går på en annan skola nu & förhoppningsvis kommer det att gå bra.

Vad har hänt med dig nu?

2017-06-10 21:57
Från Jenniferssweetiepie

Jag kommer ihåg dig, det gjorde jag inte förut. Åtminstone inte den person du brukade vara. Vi har haft våra berg och dalbanor, men visst har vi alltid överlevt. Jag gjorde i alla fall. Du gick från att bli älskad till att bli hatad av mig. Jag ligger i min säng varje kväll och tänker “varför?” och på det som kunde ha blivit om du aldrig hade gjort som du gjorde. Och du vet vad jag pratar om. Den första gången vi sågs var på en parkering, vi satt i din bil i flera timmar och pratade om allt och inget. Du nämnde att du ville bli modell och jag kommer ihåg att jag svarade “det är du redan” och för honom kändes det inte som något alls, men han trodde ju inte på sig själv, hur fan då ska man kunna åstadkomma någonting? och jag tror att han har släppt den drömmen nu. För nu sitter han hemma ensam i sin lägenhet, eller ja inte helt ensam. Han har ju alkoholen och sina cigaretter. Och du som alltid sa till mig “jag hatar folk som röker, fattar dem inte att dem förstör sig själva?” och jag höll med. Men vad fan har hänt med dig nu?
När vi satt på parkeringen så nämnde du en del massa saker- en del saker jag inte ens minns. Men det häpnadsväckande var ju ändå att du sa “kärlek har aldrig varit min grej” och jag blev skräckslagen den gången. Jag tog upp min telefon med min högra hand och såg att min mamma hade ringt mig minst fyra gånger. Jag ringde upp och hon sa åt mig att komma hem. Jag sa hejdå till Adam, för det är så han heter. Han kramade om mig och sa “vi hörs eller något”.
Vi sågs varje dag efter det, men jag var så orolig över att han inte kände som mig som jag gjorde för honom. Men tiden gick och en dag sa han “jag älskar dig”, det sa han i min soffa den 7:e september. Jag sa ingenting tillbaka, men jag tror att han fattade. Och du var min största kärlek men att du gjorde som du gjorde är ofattbart. Vi gjorde saker varje dag ihop, jag skippade skolan, jag sket i mina vänner och jag gjorde allt för din skull- men vad fick jag tillbaka av dig då? sveket kom som en käftsmäll men märket stannade kvar.

Du och jag, det var rätt uppenbart. Men inte trodde jag så om dig. Nej för enligt mig var du den allra finaste killen på jorden & jag vet att ett vackert yttre kan dölja ett mindre vackert inre. Men jag ville inte tro så om dig. Sen kom den dagen du ville göra slut. Jag var förberedd och jag grät inte. Inte ens lite. Ja och sen några dagar senare fick jag reda på att du hade varit otrogen. Jag hade inte tagit åt mig om det hade varit någon jag inte kände men en av mina närmsta vänner? Seriöst då kändes det bara som om mitt liv var en verklighetsbaserad mardröm. Och jag försökte ta mig ur, men jag somnade. För jag ville inte vara vaken mer. För hur fan ska man kunna vara vaken i en mardröm som denna?

Du och jag SMS:ade angående hur vi skulle göra, för du hade glömt saker hemma hos mig och jag hos dig. Sen hade vi glömt hur vi älskade varandra. Eller ja.. om du nu älskade mig. För det vet jag inte.
Sen berättade du som från den första dagen “kärlek har aldrig varit min grej”. Och jag visste det men vi älskade ju varandra? Eller var det bara jag?

Några blogginlägg senare

2017-06-03 16:15
Från Jenniferssweetiepie

Några blogginlägg senare.. ja det var ett tag sen. På senaste tid har jag haft mycket att stå i speciellt nu inför sommarlovet- har repeterat på låten som jag ska sjunga på skolavslutningen- gjort fransar, Spraytan & naglar ja och en massa annat. Men nu är jag tillbaka, för hur länge? Ja ibland behöver man lite egentid för att kunna må bra & det har jag haft en massor.

Jag är verkligen så taggad på att få börja gymnasiet men samtidigt har jag lite oro över att något dåligt ska hända som det hände nu i årskurs 7-9 men jag tror & hoppas att det kommer gå bra. Ja jag gjorde fransar nu i måndags & jag är så nöjd bild kommer nedanför.
Jag har inte så mycket mer att säga än det- imorgon ska jag på "dejt" och förhoppningsvis kommer det gå bra, längtar men är ändå orolig över att jag ska skämma ut mig då jag har tendensen att göra det, hehe

Fyfan för otrohet

2017-05-13 14:32
Från Jenniferssweetiepie

Allt jag någonsin krävde ur vårt förhållande var ärlighet. Modet att säga sanningen. Jag sa alltid att det är svårare att få höra något i efterhand, från någon utomstående. Därför skulle vi vad som än hände vara ärliga, för att kunna förlåta och jobba på våra misstag.

Man känner sig inte bara sviken och förd bakom ljuset, man står dessutom där med näsan. Man dög tydligen inte. Man var inte tillräckligt attraktiv och stimulerande, inte värd mer än så. Och även om ens vänner stöder en så anar man ett visst skadeglatt fnissande i kulisserna.

Svar på era frågor!

2017-04-22 19:00
Från Jenniferssweetiepie

Fråga: Skulle du någonsin kunna tänka dig att skaffa lip fillers eller göra någon platikoperation?
Svar:
Haha ja faktiskt. Har alltid haft komplex för mina lår och sedan skulle jag vilja göra min överläpp lite större. Annars är jag nöjd!

Fråga: Använder du kamera eller mobil till dina bilder på instagram?
Svar:
Mina bilder är tagna med min mobil. Tyvärr. Önskar jag var bättre på det där med att fota med en kamera, för fotonas skull.

Fråga: Hur redigerar du dina bilder till IG?
Svar: Använder Pixlr & whitagram

Fråga: Är dina föräldrar gifta eller skilda? Svar: Gifta!

Fråga: Vilken ögonfärg har du? Svar: Mörkgröna men dem skiftar ibland till ljusgröna.

Fråga: När vaknade du i dag? Svar: Efter 9 någon gång..

Fråga: Vilken är din favorit julsång? Svar: December med Ariana Grande.

Fråga: Vilken är din favoritplats? Svar: Min säng

Fråga: Vilken plats föredrar du minst?
Svar:
Skolan.

Fråga: Var tror du att du befinner dig om tio år? Svar: Jag kommer nog jobba på en förskola och vara bosatt i Kristianstad eller Karlshamn. Kanske har barn, om inte det vill jag ha en hund

Fråga: Vad skrämde dig om natten som barn? Svar: Minns inte, mörker kanske?

Fråga: Vad fick dig verkligen att skratta senast? Svar: Jag skrattar hela tiden

Fråga: Sover du med eller utan kläder på dig? Svar: Jag sover oftast i bara trosor, tycker det blir så himla varmt med kläder på.

Hoppas ni fått svar på era frågor! Ha en fortsatt trevlig kväll!❤

En fantastiskt rolig helg med min vän

2017-04-22 18:30
Från Jenniferssweetiepie

Igår klockan 15:30 åkte jag in till stan för att möta upp min väninna Nathalie som är från Hässleholm. Jag mötte upp henne och sedan tog vi bussen hem till mig. När vi kom hem till mig så lagade vi mat. Det blev hamburgare fast utan pommes och sedan provade vi den nya pepsin som heter ginger och jag säger bara en sak FYFAN VAD ÄCKLIG!!!
Efter vi hade ätit så gick vi upp på mitt rum och softade framför telefonerna, ni känner säkerligen igen er när man umgås med en kompis att man för det mesta bara sitter vid telefonerna. Men vi hade ändå kul, eller vad säger du Nathalie? Nathalie var väldigt trött efter en skoldag så hon däckade sedan under kvällen och då bestämde jag för att vi skulle gå och lägga oss.

Imorse bestämde vi oss för att vi skulle dra till McDonalds för att äta lite frukost så vi drog dit runt ca klockan 10:35 och anlände ca 11:10. Jag beställde en frappe caramel, 2 cheeseburgare och en mellanpommes och Nathalie beställde endast en frappe caramel. Sedan drog vi hem runt 12:00 och när vi kom hem till mig så tog Nathalie två ostmackor för att fylla magsäcken.

13:00: Jag färgade Nathalies hår till rött och därefter sköljde jag ur hennes hår och fönade det. När det hade torkat sprayade jag på ett värmeskydd och sedan plattade jag hennes naturliga hår innan vi skulle sätta i löshåret (vilket jag också plattade).

13:30: Vi båda började sminka oss och vi blev ungefär klara vid 14:55.

15:30: Nathalie åkte hem.

Nathalie sminkade mig idag

2017-04-21 21:06
Från Jenniferssweetiepie

Hur gick mötet igår?

2017-04-20 17:12
Från Jenniferssweetiepie

Igår var jag på ett möte med min rektor, mentor och inklusive en lärare från IM (introduktionsprogrammet) där även mina föräldrar var med och deltog. Jag blev erbjuden en IMPRO- Barn och fritid plats men tackade nej eftersom att det verkade för stressigt då pågrund av att när dem läser ettans matte så ska jag läsa nians matte och i tvåan läser dem inte matte överhuvudtaget men då ska jag läsa ettans matte, så ni förstår? Jag hade isåfall legat efter en hel del. Så jag har valt att gå på introduktionsprogrammet på Nordenberg gymnasiet i Olofström vilket jag är väldigt taggad på att få göra.

Är jag orolig över hur det ska gå? Självklart kan jag känna lite oro över att börja på en ny skola med icke bekanta människor sen dessutom blir det en helt ny miljö för mig också, men sen igår fick jag reda på att min barndomskompis (bästa vän) som heter Zahraa också ska gå IM inklusive på samma skola som mig så då har jag åtminstone ett bekant ansikte.

Hur tar jag mig dit? Jag åker buss dit och min buss avgår klockan 07:04 på morgonen och jag är framme i Olofström vid klockan 07:50.

Varför valde du inte att gå på Vägga? För att jag hade hört en hel del bra kritik angående Nordenberg och eftersom jag redan känner en del människor där känns det rätt och jag har lovat mig själv att inte omringa mig runt människor som får mig till att må dåligt. Nu kanske ni tänker "vad menar du?" Jag menar att på Vägga går en del människor som jag känt sen lång tid tillbaka och som jag även har lång historia med (konflikter) och jag vet att om jag skulle valt att gå där så skulle min skolgång inte bli bekymmersfri.

Varför barn och fritid? Jag känner att jag vill ha ett yrke där jag kan arbeta med människors utveckling. Och jag vill göra världen lite bättre. Så därför har jag valt att utbilda mig till förskollärare och har inte ångrat det en sekund. Som ni redan vet praktiserar jag på en förskola och att få arbeta med barn och deras utveckling under en del av livet som är så viktig känns utmanande, intressant och roligt. Att sedan i framtiden kunna känna att mitt arbete har betydelse för att människor ska få möjligheter till utveckling och ett bra liv är något som verkligen får mig att vilja gå upp på morgonen. Att få sitta i en soffa, läsa en bok för några barn och prata med dem om vad den handlar om. Att leka pirater på ett stort skepp på väg mot en ö full av skatter. Att tillsammans med barnen upptäcka skog och natur. Att skapa musik, konst och teater med barn. Det ser jag fram emot. Barn kan vara jobbiga, de kan vara fantastiska. Men framförallt är barn viktiga.

Hur tror du att det kommer gå? Jag tror att allt kommer få jätte bra men som sagt ska man inte vara för säker.

Hoppas nu att ni fått svar på frågor ni vill veta! Ha det så bra❤