RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-13 11:24:22

Annie Gustafsson

GET ME BODIED

2019-07-02 21:17
 
Jag blir så glad av att se denna videon!! Och nu har jag äntligen redigerat den med lite färg och effekter och lagt upp den bland mina andra dansklipp på Youtube. Saknar skolan lite extra nu 💗  

Minisemester på Vita Sandars Camping

2018-06-25 19:33
Den 26-27 maj passade vi på, att i det fina vädret, åka från Falköping och se nåt annat än trädgården, några mil bort. 
 
Jag jobbade kväll på fredagen när mamma, pappa och Lisen åkte så jag tog min egen bil och åkte dit på lördagen.
Så här härligt kan det faktiskt vara under sommaren i Sverige:  
 
 

Med eller utan spegel?

2018-02-19 10:24
 
Så här kan jag göra ibland när jag vill se om något passar i ett rum eller ej. Ställer upp kameran, tar en bild, ändrar om, tar en bild. Sen bläddrar jag mellan bilderna eller skapar en sån här GIF och då ser jag nästan direkt vad som blir bäst.
 
Vilken av bilderna tycker ni? (med eller utan spegel? med eller utan ljusslinga?)

Nya brillor från wish

2018-02-18 11:51
TRUST ME: De är bara snygga på bild med filter.
IRL ser jag ut som någon som har på sig glasögonen ur Kalle och chokladfabriken...
 
 
Så tyvärr kanske de inte blir mer använda än när man vill ta lite coola bilder... 

En söndag i februari

2018-02-18 11:39
 
Hej fina ni! Jag tänkte uppdatera här, men vet knappt vart jag ska börja. 
 
Min vardag består av dansjobb och lärarvikariejobb i kommunen och jag ska jobba med ännu mer dans under våren, för jag ska ha danskurser på musikskolan och på Art Dance! Det ska bli jättekul och jag planerar för fullt! Jag drömde till och med inatt att jag hade planerat uppvisningsnumret till barnbaletten men när jag kom till första lektionen hade en okänd lärare redan planerat den och så skulle det vara. Tur att det bara var en dröm!! 
 
Idag är det sista veckan på sportlovet och jag skulle ha planerat klart alla danser, men jag blev förkyld i måndags och har varit det tills idag så jag har fått en del gjort men är långt ifrån klar. Men det ordnar sig! Det hinner jag med under terminen! 
 
Från en sak till en annan, jag köpte en divansoffa igår! På second hand för 300 kr! Kl 10 var jag och mamma där och tittade på den, satt i den och övervägde, och till sist slog jag till. Vi hämtade delarna i två vändor och sen hjälptes vi åt att dammsuga den, tvätta några fläckar med ett medel och sen var den som "ny"! Den passar måttmässigt jättebra in i lägenheten och färgmässigt också, enda nackdelen är att den inte är så skön som den skulle kunna vara. Den ser skön ut men man kan känna "stommet" i varje sittplats och det är en bäddsoffa (vilket är ett plus för nu kan folk sova över!) men av egen erfarenhet är bäddsoffor mindre sköna soffor. Men till skillnad från vår förra, väldigt fina men opraktiska soffa, kan man nu breda ut sig och inte behöva sitta på varann och man kan nu ligga och se på tv! Bara en sån sak! 
 
Så vi ska snart lägga ut vår förra soffa till försäljning, ska få svar från en bekant först. Men det tar emot att sälja en sån fin, unik och "instagramvänlig" soffa, man önskar att man hade fler rum i lägenheten så den också kunde få sin plats! Men men.. jag är 21 år, det finns nog chans att jag i framtiden bor större och har plats för en ännu finare soffa. Men tills dess, tyck lite synd om mig och önska soffan ett fortsatt bra liv!
 

Den nya soffan får ett eget inlägg snart! 
 

Nyårsafton 2017/2018

2018-01-14 21:38
 
Gott nytt år och hoppas ni har fått en bra start på 2018! 
 
Så här såg början på min nyårsafton ut. Jag och Anton lagade mat och våra vänner Julia och Judith kom hit och åt ihop med oss! Jättemysigt! Och gott! Vi testade nya recept och allting blev riktigt lyckat! Till förrätt gjorde vi toast med vegetarisk "skagenröra" och till varmrätt: ungsbakade grönsaker, sötpotatis och bönbiff! Och en enkel men god kladdkaka och glass till efterrätt! 
 
Sedan tog vi bilen till Lidköping där vi träffade fler vänner och hade en jätterolig kväll som avslutades på torget med häftig och stämningsfull lasershow! Tack 2017 för dina fina stunder! 
 

Våga

2018-01-08 20:03
 
 
Improvisation handlar om att följa sina impulser, skapa en fantasi och hitta sig själv. 
När jag var klar med redigeringen av denna video kände jag att den var som en present till mig själv. Jag har på senaste tiden tvivlat lite på min dans, jag har tänkt att kunna dansa inte är något som imponerar i "vuxenvärlden", att jag inte kan tillräckligt mycket ändå, jag är inte överdrivet vig, kan inte snurra på huvudet, kan inte göra graciösa "grand jetes" osv. 
 
Men så hittade jag denna video på min hårddisk där jag har satt upp kameran när jag kände att jag behövde dansa ut (för man kan ju få inspiration till koreografier) och jag såg något som jag aldrig sett förut, jag såg mig själv ur ett annat perspektiv. Jag har känsla, timing, fantasi, jag vågar uttrycka mig, jag kan tydligt se att jag inspireras av mina idoler, och att jag är något eget. Det inspirerade mig att fortsätta vara mig själv ännu mer och att fortsätta dansa och försöka nå någonstans. Det finns så mycket "regler" och krav i dansvärlden att jag slutade tycka att det var kul för en sekund där. Men nu ser jag möjligheter som tex. att skapa mer dansvideos med genomtänkt koreografi och regi, att undervisa med mer tänk på personlighet än dansteknik. 
Dans är så mycket mer än att bara kunna danssteg och jag hoppas att alla människor ibland får utlopp för sin kropps impulser, för att dansimprovisera är bäst!

Mitt 2017

2018-01-01 22:52
Ett år som gick jättefort. Jag har haft 5 olika jobb, en utlandsresa, flyttat hemifrån och lärt mig massor! 
Här kommer 2017 månad för månad med händelser som jag dokumenterat i bloggen. 
 
Januari
Jag trodde inte att jag hade varit utomlands under 2017 men det hade jag visst. Året började med ett jullov då jag och min lillasyster Ellen åkte på en resa till London! Vi shoppade på Primark, jag hittade IVY PARK kläder!, vi såg på musikalen Kalle & chokladfabriken, åt god mat, skådade Big Ben, tog dansklasser på Pineapple, letade efter cool grafitti i Shoreditch och var med om en tunnelbane-strejk. 
Efter resan och jullovet fortsatte mitt jobb som danslärare på Vara Kulturskola. Vi tränade nu inför föreställningen med temat cirkus. 
 
 
 
 
Februari
Min längtan efter att flytta hemifrån blev större, men vi såg det inte optimalt att flytta just då. Jag jobbade på, hade ingen tid för annat med ett heltidsjobb. 
På alla hjärtans dag tog jag på mig något fint och träffade Anton i Skövde! Vi åt Mezatallrick på restaurangen Sand och på kvällen såg vi La La Land på bio! 
 

 
 
Mars
Cirkusföreställningen med Kulturskolan ägde rum och blev superlyckad! 
Vi åkte med pappas jobb till Sunne för en dag i backarna! Åh vad kul det var! Jag skrev till och med så här: "Men det här ska jag försöka komma ihåg till nästa vinter: istället för att sitta inne och klaga på kylan ska jag ut och åka skidor och andra aktiviteter som bara går att göra under dessa årstider! Livet blir lite roligare då! ;)" haha tyvärr är det ingen snö nu! 
 
 
 
April
Jag skrev att jag skulle på dansauditions på Balettakademien i Stockholm om några veckor men det blev aldrig av, jag minns faktiskt inte varför. Men nu tar jag nya tag denna våren i stället! Sen fanns det inget mer intressant i april, jag antar att jag hade fullt upp med ett heltidsjobb i Vara. 
 
Maj
Jag och Anton åkte till Lidköpings camping i det fina vårvädret och spelade minigolf! 
Vi började gå på lägenhetsvisningar och längtan efter ett eget ställe blev större, vi tittade bl.a på den lägenheten vi bor i nu!  
Jag var på dansaudition för GOOD GIRL! Och vi vet ju hur bra det blev! 
Jag och Anton åkte till hans mosters mysiga stuga i Österäng där vi övernattade, fiskade, solade och hade det bra. Jag kan inte fatta att det var så pass varmt redan i maj?
 
 
 
Juni
Alla grupper på Kulturskolan visade upp sina danser på utomhusscenen i parken och nån gång därefter var terminen slut och jag avslutade min anställning. 
Jag hade en superbra midsommar med världens bästa vänner!
Jag var med på GOOD GIRLS "photoshoot" där vi skapade vår teaser till föreställningen. 
Jag och Anton skrev kontrakt för vår lägenhet och hittade möbler på second hand! 
Jag började ett oväntat sommarjobb som dans- och cirkelledare i Ung arrangör och höll i dans och annat i Folkets Park. 
 
 
 
Juli
Vi hade vårt stora evenemang "Sommarkväll" i sommarjobbet och vi hade tur med vädret, det var många ungdomar som kom och det kändes jättelyckat!
Jag, Anton och hans föräldrar var på Big Power Meet i Lidköping.
Jag och Matilda åkte till Göteborg och träffade Meya och Louice från vår estetklass! 
Jag, Anton och David åkte en spontantripp till Tyskland via Malmö! Superkul med lite äventyr! Vi stannade på hemvägen i Kungsbacka och badade, åh vad jag längtar till sommaren! 
 
 
Augusti och september
Jag bloggade ingenting under hela augusti. Jag flyttade in och hade inte tid eller lust att blogga. Men sen köpte jag mig en ny dator! 
Vi började repa till GOOD GIRL! 
Jag målade om min första möbel från second hand, en tv bänk som jag är supernöjd med!
Jag började sommarjobba på Islanna Trädhushotell också! 
 
 
Oktober
Vi repade gärnet inför föreställningen och hade premiär i Skövde i mitten av oktober! 
Jag påbörjade min anställning som danslärare på musikskolan i Falköping och som lärarvikarie i kommunen. Ett jobb jag lär mig massor på! 
Jag färgade håret från blont till brunt med rosa/röda nyanser! 
Jag fyllde 21 också!! Vi hade lite halloweenfest hemma i lägenheten och sen utgång i Skövde.
 
 
November
Vi hade en större halloweenfest hemma och Julia och då klädde jag ut mig till en cirkusdirektör. 
Jag fick upp ögonen för vegetarisk kost (mer och mer under hösten) och köpte Therese Lindgrens bok som jag nu har läst ut och den är jättebra, jag lärde mig massor.
Jag provade en färgbomb och håret blev ofrivilligt lila. Men det har jag tjatat för mycket om, men nu gillar jag min hårfärg men kommer i framtiden köra på blont igen. Men att 2017 var året jag skulle våga testa en, för mig, vågad hårfärg det var oväntat.
 
 
 
December
Vi visade upp vår dansföreställning på Västerhöjd i Skövde! 
Jag längtade till jul och bakade lussebullar och annat julgodis, var på julmys hos Maja i Skara och hade en fantastisk julafton! 
Nyårsafton ägde rum igår och jag hade en toppenkväll med mina bästa vänner och Anton i Lidköping! Det kommer ett inlägg om det snart!
 
 
Det är många som säger att 2017 varit ett av de sämre åren men inte för mig. Jag har utvecklats som danslärare, har fått vara med i en dansföreställning, flyttat hemifrån, nästan blivit vegetarian, hade en jättebra sommar och ett fint avslut på året.
 
Jag ser fram emot 2018, jag tror att jag kommer utvecklas jättemycket. Jag ska börja ha kvällskurser i dans både på musikskolan och Art Dance, jag ska söka danshögskolor och andra högskolor eftersom min plan är att börja studera till hösten. Nervöst men spännande. Jag hoppas att 2018 blir ännu bättre än 2017. 
 
 Gott nytt år! 
 

Min jul 2017

2017-12-28 21:56
 
Då var det över! I flera månader har man förberett för den där dagen och när den har passerat känns det lite tomt. Men den blev lyckad! 
 
Dagen innan julafton satt vi med våra bingolotter hemma hos Stefan. Jättemysigt, men inte en enda krona vann vi... Men det är ju tradition det med. 
 
Julafton var toppen! Vi åt mat och lekte lekar med mammas släkt först. Bland annat julklappsleken som är en ganska ny tradition i vår släkt men som jag tycker är ett bra påhitt! Vi köper julklappar för 50 kr och i år körde vi på två var, jag köpte två saker som jag själv ville ha och tänkte spela så bra som möjligt. Och det gjorde jag! Det första jag gjorde var att ta mina egna två inslagna paket när jag fick rätt tärningar och sen var det bara att ta tillbaks ett och ett när de försvann (vilket bara hände en gång) så min plan fungerade! ;) 
 
Direkt efter att släkten på mammas sida hade åkt hem, kom pappas syskon och farmor och farfar! Vi åt massor av julgodis, spelade Kahoot och lekte med mina småkusiners leksaker. På kvällen gjorde vi för första gången Eggnog som jag tyckte blev gott! Jag och Anton har gjort det en gång till efter det. 
 
Men sen gjorde vi en sak som är ganska otippad. Jag, mamma och mina systrar åkte till kyrkan! Jag måste förklara... Min yngsta syster ska konfirmera sig i sommar och hon måste gå på ett antal gudstjänster innan dess och då har vi pratat om att det säkert är mysigt nu under jul att gå i kyrkan. Så på kvällen fick hon och mamma för sig att de skulle åka på midnattsmässa i Luttra kyrka och jag var faktiskt nyfiken, men trött. Så jag hoppade i myskläder, tog bort allt smink, tog på mig glasögon, satte upp håret i en bulle och stoppade in bettskenan och så åkte vi till kyrkan halv 12 på julaftons kväll. Men grejen var den att när vi kommer dit är det nästan helt fullt i kyrkan, vi får dela upp oss så jag sitter själv på en rad med okända människor och där sitter folk i sina fina julaftonsklänningar. Och "vi" sjunger 4 psalmer inkl. "Stilla natt" (den enda jag kan) och jag sjunger den så fint med min bettskena.. Sen är det diktläsning, sång och fiolspel och det tar en timme. Inte alls vad jag trodde, max en halvtimme trodde jag. Så när vi åker hem i bilen är jag jättetrött och jag somnar gott i soffan hemma med min favorit, kissen Simon. 

En god jul!

Two days until Christmas

2017-12-22 12:09
Är ni redo?? Det är jag! 
 
Jag längtar massor till de kommande dagarna!
Imorgon kväll börjar vi smygfira julen som vi gör varje år tillsammans med Stefan och Linda. Vi äter julmat, öppnar klappar, spelar bingo, spelar sällskapsspel och myser! Och i år följer Anton med!
 
På julafton ska vi vara hemma hela dagen! Alltså inte hemma i lägenheten utan jag ska vara hemma och fira med min familj och all släkt ska komma till oss. Vi har nog aldrig gjort så innan men jag tycker den idéen var toppen! Det ska bli kul att hjälpa till att fixa i ordning allting och vad skönt att vara på ett och samma ställe hela julafton!
 
Två dagar kvar och jag är i stort sett klar med alla förberedelser. Jag har slått in alla paket, bestämt vad jag ska ha på mig och bakat julgodis. Det som jag har kvar att göra är en saffranskladdkaka till julafton och jag ska köpa vegetariska "kött"bullar och bara för att det är kul ska jag köpa Estrellas julost-chips och bjuda på på julafton. 
 
Det kommer bli jättebra det här! God jul! 


Jag hittade ett jättefint inslagningspapper med polkagrisstänger på! Finns på Flying Tiger Copenhagen i Skövde.

 
 
Här har ni ett recept på pepparkaks cake pops
Ca 20 st
1 paket mjuk pepparkaka
200 g vit choklad
200 g philadelphiaost
Pinnar/sugrör
 
1. Smula ner den mjuka pepparkakan i en bunke och blanda i philadelphiaosten lite i taget, tills smeten har en lagom konsistens.
2. Forma till kulor/bollar och sätt i en pinne/sugrör i varje kula. Ställ in i kylen i cirka 45 minuter.
3. Hacka och smält den vita chokladen och doppa sedan cake popsen i chokladen. Låt stå i kylen och svalna.
 
Och här har ni ett recept på saffranskladdkaka!
 
 Här klipper jag in lite härliga bilder från mitt lussebak också!
 
 

GOOD GIRL ON TOUR

2017-12-17 15:11


Ja det stämmer! GOOD GIRL fortsätter! Efter våra lyckade och fullsatta föreställningar på teatern i Skövde fick vi fler gig! 

I fredags körde vi två föreställningar för Västerhöjd i Skövde. En ganska tyst publik men vi gav allt! 
 
Nästa stopp är Nyboskolan i Tibro och sen en föreställning för alla som vill komma i Tidaholm! Jag berättar när man kan köpa biljetter! 
 

Hur jag blev lilahårig...

2017-11-28 17:29
 

PURPLE HAIR, PURPLE HAIR

2017-11-26 22:10
 
 
Jag lägger upp en video imorgon på hur detta hände. Jag blev ofrivilligt lila-hårig, men detta är ju ganska snyggt. ;)

The perfect Christmas Sweater

2017-11-23 18:41
Oj oj oj vad jag har letat! Hemsida efter hemsida har jag letat efter den perfekta jultröjan! 
 
Anledningen är nämligen att jag har blivit inbjuden till ett "Ugly Christmas Sweater Party" och jag äger ingen tröja som är det minsta julig. Jag aldrig ägt en typisk jultröja sen jag var liten och nu är jag så pass "stor" att jag inte skäms för att ha på mig en. Jag minns att jag ville köpa en redan förra året men jag hittade inte den rätta... 
 
Så jag satte mig ner idag för att grotta ner mig i årets juligaste tröjor. (yey!)
Antingen var de för tråkiga, för dyra, för barnsliga eller fula. Först tänkte jag att jag skulle köpa en så traditionell jultröja som möjligt, en sån man ser i amerikanska filmer. Inte för märkvärdig, en enkel röd eller blå tröja med något juligt motiv. Jag kollade på HM, Cubus, Lindex, Kappahl, Wish, Ebay, Veromoda, Gina tricot m.m och visst fanns det jultröjor! MEN en vanlig jäkla jultröja kostade 199 eller mer. Jag hade tänkt mig en jultröja för under eller max 100 kr eftersom jag ville ha den på partyt och kanske på julafton. 
 
Jag började allt mer ställa frågan "vill jag ha på mig den här tröjan någon mer dag under året?" och föreställde mig själv när jag jobbar som lärarvikarie framför en skolklass i en röd tröja med en stor grön gran på och med utåtstående bollar. INGEN skulle ta mig seriöst?! INGEN skulle fokusera på undervisningen..  
 
SEN härrni! Sen hamnade jag på ASOS! Där fanns det SNYGGA jultröjor (enligt mig!) Visst det är fortfarande dyrt men då kan man samtidigt vara bekväm, rolig och snygg på julafton! Dessa tröjor kan man andå använda från november till februari. Eller?.....
 
 
Men än var jag inte riktigt nöjd! Men det som gjorde att jag hittade rätt var en tröja på ASOS! 
Den här var fett cool! Ungefär så jag hade tänkte mig (inte från början): Julig men också snygg och kännas som JAG (älskar rosa och att stå ut lite). Nu när jag skriver detta undrar jag varför jag bara inte köper denna tröja. Men ni ska snart få se varför!  
 
Denna tröja är från Monki vilket ledde mig till deras hemida i hopp om att få se fler unika jultröjor. Det fanns inte många fler, men där fanns THE ONE! 
 
 
Här är den! I sin ståtliga form! Är den inte fantastisk?
Mina uppfyllda kriterier: Den har ett mönster som en stickad jultröja, det finns granar, det finns polkagrisstänger, det finns hjärtan, det finns snöflingor, det står HEY HO, men det bästa av allt: det står HEY BABE IT´S X-MAS! i rosa och vit färg!
 
 
ÅÅÅÅH denna ska jag beställa imorgon eftersom jag ska, efter att jag publicerat detta inlägg, be till gud om att denna tröja ska finnas med på Black Friday!! 
 
Hoppas ni fick inspiration så ni också hittar THE ONE! Alla förtjänar en. 

En lördag i Lidköping

2017-11-19 11:06
 
 
För första gången på länge tog jag på mig något annat än mjukisbyxor och stickade tröjor.. 
 
Igår spenderade jag och Anton vår lördag i Lidköping. Vi träffade hans föräldrar, gick i butiker och åt på Robotrestaurangen! (Googla!) På eftermiddagen åkte vi först till Idrottens Hus och hejade på min lillasyster som spelade handbollsmatch och sen åkte vi alla tillbaka och fikade på kladdkaka hos Antons mamma o pappa! 
 
Idag vaknar jag upp sjuk.. Förkyld igen.. Och massor av snö har lagt sig på marken! Så det som händer idag är en sväng till ICA för att köpa nässprey, halstabletter och sen ska vi äta tacos!! Och perfekt sysselsättning för att få dagen att gå idag är att JULPYNTA! Jag hade tänkt vänta till första december men igår fick vi massa julpynt av Antons mamma och nu när snön kom idag kan jag inte hålla mig! 
 
 

Vem bryr sig?

2017-11-15 17:02
 
Äntligen är den här! Perfekt timing i novembermörkret! Är redo att lära mig ett och annat om kost och djurens situation. 
 
Jag har läst Therese första bok och den var jättebra! Så lite förväntningar finns det allt ;-) 
 
 

GloMinerals: En makeuplinje som är sund för huden

2017-11-11 15:12
Kära läsare! Är ni ute efter att testa nytt smink? Jag har nämligen fått chansen att presentera ett unikt sortiment av mineralsmink för er som ni säkerligen kommer att bli nyfika på! 
 
 
 
Hur bra låter inte det? Jag själv har nästan slutat använda smink eftersom jag lade märke till att det försämrade min hy genom att den blev väldigt fet och i sin tur skapade pormaskar och finnar. Jag kan också märka av att min hud börjar klia och det uppstår rodnad. Jag använder endast smink när jag är på fest eller lite finare tillställningar, men jag tvättar snabbt bort det direkt efteråt för att inte riskera någon uppkomst till fet hy.  
 
Därför låter GloMinerals väldigt intressant! Och jag ska nu presentera några av deras produkter som jag skulle vilja testa: 
 
Pris hos gloXpress: 515 kr 
 "När ljus passerar genom diamantpulvret reflekteras det och sprids för en synbart mjukare, mer strålande hy. Utvecklad med en exklusiv blandning av antioxidanter, inklusive vitaminer A, C, E och grönt te extrakt. glominerals Luxe liquid foundation ger bredspektrum UV-skydd för att hålla huden frisk medan du ser vacker ut."
Denna foundation SER ju så himla fin ut!! Wow! Lagom tjock i konsistensen, ser lätt ut att applicera och resultatet är ju magiskt! Att den också ska vårda huden! Snälla kan någon köpa denna till mig??


Pris hos gloXpress: 495 kr
"Paletten innehåller fyra väl avvägda nyanser för att skapa en dämpad, metallisk look av sotade ögon." 
 
Åh jag älskar glitter men lagom. Denna palett verkar vara just i den andan, basfärger med rika pigment och shimmer! 

Pris hos gloXpress: 260 kr
"Suede Matte Crayon är en tjock läppkrita med inbyggd vässare som ger precision och bekvämlighet i ett och sitter i flera timmar. En touch av pepparmint ger en frisk doft och en kylande effekt. Den är också berikad med antioxidant vitaminerna A, C och E samt fuktgivande mangoolja och sheasmör för vård och skydd."
Jag är så svag för matta läppstift, läppennor, läppglans osv..  Det är den perfekta looken enligt mig. Inget överdrivet kladd, alla matta färger ser supersnygga ut och denna smarta penna med inbyggd vässare ger ju pluspoäng! Svårt att stå emot att köpa en av färgerna.. 


Det finns såklart mycket mer att upptäcka på deras hemsida som du hittar här! 
 
 
Blogginlägg i betalt samarbete med GloXpress Store

Halloween: CIRCUS FREAK

2017-11-03 15:20
 
 
 Så här såg jag ut på Halloween! Jag sydde för två år sedan ihop en kavaj och en kjol jag köpt på kupan till en cirkuskostym, med insperation från Britney Spears "Circus" outfit! Inte helt olikt va? 
 
 

Rabattkod på Xbeauty

2017-11-02 19:36


KOLLAGE: The lash effect! Xbeauty
 
Xlash Fransserum | Makeup Revolution Paletter | Xlash Mascara | Milani Eyeshadow Primer | Models Own Color Chrome Palett
 
Här får ni en rabattkod av mig som ni kan använda om ni vill köpa smink på nätet! Använd rabattkoden LASHES så får du 100kr rabatt vid köp av 400kr! 
 
Xbeauty är en skönhetsbutik som erbjuder ett brett sortiment inom smink, hudvård och skönhet. De presenterar de trendigaste varumärkena på nätet så som Anastasia Beverly Hills, Xlash Cosmetics, Nyx, The Balm mfl. 
 
Xbeauty finns på Bounsway! 
 
Sponsrat inlägg

 

Ny video på Youtube!

2017-11-01 12:46