RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-11 21:22:51

natalieastrom blogg

natalieastrom blogg på Nouw

Långfredag

2019-04-19 18:23
Från natalieastrom

En härlig står på helgen trots det är jobb. Efter jobbas körde jag ett härligt träningspass idag var det bröst och biceps. Så skönt att vara i gång med träningen och min kropp mår så mycket bättre och jag mår mycket bättre psykiskt av det.

Då det är bilmässa här i Jönköping denna helgen blir det att sova hos mormor från igår till på söndag för att slippa köerna på motorvägen till jobbet!

underbar måndag

2019-04-15 17:36
Från natalieastrom

Haft en helt underbar dag! Morgonen började med att jag åkte in till stan för att möta upp Sara. Vi tog en frukost på Bryggan och blev årets första uteservering för mig. Härligt när våren kryper fram.
Var längesen jag och hon träffades så vi gick lite på stan och bara pratade.

Efter detta körde jag ett härligt pass på gymmet, blev framsida ben och rumpa idag. Så nu är pass 1 av 5 avklarat för denna veckan. Så nu blir det bara mysa hemma och sen se på mitt favoritprogram Biggest Loser.

Första inlägg

2019-04-11 21:12
Från natalieastrom

Hallå, jag har tänkt att börjar skriva här för att kunna ge mig själv motivation och följa min utveckling. Kommer skriva om min vardag och om hur jag ska kunna leva hälsosammare och få en starkare kropp och även mitt mål med att kunna söka in till polishögskolan inom en snar framtid.

Så mina dagar kommer bestå av jobb, träning och mat. Även snart ska jag plugga upp ämnen jag inte läst på gymnasiet.