RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-17 01:42:44

Oliviapalmqvistz blogg

Oliviapalmqvistz blogg på Nouw

Nytt år osv!..

2019-01-07 09:55
Från Oliviapalmqvistz

Julen är förbi, det är nytt år och dags att ta nya tag! 2019 ska bli året då jag tar tag i saker och bloggen är en av dom. Jag har även bestämt mig för att inte stressa över saker och ta det lite som det kommer, särskilt med bloggen. Jag tänker självklart att jag ska hålla bloggen vid liv hela tiden, men mitt välmående kommer ändå gå först.

2019 - Hälsans år, ta tag i saker året.

Hoppas ni haft ett bra 2018, en god jul och ett fint nyår, så siktar vi mot ett 2019!

The time of my life!

2018-11-14 13:27
Från Oliviapalmqvistz

Igår hade jag the time of my life! Skolan hade en klassisk konsert, med sång, piano, gitarr, tvärflöjt, ja allt! Och jag fick möjligheten att utmana min scenskräck och ställa mig framför publiken och sjunga ett franskt stycke av Offenbach!

Det var så himla kul och utmanande och en sån otrolig känsla. Och all feedback! Asså wow så fina kommentarer från folk i min klass och min familj och min pojkväns familj. Det var så himla fint!

Är så stolt över mig själv och alla andra duktiga personer som var med på olika sätt!

Idag dock... usch, när jag vaknade imorse var jag så täppt i näsan och hade ont i halsen. Stycket jag sjöng igår är ganska krävande och höga toner för mig som jag inte är van vid att sjunga. Stycket heter "Barcarolle" och ni hittar det här: https://www.youtube.com/watch?v=is0Lb4cj_3c och jag sjöng stämman som kvinnan till höger sjunger.

Här är även en spotify version med samma personer: https://open.spotify.com/track/1uvymuDAr8WNCRQO3E4h5L?si=E9Ee8P4USqm-V5R4QRzeUg

Nu iallafall har jag tagit mig ett bad och ska lägga på en ansiktsmask och sedan kolla på någon serie eller film.

Hoppas ni har det bra, kramis!

Fars dag!

2018-11-11 11:48
Från Oliviapalmqvistz

Idag är det fars dag så skänker en extra tanke till alla pappor och min egen såklart! Jag firade min pappa igår egentligen med lite mat hos min farmor. Väldigt mysigt, och idag ska vi till min sambos morfar och mormor och fira lite med hans familj, ska bli spännande då jag inte träffat dom än.

Hoppas ni får en bra dag. ❤

Self love!

2018-11-08 08:56
Från Oliviapalmqvistz

Satt och drack morgonkaffet så hörde jag något i hallen, och där framför dörren ligger skolfoton. Första reaktionen "åh.. juste, usch" andra reaktionen "åh va kul att se klassfotot!". Så jag öppnade brevet och det första jag ser är klassens spexbild, och sen det vanliga klassfotot. Alla är så himla fina.

Möttes sen av en överraskande fin bild, mitt egna kort och måste säga att jag är riktigt nöjd. Så himla kul att sista året i gymnasiet så är jag nöjd med mitt utseende och klankar inte ner på mig själv varje dag. Och att se en bild på sig själv som man inte själv redigerat och lagt på filter som man är nöjd med gjorde hela min dag idag!

Ta vara på varandra och var snälla mot andra och särskilt er själva❤

Jag är tillbaka!

2018-11-02 10:54
Från Oliviapalmqvistz

Hej hå vad tiden går. Hehe, detta var inte igår.. Jag har inte mått så jätte bra under en period och har inte kunnat fokusera på bloggen så mycket som jag velat,  och jag har tänkt på bloggen hela tiden, men nu är jag på banan igen och redo för nya äventyr.

Jag och sambon har börjat fokusera på att göra det mysigt här hemma och behöver lite inspiration. Vi vill fokusera mest på sovrummet och badrummet och jag har dessa två bilder som inspiration.

Det är två ganska små rum så förvaring på bästa sätt är det stora problemet. Kom gärna med tips!

Ha det fint hörrni❤

Fulfredag eller finfredag?

2018-10-12 09:54
Från Oliviapalmqvistz

Fredagar i all ära, sista dagen innan helg och så.. men gud så jobbigt det är att gå upp på morgonen på fredagar! Är alltid så himla trött oavsett om jag sovit mycket eller lite. På min förra skola hade vårt tjejgäng en liten rolig sak för att pigga upp fredagarna lite. Vi införde fulfredag och finfredag! Är det en morgon som idag, när man är så trött och inte orkar göra sig iordning - då gick vi i mysbyxor och osminkade. Men hade man en bra fredag - klädde vi oss gärna i skjorta eller blus eller något annat lite finare och la gärna på lite mer smink än vanligt. För att det va kul, och så oftast gick vi och tog en fika eller liknande Tider som dom saknar man väldigt mycket nu när hösten och vintern närmar sig!
kram på er och ta vara på er vänner!

Mensvärkens mensvärk!

2018-09-30 19:45
Från Oliviapalmqvistz

Era bästa tips mot mensvärk?? Idag har det verkligen varit en pain in the mage dag! Vi åkte till Karlstad på förmiddagen för att köpa lite grejer till lägenheten, nytt badrumsskåp och lite hyllor. Kan lägga upp bild på det när vi fått upp det.

Men på vägen hem började mensvärken sätta igång ordentligt, det hugger till och slutar aldrig göra ont. När vi kom hem idag visste jag inte vad jag skulle ta mig till, värktabletterna hjälpte inte och inte heller en värmeflaska. Fick sätta mig i duschen i över en timme för att det skulle lugna sig lite... Just nu går det bra men det hugger till då och då.

Har fått i mig lite mat, pasta Carbonara och ser nu på pretty litte liars.. Hoppas ni har en bättre kväll än mig.

Kram!

Kärleken till husdjur!

2018-09-28 19:19
Från Oliviapalmqvistz

Lyxa till kvällen!

2018-09-26 21:39
Från Oliviapalmqvistz

Vad brukar ni göra för att lyxa till kvällen? Jag kommer precis ur en lång varm dusch och har lagt på en ansiktsmask och ska mysa ner mig i sängen framför en serie.
Hoppas ni haft en bra dag och får em bra dag även imorgon!
Kram!

Skolfoto!

2018-09-20 12:41
Från Oliviapalmqvistz

Är det bara jag som alltid har lite ångest varje år när det är skolfoto? Inte för att jag måste se bra ut eller för att sminket och håret måste se bra ut, det är bara en ångestdag. Man blir sorterad efter sin längd och man ska stå på rad och typ visa upp sig? Jag förstår mig bara inte på det. Men men.. idag är det skolfoto, mer exakt om 1 minut i skrivande stund. Idag ser jag åt såhär: