RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-14 22:30:39

Jenni Lundberg

JenniLu blogg på Nouw

Vilken start på sommaren

2019-06-10 19:01
Från JenniLu

Oj vilken start!

Fullt upp med bröllopsplanering, fix i lägenheten, hunnit med en sväng till Schweiz, träna, försöka njuta av tid utomhus och sen jobb på det. Men som det är skönt att vara hemma!

Dom kommande veckorna blir det lite jobb fram tills vi åker ner till Schweiz och gifter oss och vidare på honey moon!

Bachelorette 🥂

2019-04-02 20:06
Från JenniLu

Förra veckan fixade tjejerna en bachelorette party för mig och två av de andra tjejerna i laget. Så gulligt av dem!

Den ordinarie säsongen börjar lida mot sitt slut och i veckan får vi se om det blir slutspel. Så spännande!

Lately

2019-03-18 00:29
Från JenniLu

Har hunnit med en hel del resor den här vintern så i brist på annat innehåll så bjuder jag på några bilder från Las Vegas och Toronto!

In Columbus!

2018-10-14 03:52
Från JenniLu

Har hunnit med fyra veckor i Columbus och det har verkligen varit full rulle. Studier, välgörenhet samtidigt som jag lär känna staden och alla nya människor!Spenderade dagen som volontär på ett dog Shelter. Vilket fantastiskt ställe, tiotusen hundar omhändertas varje år av enbart det sheltrert.

Lämnade sheltrert med så många olika känslor, glädje över att kunns hjälpa till men så ledsen över alla hundar som inte har något hem.

Jag totalförälskade mig i denna lilla kille. Att lämna kvar honom där gjorde så ont i hjärtat men vi får hoppas att han får ett livslångt hem snart!


// Been helping out at a dog shelter today and this dog stole my heart, unfortunately I can’t bring him home!

Last days in Sweden

2018-09-09 21:07
Från JenniLu

Sista dagarna i Sverige för ett tag. Har varit så dålig på att uppdatera men som vanligt så brukar det va fullt upp då vi är hemma. Tiden tills vi åker över kommer även den vara rätt fullspäckad eftersom jag fortfarande jobbar och mina kurser har satt igång plus en hel del att fixa innan jag och Nikkisen sätter oss på planet som ska ta oss till D och Columbus.

Ser framemot att samla ihop våran lilla familj och en lite lugnare tid ett tag framöver!

Sen sist

2018-07-10 09:39
Från JenniLu
[Sen sist] vi hördes av har det hunnits med en hel del, rest hem, flyttat, ett vm silver i Köpenhamn, rest ännu mer och sen har även jag jobbat. Tiden går alldeles för fort men än finns det gott om den. I år valde jag att åka hem tidigt för att flytta ut ur våran gamla lägenhet och flytta in och fixa till i vårt nya ställe. Efter en säsong som bestått av att bo i olika lägenheter och utan våra saker så var det skönt att få börja våren med att få bo i våra saker, i vårat hem. Mitt i allt fix så blev det två svängar till Köpenhamn, vilket blev till två riktigt härliga resor och ett minne för livet.

Framför oss ligger massa spännande saker och tillslut är det dags åka över pölen för ett nytt spännande äventyr tillsammans.

En liten paus.

2018-07-09 23:17
Från JenniLu

Blev ett litet långt avbrott här.. men är snart tillbaka med ett eventuellt större projekt!

Mycket har hänt sen sist

2018-03-19 15:29
Från JenniLu

Har varit otroligt dålig på att uppdatera här men livet går i 180, va har då hänt?

Vi har bestämt att vi stannar här två säsonger till, vanliga livet flyter på, vi har bytt lägenhet i Columbus, varit och packa ihop lite i Cleveland och försöker även njuta av vardagen och när livet konstant förändras så fick bloggen vila lite.

I veckan har jag hemtenta och hoppas på att våren är här på riktigt!

Helgen, flytt och en utekväll!

2018-03-05 01:31
Från JenniLu

Helgen har bestått av fitness festival, dagar ute i det fina vår vädret, middag och drinks med vår finska och byte av lägenhet.

Börjar bli proffs på att flytta vid det här laget. Vi är på våran tredje lägenhet den här säsongen och hunnit med två hotell också. Den här gången så flyttade vi in till en mindre lägenhet eftersom det kom en ny kille med en stor familj så vi fick flytta in lite mindre och dom tog våran lägenhet men den här lägenheten är så fin så kunde inte bli bättre!

Sommarlängtan

2018-02-24 21:15
Från JenniLu