RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-09 23:53:33

Susshjaren blogg

Susshjaren blogg på Nouw

Veckans planer

2019-03-18 09:00
Från Susshjaren

Idag - Idag har jag inte direkt några planer, ska försöka våga mig på att duscha trots att Andy inte är hemma haha! Sen blir de det vanliga, promenad med hunden och lite städ samt träna i baby gymet med den lilla.

Tisdag - Går allt som de ska så blir det fika träff med ena svägerskan och deras minsta på ca 7 månader, sen har vi tvättid på kvällen.

Onsdag - Mamma träff i Bjärred 10-11 , ska bli spännande att gå på faktiskt. Fått höra att de finns en bebis som är född samma dag som Aria så det är lite roligt faktiskt.

Torsdag - Om det inte blir en tripp till Trelleborg så blir de ett besök hos psykologen för att prata ut lite.

Fredag - återbesök hos barnmorskan och sen bara fredags mys, inga andra planer än så länge.

Lördag - Vellinge blomman med våra fina vänner Jacob och Ebba med deras två barn.

Söndag - Inga planer än så länge!

Lite snabb genomgång om veckan haha!

Uppdateringen

2019-03-17 22:14
Från Susshjaren

Men jag suger på detta..
Jag är dock fortfarande inne i att hitta rutiner i den nya vardagen och hinner knappt med vad jag vill hinna med eller så glömmer jag hela tiden haha.

Men ska försöka bli bättre och hitta tid till att uppdatera er om livet och vår bebis.

Imorgon blir hon hela 7 veckor och det känns som jag haft henne en hel livstid haha.

Imorgon kommer ett inlägg om veckans alla planer!

Förlossning del 2

2019-02-21 10:30
Från Susshjaren

Då är vi söndagen den 27 Januari, Arias beräknade dag! inne på förlossningen vid 16.00 och får ctg samt de ska kolla hur öppen jag är och mogen.

Så värkar har jag haft i ca 10,5 h nu och tänker snart är de här! snart är vi i mål och borde ha öppnat mig en del.

In kommer dom och börjar undersöka, "du är öppen 2 cm men vi har lediga rum och på grund av dina täta värkar så får du stanna kvar"

chocken.. 2 cm ? 2 ynka cm på denna tid ? Hur ska detta gå tänkte jag?

Vi får rum nummer 3 och går förbi nummer 4 där Andy säger - "Vår guddotter föddes där"
så vår barnmorska bytar rum till oss så vi får nummer 4 haha ... det var ändå ganska roligt tyckte jag så vi gör oss i ordning i rummet. Jag får morfin spruta, antibiotika då jag hade GBS och de kommer in med dricka.
Efter en liten stund börjar de fixa med lustgasen så den är nu igång men på ganska låg nivå då jag va rädd för att bli illamående eller yr. Här är de lite suddigt för mig också med tider och vad som händer i vilken ordning. Vi får mat av Andys syster och sambo vet jag, jag försöker promenera lite i rummet och får in en pilatesboll. Lustgasen får höjas och personal byte sker.

Nu är allt som sagt lite rörigt för mig och kommer inte ihåg så mycket, så när jag får journalen så kan jag göra ett inlägg med lite rättelser i så fall.

Men de får ta hål på hinnorna i med jag ej öppna mig mer än till 4 cm på hur många timmar som helst.
Här börja de göra ont så in i helvete kan jag säga! Så epiduralen skulle jag bara ha!

Epidural får jag, den verkar i max en timme... skoj! .... Ringer in dom och de tror den är satt fel men de visar sig att de gett för liten dos.. och de kan inte fylla på förrän de gått två timmar... så klart.

fyller på den och den håller i en timme den med ... för liten dos igen.
Den fylls senare på en tredje gång och då håller den lite längre iaf.
Jag har under smärtorna skrikit sönder lustgasen och även skrikit att nu skiter jag ! haha ..

När de fick tömma min blåsa så tyckte jag de var de sjukaste jag varit med om också tydligen.. haha och hann skicka snap video till min syster som jag inte kommer ihåg.

Vi är iaf inne på morgonen den 28e Januari nu, tidig morgon. Mina krystvärkar börjar och jag får panik på hur trött jag är så jag skiter i allt och alla. Skiter i vad de säger till mig för jag är för trött.. Jag har ingen mer ork efter 24h .. Jag har fått nog liksom. Jag bara skriker och trycker varje gång en värk kommer, de kommer in en annan personal och tar tag i mig hårt och säger till mig på skarpen vad jag ska göra och jag gör de!

Jag börjar även säga till mig själv i huvudet att jag klarar detta! Så efter 1,5 h med krystande och värkar och skrik så kom den lilla ängeln 05.50 på morgonen ♡

fortsättning i del 3 kommer sen !

Godmorgon

2019-02-21 08:20
Från Susshjaren

Igår var vi på bvc och Jennie följde med vilket var super mysigt.

Lilla Aria väger nu 4024g och har ökat ca 250g sen förra veckan. Dock har vår lilla älskling även åkt på en liten mini förkylning som är värst på morgonen men lättar upp under dagarna.

Idag är det redan torsdag och planerna va att gå på promenad i Bjärred men de regnar så vi får se om det lättar upp sen eller inte.
Måste iallafall till Bjärred för att tvätta då vi ej har tvättid här förrän lördag... hatar tvättstuga.

Våra helg planer har skitit sig pga sjukdomar så nu ser vår helg tom ut faktiskt och ska inte göra något. Så vi får se vad som händer.

Förlossning del 1

2019-02-19 19:00
Från Susshjaren

Så, då ska vi börja förlossning berättelse från min upplevelse då jag ej har fått journal än.

Det hela började den 26 Januari, jag och Andy skulle ut och äta med Michelle och Fredrik i Malmö. Vi har under dagen tyvärr haft ett bråk och ingen va direkt på humör men vi vet ihop för att umgås med vänner gör saker mycket bättre och sen vet man ju aldrig när den lilla ska dyka upp så en liten middag ute behövdes.

Dom hämtar upp oss och vi drar till Malmö.
Sätter oss och beställer maten, gravid som man är så behöver jag kissa. När jag sätter mig för att kissa så ser jag lite blod på bindan jag har och tänker men oj... men de är nog inget farligt för hon rör sig väldigt mycket.
Går ut och viskar de till Andy då jag inte vill säga de högt när man ska äta liksom.
Vi börjar förstå att de nog har lite med slemproppen att göra och börjar äta vår mat som för övrigt va svin äcklig! (O'Learys på centralen) under tiden vi äter känner jag konstiga spänningar i magen liksom men de gör inte ritkigt ont.
Jag vill bara hem så vi bestämmer oss för att köra och handla godis sen spela spel hemma hos oss. Jag kände mig inte riktigt som jag skulle och va lite off.

Vid ca 23 tiden gick vi och la oss. Jag vaknar upp vid 03.00 och tror mitt vatten går men de va bara en ordentlig flytning. 03.30 går jag på toa igen och slemproppen går så jag ringer in till förlossningen 04.00 för blev osäker igen om de va en flytning innan eller inte, men de va en flytning.

04.30 somnar jag halvt om igen med konstiga känslor i hela kroppen.

Nu är de då söndag och 05.30 vaknar jag av en värk! Säger till Andy att jag har en värk, 15 min senare får jag en till och vi kör till Ica för att handla frukost och från 05.30 har jag en värk var 15e minut.

Vi käkar frukost och kollar serier samt går ut med hunden. Vid ca 10 tiden kommer Michelle och Fredrik igen med lite bullar så vi äter igen och jag har nu vid ca 10.30 värkar var 10e minut och ibland var 6e minut.

Vid 11 tiden går vi ner till grannarna som passat lilla Kira (Michelle och Fredriks dotter samt grannarna är farmor och farfar till Kira) där chillar vi typ 1 timme kanske ? inte helt hundra med tiderna, men värkarna börjar bli tätare hela tiden.

Tillslut går vi hem och som sagt värkarna blir tätare, vi försöker äta lite lunch och fortsätter med serier.
Andy går sen ut med hunden och jag märker hur tätt de kommer, allt från 3 minuter till 6 minuter i mellan värkarna och de börjar göra väldans ont men fortfarande hanterbart.

När Andy kommer in igen så ringer jag till förlossningen och då är klockan ca 15.30, när jag pratar med kvinnan i telefonen så får jag ca 2-3 värkar på typ max 10 min och hon säger "du måste komma in nu!" .
Men oj tänker jag, de lät stressigt typ haha.

Vi packar ihop oss, ringer mamma och fixar så de kan ta hand om Juni sen kör vi in. I bilen kommer de värkar på värkar så känns bara skönt att vi är på väg in nu tänker jag.

Vi är på förlossningen runt 16.00 tiden, mer skriver jag i del 2 !!!

Resten av veckan

2019-02-19 16:17
Från Susshjaren

Onsdag (imorgon) - Så ska vi hämta upp Jennie innan vi ska till bvc, sen ska vi mysa lite med henne under dagen och första gången hon träffar Aria så de ska bli kul! Sen är de inte mycket mer planerat, hoppas på en tvätt tid faktiskt.

Torsdag - Lugna planer här med, vi ska träffa Paula vilket ska bli kul.

Fredag - Om det inte är sjukstuga så ska vi till Bara och träffa Monica & Johan, förhoppningsvis även Frida och André!!! Så håller tummarna de blir av! Jag ska även till psykologen på förmiddagen faktiskt så det är ganska skönt. 

Sen än så länge har vi inga planer för helgen så vi får faktiskt se vad som sker men lär bli lugnt och skönt då Andy har jour till helgen.

min oplanerade dag

2019-02-19 15:50
Från Susshjaren

Idag hade jag inga som helst planer faktiskt, men jag började dagen med att städa lite medans Aria sov och sedan käka jag frukost och fixade med lillan som vaknat. Sen gick vi ut på promenad med hunden medans de va uppehåll och solen dök upp då också och gav oss mer energi.

När vi kom in skrev mamma och vi bestämde vi skulle träffas lite på centan, detta gav mig möjlighet att shoppa lite presenter till Andy som snart fyller år. Sen blev de även lite till Aria så klart, ett par byxor och mössa sen köpte Arias mormor en body till henne i stl 56 så fortfarande lite stor men de gör inget för snart är 50 för litet.

Ikväll ska vi hem till mamma och pappa igen då min farfar och hans fru från Holland är på besök och åker hem imorgon så vi ska fika och säga hejdå.

Ikväll kommer första delen av förlossningen också så se till att hålla utkik om ni är intresserade.

BVC

2019-02-14 11:00
Från Susshjaren

Igår var vi på bvc och vår lilla älskling har gått upp massa i vikt sen förra veckan och börjar bli en liten tjockis. Hon väger nu 3768g och födelsevikt för 2,5 vecka sedan var 3422g.

Tiden springer iväg och så gör även hon typ..känns helt konstigt att hon bara är ca 2 veckor gammal när det känns som jag haft henne här alltid?? .. sjukt hur de fungerar.

Men de på bvc tycker hon är super fin och myser alltid med henne när hon kommer, men vem vill inte de ? dom kinderna är ju helt amazing!

Precis innan vi skulle gå till bvc så behövde vi byta blöjan och då hade äntligen naveln trillat av! woohhooo så snart kan vi bada vår lilla skrutt.

Alla hjärtans dag

2019-02-14 07:00
Från Susshjaren

Godmorgon, idag är de torsdag och även alla hjärtans dag. Vi firar aldrig det men vi brukar ha de som en ursäkt att mysa till det haha, dock denna gång har jag faktiskt en present till Andy som han förtjänar och jag vet att han kommer gilla! ska bara köpa ett kort att skriva ner det på så blir det bra.

Brukar ni fira alla ♡ dag?

Lördagen

2019-02-10 20:25
Från Susshjaren

Vår lördag blev lite ändrad men den blev bra ändå!

Ebba och Jacob kom med barnen och vi käka brunch, fika, promenerade och hade massa bebis mys. Sen drog vi till Trelleborg för att kolla mello hos Ebba och Jacob men så fort låtarna va över stack vi hem för jag dog ut helt och ville bara lägga mig i sängen haha.
Men vilken mysig dag vi hade!! och livad med två energi bollar till män (hur sjukt med två nyfödda ?) Och en trött 1 åring, två utslagna mammor och två bebisar haha ... Men vad vore livet utan lite kaos?

Blåsljud

2019-02-10 18:40
Från Susshjaren

Vår lilla älskling har två små blåsljud på hjärtat som vi var och kollade upp i fredags med ultraljud. Ett av hålen vill dom göra en återkontroll på om tre månader men läkaren var ganska säker på att båda ska ha växt ihop tills dess vilket ger en trygghet och vi vet att detta faktiskt är ganska vanligt så vi är lugna!

Vår lilla kämpe var så duktig på ultraljudet och bara sov igenom det och sa inte ett ljud förrän på slutet när hon var tvungen att ligga lite obekvämt men där hade vem som helst gnällt lite.

Efter de besöket stanna vi och tog en liten lunch/fika på espressohouse och bara mös tillsammans.

Nu börjar det..

2019-02-10 18:18
Från Susshjaren

Så nu är det söndag ...
Sitter i soffan och är verkligen super nervös och lite ledsen över att Andy ska börja jobba imorgon igen. Det är ju så tryggt och mysigt att ha sin kärlek, sin bästa vän hemma men jag och Aria (och Juni såklart) kommer hitta vår vardag tillsammans och allt kommer antagligen bli bra. Men jag är så rädd att något ska hända när jag är hemma, jag ska liksom ta hand om en annan människa nu och mitt jobb är att hon ska må bra och att inget ska hända henne... Hur läskigt ?

Photobypaula

2019-02-08 12:30
Från Susshjaren

Igår kom Paula hem till oss och fotade vår lilla ängel.
Det blev så fina bilder trots att vår lilla skit inte ville riktigt och sket ner mig och en filt så blev bilderna helt fantastiska och så glad denna mamma är nu!

Här kommer några bilder.

Helgens planer

2019-02-08 07:30
Från Susshjaren

Idag är det fredag och vi ska "börja" vår dag med att åka in till sjukhuset för de ska göra ett ultraljud på Aria för att se var hennes blåsljud på hjärtat sitter och om de ens är kvar, sen kör vi inom nova och tar en fika/lunch.

Jag fortsätter dagen med Aria genom att köra hem till mamma och umgås lite samt tvätta haha.. Vi missa vår tid igår så klart...
Sedan ikväll ska vi hem till Andys mamma och käka lite sen ska vi bara ha en lugn kväll.

På lördag dvs imorgon så kommer våra vänner med deras bebis som är två veckor äldre än Aria och deras dotter på 1 år. Så ska vi fika och gå på promenad, som vi har längtat till detta.
Sen på kvällen ska vi hem till två av Arias gudföräldrar (hon är lyckligt lottad och har 4 st) där ska vi äta och kolla Melodifestivalen samt få gosa med vår guddotter.

Sen på söndag ska vi ha Andys familj över på lite fika då jag fyller år på måndag så delar vi upp de så dom kommer imorgon och min familj kommer på måndag kväll för lite tårta. Sen blir det en lugn söndag faktiskt.

Gör om gör rätt

2019-02-03 06:10
Från Susshjaren

Snart sätter vi igång här , och verkligen på nytt då vår lilla tös är kommen.

vad vill ni läsa om ?

Bara väntar ..

2019-01-17 22:12
Från Susshjaren

Går bara och väntar på att lill tjejen ska komma, men hon kommer snart. Så jag förbereder mig inför en förlossning med avslappnings övningar och mycket vila.

Dock har vi faktiskt lite planer i helgen så hon kan få komma efter helgen haha.

Imorgon ska jag faktiskt träffa mamma på espressohouse för att käka lite frukost och mysa. Sen på kvällen ska vi hem till mina föräldrar för att kolla lite talang och umgås.
På lördag har vi tvätt mellan 8-12 och vid 17 tiden ska vi fira Andys lilla syster som tar examen genom att käka på pinchos.

Så nu ska jag gå och lägga mig faktiskt och försöka få lite sömn trots smärtor i hela kroppen, 20 kilo plus på vågen....... snacka om att jag vill börja träna och bättra kosten typ NU !!!

Nytt år

2019-01-15 21:25
Från Susshjaren

Jag vet jag skulle börja igen nu, men alltså jag gör ingenting om dagarna förutom att vila..

Min kropp är helt färdig och trött hela tiden, vi har ju ca 11 dagar kvar till bf och det känns i hela kroppen.

Jag tror de är bättre att skriva att jag kommer igång igen när allt känns rätt och när det kan bli roligare för er att hänga med.

Fram tills dess får ni gärna ge förslag på vad ni vill läsa mer om, dvs vad ska min blogg handla om ?

Till det nya året

2018-12-23 06:07
Från Susshjaren

Mina funderingar är att komma tillbaka och skriva här lite igen efter nyår !

en liten uppdatering - 4 veckor kvar till BF , trött och sjuk! imorgon är de julafton ...
Men vi kämpar på! Så förhoppningsvis finns ork att börja skriva lite igen efter nyår!

Zara kids

2018-09-14 13:00
Från Susshjaren

Alltså kolla så underbara kläder jag fick hem från Zara kids, sötaste tröjan med matchande byxor. Jag sa till mig själv "inte för mycket rosa nu" men jo tjena...hur gick de haha. Dock är marinblått något som jag älskar så det finns faktiskt en del av de andra färgerna i hennes byrå också.

Men nu tar vi en minut och njuter av dessa underbara saker jag nu fått hem. Hon kommer rocka alla sina kläder det vet jag!

Någon mer än jag som är typ beroende av barnkläder ? Det gick snabbt ska jag säga haha... men Zara och newbie är i toppen på min lista av favoriter och ni får gärna tipsa fler sidor om ni har några tips.

Dagens shopping

2018-09-13 20:11
Från Susshjaren

Idag åkte jag och Michelle till Emporia för vi ville till Newbie butiken och få tag på de söta napparna som är på limited edition plus passa på att mysa lite tillsammans. Tyvärr fanns inte napparna i Kiras storlek men jag fick allt med mig hem ett par till lilla Aria och jag är så nöjd. Det blev faktiskt lite mer shopping, köpte även en pyjamas på Newbie som jag blev helt förälskad i (ja jag har skaffat mig ett beroende att handla till mitt lilla hjärta) sedan på HM hittade jag ett helt underbart set med en bodie och rosa söta byxor med volanger på rumpan så eftersom jag bara mååååååste ha med mig hem det jag ser så köpte jag såklart det haha..

Vi lunchade lite på redfellas och sen gick vi faktiskt inte in så mycket fler butiker då vi var trötta och hade lite annat på schemat.
Imorgon kommer det upp ett inlägg om lite andra saker som jag fixat till lillan för ett tag sedan som jag tänkt visa för er men inte gjort än så imorgon får ni se det och det är sååååå fint.
Det känns som hon har så mycket men allt är i så många olika storlekar så längtar typ tills allt kan användas haha.

Våffelmys

2018-09-13 19:56
Från Susshjaren

Igår hittade jag och Beccy äntligen en tid att träffas så jag körde dit och underabara hon stod och fixade våfflor och hade fixat upp så mysigt.
Det är så skönt och det uppskattas så mycket när man blir så där bortskämd av en vän och bara kan sitta och snacka om allt mellan himmel och jord.
Vi pratade även om en rolig nyhet som dom har, de har köpt hus som är klart att flytta in i (nybygge) till våren. Såååå himla roligt för dom och tro mig vad jag kommer hänga där med lilla Aria till våren/sommaren.

Vi har alltid så svårt att hitta en dag eller tid som funkar så vi ses inte så där ofta som man faktiskt vill men när vi väl gör så är det precis som det alltid varit. Önskar verkligen våra tider klicka mer och förhoppningsvis blir det bättre snart då vi inte kommer ha så obekväma tider med jobb och så. Sen är det väl så när man blir vuxen också haha.. för mycket på schemat och inte som förr när vi fyra alltid hängde på loftet och det spelade inte någon roll vilken tid eller dag i princip.

V.21 (20+2)

2018-09-12 12:00
Från Susshjaren

Nu är vi i graviditets månad 6 och allting känns väldigt bra. Vi fick veta när vi var på RUL att det var en tjej men vi fick också veta att min moderkaka ligger i framvägg och att bebis mest är på högersida och sparkar. Detta resulterar i att rörelserna är svårare att känna och "se". Jag känner fladder och har känt en svag spark i veckan men ju större hon blir dess lättare blir det att känna men det kommer ta lite längre tid än för andra men det är helt ok så länge jag känner lite små tecken från henne där inne så är jag nöjd men det är lite tråkigare för Andy som väntar på att få känna men det kommer snart. Det är en väldigt rörlig tjej så det kommer nog snart haha.

Jag mår som sagt bra men sover dåligt om nätterna så är väldigt trött om dagarna men det ska vi ordna och fixa. Jag är hungrig hela tiden men det är inte så konstigt heller... men har inga tydliga cravings faktiskt... skulle väl vara att vi MÅSTE ha frukt hemma... gärna apelsin eller något men det är inget direkt måste som en sjuk craving haha... utan allt är från dag till dag och vad jag är sugen på typ.. dvs som vanligt. Jag förlorar muskler och bygger fett typ.. men har inte varit på gymmet sedan Juni / juli typ vilket är mitt eget fel så får skylla mig själv men det ska vi bättra. Jag går iallafall promenader och det är de viktigaste känner jag, att jag iallafall rör på mig.

Vi har börjat få fram mer saker till Aria här hemma, en säng står redo (var tvungen för det är ju så mysigt) och vi gör plats för mer kommande saker.

Så just nu lever vi loppan jag och kulan och har det bra faktiskt.

Vi som team

2018-09-11 21:00
Från Susshjaren

Jag är så tacksam över mitt och Andys långa förhållande, hur vi växt ihop som ett par och att vi blir starkare och starkare för varje dag som går. Självklart har vi våra brister men vem har inte det?

Jag lyser av glädje varje gång Andy pratar om när Aria ska komma och hur vi ska lösa situationer och hans roll i det hela. Vi har väldigt lika syner på jämställdhet och vad som krävs för att vi ska må bra och vad som krävs för att lillan ska må bra. Ni ska bara veta vilken bra stöttepelare jag har i honom, vi har haft djupa diskussioner om olika rädslor och hur vi inte vill att vi ska hamna i någon dålig och jobbig situation som vi själva skapar.
Vi kommer vara ett bra team då det är viktigt att ta sin roll och även släppa saker till sin partner. Man får aldrig glömma att när man är två så har man delat ansvar och detta är något man gett sig in på tillsammans. För mig finns det inte "jag har jobbat jag är trött" och det underbara med Andy är att han är likadan. Skaffar man barn så är det ett heltidsjobb utanför arbetet också. Men det viktiga i detta är att underlätta för varandra, vad kan tex jag göra för att underlätta så Andy kan hjälpa mig med Aria när han kommer hem från jobb ?

Allt handlar om att ha en kommunikation och faktiskt inte vara rädd för att be om hjälp och berätta vad man behöver för att må bra. Mår vi bra så kommer Aria verkligen att må bra, kärlek och positivitet kommer man längst med. Sen har vi ju som jag skrev våra brister och Andy älskar att reta upp mig (på skoj) haha och ibland kan de gå lite sämre än tänkt och ibland kan det vara hur lugnt som helst. Och jag, jag är en jävel på att klaga haha.. men vi måste ha lite brister för att kunna se de positiva sedan.

Men jag känner verkligen att detta kommer gå bra, sen kommer vi stöta på gupp på vägen men jag vet att vi tillsammans kommer klara detta.

Jag kan läsa eller se om kvinnor som tar hand om allt i princip för att ursäkten är att hennes partner jobbar och är trött men det för mig är bara ledsamt att läsa men å andra sidan så funkar det för dom så är ju det toppen. Vi har alla olika värderingar och vad som passar en själv är ju det som funkar.
Men våra värderingar här hemma är ganska lika och det är verkligen inte att den ena kan smita undan hela tiden med ursäkter men att man däremot har rätt till egentid för att kunna ladda batterierna igen.

Är väldigt intresserad av vad som funkar för er, så ni får gärna dela med er om varför de funkar för er eller om ni har upplevt negativa saker som ni inte vill andra ska behöva uppleva med sin partner så får ni gärna dela med er av det också. För jag säger inte att det ena eller andra funkar för alla utan att detta är vad vi pratar mycket om var våra värderingar ligger.


Då och nu

2018-09-11 19:31
Från Susshjaren

Lite som hänt sen senast är ju inte så jätte mycket faktiskt men jag har pluggat på som vanligt, träffat Paula och fotat lite (ni ser headern och profilbild eller så går ni in på instagram och följer mig där för mer uppdatering i bilder Susshjaren) träffat Michelle osv.

Vi var hemma hos Michelle och Fredrik för att se valvakan och jag tänker faktiskt inte prata politik här i bloggen då jag anser att alla har rätt att tycka och rösta vad dom vill så finns inte super mycket att diskutera.

Vi fyller på lådor till Aria här hemma och vi bara älskar det! Sen får vi en himla massa också vilket är så fint, vi är så lyckliga över att ha alla dom vi har vid oss och Aria är lyckligt lottad.

Idag - Idag kom Michelle vid 9 tiden och med sig hade hon bullar och gott så vi käkade frukost och pluggade lite tillsammans då båda har prov imorgon. Sen drog vi till kävlinge för att hämta mitt nya körkort och hennes hund Quinn så tog vi en lång promenad tillsammans och Andreas han var med hela tiden. Sen efter jag och A käkat lite lunch så skulle vi på olika håll, jag skulle till barnmorskan för att kolla mitt järnvärde och ta nytt blodprov eller vad man säger för att jag har bytt efternamn och min älskade man skulle åka och skriva papper då han fått ett nytt jobb och det ska vi fira med chokladpudding ikväll (lite min craving idag känner jag haha) är så stolt och lycklig för honom så om ca 2 veckor börjar han där och vi ska njuta dessa två veckor tillsammans med att hitta på lite saker.

Imorgon - Imorgon ska jag till skolan runt 10 tiden och då har jag även ett prov som ska skrivas och efter det slutar jag men då ska jag bege mig till Lund faktiskt för att träffa Beccy vilket var evigheter sedan så det ser vi fram emot. Sen har faktiskt Andy bokat bio för oss två på kvällen för att se skräckisen The nun. Vi hatar de .. men ändå gör vi det haha men det kommer bli så mysigt, han och jag.

Svårare än jag trodde

2018-09-11 18:11
Från Susshjaren

Det här med att skriva, det halkar ifrån när man hela tiden är uppbokad med massa saker. Men tänker att de lilla gör lite och ni får ändå följa med på vår resa då jag alltid kommer uppdatera er.

Nu är det väldigt mycket med skolan och förberedelser inför lillan som kommer i Januari, vi älskar detta och njuter för fulla muggar och vi må överdriva ibland men vi älskar det och vi älskar henne så mycket redan. Klart lilla Aria ska få det så bra vi bara kan ge henne? Och vi ska ju vara så bra vi bara kan för henne. Tänkte faktiskt slänga in ett inlägg om att vara ett team som föräldrar och jämställdhet.

Men det börjar bli lite mer ledighet i mitt schema nu då jag inte kommer ta så mycket jobb pass utan fokusera på skolan och bebis.
På något sätt är det skönt med fullt schema för dagarna går så mycket snabbare men ibland måste jag påminna mig själv om att bromsa ner och ta lite ledigt haha.
Men här kommer komma lite uppdateringar till er nu i inlägg.

Hoppas ni hänger kvar ändå.


Its a girl.

2018-09-05 14:41
Från Susshjaren

Men alltså vi har varit helt i en bubbla så har inte skrivit , men vi ska få en liten tös och hur galet är inte de ?

Jag som var 100% säker på att de va en kille.
Men lika glad är jag för det, en liten liten tjej. Vår lilla tjej.

Vi har faktiskt avslöjat namnet direkt och hon ska heta Aria. Det känns i hela kroppen hur rätt de namnet är och vi är super nöjda och super glada.

Här kommer fina bilder från i måndags och kommer skriva mer om ultraljudet sen.

Måndag i all ära

2018-09-03 08:25
Från Susshjaren

Jag gillar ju måndagar, vi går alltid in i ny gravid vecka och denna vecka går vi in i v.20 plus vi har ultraljud om bara några minuter. Är så nervös av någon anledning.
Vi hoppas att få reda på könet idag så vi kan avslöja de för familj och vänner ikväll på ett litet roligare sätt. Allra allra mest hoppas jag på ett friskt välmående resultat, det är de som gör mig nervös tror jag. Mitt barn måste må bra ♡.

Nä nu är de snart vår tur så skriver mer om graviditeten och ultraljudet i ett annat inlägg.

Min helg

2018-09-03 06:34
Från Susshjaren

Godmorgon måndag. Jag sitter faktiskt på jobb och tar en kopp te, slutar om en timme för vi ska ju på ultraljud. Är så nervös!
Men i detta inlägg ska vi inte prata om ultraljudet utan vi ska prata om min helg.

I fredags var jag barnvakt till Freja för skolan var inställd. Sen när jag var hemma så började jag och Andy möblera om lite och vilade innan jag skulle träffa Michelle och tjejerna igen. Och detta står ju mer om i inlägget under.

I lördags var det dags för jobb igen men det blev en kort dag.
Så när jag kom hem så lagade jag lite mys middag som bestod av fläskfilé, hasselbrack potatis och stuvad grönkål, alltså så gott!
Sen kollade vi på avengers och efter de väntade min syster på att jag skulle köra henne till Bjärred för hon var i Kävlinge hos sin pojkvän. Jag somnade direkt när jag kom hem vid ca 22 tiden haha ..
Men lika bra va det för igår (söndag) gick jag på mitt dygns pass och blev jobb dag hela dagen tills jag nu slutar om en timme.

Och om två timmar har vi ultraljud!!!!!! så spännande.