RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-12 04:31:49

Annika Blom

annikablom blogg på Nouw

VI HAR NYCKLARNA!!!

2019-03-12 21:38
Från annikablom

Nu har startskottet gått för denna efterlängtade flytt!
Vi har äntligen nycklarna till vår lägenhet, känns så häftigt och lite emotionellt.

Vi har letat lägenhet i över 1 år nu, vi har gått på massor av visningar, vi har lagt bud några gånger men aldrig vunnit
(vi har lagt oss då vi tyckte att priset var för mycket för lägenheten). Vi har haft hoppet uppe men blivit besvikna om och om igen, när vi hade lagt oss i sista budgivningen kändes det jävligt trist.

Minns att jag satt hos frisören och budade, till och med frisören hejjade på efter varje lagt bud, men som tidigare budgivningar så la vi oss då vi tyckte priset sprang i väg. Jag gick där ifrån med en besviken min men snygg i håret var jag iallafall haha.

Efter vad jag tror var två dagar senare så ringde mäklaren och frågade om vi var intresserad av att komma och kolla på en ny lägenhet, en som fanns i samma hus som vi tidigare budade på. Ägarna till denna lägenhet hade använt samma mäklare som oss och fick höra att det var många som budade på lägenheten över dom (vi bland annat), dessa ägare hade inte tänkt sälja riktigt än då dom håller på att bygga hus. Dom hade tänkt sälja senare under våren 2019.

Hur som helst, vi åkte och kollade på den och BAAAM! Där var den! Vår lägenhet! Jag höll på att smälla av, åååh den var så fin!
Jag sa till min sambo i bilen hem att HÄR VILL JAG BO! DENNA MÅÅÅÅSTE VI VINNA! Sagt och gjort, vi krigade verkligen i denna budgivning och denna gång VANN VI! Gissa om jag gick med ett stort mega leende hela dagen, haha jo de ska gudarna veta.

Det enda var att det var inte inflytt förrän 1 april 2019 och vi köpte lägenheten 20 december 2018.
Det blev vår julklapp till varandra, men ack så trist att inflyttsdatumet var sååå längt bort.

Tur som vi hade så mailade vår mäklare oss och frågade om vi ville flytta in en månad tidigare, jag skyndade mig att ringa till Kim, skrek att VI KAN FLYTTA IN TIDIGARE!!!!

Ni som inte än känner mig, ni ska veta att jag har gjort minst 50 olika mood boards från december till nu haha, jag har tänkt och tänkt och tänkt om. Vi insåg rätt snabbt att det var mycket som skulle köpas nytt (läs allt), då vi har bott i en liten etta tidigare.

Nu har vi kommit till renoveringsfasen. Spackla, slipa väggar, bestämma färger och lister. Aaah det är så spännande och det kommer bli så bra!!


Inredning, krigande och krukor

2019-02-20 14:13
Från annikablom

Snart är det dags för inflytt! ÅH vad spännande detta är.

I veckor har jag och Kim varit riktigt oense om vilket matbord vi ska köpa. Jag kämpade och krigade för ett svart och Kim ville ha ett ljust vitlaserat matbord, haha ja ni ser ju hur långt ifrån vi stod varandra i denna fråga. MEN jag gav mig på denna punkt och ett vitlaserat matbord är beställt. Jag har faktiskt fått igenom allt annat hehe.

Jag känner att jag skulle vilja ha lite tips från er, jag är ute efter krukor/vaser och vägglampor.
Vägglampor söker jag som kan vara bakom soffan (vi har två uttag ca 30cm över soffkanten).

Krukor är jag ute efter fina lite udda som passar in i en sekelsktifteslägenhet. Tänker kanske Bergs Potter?
Vaser har jag insett nu vid nedpackningen av vår lägenhet att vi äger endast två-tre vaser totalt. Känns lite? Jag ska verkligen försöka hålla mitt löfte att alltid ha färska blommor hemma.

Alla hjärtans dag ❤️

2019-02-14 14:10
Från annikablom

Hej vänner!

Jag tänkte kika in här och önska er en glad alla hjärtans dag.

Ikväll ska jag överraska min sambo med två restaurangbesök, ska bli mysigt.
Vad ska ni hitta på ikväll? Kanske ni redan har gjort något kul?

Kram på er ❤️

Köksdrömmar

2019-02-12 22:24
Från annikablom

Hej gänget!

Just nu är jag helt insnöad på lampor, mörka bord och fina prints. Lyx, enkelhet och vackra former. Jag drömmer mig bort tills vi får flytta in och jag får börja sätta vår egna prägel på lägenheten. Där vi kan andas och bara vara. Vårt hem.

Tillsvidare får jag leva ut mina drömmar hos genom att spendera timmar inne på Pinterest, söka mig igenom instagram och bloggar för inspiration.VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!

2019-02-06 13:07
Från annikablom

Åh hjärtligt välkomna på er allihopa!

Äntligen, så efterlängtat och det här ska bli fantastiskt roligt. Som jag har längtat och nu är jag redo för en ny blogg och en ny tid.
Närmsta tiden kommer ni få följa vår flytt till en större lägenhet och alla våra (mina) tankar kring inredning, inköp och beslut.


VÄLKOMNA!