RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-05 03:22:35

Modball 2011

Sen ankomst i paris

2011-06-13 20:35

Hallå där ! Nya dagar = nya platser :)


Efter att starten gått så va de rask takt mot båten, en resa som gick smidigt faktiskt och lagom. Som vanligt bjöd England på blandat väder. Sol till ösregn på typ 5 sekunder är ju perfekt väderförhållande. 


Alla modballers på båten 


Väl framme på andra sidan havet och på rätt sida av vägen igen så började resan mot paris ! Vilka vägar och utsikter dom franska motorvägarna bjöd på, väldigt trevligt med lite trafik också ;) 


  Första tankningen i frankrike, kolla bakgrunden ! Underbart


Efter det va de full fart mot hotellet ! Man kan ju säga att tiderna som man ska anpassa sig är lite väl i underkant, vi skulle vara framme kl 22.30 Vi anländer som bil nr 3 eller 4 kl 00.30 ! Vissa bilar kom mycket senare ska jag säga :P I alla fall så checkar vi in och fixar ihop oss snabbt för vi svenskar ville ut och besöka detta VIP ROOM som klubben heter, Och vilken succé ! Bästa och sjukaste klubben jag varit på och alla andra säger likadant.

  Incheckning a la paris

  Inte många timmar senare packar vi bilen igen och drar mot CANNES !


Ciao !   

Förfest och start !

2011-06-12 19:36

Launchparty och flag drop!


Fredag kväll spenderades på Piccadilly Institute där Modball Launchparty hölls. Trevlig klubb med många våningar och barer.  Vi bekantade oss med de andra deltagarna och hade en kanonkväll.

   (Eddie med the Stig)


Efter väldigt få timmars sömn (knappt plural) var det tid för att checka ut och köra bilen till Kings Street vid Covent Garden där starten skulle äga rum. Eftersom vår bil redan var klar med all klibbning blev det en del dötid där vi hade tid för att komma I form till starten 14.30 Efter en välsmakande lunch var det äntligen dags för start där folkmassan blev större än vad vi hade förhoppningar om.


(Mycket folk vid start)


Efter starten var det en liten runda inne i centrala London för att sedan sätta kurs mot Dover och färjan som skulle ta oss till Frankrike.


På återseende, ciao


Båtresa och Londons trafik

2011-06-10 20:01

Tja tja bloggen ! *ironi*


Igår startade resan med att ta oss från malmö till esbjerg för att hoppa på färjan som skulle ta oss till harwich. Inga problem på vägen vilket va skönt och vilket väder danmark bjöd på !

 

Rikard nöjt av vädert   

Väl nere i hamnen vid esbjerg, bilarna samlade och gänget :)    

Båtresan va inga problem, lugnt vatten. Senare på kvällen blev de poker med Jocke och Emil med några drinkar vilket avslutade kvällen lagom inför vad som komma skall ;)


Vägen till london från harwich böjd på mindre bra väder, REGN ! Men hyfsade vägar, nu är det i alla fall uppehåll och imorgon inför starten hoppas vi på sol och mycket folk ;)


Packning innan vi lämnar färjan för att komma iväg till london 

 

Gopro gör sitt jobb ;)

 

  Utanför hotellet som vi bor på ! Inte den lagligaste parkeringen men va fan ? Det är ju Modball. Video kommer upp när vi snurrar rundor i London senare :)

 

Nä nu ska vi ladda upp oss och göra kaos på Launch partyt ikväll ! 

 


Vill heller inte glömma 


Alfred Johanssons Kött & Chark

&

Destination Jönköping för sponsringen till detta event :)


Ciao !

Dagen före avresa

2011-06-08 22:30

Efter mycket möda börjar detta snart likna en blogg. Imorn bär det av mot Modball 2011, Kick-off party at Piccadily Institute gäller fredag kväll och start på Kings Street, (Covent garden) lördag.


Bilen är redo för modball 2011 

 

Vill tacka Ramak och Damir på Accord skylt & reklam för dekalarbetet 

Ciao