RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-25 11:50:30

emeliemayor blogg

emeliemayor blogg på Nouw

Äntligen är julledigheten här

2018-12-27 19:22
Från emeliemayor

Hej på er alla! Nu är det jultider och Andreas är hemma med oss i hela två veckor! Känns så himla lyxigt att ta en liten break från allt, glömma verkligheten med allt från skola, jobb och förskola och bara umgås med hela familjen. Igår var vi ut och åkte pulka med barnen och idag har vi mest varit inne, målat gipsfigurer och lekt med playdoh och deras nya leksaker som dem fått i julklapp.

Vi hade en bra jul hemma, familjemedlemmar kom till oss. Det var stressigt men okej, nästa år hade jag mer än gärna åkt iväg med familjen och bara njutit istället. Köpt enbart julklappar till dem och spendera hela julen med dem istället för att stå vid spisen. Men julen var super mysigt och barnen uppskattade den verkligen.

Nu är det bara nyår kvar och den ska vi spendera med fina vänner och barnen. Så det blir en lugn och mysig nyår iår också men jag tycker dem lugna är dem mysigaste! Helt galet att det snart är 2019!

Fick sån mysig morgonrock i exakt samma mönster och material som tofflorna nedan, nu kan jag bara mysa på denna ledighet i matchande rock och tofflor!

IDEAL OF SWEDEN

2018-11-23 14:15
Från emeliemayor

Har du fyndat något? Det är helt omöjligt att missa att det är black friday idag om man har en telefon. För dem verkligen nöter om det överallt "KOM OCH HANDLA!!", skickar flera sms flera gånger och mailen plingar hela tiden. Om jag ska vara ärlig så har jag knappt handlat något. Men det jag har handlat är en laddningsplatta till Ante, ni ser dem på bilden. Och två julklappar, en till mamma och en till min systerson Collin. Har ni hittat nå roligt?

ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden / ideal of sweden

SAMSUNG QUICKDRIVE

2018-11-23 13:52
Från emeliemayor

Det finns många fördelar med att äga ett hus men nackdelen måste vara när saker går sönder. Och man inte bara kan ringa hyresvärden utan det ligger på dig och du får köpa en ny. Och vet ni? Våran tvättmaskin har ballat ur så i onsdags var vi till Gävle och köpte en ny. En kombinerad tvätt och tork, men det bästa med denna måste vara att man kan styra den via en app på mobilen och får avisering när den är klar.

ALLTSÅ VILL HA ALLTIHOPA

2018-11-18 21:27
Från emeliemayor

Bara för er har jag samlat ihop lite favoriter jag mer än gärna hade haft i min garderob. Alla gillar tips så tänkte att det kunde vara roligt för er om jag delade med mig om vad jag gillar. Detta är verkligen så jag! :)

Direktlänk till produkterna nedan <3

Trendyol / NA-KD / NA-KD / NA-KD / Iva Nikolina x NA-KD / NA-KD Swimwear

VAD DRÖMMER JAG OM?

2018-11-18 21:11
Från emeliemayor

I livet förändras man många gånger och jag sätter ofta upp "personliga mål" som jag vill uppfylla. Såklart lyckas jag inte alltid men eftersom jag är en riktig vinnarskalle och hatar att förlora så jag brukar kunna bocka av dem flesta. Dock tar en del saker väldigt lång tid och kräver mycket tålamod.

För ett år sedan hade vi två små flickor och en liten bebis hemma, som om inte det är fullt upp nog höll vi samtidigt på att renovera ett helt hus. Då var mina mål att försöka renovera så mycket som möjligt så man blir klar. Samtidigt spendera mycket tid tillsammans med familjen och ta vara på tiden med barnen. Barnen har alltid varit nummer ett för mig. Ett år senare har vi kommit väldigt långt, men långt ifrån klar med huset. Barnen har skolas in och jag har börjat funderat på vad jag vill i livet. Nu håller jag på att plugga upp två ämnen, engelska och matte som behövs för att komma in på den högskolan jag vill. Jag har nu ett mål att plugga upp de ämnen jag behöver för att komma in på ekonomiprogrammet i Gävle. Och drömmen är väl att jobba på bank. Jag hoppas jag klarar det.

Brukar du sätta upp personliga mål?

DETTA HAR JAG HANDLAT

2018-11-18 21:01
Från emeliemayor

Jag har beställt hem lite nytt från H&M. Ett par fodrade skor som funkar nu att ha till vardags. Så får man ha ett par mer rejäla när man ska vara ute och leka med barnen i snön i vinter. Och en superfin handväska! Jag älskade den verkligen och den är verkligen perfekt för mig som pluggar och behöver få plats med mina böcker. Väldigt stort utrymme och man kan få plats med mycket :)

Keep calm i'm finally back!

2018-11-15 20:26
Från emeliemayor

God kväll på er! Kan ni förstå att det är fredag imorgon? Den här veckan har verkligen rusat förbi så fort! Men jag är så taggad på helg och ledighet med familjen. Inte arbete, skola eller förskola. MEN jag känner mig så stressad inför morgondagen då jag har nationella i Engelska klockan 8. Jag vet inte om jag är mest nervös inför själva provet eller om jag ens är vid liv den tiden och redo för ett sånt viktigt prov. Jag hoppas verkligen det går bra!

Nu sover barnen i alla fall och jag tänkte mysa ner i soffan med en skål blåbärsyoghurt och kolla på dagens avsnitt av Wahlrens värld och tända lite ljus. Visst är det ett av det mysigaste med den här årstiden? Tända ljus i fina ljuslyktor och kolla på bra serier!

Livet just nu 🌸

2018-11-08 21:16
Från emeliemayor

Hej! Nu var det ett tag sedan men jag ser att en del kikar in hit och ibland lämnar en kommentar vilket jag tycker är superkul! Och det är lite anledningen att jag hittar tillbaka in hit och blir sugen på att ta upp bloggen igen.

Lite kortfattat om livet just nu.. Jag studerar på 75% och läser upp ämnen som jag behöver för att komma in på högskola sedan. Samtidigt som jag försöker ha barnen hemma så mycket som jag kan  och så får dem gå på förskolan tiderna jag har lektioner. Jag tycker det är jätte jobbigt att tycka det är såhär jobbigt att lämna barnen. Och det säger jag inte för att få det att låta som om att jag "är en bra mamma" utan jag tycker verkligen det skär i mitt hjärta när jag lämnar av dem. Jag tycker verkligen inte det är "skönt" även om dom är en otrolig hjälp, och avlastning och jag är så otroligt tacksam över hjälpen jag får av dem varje dag. Barnen går på världens bästa förskola men den bästa personalen, känner mig inget annat än trygg att lämna barnen där. Jag tror enbart det grundar i att jag tycker det är jobbigt när dem blir ledsna och har svårt att koppla av när jag inte är med dem. Tänker på dem hela tiden och kan inte koppla av för ens dem är hos mig. I min omgivning säger dem att det blir bättre så jag hoppas det blir bättre. Att dom inte blir lika ledsna och jag känner mig som världens sämsta mamma som går ifrån dem när dem gråter. Det är så onaturligt liksom. Hemma tröstar jag dem och finns där när dem är ledsna, där måste jag vända om och gå och det är tungt.

Annars så håller bygget igång! Nu är det projekt utbyggnad och jag längtar efter att dela med mig bilder. Killarna är så himla grymma! Tacksam för varenda människa som varit här och hjälpt oss, sån fantastisk hjälp. ❤

Här är det lite bilder från senaste tiden. Ska göra intressantare inlägg i fortsättningen. Hejs!

VI HAR FÅTT MASSOR MED BEBISAR

2018-10-09 15:30
Från emeliemayor

..tomatbebisar! Vi var hos mamma och lämnade Freja i helgen och såg att Livia's tomatplanta har fått massor med bebisar. Hur mycket tomater som helst. Har ni odlat något i sommar? Har ni fått många tomater?

INBLICK I BARNRUMMET

2018-10-09 15:28
Från emeliemayor