RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 11:23:44

highlights blog

highlights blog on Nouw

ALLTSÅ WOW

2019-09-14 10:59
Från highlights

Vilket underbart väder klarblå himmel och en långpromenad med hunden. Hur skönt som helst. Älskar att jag börjar lära mig att stanna upp och faktiskt se det vackra runt omkring. Innan har man bara kört på, jag går ofta och kollar på marken för att se till så jag inte går på något och trampar snett.
Men det är dags att lyfta blicken och se va som finns runt en, inte bara på långpromenaderna utan i livet med. Allt lixom. Stanna upp, insupa det vackra och känna. Ta ett djupt andetag, känna dofterna och energin i från luften

Nu har jag vattnat djungeln här hemma, pillat lite med växterna på uteplatsen och nu satt mig i soffan med en koppkaffe. åh min nya soffa Helt kär!

KOMMER DOM TA ÖVER?

2019-09-13 08:46
Från highlights

Kommer dom ta över mitt liv? Dom fina färgglada Paletterna? Det återstår att se. Har inte plats för fler just nu, men Abbey Road och Oxford Street har fått flytta in. Syrran ville ha sticklingar så fixade det igår

Alltså hur fina??

GROWN BABY GROW

2019-09-08 11:09
Från highlights

För ett tag sedan tog jag sticklingar på två av mina perlagoner. Och för en vecka sen planterade jag dom.

OCH NU HAR DET KOMMIT BLOMMOR!!

lyckan på det!

BABY ITS COLD OUTSIDE

2019-09-08 08:31
Från highlights

Regn och halv storm igår så nya jackan åkte på när jag skulle till jobbet. Så nu är det officiellt höst  mina vänner! Så mysigt Jag har börjat älska hösten mer och mer,  Modet, tända ljus, svalt men ändå inte svin kallt. mysa upp sig i soffan med en filt..och skogspromenaderna. asså wow. Jag är lite fascinerad varje årstid när jag är ute och går.

Vad tycker du är det bästa med hösten?

SOMMARHÖST

2019-09-02 20:14
Från highlights

Har ni haft en bra bra måndag?
Här har det varit fullt ös med kampanjbyte på jobbet. Ett ex antal kaffekoppar senare och ovanligt pigg måste ja säga Blev en promenad på 45min när jag kom hem. Har insett att man INTE ska sätta sig ner när man kommer hem från jobbet, utan bara byta om och ge sig iväg. Har en utmaning nu i höst, minst 30 min rörelse varje dag, kan av en promenad, gympass, yoga, ja ni fattaf. I detta vädret är det så skönt med promenader, älskar verkligen sommarhösten
Nu kan man äntligen brassa på med massa ljus runt om i lägenheten ochså, stickade tröjor och massa mys!

Är du redo för hösten?

SUNDAY OH SUNDAY

2019-09-01 18:57
Från highlights

Ett tangetbord till plattan gjorde just allt lite smidigare. Min stackars dator får allt mindre jobb uppdrag

Vilken skön söndag. Regn varvat med sol och åska som mullrat lite lätt i bakgrunden.
Färdig städad lägenhet, långpromenad, en shopping tur på Rusta och libanmat.

Ladda inför en vecka med kampanjbyte= olidligt tidiga mornar. Men snyggt blir det och galet fina höst nyheter som kommit
Är tacksam över jag fixade första veckan efter semestern utan allt för mycket stress

ÄR DET DAGS IGEN?

2019-09-01 10:57
Från highlights

Hallo igen.
Det var längesen man skrev något här, även om man varit på väg många gånger. Det är något rofyllt i att få skriva av sig lite.
Mycket har hänt sedan sista inlägget här skrevs. Har hunnit flytta 2 gånger bland annat.. Först till en liten etta mitt i stan, utan balkong men 2 minuter till jobbet. Mycket känslor i den lägenheten, hitta sig själv och allt runt om kring. Det är något speciellt med det första egna boendet.
Nu bor jag i en dröm 2a med uteplats. Galet vad jag älskar min lägenhet, om en månad har jag bott här ett år

Jobbar kvar på samma jobb, skönhetsintresset finns kvar och har blivit en sucker för växter ☘ vet inte om det är åldern som gör de...den där magiska 30 års gränsen har gjort mycket.

Vi får se va det här leder, om skrivkrampen släppt

// S

SO MUCH COMING UP

2017-05-10 23:32
Från highlights

Så härligt att kalendern börjar fyllas. Insåg idag att det är 6 veckor kvar till semester känslan på den. Kommer flyga fram och snart är det höst. Nej då. Massor att göra innan det. Nästa vecka blir det bygga butik i Lidköping och ha upplärning med den nya butikschefen där. Sen upplärning med personal hos mig. Möten och åter möten och planeringen av marknaden som är om två veckor (!!!!!!!!!!!!) så sjukt taggad. Mitt i allt ihop blir det plugga körkort och övningsköra, leta lägenhet och träna. Allt på en och samma gång. Fokus on the goals..


Men på lördag blir det vin med Sandra i bankeryd. Så jävla värd.

ONLY YOU

2017-05-09 00:15
Från highlights

Börjar på ordning på mitt sovrum nu efter tapetseringen. Så jävla nöjd. Måste bara klura ut om jag ska ha kvar fondväggen eller om jag ska tapetsera den ochså.

Börjar även få ordning på mig själv. Har förra veckan ens hänt? Längesen jag mådde så dåligt av något. ÄT MAT INNAN ALKOHOL! Framför allt hemma gjorda groggar på 50/50. Tips från coachen.
Men vet du, det är bara att resa sig upp igen, försöka skratta åt det och njuta av det som var bra. Vi fuckade upp det båda två. Och är det inte meningen så är det inte. Självklart saknar jag, och kommer göra det. Le så där fånigt åt små saker som en aromatburk, fulsittdansa i bilen, dvägarns sång från Hobbits och kexen. Dom där jäkla kexen.
 

Man skriver inte och träffas inte som vi gjort utan att det känns. Så är det bara. 

En lång kram och en puss. "För jag vet ju aldrig när jag får se dig igen" sist tog det två månader emellan ja sa det, nu lär det gå betydligt fler.
Och det får vara så.

True

2017-05-02 13:52
Från highlights

Har insett att jag fortfarande byter dialekt på fyllan. Stockholmska blev det i lördags. Känns stabilt. Munnen går i ett och sjunger non stop. Och tål verkligen inte sprit. Någonstans. Glömmer gör jag me tydligen, men inte sånt jag borde glömma. Sånt som ger en huvudvärk. Ska försöka att bara skratta åt det.

Tips från coachen: träffa inte någon du tycker om, men som du har så jäkla mycket att säga till, som du varit arg på, på fyllan. Det kan inte sluta bra.
Och för Gudsskull, ÄT ordentligt med mat om du ska dricka alkohol och fira ett SM guld.

Söndagens mood. Idag blir det långpromenad efter jobbet sen försöka tapetsera klart mitt sovrum.