RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-11-24 14:43:28

#Nannawerner blogg

#Nannawerner blogg på Nouw

Efterlängtade fredag

2019-01-18 23:01
Från #Nannawerner
Det vart ett sent inlägg i dag. Vi har haft fult upp med fika med Rickards morbror och moster. Det är alltid lika mysigt och roligt. Man skrattar till magen värker. Vi tog en god lunch och vi hade det som vanligt så bra. Nu så här vid kl 11 är jag lagom trött då vi försökt få bort is runt garage dörren. Det har inte vart så enkelt utan vi har haft ett spätt och massa skyfflar. Att haka bort is är oj så roligt Jag förväntar mig en ordentlig träningsvärk i morgon. Jag har hunnit städa, damsuga och torka golvet och det är så skönt med tanke på att det är lördag I morgon och att man bara kan ta det lugnt och inte behöva göra så mycket. Nu hoppas jag att ni haft en jätte bra fredag och att nu får en jätte mysig helg.

Lunchen i dag. Pasta med kyckling.

Sömnlösa nätter

2019-01-17 14:39
Från #Nannawerner
Nu tar jag helg! Det är så skönt jag kan bara lägga mig på soffan ett tag och koppla av. Jag har varit vaken sen kl 1 I natt igen. Denna gång somnade jag inte om en enda gång. Det har gått hyfsat bra att jobba i i dag, det var ett tillfälle då jag vart så galet trött men det gick över och jag lyckade jobba på ett tag till. Varje morgon finns det en frukostbuffé som heter duga och det finns så mycket frukt. Ibland kan jag undra om personalen inte får matkoma. Jag vet ju att jag själv hade det i morse. Trots att jag bara åt två hårdmackor och en banan.
Nu ser jag fram emot en lugn helg.

And then we are almost there

2019-01-16 15:00
Från #Nannawerner
Det är snart helg vi är halvvägs där. Det är en jobb dag i morgon sen är det ledigt. Om det är något jag behöver är det sömn. Jag sover så dåligt, Jag vaknade kl 1 I natt och kunde inte somna om. Jag vet man ska inte klaga. Dagen har varit bra och jag har lyckats jobba på bra. Efter en promenad med hunden vart jag dock lite seg igen. Hoppas ni haft en bra onsdag
Lite fika så här när man kommer hem från jobbet.

OH MY

2019-01-15 15:02
Från #Nannawerner

Mmm lite goo fika så här efter jobbet. Tea och äpple med kardemumma och kanel.

När natten vart för kort blev det extremt jobbigt att gå upp i morse. Jag vaknade nog 4 gånger innan klockan ringde. Vem vet sömn lanske är överskattat. I dag har det varit rätt mycket att göra på jobbet så nu är kroppen helt slut. Jag tänkte berätta lite om min "jobb" situation. Jag har nämligen en funktionsnedsättning som gör att jag inte klarar av att jobba från 08:00 till 17:00. Utan jag jobbar eller praktiserar fyra dagar i veckan i en livsmedelsbutik. Mina arbetstider är från 08:00 till 14:00 och I bland mindre än det. Det beror alldeles på hur många timmar jag har sovit på natten. Men annars funkar det jätte bra. Jag trivs på mitt arbete och trivs väldigt bra med mina arbetsuppgifter. Jag hoppas på att få lite mer utmaningar om man säger så. Nu är tisdagen snart slut och snart ska jag börja med middagen. Hmm det får helt enkelt bli korvstroganoff till middag. Snabbt och enkelt hoppas ni haft en bra tisdag! See yaa tomorrow!!

Here we go Monday again

2019-01-14 19:31
Från #Nannawerner
Efter att ha vaknat otaliga gånger och många knasiga drömmar ringde klockan i morse. Jag var verkligen inte sugen på att gå upp men jag tog mig upp och gjorde mig i ordning. Jag hann steka en omelett och plocka ut ur diskmaskinen innan jag åkte till jobbet. Jag är verkligen ingen morgonpigg människa så i morse va ett undantag. Nu sitter jag här i soffan med mannen. Det är så skönt när måndagen närmar sig sitt slut. Det har ändå varit en en rätt lugn dag på jobbet, det var inte så jätte mycket varor att packa upp vilket var rätt förvånande med tanke på att det är måndag. Nu väntas snart kudden och det ska bli mer än skönt att bara gå och lägga sig.

Back to Reality

2019-01-13 14:22
Från #Nannawerner
Efter en jätte mysig helg med go mat och fint väder är måndag snart här. Den lilla helg bubblan man levt i har spruckit. Nu är det en veckas arbete och det är lika jobbigt varje gång så här på söndagseftermiddagen. Under veckan som kommer är det väl inte något speciellt som händer förutom att man ska jobba. Nu ska jag passa på att njuta av söndagen

Här är lite bilder från helgen

Bara njut

2019-01-11 14:27
Från #Nannawerner
Att komma tillbaka till rutiner efter tre veckors semester är ganska svårt. Men det är ändå rätt skönt att känna att man inte bara dräller omkring på dagarna. Även om den här veckan har varit jobbig med migrän och sjukhusbesök så är jag nöjd med hur veckan har varit. Sjukhubesöket var något jag skjutit upp för. Oron har gnagt och gnagt och till slut tog jag tag i saken och ringde och bokade till på vårdcentralen. I mitten av november kände jag vad jag trodde va en knöl i bröstet och jag kunde känna att det ömade lite men inte alls så farligt. Men den senaste tiden har det blivit värre och jag kände att smärtan blev värre. Så i går vad jag på vårdcentralen och som tur är kunde läkaren konstatera att det är en svullen körtel. Men för att vara på den säkra sidan så bokade läkaren en tid för ultraljud på Sofia hemmet. Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Jag hoppas att ultraljudet visar exakt samma sak. Nu är det helg och jag ska bara njuta! Trevlig helg allihop

2019

2019-01-02 13:23
Från #Nannawerner
Wow 2018 har varit ett utav dom bästa åren på länge. Den 16 Juni sa vi äntligen ja till varandra i Estuna kyrka omgivna av familj och vänner. Vi hade en fantastisk fest i Våran lada som vi dekorerat så fint. Vi fick hjälp av våra fantastisk vänner att fixa med lampor i taket och ballonger som vi hängde så fint. Jag hade spenderat månader att tänka ut hur jag ville ha det. Både jag och Rickard vart så nöjda och vi fick som sagt en underbar dag. Veckan efter bröllopet var det dags för midsommar och även om det var en ruggig dag så spelade ingen roll för jag hade pyntat och dukat i Våran pub. Efter det följde en Ålands resa med Rickards släkt och vi hade det otroligt mysigt. Ja jul och nyår kom så snabbt men mysigt har det verkligen varit. Nu börjar ett nytt kapitel med nya tag. Gott nytt allihop!!

Möhippa

2018-05-20 18:35
Från #Nannawerner
Alltså det här var det roligaste jag någonsin vart med om. På lördag förmiddag åkte jag och Rickard I väg för att fixa våra vigselringar och handla lite. Allt var självklart planerat av familj och vänner. Tänka sig att jag inte förstod eller kände på mig att något var på väg. När vi kom hem igen sa pappan min att gå in till mamma för att hon ville något. När jag kommer in och ser dom skriker dom surprise. Oj oj alltså jag vart så chockad! Så himla mysigt och så otroligt roligt. Tack för en underbar möhippa

We are getting married!!!

2018-04-24 11:03
Från #Nannawerner
Nu är jag tillbaka efter en tids uppehåll. Jag har haft fullt upp med körning och jobb och nu bröllops stress allt känns så bra och det är otroligt kul att få planera något så stort. Den 16 Juni är den stora dagen och så mycket som ska fixas innan dagen är här. Jag är så himla lycklig det är svårt att inte hoppa upp och ner av ren lycka. Att planera ett bröllop är inte så enkelt. Mycket ska till för att få allt som vi vill ha det. Min klänning är faktiskt sydd utav min fantastiska mamma men ännu är den inte helt klar men det är inte långt i från heller. Inbjudningskorten skickade vi ut i början av Mars. Jag gjorde kuverten lite finare och jag vart faktiskt hel nöjd. Vi gjorde våra inbjudningskort på http://optimalprint.se det finns så mycket fint att välja bland när man ska fixa sina inbjudningskort. Åååh så jag längtar!!