RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-06-25 07:31:15

E M I L I A

emiliaerkapers blog on Nouw

Fick feeling

2019-01-15 17:01
Från emiliaerkapers

Fick verkligen feeling nyss och kände att det hade varit riktigt najs att göra ett inlägg på bloggen, typ sådär efter 100 år? Jag hade tänkt att sluta, men det verkar som jag inte kunde hålla mig.. Dock kommer jag inte blogga regelbundet utan bara när jag får feeling som sagt. Så mycket har hänt att jag inte kan eller orkar rada upp allt. MEN det största som skett senaste halvåret var att jag tog mitt pick och pack för att flytta till Falun, ensam. Bor nu i en etta i Falun och trivs super bra, skönt att slippa pendla till skolan hela tiden också. Sixten släpar jag med mig på bussen lite då och då (delad vårdnad) låter typ som att han är ett barn haha... Tur att han gillar att åka bil/buss så det är inga problem förutom att det är riktigt tungt att släpa på han och 2 tunga väskor samtidigt men det funkar, tur man är stark. ;)


Två bilder från nyår som vi spenderade i Falun, riktigt bra kväll!

Var nyligen på dop för fina Lucas ❤ Så fick vi ha dräkterna på oss, man känner sig alltid så fin när man har den på sig!

Tvångsmys med Sickan haha stackarn!

Tatuering

2018-09-25 20:05
Från emiliaerkapers

För ca. två veckor sedan gjorde jag min första tatuering. Det är mina syskons födelsedatum som jag länge velat tatuera in. Miriam gjorde en likadan fast med mitt och Viktors födelsedatum. Så man kan säga att det är en syskontatuering, då Viktor också verkar vilja göra en liknande i framtiden.


MY PERFECT JACKET // LEO

2018-09-13 17:44
Från emiliaerkapers

Har försökt att hitta en ny höst/vinterjacka i flera veckor nu och jag har inte hittat någon som ens varit värd att beställa hem för att prova. Så igår gick jag och Miriam förbi Family House på stan, man brukar sällan hitta något där så vi tvekade om vi ens skulle gå in. Men så gjorde vi det och det första jag såg var denna jacka, kärlek vid första ögonkastet! Den har en krage, inte så puffig och så var den super skön. Jag hade köpt den även om den inte var i leopardmönster då jag är lite osäker på om jag passar i det. Men nu är den köpt och jag ångar mig inte! Det var den sista i min storlek också så jag kände att jag fick lov att slå till direkt.

SENASTE // VAD HÄNDER??

2018-09-12 17:28
Från emiliaerkapers

Hej på er!

De senaste dagarna har mest bestått av plugg, men även bio och fest. I lördags träffade jag Johanna också för en lunch på stan. Vi har inte träffats på heeela sommaren och då bor vi ändå i samma stad. helt sjukt! Den kommande helgen händer det både spännande och roliga saker. Återkommer om det senare... kan säga att det är tre olika grejer som gör mig nervös men också glad.


Före och Efter

2018-09-04 19:45
Från emiliaerkapers

Jag lovade ju för länge länge sedan att lägga ut före och efterbilder på extrarummet som skulle fixas till. Så nu får ni äntligen se hur det ser ut + hur det HAR sett ut.

EFTER - Det är inte riktigt klart än men nästan! Tyckte det blev jätte fint och fräscht om man jämför med innan...

FÖRE - Såhär såg det alltså ut före. Dock stod det en garderob i hörnet där det inte finns någon tapet och under garderoben fanns det heller inget golv... Men jag glömde att ta bild innan vi fixade det. Stor skillnad va?!

Life.

2018-09-03 14:40
Från emiliaerkapers

Ber om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna och även framöver. Mår inte så jätte bra för tillfället. Idag började skolan iallafall så det är dags att gå tillbaks till rutinerna, ändå skönt att ha något att göra om dagarna. Vi hade kursintroduktion i morse och skulle sedan ha en föreläsning men tekniken strulade så vi behövde bara vara i skolan i 45 min... Kändes inte så värt för min del då det tar över 1 timme att ta sig till skolan och samma hem. Men jag och tjejerna åkte till Espresso House och tog en fika efteråt så det var mysigt. Nu sitter jag hemma och läser litteratur som handlar om matematik, inte min starka sida men förhoppningsvis ska jag klara även denna kurs.


Happy Birthday

2018-08-31 08:39
Från emiliaerkapersGodmorgon!

Idag fyller Simon 22, så väckte honom nyss med kaffe på sängen och en liten present. Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och åka till gymmet. Det är sista dagen på sommarkortet och sedan kommer vi gå tillbaks till vårt tidigare gym. Lite tråkigt men det blir nog bra. Dock börjar jag känna mig krasslig, håller kanske på att få en förkylning?

Kräftskiva & fest

2018-08-27 22:10
Från emiliaerkapers

Pappa hade fixat så fint i växthuset, så där satt vi tills det var dags att åka mot förfesten. Förresten hur gott är det inte med kräftor!??

Efter förfesten gick vi till Helt enkelt, tog en drink där och sedan gick vi vidare till Strand för att dansa resten av kvällen. Kvällen avslutades senare med den obligatoriska dubbelbotten pizzan. Älskar den, så god!

Kvällen var rolig och på söndagen var jag lite bakis faktiskt, jag har klarat mig rätt bra för det under sommaren men nu mådde jag lite sämre. Så det blev serie och tacos hela söndagen, hehe.

Studera?

2018-08-27 10:40
Från emiliaerkapers

Morgonmys

Godmorgon!

Jag tog en sovmorgon idag, då jag fortfarande är lite trött ifrån helgen. Om exakt en vecka börjar skolan igen, lite blandande känslor för det men det ska mest bli kul att komma igång igen. Jag längtar tills jag är färdigutbildad och kan jobba som förskollärare.

Ska ni börja på högskolan eller kanske redan har börjat? Jag har alltid skjutit upp plugg till sista minuten så jag var lite orolig när jag skulle börja på högskolan, för att det bara är eget ansvar då. Men eftersom jag ville gå min linje så föll det sig naturligt att man ville plugga i tid, man ville vara förberedd. Ibland orkar man inte plugga järnet och vara 100% förberedd, man kan ha sådana perioder. Men varje gång man inte är förberedd så skäms man inför sina studiekamrater, så det är också något som får en motiverad. Det som har hjälp mig mest att ta mig igenom jobbiga utmaningar i skolan är att bara ta en vecka i taget. Det blir alldeles för rörigt i huvudet annars. Köp en kalender och skriv upp allt som ska göras på ett och samma ställe. Blicka framåt och se det stora målet framför er varje gång det känns tungt. Ge inte upp och ta hjälp av klasskamraterna, dem är förmodligen lika förvirrade som du. Lycka till!

En ledig torsdag

2018-08-23 20:07
Från emiliaerkapers

I morse gick jag faktiskt upp i tid, även fast jag hade en ledig dag. Åt lite frukost bara och åkte sedan till gymmet en sväng. Senare på dagen åkte jag och Miriam ner på stan för att fixa lite ärenden till bland annat helgen då det blir både kräftskiva och fest. Vi passade även på att ta en fika efteråt (givet). En skön dag alltså där man både fått saker gjorda men också bara fått ha det bra, helt i min smak. Just nu kollar vi på hockey här hemma och det blir förhoppningsvis någon film efteråt.