RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-14 01:22:12

Madde Stigberg

maddestigberg blog on Nouw

💉LIP UPDATE

2019-03-11 20:23
FrÄn maddestigberg

Förra veckan fyllde jag mina lĂ€ppar hos en jĂ€ttetrevlig tjej i nĂ€rheten av Huddinge Centrum. Jag hörde av mig till henne och berĂ€ttade om mina problem med ”pĂ„sar” pĂ„ insidan överlĂ€ppen efter tidigare behandling och sa att jag ville fixa det. Min första tanke var att vi skulle tömma dom men vi pratade ocksĂ„ om att eventuellt försöka kamouflera och jĂ€mna ut med yttligare fillers.

Det vi kom fram till var att försöka kamouflera och jÀmna ut. Att ta bort det gamla skulle med stor sannolikhet inte fungera sÄ bra och för mig som inte kÀnner av problemet, bara störs av synen och ÀndÄ ville fylla mer var det ett lÀtt beslut. Skulle detta inte fungera kan jag pröva ta bort det vid senare tillfÀlle.
Jag blir vÀldigt snabbt och MYCKET svullen sÄ det har absolut inte lagt sig Ànnu. Jag drack dessutom lite alkohol dagen innan trots att jag fick rÄd att inte göra de pga det Àr blodförtunnande sÄ man fÄr lÀtt blÄmÀrken och kan blöda mycket. Vilket jag fick, men fÄr skylla mig sjÀlv haha! Nöjd som fan Àr jag iallafall Àn sÄ lÀnge och behandlaren var vÀldigt trevlig, pÄlitlig och lÀtt att prata med.

1a behandlingen gjorde jag pÄ en salong i Sundbyberg som jag INTE kan rekommendera. De anvÀnde sig av Revolax 1ML.

2a behandlingen anvÀnde vi oss av Stylage 1ML.
Rekommenderar starkt denna tjej som heter @derma_aesthetic pÄ instagram.

Bucketlist 2019

2019-02-21 21:07
FrÄn maddestigberg

1. Börja plugga
Jag ska börja plugga. För att kunna skaffa mig ett jobb som jag tycker Ă€r riktigt kul och nĂ„got jag brinner för behöver jag en utbildning. SĂ„ trots att jag Ă€r vĂ€rldens mest skoltrötta mĂ€nniska ska jag kĂ€mpa pĂ„ ca 2 Ă„r för att sedan kunna jobba med det jag vill. Jag gick ut idag pĂ„ min instagram att jag blivit intagen pĂ„ komvux med start 18onde Mars. Jag ska plugga heltid pĂ„ distans, en 1,5 Ă„rs utbildning till undersköterska.

2. Ta ur fillers i lÀpparna
Som mÄnga av er vet fyllde jag mina lÀppar i somras.
1 ml fördelat pÄ under & överlÀpp. Detta har klumpat sig och lagt sig som i tvÄ pÄsar pÄ insidan av min överlÀpp. NÀr jag ler syns de vÀldigt mycket och har fÄtt komplex över de. SÄ ska tömma Ätminstone överlÀppen och sedan fylla de pÄ nytt. Gjorde ju lÀpparna för att bli av med komplex men fick istÀllet nya..

3. Ta ut dermalpiercingen
Min piercing i ansiktet som jag gjorde för ca 2 Är sedan. Den sitter ju fast med en platta under huden sÄ Àr lite nervös över att ta ut den trots att det inte kÀndes alls att sÀtta in den. Den Àr vÀldigt kÀnslig och blir dÄ och dÄ varig. Jag orkar inte hÄlla pÄ med den och tycker helt Àrligt den inte Àr störig. SÄ den ska ut haha!

4. Flytta
Jaaa tack! Har ju skrivit lite om detta förr men jag vill flytta. Vi vill bo större, billigare och mer centralt. Har lite problem med bl.a vatten och vÀrme hÀr hemma och skulle verkligen uppskatta ett sovrum och slippa den hÀr stegen. Som ni sÄg i vloggen som kom upp igÄr pratade jag om att jag och Hampus planerar att flytta ihop. Ja alltsÄ ingenting Àr bestÀmt och vi har inte riktigt gjort nÄgot för att ta tag i saken Àn. Men det vore ju vÀldigt trevligt och Mileah och Hampus har ju kÀnt varandra nÀstintill hela hennes liv.

REA!!

2019-02-21 16:03
FrÄn maddestigberg

->Skalbyxor
->Gummistövlar

->Vita skor
->Adidas set

->Svarta skor

HELGEN I BILDER

2019-02-18 20:56
FrÄn maddestigberg

Fredag
Var ledig i fredags sĂ„ vi mötte upp Emma och hennes tvĂ„ barn Milton & Nova. Jag fotade ingenting frĂ„n denna dag men filmade faktiskt en liten vlogg. Efter att jag spelade in min ”testar 2-barnlivet” i somras dĂ„ jag var barnvakt Ă„t Milton har ni tjatat om en video med honom och Mileah igen. SĂ„ nu har ni nĂ„got att se fram emot.
Vi var pÄ öppna förskolan och lekte i parken bl.a.

Lördag
Jag jobbade mitt 2a pass för den hÀr sÀsongen med knatteskutt idrott. Mileah var dÄ hemma med min barndomsvÀn Elin. Det Àr sÄ fint att se att Mileah uppskattar och tycker om att umgÄs med mina vÀnner och att mina vÀnner stÀller upp för mig och tar hand och Àlskar Mileah som om hon vore en familjemedlem.

Söndag
Vi vaknade och Ă„t frukost dĂ€refter Ă„kte vi direkt till Huddinge och hĂ€ngde i lekparken. Vi Ă„t lunch pĂ„ Mc’Donalds och gick sen tillbaka till parken.
Vid 14:45 hade Mileah knatteskutt trÀning. (Hon Àr inte med i mina grupper utan har andra ledare andra dagar)
Mileah Àlskar knatteskutt och kan starkt rekommendera er att anmÀla era barn till det!
Mileah gÄr pÄ idrott.

Via lÀnken nedan kan ni anmÀla er.
-> KNATTESKUTT

LÄCKER PRIVATA BILDER

2019-02-03 08:57
FrÄn maddestigberg

Sneakpeak pÄ bilder frÄn min PRIVATA instagram.
Ingen kommentar ;)

SKYNDA ATT FYNDA!

2019-02-02 08:59
FrÄn maddestigberg

—COLD SHOULDER—

—GUL BADDRÄKT—

—>TEDDY JACKA<—

20 SPÄNNANDE SVAR

2019-01-31 19:58
FrÄn maddestigberg

1. Om du hade fÄtt en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Har en lista pÄ mobilen med barnnamn. Mina favoriter just nu Àr Lilo och Nala sÄ förmodligen nÄgot av dom.

2. Sex utan kÀrlek eller kÀrlek utan sex?
Beror ju pĂ„ hur man tolkar ”sex” men tror Ă€ndĂ„ att jag vĂ€ljer kĂ€rlek utan sex.

3. Har du bra sjÀlvförtroende?
Nej tyvÀrr.

4. NÀmn tre saker pÄ din att-göra-lista?
Imorgon
- Vlogga
- Filma samarbete
- Dammsuga

5. Beskriv ditt drömutseende.
Denna frÄga Àr skev. Beror pÄ hur man tolkar. Jag tÀnker sÄhÀr, jag kan ej se ut som nÄgon annan Àn mig sjÀlv. Men sÄklart finns de saker jag vill förÀndra och förmodligen kommer Àndra pÄ med tiden. Bl.a vill jag ta ut mitt fillers jag har idag och sÀtta in nytt.

6. NĂ„gon du har kysst?
Mitt ex kanske, vill ju ej namedroppa folk hÀr ni inte vet haha!

7. Har du kvar klÀdesplagg frÄn dÄ du var liten?
Ett par vita fluffiga tofflor typ frÄn nÀr jag var bebis

8. Är du nöjd med din profilbild pĂ„ instagram?
Neej

9. Vad vÀljer du, godis eller chips?
Beror pÄ vad jag Àr sugen pÄ hah

10. Hur uppvaktar man dig?
Ge mig tid och engagemang. Hör av dig och va inte oklar. Ish

11. Har du rykten efter dig?
Haha ja!

12. Din absolut sÀmsta egenskap?
Jag har vad man kan kalla humörsvĂ€ngningar :’)

13. Din bÀsta egenskap?
Jag skulle sjÀlv sÀga att jag Àr enkel att prata med, jag Àr nÄgon man inte ska skÀmmas för. Jag lÀgger vÀldigt lite vÀrdering i vad andra vÀljer att göra osv.

14. Kan man vara vÀn med sitt ex?
Absolut! Pratar dÄ och dÄ med de 3 jag haft ett förhÄllande med och har trÀffat de som vÀnner efter det tagit slut utan problem.

15. Har du kysst en kompis?
Ja

16. Hade du kunnat ha distansförhÄllande?
Nej inte med tanke pÄ hur mitt liv ser ut idag. Kanske nÀr Mileah Àr Àldre och jag har den tiden.

17. Hur lÄng Àr du?
1.70 ca

18. En vacker person?
Min dotter sÄklart

19. Film/Serietips?
Bron, how to get away with a murder

20. BĂ€st just nu?
Att Mileah börjar mÄ bÀttre efter dessa jÀvla vattkoppor!!

DÅ - NU!?

2019-01-29 14:10
FrÄn maddestigberg

Idag för ett Är sen blev jag myndig. Jag skrev kontrakt pÄ vÄrt nuvarande boende och jag skulle Àntligen flytta tillbaka till Stockholm!

Idag ligger jag hemma sjuk. Med Mileah som ocksÄ Àr sjuk. Vi letar nytt boende men har inte stress med att flytta Àven om de Àr nÄgot jag faktiskt lÀngtar efter. Vi vill bo större. Med ett riktigt sovrum sÄ man kan stÀnga om sig. Ett boende dÀr man kan duscha och diska pÄ samma dag. LYX! Haha.
Det pratas lite smÄtt om att jag och Mileah ska flytta ihop med nÄgon. SÀllskapssjuka jag grÄter av lycka bara av tanken haha!

KnÀppt hur mycket som förÀndras pÄ 1 Är. Trodde aldrig jag skulle leva sÄ lycklig som singel.
Att separera med Mileahs pappa PÅRIKTIGT Ă€r de bĂ€sta som hĂ€nt mig och Mileah. Även om jag hoppas vi nĂ„gongĂ„ng kan bli bĂ€ttre vĂ€nner Ă€n vad vi Ă€r i dagslĂ€get.

Bild frÄn min 18-Ärsdag. Ser ju liten ut? Haha

FÖDELSEDAGS FIRANDE X2

2019-01-28 21:30
FrÄn maddestigberg

Fredag 25/1

Började dagen med att vara sÀllskap till en vÀn som skulle till lÀkaren.
DÀrefter Äkte jag till SpÄnga dÀr en annan vÀn plockade upp mig. Vi Ät lunch och Äkte sen vidare till hans kontor. PÄ plats spelade vi in en video men som jag tvekar starkt pÄ att den kommer slÀppas. Mycket blev fel och var tvungna att ta pauser flertal gÄnger.
(Bilden till höger har med inspelningen att göra. NÄgon kanske kÀnner igen den frÄn min hÀndelse pÄ insta?)

Jag Äkte hem vid 18-tiden och mötte min kÀre kollega och vÀn Amanda. Vi fixade oss tillsammans hos mig och Äkte sen till stan och mötte upp Adam & Hampus + nÄgra bekanta till dom. Sen levde vi rövare i stan och kom hem vid ca 04:30. Vi firade mig, i förskott
Blir 19 (?!) imorgon.

Lördag 26/1

Vi vaknade runt 11 och bestÀmde oss för att Äka och Àta lunch i SkÀrholmen.
Sagt och gjort - blev nachotallrik.
Handlade med mig mat hem frÄn Ica innan Amanda och jag Äkte Ät olika hÄll.
NÀr jag kom hem packade jag en vÀska och Äkte till en vÀn dÀr vi umgicks nÄgra tjejer och sen drog ut. För att Ànnu en gÄng fira mig + en annan tjej ocksÄ.
Natten avslutades sjÀlvmant ganska tidigt vilket var vÀlbehövligt. StÄr alltid och pendlar som barnledig om jag ska vila eller passa pÄ att leva life haha. Denna helg blev det en del födelsedagsparty!

Söndag 27/1

Mileah kom hem prickig & febrig efter en lÄnghelg hos sin pappa. Idag stannar vi hemma frÄn jobb & dagmamma dÄ hon fortfarande Àr dÄlig.
Jag börjar ocksÄ kÀnna mig dÄlig, har ont i huvudet, halsen och Àr snorig. Denna period med konstant vabb gör mig galen.
Började grÄta nÀr jag förra veckan fick min lönespecifikation. Pga alla röda dagar och mycket vabb var min lön inte pÄ topp men hade varit sÄ orolig över att inte klara oss sÄ nÀr jag sÄg att vi precis klara oss lÀttade mÄnga kilo frÄn mina axlar.
RÀtt sÀker pÄ att vi kommer behöva stanna hemma imorgon ocksÄ för att vara pÄ den sÀkra sidan.
Hoppas hon blir frisk snabbt!♡

VĂ„rt hus ♡

2018-02-25 16:20
FrÄn maddestigberg

Ännu Ă€r det inte klart inne i huset sĂ„ medans fĂ„r ni se utsidan. Jag har ingen soffa och har lite saker som behöver hitta sin plats innan jag kĂ€nner mig nöjd.
Visst Àr det litet och gulligt?
♡♡