RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 07:52:10

Tine Eriksson

tineeriksson blog on Nouw

Julkortens tid är här 🥰

2018-12-06 11:05
Från tineeriksson

Lite kort från veckans fotograferingar

Älsklingar

2018-10-23 19:14
Från tineeriksson

Idag fick vi finbesök av Lina och Lovis❤️
Kunde ju inte låta bli att fånga våra älsklingar på bild

Ut på tur 🍁🌸

2018-10-21 18:00
Från tineeriksson

Idag tog vi oss en tur med fyrhjulingen ut i skogen för lite fika. Kom ju på det lite sent ( kl11) då Elma brukar sova sin lur vid 12-13 tiden.. men det löste hon bra då hon somnade på fyrhjulingen när vi var påväg hem ‍♀️ resten av dagen så har vi busat, städat och till middag lagade vi tacos.
Till veckan är vi ledig mån- ons vilket verkligen känns behövligt då vi alla är lite krassliga.. Elma har sån hosta på kvällarna så hon ibland kräks:/
Att ge hostmedicin till en 2,5 åring är inte de lättaste ‍♀️‍♀️

Fotografering ligger mig varmt om hjärtat

2018-10-16 20:16
Från tineeriksson

Om fotografering ligger mig varmt om hjärtat? JA!
Har inte varit så insnöad på naturbilder än vad jag är nu, hösten har nog givit mig ännu en sak jag älskar att fotografera, så förutom barn, djur och familj så ligger det nu mååånga naturbilder i mitt galleri

Vi tog oss en sväng ner på täkten nedanför oss för att leka lite med kameran, vilket resulterade i dessa ☝fina bilder!


Även min lilla tokfia fastnade ännu en gång i kameran vilket hon alltid gör för den delen❤️☝

Black & white

2018-10-15 22:01
Från tineeriksson

Några av mina favoritbilder sen i somras,
det är något med svartvita kort, ett kort som inte blev så bra och man är nära på att radera de blir helt plötsligt så himla bra när det kommer ett svartvitt filter på !

Mys hemma efter utbildning och förskola

2018-10-15 17:39
Från tineeriksson

Idag började min pfa utbildning (pedagogiskt förhållningssätt och arbete) kommer vara hela den här veckan vilket jag inte är van vid, att jobba mån-fred är ju inte min grej, är van att jobba skift och vara ledig vissa vardagar vilket jag älskar. Väldigt spännande kurs där man försöker förstå hur människor med autism tänker och ser vardagen utifrån dens perspektiv.

När jag kommer hem så tände vi lite ljus och tog fram färgpennorna och målade en sväng innan det byttes aktivitet som vanligt efter typ 5 min
Imorgon är det förskola för Elma igen vilket hon inte alls har något emot då hon stormtrivs, roligt att få träffa kompisar och sina fantastiska pedagoger

På onsdag är det gympa för Elmas del och den här gången ska dom ta med ett gossedjur som dom ska få dansa med vilket kommer bli

Börjar bli så himla mörkt och burrigt ute nu vilket är lite mysigt då man kan tända en massa ljus och mysa ner sig i soffan☺️


Hälsade på våra fyrbenta vänner

2018-10-14 22:38
Från tineeriksson

Idag levererade verkligen vädret och man blir ju så glad!
Att man kan gå ute utan jacka i mitten av Oktober är väl ändå ganska så fantastiskt
Först skruvade vi upp Elmas gungställning igen då vi kände att vi kommer kunna gunga en stund till iaf innan det svider av kyla när man är ute och sen
det som skulle bli en liten tur med vagnen för att Elma skulle sova sin lur blev en liten tur till hästarna, vilket uppskattades av lilltjejen.

Hon ville helst av allt gå in till hästarna, klappa dom och leka lite
(Nälla mamma, leka en liiten stund bala)

Vi fick med oss lite kort från vår lilla tur iaf, så nu ska dom korten in i årsboken vi gör varje år, en liten sammanfattning av året i bilder, vilket uppskattas väldigt mycket! Sjukaste är att när Elma kollar i sin bok från slutet av förra året tills nu i början av sommaren så kommer hon ihåg (efter att man sagt det en gång) vad vi gjorde och vart vi var & vilka som var med:)

Hösten, jag älskar dig 📸

2018-10-14 11:50
Från tineeriksson

Dit, hem och tillbaka

2018-10-14 00:56
Från tineeriksson

Började jobba kl 16 igår (fredag) och jobbade tills lördag morgon, missade våran myskväll som vi brukar ha då vi köper lite gotta och kollar idol vilket inte var så roligt, dock brukar Elma somna ganska snabbt när klockan slagit 20. På fredagar får hon vara uppe och kolla idol med oss och somna i soffan som hon så gärna vill, för då vet hon att jag bär in henne till sängen när hon somnat, ibland blundar hon och säger: nu sover Elma mamma, bara för att jag ska bära henne in och hela vägen in till hennes säng så blundar hon och låtsas sova, gull unge!

Hur som helst så slutade jag vid 07 på lördag, sov sedan någon timme innan jag åkte hem och lekte en sväng med Elma innan det var dags för sista jobbpasset för helgen. Vi byggde lite med kapplastavar, försökte göra ett högt torn men ju högre det blev desto mer kliade det i fingrarna på Elmis att bara få slå ner de.

Imorgon ska jag busa med min lilla tjej igen!

Tittar tillbaka 1 år💫

2018-10-12 21:20
Från tineeriksson

Hej alla fina!
Idag startade vi dagen med att göra lite hushållssysslor så som tvätt och lite städ. Vid lunch åkte vi till pappa N jobb och åt lunch tillsammans, mysigt mysigt!

Elma ville så gärna gå och kolla på hästarna och kossorna som bor 15 min ifrån oss så sagt och gjort så myste hon ner sig i vagnen för en tur till djuren, dock så tog de bara 3-4 minuter innan hon sov så då vände jag snabbt på klacken för att fortsätta städningen hemma medans fröken sov sin lur:)

Innan jag åkte på jobbet så brummade vi till affären för att köpa lite dodis till kvällens idol som jag dock inte får mysa ner mig med hemma..

Väl på jobbet så sover barnen och jag fastnade med att kolla gamla kort och hittade den här godingen!
Kan inte förstå hur mycket hon vuxit och huuuur mycket hon lärt sig det senaste året, helt galet! Så lycklig för att jag fått världens bästa dotter som gör mig till den lyckligaste varje dag!

Love you E❣️