RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-28 01:13:16

Andrea Contreras

andreacontreras blogg på Nouw

Mitt 2019

2019-12-27 14:43
Från andreacontreras

Ojojoj.. vart ska jag ens börja?
2019, vilket jävla år. Lätt det bästa året i mitt liv..
jag har rest, jag har skrattat och jag har älskat men trots allt det fina får vi inte glömma dom tuffa stunderna.
Under 2019 började jag må riktigt dåligt, jag började ångra stora beslut i mitt liv och jag började ta avstånd ifrån personer som jag älskade. Pågrund av att jag inte kunde älska mig själv.

Stockholm.. mitt 2019 började i Stockholm, jag flyttade ihop med min fina vän Andrea i en nyproduktion i sumpan. Jag började uppfylla mina drömmar och hamnade på ett underbart företag med ett underbart läge. Jag har sedan jag var mindre drömt om att sitta på ett kontor, i Stockholm på Östermalm. Och det var exakt det jag gjorde redan som 19åring. Men gud så stolt jag var över mig själv.

Marbella... tänka sig att vi på ABC-gruppen fick en resa till Marbella i julklapp? Skojar inte vad lyshiiigt. Jag minns hur nervös jag var och ville inte alls åka med till en början. Men jag gjorde det! Och jag är så stolt.. jag kom alla kollegorna närmre och hade livets mys!

April... i april bestämde jag mig för att flytta hem igen. Jag kände mig misslyckad.. allt jag åstadkommit, och nu ska jag tillbaka?? Till ruta 1..? I april började jag känna paniken för första gången i hela mitt liv. Jag var hjärtekrossad.. mer än så behöver jag nog inte säga.

Sommar.. heeeelllllyeah! Gumman började äntligen må bra igen, jag levde alltså livets liv. Jag gjorde saker för mig egen skull och jag gjorde saker som jag ville. Jag träffade dom jag ville, jag festade exakt vart jag ville och jag kysste who the fuck i wanted. Om jag ångrar något? Nej. Jag lärde mig bara att hitta mig själv.

LoveIsland... jag fick nu chansen att göra livets resa. Träffa nya människor och kanske träffa någon som jag kunde bli kär i. Love island var det roligaste jag gjort i hela mitt liv, om någon av er får möjligheten att göra något sådant GÖR DET! Det var så värt och jag ångrar inte en sekund. Tänka sig att jag skulle komma ut därifrån (utan pojkvän) MEN, rikare på vänner för livet.

Vintern närmar sig... ni vet det typiska man brukar säga? Att man vill gå i ide med någon man tycker om hela vintern och kolla Netflix? Ja.. det absolut bästa som finns. För första gången i mitt liv fick jag uppleva det där mysiga som alla pratade om. Som jag aldrig gjort innan. Jag gick i ide, kollade serier hela kvällarna och gick inte utanför dörren om man så inte skulle till jobbet. Men jag mådde så bra, så otroligt bra. Jag var så lycklig.

Kärlek... 2019 blev jag kär, för första gången i mitt liv. En känsla jag aldrig trodde jag skulle få känna. En känsla jag aldrig förstod vad folk pratade om.. jag har nog aldrig mått så bra. Och till dig, tack. Tack för att du alltid supportade mina val, tack för att du alltid ställde upp för mig, tack för att du alltid sa fina saker och tack för att du fick mig att känna mig som en lyckligaste tjejen på jorden. Men detta kom och blev kortvarigt.. jag som inte trodde på ömsesidig kärlek, sen fick jag hopp! Men sen visade det sig att det finns inget som heter så.. kan man vara två personer som känner lika mycket för varandra? Är det möjligt? Min fråga är ännu inte besvarad. Men jag hoppas att jag någon gång i framtiden får det. (Om det så finns ömsesidig kärlek)


Lärdomar.... aa okej.. ömsesidig kärlek kanske inte finns. Eller så finns det.? Men jag har lärt mig vad ordet kär betyder.
2019 har jag vågat ta risker, jag har lärt mig våga göra saker jag trodde jag aldrig skulle göra.
Jag flyttade till huvudstaden.
Jag har lärt mig ta hand om mig själv.
Jag har haft två egna boenden.
Jag har vågat öppna upp mitt hjärta.
Jag har levt mitt riktiga singelliv.
Jag har rest ensam och bott i ett hus fullt av dårskallar.
Jag har öppnat upp mitt hjärta igen efter ett heartbreak.
Jag har lärt mig våga älska någon.
Jag har vågat säga att jag älskar någon.
Jag har lärt mig stå på mina egna ben.
Jag har varit fattig hahaha! Tro det eller ej, men efter flera månaders resande så går pengar ut och inte in. :p
Jag har tagit mig igenom panikattacker. Och lärt mig att hantera dom.. på egen hand. För ja.. man skäms, man skäms över att man mår så dåligt. Att man knappt vill tala om det för någon.

Tack... tack till min mamma, som stöttat mig i allt.
Tack till mina kollegor och bästa tjejkompisar som alltid funnits där med vin och myskvällar när det känns som att hela världen håller på fallera.
Tack till honom, som fått mig att känna som aldrig förr.
Och tack till alla som fått mig att skratta och vuxit med mig under detta år.

2020.. nu VÄNNER! Blickar vi framåt. Kommande år ska fanimej bli det bästa!
(Om det nu kan bli bättre) hehe..
På söndag åker jag till Stockholm och får inviga det nya året med folk som jag älskar!!

Massa kärlek ❤️

// Andrea

Säger det igen.
Tack snälla till alla som gjort mitt år till det bästa någonsin.
Vänner, ovänner, familj.
Alla nya som kommit in i mitt liv, love island, produktionsbolagen som fört oss samman.
Abc-gruppen, alla kollegor.

Ni är bäst.

Skriver detta med gråten i halsen.
Tack.
❤️

Mamma på visit i huvudstaden

2019-03-17 16:25
Från andreacontreras

Hur mysigt är det inte att ha besök?
(Aa okej, om man bortser ifrån att man måste agera värd, vilket jag suuuger på)
Mamma har nämligen varit på besök här hela helgen. Så himla mysigt!

Fredag mötte jag upp mamma direkt efter jobbet på centralen, så gick vi & tog en mysig liten fika. Tog en liten shoppingrunda på stan, sedan kom Emma också hem till mig. Vi hade världens mysigaste kväll, drack bubbel & åt småplock. Vilka änglar domdär två, mamma & Emma ❤️

Lördag blev ganska turistig, (är det ens ett ord?) en sväng på mos med mor och en fika på choco mania. Men hur gott är inte det?? Aa sedan åkte vi hem, fixade oss och tog en sväng på stan. Käkade mysig mat på yuc, och drack bubblor i mängder.

Idag söndag blev jag precis lämnad av mamma, eller ja.. jag har precis lämnat av henne på perongen. Så nu sitter jag på centralen & väntar på att min sambo Andrea ska anlända efter en vecka i Spanien på utbildning.
Ena lämnar, den andra anländer haha..
magi!


-skor, Zara // jacka, H&M // hoodie, Bikbok // läderbyxor, Zara

Jag idag hihi.

Puss

#WORKATABC

2019-03-15 08:54
Från andreacontreras

Idag är dagen där ni ska få höra allt som har med tjänsten som utprovare på abc-gruppen att göra.
Vart börjar vi?

Hur kommer det sig att jag sökte jobbet som utprovare? Jo det är nämligen så att jag satt med min bästavän i studentkommiten på vår skola. Det var vår uppgift att välja mössföretag, och snabbt fastnade vi för @abcgruppen. Säljaren som vi hade på vår skola sålde inte bara in företagen utom han sålde även in tjänsten. ”Han sa, ni två måste söka jobbet. Ni kommer ha världens roligaste tid” det tog ett tag innan vi bestämde oss för vad vi ville göra men vi visste ganska snabbt att vi ville göra något tillsammans. Så vi båda sökte jobbet, ungefär denna tiden på året och efter ett flertal intervjuer fick vi BÅDA jobbet! Vi var så himla lyckliga. Detta verkade ju så coolt, vi ba visste att det skulle bli en upplevelse.

När började ni med tjänsten på abc-gruppen?
I början på september åkte vi, för en utbildningsvecka i Stockholm. Denna vecka handlade mycket om teambuildning och väääldigt mycket om hur man blir en bra säljare. Little did we know, att vi skulle komma och bli två helt grymma säljare??

En gång i månaden träffades vi alla teamen runt om i Sverige på vårat huvudkontor på Östermalm för återträff. Vi pratade om hur tidigare veckor varit, vad vi uppnått och vad vi ska uppnå.
Trots alla roliga fester som vi hade en gång i månaden (med alla möjliga teman, se bilder) och sköna skolhäng så är detta trots allt ett jobb. Jag och min team kollega & bästavän Lina tog detta på ett stort allvar och det visade sig vara värt i slutändan
☺️

Reste vi mycket? & vart reste vi?
Vi reste otroligt mycket.. vi hade Sveriges största distrikt. Detta om jag ska vara helt ärligt kan ha varit det enda negativa med jobbet. Att ha ett distrikt som räcker sig över halva Sverige. Ett distrikt som innebar kör timmar mellan Malung-Kiruna. Det var lixom svårt att alltid hålla sig pigg och alärt efter att man kört så många mil var svårt, men tackar min team kollega som alltid (nästan) fick mig på bra humör. Och juste! (Alla goa och glada norrlänningar ute på skolorna)
Den sista veckan som utprovare var den stressigaste veckan någonsin men vi var beredda på detta när vi sökte jobbet. Man ska ha det i åtanke, söker man Norrlands tjänsten så är biltimmarna en stor del av arbetet ..Så gillar man att åka bil & lyssna på musik så är det ju kalas! Såhär här såg våran sista veckan ut ,Måndagen:
•Vakna i Sundsvall
•Sätta sig i bilen för att köra till Östersund och sedan ha utprovning
•15:00 utprovning klar, gasen i botten -bila upp till Kiruna, raksträcka.
•Framme i Kiruna 01:30, sova direkt
• 08:00 utprovning, låååång dag - sedan till hotellet för att sova.
• Samma igen, vakna upp sedan utprovning hela dagen.
Sedan övervägde vi om det var värt att åka till Gällivare på kvällen eller morgonen efter en tredje natt i Kiruna. När vi ringer så är alla hotell uppbokade i Gällivare så vi får ta in på en liten krypin påvägen dit vid 21:00 i Lappesuando. Vad är det lixom?
•Upp 05:30 för att sedan bila resten av vägen till Gällivare där vi hade utprovning.
Efter Gällivare, åkte vi till Haparanda för att stanna en natt , ha en utprovning på morgonen sedan raka vägen 2h till Pajala.
•Efter Pajala bilade vi till Umeå, sedan orkade vi inget mer. Så vi stannade på hotell där över fredagen och bilade resten på lördag morgon. Innan vi var hemma i Sundsvall.

Haha förstår ni? Det sätter mycket press på en men vill man så kan man. Klarade vi det, KLARAR NI DET.

Och eftersom det är så långa sträckor att köra blev det en hel del hotell nätter, så gillar man att sova borta och äta hotell frukost (som vi) så är det ju helt perfekt!

Vad var det ni gjorde då? Vad är en utprovning?
jag antar att alla tidigare studenter vet vad en utprovning är.. Men, en utprovning är helt enkelt som ett evenemang där alla elever får chansen att prova ut sin perfekta storlek, känna och klämma på produkterna.
Vi håller presentationer om företaget och hjälper eleverna att designa sin egna drömmössa.
Inför varje utprovning hade vi kontakt med alla möjliga personer, det kunde vara allt ifrån individer på skolan till rektorer och från rektorer till vaktmästare. Detta var mest för att säkerställa att allt skulle ske på ett schysst och fint sätt, att vi hade lokal att vara i och att eleverna skulle dyka upp.
Vi kunde ställa konstiga frågor såsom - har ni hiss? Till - har ni fått upp affischerna om att vi kommer??

Sist men inte minst. Möjligheter! Vad finns det för möjligheter på abc?
som några av er vet eller kanske inte vet så bestämde jag mig för att söka en vidare tjänst på abcgruppen. Från en dag till en annan tog jag mitt pick och pack och flyttade ner till Stockholm för att växa inom företaget. Vill man så kan man, det är så abc funkar. Det finns så många möjligheter inom detta företag, speciellt då det är en sådan unik bransch.

Tveka INTE på att söka tills nästa säsong.
Det är världens roligaste jobb

-här är en bild på mig och tjejerna ifrån Marbella. Vi alla började som utprovare en gång i tiden och har nu fortsatta anställningar på abcgruppen❤️

Bli inte lack nu

2018-10-26 17:28
Från andreacontreras

HUR JÄKLA najsiga skor hittade inte jag här i Luleå?
Letat efter ett par i denna stil hur länge som helst, också hittar jag lixom ETT par kvar i min storlek.. så jääävla nöjd alltså. They are absolutly perfect
Äntligen påväg hem nu, preppar inför 6h resa whoho...
blir vila hemma, sedan har jag massa roliga planer imorgon.
Först, upp i tid för fika på stan med mor och moster.. hur mysigt?
Sedan ska jag leta något snyggt att ha på mig, för jag ska nämligen ut imorgon! Tjuvjakt spelar så ska dit och stötta tänkte jag det blir kul!
På söndag beger jag mig till Vilhelmina, för en extern utprovning där.. blir spännande... det är ändå en bit hemifrån.
Okej så, jag uppdaterar er senare.
Kram

Back on the road again👍🏼

2018-10-22 18:05
Från andreacontreras

Last pics from my album.
HALLOJ! Vad skoj! Att ni kikar förbi igen.. tänkte berätta om min grymma helg.
Börjar med att åka hem ifrån Östersund i fredags, förövrigt GRYMMA dagar med Wargentin skolan. Härliga elever alltså ❤️❤️
Så tanken var först att ha myskväll hemma hos mig med mamma och Emma, men så spontan som jag och peska är så körde vi middag ute istället, och självfallet hamnade vi på Udda, vart annars? Blev middag och några glas där. Sedan tog vi en sväng på Menageriet, mötte upp några polare och satt där ett tag. Innan vi tog sista glaset på Rå. Väldigt lugn kväll, menar... de e inte världens drag i Sundsvall nu now days.
Bakis och jävlig vaknade jag i lördags 09.00 för att åka och göra mina naglar som jag inte gjort på 8 veckor, FATTAR NI?? 8 veckor? de var mer än dax. Blev fina fina lila/nude naglar.
Lunchade med mami på Zmak sedan kom Emma och vi åkte raka vägen till Birsta som jag inte vart på, på flera veckor. Så självklart blev det shopping, i mean,,,, man måste väl få unna sig.
Sedan hem till mig, byta om till mjukiskläder för att käka godis och äta god mat. Och eftersom jag inte umgåtts med Emma på 3 månader åkte vi hem till henne och hon haulade alla hennes kläder hon shoppat under tiden hon bott i Malmö. Aa och sen då? Repeterar, ”så spontana som vi är” drog vi ut igen haha. Vid 23:30 fick vi inkommande samtal av polare att vi borde dra ut eftersom det tydligen var mycket folk ute.. så vi följde med på tåget och anlände till la stada vid 00:30. Mötte upp några polare på Udda och stannade där tills stängning, då Emma inte drack körde hon hem oss senare. Och där var helgens bravader slut.
Grym helg MINST SAGT!
Fan som jag skrattat,
Kom hem vid 13:00 på söndagen efter en bakis lunch med världens bästa polare oliver som alltid ställer upp❤️ och därpå låg jag helt däckad i soffan hela dagen lång.. packade väskan och la mig och sov.
Idag for vi till Tigy för utprovning, efter tog vi lyxlunch på Max haha.. livet som utprovare
Ja och nu sitter vi i pärlan påväg till Luleå och en helvecka där. SPÄNNANDE
Ni ska få lite snapbilder ifrån helgen här också:


Jag och Emma under shopping-rundan. Och en bild på Emma i Pierres scarf

En Nice pic som Emma postade på sin insta, som faktiskt är tagen med min snap.

Ha en fortsatt trevlig vecka, löv u

Btw, min snygga snygga jacka är ifrån NAKD. Hannalicious senaste jackkollektion

-> Östersund

2018-10-16 19:14
Från andreacontreras

God eftermiddag friendos.
Tjejen här är påväg till Östersund nu, med bra musik i vår pärla rör vi då oss mot mysstaden.
Jag gillar Östersund, de e så mysigt

Tre dagar med utprovningar för Wargentin skolan, ska bli roligt!! Stor skola = mycket klasser.. ohhhh

Och juste!!!!! Har äntligen bokat nageltid, har haft en kontrollerad panik/ångest över hur länge sedan det var jag gjorde mina naglar. TYP SNART två månader sedan.. och jag tappade min första nagel i lördags när jag stod i baren. Vad är oddsen egentligen? Emma frågar mig ”gud hur kan du stå i baren med domdär naglarna?” Jag ba de e svinlugnt, 30 min senare SHOff, hejdååååå nageln

Så tänker mig en röd nagel eller en brun/beige

Tröjan på bilden är ifrån BIKBOK vänner, köpt i Stockholm för någon vecka. Finns nog kvar

Puss

Mot Luleå!

2018-10-10 08:45
Från andreacontreras

Jag antar att ni är supersugna på att höra hur mina senaste veckor sett ut? Och vart jag och min bästavän och teamkollega lina har hållit hus under de senaste dagarna. Right?
Okej så.. Hela förra veckan åkte vi fram och tillbaka mellan kramfors och övik.. vi börja med att besöka ådalsskolan, sedan vidare för att köra utprovning på parkskolan i två dagar, efter park körde vi metg i övik och i samma veva vidare hemåt och Sandö räddningsgymnasiet på vägen hem. Det är mycket bil men fansiken så roligt att träffa elever på olika skolor. Många nya ansikten varenda dag lixom.. vi kom fram till Sundsvall torsdag kväll och 06 på fredagsmorgonen direkt till Midlanda för att flyga till Stockholm, där vi hade en supermysig återträff med alla teamen runt om i Sverige. Då jag och Lina kom fram så pass tidigt satte vi oss på kontoret och jobbade lite administrativt. Tog en runda på stan för en liten mysig lunch och sedan tillbaka igen. En heldag på kontoret där vi pratade om hur det gått dom senaste veckorna, tips och trix och allt där emellan. Funfact, jag och Lina vann månadens team! Hur fett?
är så stolt över oss och hur bra det går för oss på ABC.
Avslutade dagen på swing, ett minigolf ställe där vi alla hade det supertrevligt, för att sedan gå vidare ut. Haha! Det går inte att missa att vi alla är ett helt team. Vi har så roligt ute allihop och jag blir så glad över att det är vi som jobbar tillsammans! Alla är så fantastiska

Lördag när vi kom hem körde vi ett pass på Udda, restaurangen som vi jobbade på innan anställningen på ABC. Såååååå roligt att vara tillbaka på restaurangen och bakom baren. Haha skrattade när jag vaknade på söndag morgonen när jag hittade passionsfrukt kärnor i både sängen och i badrummet... dom som vet DOM VET

Denna vecka startade vi på våran gamla skola Hedbergska, jätte roligt ju!! Man kände sig som hemma. Speciellt extra roligt att träffa ansikten man känner igen, och peppa alla kommande studenter

Nu sitter vi i bilen påväg till Luleå, wow! En bra bit de hehe... 16:00 idag har vi utprovning på NTI i luleå, direkt efter åker vi vidare till Älvsbyn där vi kommer stanna för att imorgon åka vidare till Arvidsjaur. Spännande... hehe
Kul att få utforska lite nytt så att säga

Men! Nu ska jag fortsätta njuta av den fina utsikten och sällskapet av lina.

Puss och kram, SKUMBANAN

Byxor och tröja kommer ifrån ZARA och skor ifrån TOPSHOP! För alla er som frågat.

Amazinngggg weekend!

2018-09-30 18:38
Från andreacontreras

Satt alltså och kollade ut genom fönstret hur länge som helst, typ tom? Tills morsan kommer på mig, och frågar vad fan jag håller på med haha.. så trött och slut idag. Denna helg har vart så hektisk, så det är sjukt! Kom hem ifrån Malung i fredags kväll, förstörd med andra ord. Det var roligt såklart men många timmar i bil i mörker får en att bli så otroligt slut i huvudet haha! MEN, smart blir man.. jag undrar ifall man blir trött av att tänka mycket? Jag menar har du tid att tänka så mycket som man har när man åker bil så borde man bli lika slut som man blir när man sitter bakom skolbänken. Ohwell, igår så firade vi Claudia, Andrea och Amanda kom upp till Sundsvall och vi hade en jääääättte mysig dag. Både igår och idag, FAN vilka tjejer jag har i mitt liv. Dessutom träffade jag Emma ute som jag inte träffat sedan hon flyttade till Malmö, och jag kan säga att jag böla som en baby.
Imorgon ny vecka, nya tag! Ska bli så kul, vi börjar veckan med Kramfors.. spännande!
Okej men nu ska jag få i mig något att käka,
Godnatt hihi

Outfit🌹

2018-09-23 12:21
Från andreacontreras

Hur fin är inte min nya kjol? I looove it.
Köpte den nu i Stockholm. Helt enkelt drömmig å perf, den passar till exakt allt.
Köpte den på Weekday för 400kr och ärligt ett jätte bra pris om ni frågar mig, jag menar.. det är ett basicplagg som passar till alla möjliga tillfällen.
Tröjan jag valde att stylea den med är också ny, kommer ifrån zara, typ 80 spänn???? Man ba hallå fynd! Så köpte med mig en svart med.
Sen ett par stanisar till de så har vi en fulländad outfit.
Hade dock valt att inte ha strumpbyxor till men de e ju faktiskt kallt i Norrland

Söndag idag, vilket innebär måndag imorgon. Då beger jag mig till Sollefteå.
Spännande!

Garderobs rensning & myshelg

2018-09-22 16:10
Från andreacontreras

Haft 100% städdag igår, rensade hela garderoben och fansiken så skönt,.. en del åker i skänka och den andre.. Aa också haha!
Gårdagen då?? Kikade lite fotboll, sedan Åkte jag in till udda där tjejerna va för att fira Linn. Käkade lite sedan tog vi en tur på Rå sedan tillbaka till udda. Blev en lugn kväll för min del, skönt känner jag!

Sen då? Dagen är ganska oklar, är just nu hos moster och leker med barnen, whoho vilken fart det är i dom, förstår inte vart allt kommer ifrån!
Ohwell, mer roligt än såhär blir det inte.. nu ska jag fortsätta leka med dom så hörs vi.
KISSES