RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-15 15:56:55

Maja Tedenkvist

majatedenkvist blogg på Nouw

Klarade jag mina mål under 2018?

2019-01-04 15:00
Från majatedenkvist

1. Satsa mer på bloggen. --> NEJ. - Bloggen tappade jag totalt under 2018 av olika anledningar.

Jag vill satsa mer och verkligen ta tag i den och få den att växa. Göra mer intressanta inlägg och lägga ner mer tid och planering. Jag hoppas kunna göra det iallafall efter studenten!

2. Göra minst 3 samarbeten med bloggen. --> JA. (ish) - Tror inte jag gjort några samarbeten med just bloggen, fått frågan men tackat nej av ointresse. Men jag har gjort mer än 6 st samarbeten via Instagram istället!
Under 2017 gjorde jag 2 samarbeten, under 2018 vill jag höja den siffran!

3 Ta körkort. --> NEJ. - Har ej orkat ta tag i att ansöka om läkarintyg, samt haft fullt upp med annat istället.
Jag skulle helst vilja göra det innan 3 juni, bara för att min yngre kusin fyller 18 då och kommer få möjlighet att ta körkort, så jag vill, bara för att, ta det innan henne haha! (om jag nu får ta körkort.)

4. Åka på minst 2 utomlandsresor, korta som långa. --> NEJ. - Jag åkte aldrig utomlands under 2018 tyvärr.

5. Bli vigare. --> NEJ. - Haha har nog inte varit så ovig som jag är just nu hehe..
Detta är något jag velat i fleera år nu, men jag har aldrig kommit någon vart.. Så i år vill jag verkligen ta tag i det. I slutet av 2018 vill jag kunna gå ner i spagat, men gärna även split!

6. Testa på yoga. --> NEJ. - Tyvärr inte.

7. Försöka att inte påbörja något nytt, innan jag är klar med det första. --> NEJ. - Detta är lättare sagt än gjort tyvärr haha. Men 2019 är förändringens år.
Gör detta hela tiden.. Så dålig vana.. Mitt rastlösa jag haha!

8. Fortsätta att bli mer öppen och positiv som person. --> CHECK! - Jag har blivit mycket mer öppen som person, speciellt efter jag började jobba med min sociala medier business. Den har utvecklat mig så mycket!
Jag MÅSTE verkligen sluta vara den där sura tjejen som ser ut att vilja döda folk ibland hahah. Vet ärligt talat inte om det någonsin varit en person som INTE sagt att det trodde jag var jätte dryg, eller sett ut att bitch blicka dom. Jag vet verkligen inte vad jag gör, men jag har nog fått höra varje gång jag varit ute nästan och klubbat eller så, och någon ny person kommit fram och pratat med mig och mina vänner. Så har de alltid sagt att jag antingen ser ut att vilja döda dom eller allmänt att jag är dryg.. Jag vill inte vara den personen och vet inte alls vad jag gör för att andra ska uppfatta mig så?? De som känner mig vet ju att jag inte är så, och är även det alla säger i efterhand att de tyckte jag var dryg från början. Men jag vill inte vara så, första intrycket räknas ju så mycket ju! Jag vet med mig att jag har ett ganska dryg utseende, om jag inte ler exempelvis, men jag har också en ganska tråkig och lite dryg röst.. Michen 2018- klura ut hur jag ska sluta vara denna tråkiga och dryga person!!

9. Bli mer spontan som person och inte låsa mig. --> CHECK!
Jag har så himla lätt för att låsa mig i vissa lägen, där jag har möjlighet till att vara spontan. En väldigt dålig vana och gynnar mig verkligen inte i längden. Detta måste skärpas under 2018.

10. Bli mer flirtig som person haha! --> NEJ. - Haha jag är tyvärr fortfarande den som väntar på att folk ska gå fram till mig, och om någon gör det är jag inte direkt flirtig heller.. Hur gör man?? Typ
Jag vill börja våga ta mer initiativ och gå fram direkt och prata med t.ex. en snygg kille på klubben, istället för att invänta att han ska se mig. Jag vill även då bli mer flirtig i mitt sätt att vara, både till vardags som i klubbmiljö!

11. Träna regelbundet och hålla i med träningen hela året. --> NEJ NEJ NEJ. - 2018 var mitt värsta träningsår tyvärr. Jag hade dessutom inte ens gymkort mellan typ april - oktober. Varken bra för mitt välmående eller fysiskt för min rygg osv..
Jag har under 2017 har mängder av uppehåll med min träning, vilket inte gynnar mig bra. Jag behöver verkligen den energi jag kan få, och jag vet att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar. Så detta vill jag verkligen försöka hålla igång med.

12. Spara mycket pengar. --> CHECK!! - Detta är något jag ändå är väldigt stolt över. Jag har tagit tag i mitt lägenhetssparande och även tagit hjälp av en spar-app till andra mindre sparanden. Har säkert kunnat spara mer, men har sparat betydligt mycket mer än vad jag gjorde under 2017 iallafall.
Jag vill spara mycket mer pengar än vad jag gjort under 2017, och vara hårdare med att inte röra mina pengar jag lägger in på mitt sparkonto. Jag vill få lite mer kontroll över min ekonomi och börja bostadsspara till lägenhet bl.a!

13. Sluta göra massa små köp! --> CHECK! - Jag gör kanske fortfarande lite småköp i matväg.. Men betydligt mycket mindre än när jag gick i gymnasiet iallafall. Så godkänner mig på den haha ;-)
Detta är något som jag fallit för under 2017.. Jag har gjort alldeles för mycket små köp på onödiga saker. Lika så när det kommer till kläder osv. Jag vill satsa på att köpa färre men kanske dyrare saker, än att bara falla för att det är billigt.

14. Alltid ha fixade tånaglar. --> CHECK! - Jag har faktiskt inte gått längre än några få dagar utan att ha målade tånaglar detta år. Så den blir det check på.
Har jag inte fixade tånaglar känner jag mig verkligen naken påriktigt. Så jag kan ofta gå runt med samma nagellack i flera veckor, tills det försvinner nästan haha! Jag vill även ta hand om mina naglar på händerna mer, och ge dom mer kärlek och tid, så värt att ha snygga naglar ju!

15. Ta bort en del leverfläckar på min kropp. --> NEJ. - Det blev tyvärr aldrig av, men har riktiga planer på det under 2019.
Jag har en del leverfläckar som är sådana där utåt stående, samt att jag har en del andra som jag vill ta bort.

16. Lära mig mer om min kamera. --> NEJ. - Shit, att jag haft min kamera sedan 2016 och har ännu inte tagit tag i att lära mig mer om inställningar på den osv. Skärpning haha.
I nu läget kan jag egentligen bara grunderna för hur min kamera fungerar.. Jag vill lära mig hur man bl.a. får till en macro bakgrund, om det krävs ett annat objektiv eller om det är inställningar det handlar om osv. Någon som kan mycket/eller något om Olympus Pen e-PL7?

17. Använda min kamera mer. --> CHECK. - Har kanske inte använt den så mycket till att fota mer vardagligt, men har använt den en del senaste tiden med att fota produkter inom min sociala medier business samt samarbeten osv.

18. Köpa ett nytt kamera objektiv. --> NEJ. Har inte prioriterat att lägga pengar på det riktigt..

19. Försöka fota min outfit MINST 1 gång i veckan, alltså få någon att fota mig. --> NEJ. - Haha mina vänner och familj är tyvärr inget fan av att hjälpa mig med att fota sånt.. Men några najs outfit bilder har jag fått iallafall haha!

20. Gå en inredningskurs. --> NEJ. - Men kan avslöja lite kort att jag har bokat en kurs nu i februari 2019 (!!)Jag har sett en del inredningskurser under 2017 när jag sökte runt för att hitta praktikplaster och har sett en del intressanta kurser. Vore otroligt roligt att gå en sån kurs faktiskt, typ senare i höst eller liknande!

21. Byta jobb. --> NEJ. - Jag lyckades aldrig ta mig ifrån Coop under 2018, blev alldeles för bekväm tyvärr. Men jag började jobba med sociala medier, så det var ett steg på vägen iallafall. Men 2019 kommer erbjuda förändring kan jag avslöja ;-)
Jag vill byta till något som intresserar mig mer och passar vad jag gillar att göra, så som inredning osv.

22. Få till inredningen i mitt rum och inreda så att jag trivs med det. --> CHECK. - Jag blev faktiskt väldigt nöjd med mitt rum under 2018. Mycket nya saker hände och det fick en rejäl förändring. MEN det är dags för en rejäl förändring där nu, då jag tröttnat på det haha.

23. Åka på roadtrip med vänner. --> NEJ. - Vi har tyvärr aldrig åkt iväg på någon riktigt roadtrip som jag vet att jag menade när jag skrev detta mål. Endast kortare spontan trips till närmare platser.

24. Klara av skolan in i det sista och ta studenten av ren lycka att aldrig behöva återvända! --> CHECK!! - Eller ja, jag klarade iallafall av skolan och tog studenten. Glad var jag såklart, men studentdagen var bara i stor förvirrning för mig så gillar knappt att prata om det ens haha. Men stolt är jag att jag klarade det, och gick ut med betydligt mycket mindre frånvaro än majoriteten av klassen. I DID IT!! - Trots att jag har narkolepsi!

25. Unna mig massage, minst 2 gånger detta år. --> NEJ. - Fick massage 1 gång dock, av en tjej som utbildade sig, annars låg detta bara i önsketankar..
Samt gå på spa minst 1 gång detta år.

26. Testa på något nytt jag aldrig gjort tidigare. --> CHECK! - Jag har testat på massor som jag aldrig tidigare gjort. Bl.a:

- Börja jobba via mina sociala medier,
- Deltagit på workshop & stod framför okända människor och pratade
- Gått på studentskivor
- festat i Södertälje
- tagit studenten
- Festat på nya klubbar
- Gick på en audition för ett jobb på Refunder
- Provgymmat på Fitness 24/7, osv.

27. Bjuda hem vänner oftare. --> NEJ. - Detta hände på min födelsedag samt någon enstaka gång mer, får bli bättring i år.
Så som på middag, brunch, myskvällar eller liknande. Det händer verkligen alldeles för sällan!!

28. Göra en video när jag tar studenten. --> NEJ. - Jag vet inte men det känns nästan som detta kan ha förstört min student lite. Jag fick låna en action kamera av familjevänner, och jag hade så mycket fokus på att försöka filma med den att jag missade att uppleva allt fullt ut istället.. Filmerna som blev, blev inget vidare heller tyvärr..
Jag och några vänner har pratat om att gå ihop och filma var för sig, för att sedan klippa ihop allt i en och samma video. Detta vill jag verkligen genomföra, vore så otroligt roligt att ha sen i efterhand! Drömmen vore också att ha införskaffat mig en GOPRO (eller liknande kamera) tills dess!

29. Åka till Gotland. --> NEJ. - Att jag ens skrev ut detta som ett mål haha. Visst att jag kan drömma om det, men shit vilket annat tankesätt jag hade tidigare, så mycket krav på mig att nästan inget blev gjort istället..

30. Sätta mig på barer oftare, bara för att leta snygga killar haha! --> JA/NEJ. - Alltså jag har suttit på barer mycket mer, men inte för att leta snygga killar tyvärr haha.
D
etta är faktiskt något jag och mina vänner pratat om att vi vill göra. Det är så himla svårt att träffa på personer att prata med på klubben, det går ju liksom knappt att prata där.. Därför vore det så sjukt kul att bara sätta sig på lite olika barer i jakt på typ snygga killar ;-)

31. Försöka gå upp lite tidigare och lägga mig lite tidigare, för att slippa stressa. --> NEJ. - Jag är en tidsoptimist, vilket är svårt att ta sig ifrån tyvärr haha.
Detta är väldigt svårt för mig med narkolepsi.. MEN vill jag, så kan jag, right? ;-) Så detta vill jag försöka med för att slippa springa till bussen på morgonen, eller bara slänga i mig en macka till frukost.

32. Anordna minst en fest/chill kväll med vänner. --> CHECK. - Inte många tillfällen detta hänt, men många förkrök har vi iallafall haft haha!

33. Ha en snygg midsommarkrans (nästan aldrig haft någon haha) --> CHECK!! - Så glad för min midsommarkrans jag gjorde till midsommar haha ;-)

34. Gå på halloweenfest och vara riktigt nöjd över min outfit & sminkning. --> CHECK! - Sminkning och sminkning, jag hade coola linser och blod vid ett tillfälle vilket jag kan tycka räcker, och blev faktiskt nöjd med den outfiten. En annan gång blev de peruk & linser, det blev också najs faktiskt!

35. Lära känna nya människor. --> CHECK! - Lärt känna sååå mycket nya människor bl.a. genom sociala medier businessen! Är så tacksam och glad för att ha fått träffa dom och ser fram emot att få träffa så mycket mer nya härliga människor!

36. Gå på festival eller konsert. --> CHECK! - Gick på Summerburst i Stockholm iallafall!

37. Börja dansa igen. --> NEJ. - Önsketankar som aldrig tagits tag i..

38. Hålla en bra update på min Instagram och uppdatera varje gång jag publicerar ett blogginlägg. --> NEJ. - Alltså bloggen har jag ju inte haft bra uppdatering på, och har väl heller inte uppdaterat instagram i samband med bloggen heller. Så njae, detta mål gick väl sådär haha!
I längden vill jag ju ha en bra uppdatering här på bloggen också, att jag då ska publicera minst ett inlägg om dagen, och genom det även Instagram inlägg. Men det kan vara svårt att trappa upp från 0-100 så jag vill nu stegvis trappa upp detta!

39. Gå ut och gå oftare. --> NEJ. - Oj va det är många som försökt få med mig ut och gå. Eller iallafall få personer många gånger. Jag hittar alltid en ursäkt till att säga nej haha..
Jag tror verkligen att detta vore bra för mig, min kropp och min hälsa. Att andas in mer frisk luft och röra på mig utomhus, och bli genom det lite mer avslappnad.

40. Lyssna på mig själv och mitt välmående. --> JA/NEJ? - Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag tagit hand om mig själv detta år. Hela 2018 har känts så förvirrande på något sett. De sista månaderna av 2018 har jag lärt mig mer att ta bort dåliga tankar, så det var väl rivstarten till ett bättre välmående 2019!!

Jaha hörrni? Hur gick det detta år egentligen? Nej 2018 var inte mitt år, trots studenten och andra upplevelser så kallar jag det för förvirringens år typ. Jag tappade bort mig själv och fastnade i för mycket negativa gropar.. Jag satte upp för mycket krav på mig själv och hade så mycket förväntningar på saker jag ville göra, men tog inte direkt actions för att genomföra det.. 2019 - FÖRÄNDRINGENS ÅR. Jag vet inte ens om detta inlägget är uppskattat, men kände att jag ändå ville kolla igenom lite vad jag hade sagt åt mig själv i början av 2018 och bocka av och se vad jag faktiskt gjort. Mindre kul att dock att se att majoriteten av allt uppfyllde jag inte.. Men detta tar jag med mig in i 2019, har erfarenheterna till det och kanske inte sätter upp samma mål igen.

Mål inför 2019 ska jag börja fixa inlägg för också!

Är ni nöjda med vad ni åstadkom under 2018?

Kram på er!

#bestofnouw2018 #nyårsmål #drömmar #bucketlist2018 #bestofnouw

Jag har vuxit mycket som person

2019-01-04 09:13
Från majatedenkvist

Hej på er!

Yes I'm still alive och har faktiskt egentligen inte tröttnat på att blogga, men motivationen har på något sett tappats bort mitt bland allt annat som hänt i mitt liv. Som ni vet har jag satsat mycket på min sociala medier business och det har gjort att jag lagt ALL min lediga tid på det. Nästan lite för mycket så jag glömt bort det viktiga i livet också, att umgås med familj och vänner. Jag kan lägga så mycket tid vid min telefon så jag inte "hinner" umgås och njuta av tiden med familj och vänner. Kanske låter som det är det enda jag gör, självklart inte, men det känns nästan så haha.

Jag är ju lite av en perfektionist som många av er säkert redan vet om ni hängt med ett tag, jag gillar egentligen inte att lägga ut detta inlägg före jag lagt ut om min jul till exempel. Jag vill gärna att inlägg ska komma i kronologisk ordning och inte behöva återberätta, men felet där är ju att när jag tänker så så skjuter jag ju upp inlägg som skulle publiceras i "nutid" och gör att jag får återberätta det också. Det gör ju då att bloggen står helt stilla istället.

Jag har känt mig lite tom på senaste tiden faktiskt, när jag inte fått skriva av mig här på bloggen, vilket resulterat i att jag kunnat skriva mils långa instagram storys eller Facebook inlägg. Det är plattformar där folk inte vill eller orkar läsa låånga texter och där jag heller inte kan lägga in en bild mitt i allt. Min blogg är ju som min dagbok typ, och jag skulle kunna sitta och prata på om massor känslor bara om detta, men känner att redan nu börjat jag bli utdragen haha!

Under 2018 var jag väldigt fast vid sociala medier, kunde sitta och skrolla igenom instagram flera gånger per dag, följde väldigt många bloggare och inspirerades av deras liv och bilder, trots att jag egentligen inte kunde relatera till dom och egentligen inte såg något jätte speciellt, förutom att dom tar fina bilder. Men sedan jag började driva med egna business via sociala medier har jag totalt tappat intresset för det. Jag har inte längre intresset eller orken att titta igenom mitt instagram flöde eller har intresset att söka upp dom jag tidigare aktivt följde. Delvis för att jag börjat följa väldigt många nya, som gör att det är alldeles för mycket bilder att gå igenom, vissa som jag känner, vissa inte, alla blandas ihop och mitt i allt detta har intresset för det försvunnit.

- Jag vet inte om det är positivt eller negativt? Först tyckte jag att det kändes lite tråkigt att jag bortprioriterat det, men insåg igår att det är egentligen ganska skönt? Jag känner inte längre någon press över att behöva följa andra för att sedan efterlikna dom, jag är min egen person och vill lyckas för att jag är jag. I wanna do my thing och jag känner typ att jag vuxit en del som person bara sedan mitten av november när jag började driva min business via sociala medier. Ganska sjukt faktiskt när man tänker efter, att ett jobb kan förändra en så otroligt mycket och få en att växa som person.

- Jag har visserligen samtidigt tappat bloggen i detta, jag hade ett mål inför 2018 att jag skulle satsa mycket på bloggen, och det kan jag ärligt talat säga att det har jag verkligen inte gjort tyvärr haha.

Vi har klivit in i 2019 nu, ett helt nytt år och nya förutsättningar till att göra om och göra rätt. Jag är så otroligt taggad för detta år och vad det kommer erbjuda. Jag har så mycket idéer, drömmar, mål och planer för året som jag vill dela med mig av, men det tar jag i ett annat inlägg.

Ett mission för detta år är också att jag ska SLUTA lova er saker jag inte kan hålla. Jag vet att jag kan säga att "inlägg om detta kommer snart, stay tuned" men det kommer aldrig något om det sen.. Jag har tappat lite av det roliga med bloggen, att jag mer känt ett måste för den, och det har bara mig själv påverkat. Så jag vill hitta tillbaka till det roliga i detta och få mig att älska det igen, för jag vet att jag behöver det.

Just nu sitter jag faktiskt vid köksbordet och ätit lite frukost. Vaknade typ runt halv 8/8 och kunde inte sova.. Har sovit extremt dåligt senaste 2 nätterna nu, och kan inte förstå varför? Men jag bestämde mig för att gå upp tillslut iallafall haha.

Jag har en del to do stuff som jag vill hinna med idag, så det var kanske lika bra. Känns dock som att klockan är typ 6 på morgonen eftersom det är så galet mörkt ute fortfarande haha! En del av planerna var att jag skulle sätta mig och göra lite inlägg här faktiskt, så bäst att sätta igång haha ;-)

KRAM på er, och nu kan jag faktiskt lova er att nya inlägg kommer snart!

#bestofnouw

Christmas feeling deluxe @ NK

2018-12-15 11:25
Från majatedenkvist

Heej mina fina!
För några vecko
r sedan var jag, Emma & Emelina runt lite i stan och gick runt och letade lite jul inspo! Vi gick bl.a. in på NK och hittade detta på våningen längst upp! Snacka julfeeling på riktigt haha ;-) Såå mysigt verkligen, ville köpa typ allt haha! Så mycket fint verkligen!

Nu börjar de ju närma sig jul påriktigt och är endast 9 dagar kvar till julafton!! Hur galet?? Har ni hunnit köpa alla julklappar än? Inte jag hahah, har knappt börjat.. Är alltid den som köper i sista minuten och tänker att jag har mer tid än vad jag egentligen har hehe.. Men tror inte jag är ensam om det haha.

#bestofnouw #christmas #christmasinspo

JAG SAKNAR ALPERNA & SNÖN

2018-12-06 13:54
Från majatedenkvist

Alltså sitter just nu och tittar igenom bilderna från när jag, Emma och Linnea var i alperna 2017- Tignes, Frankrike. Saknar det såå mycket och cravar att få åka till ett liknande ställe igen snart! Vill ha snööööö :-( Det var verkligen så så vackert där, och kunde faktiskt inte välja ut få bilder att lägga ut så fick bli många bilder haha! Men det gör väl inget? För bara kolla på dessa bilder, HUR magiskt vackert var det inte? (när det var sol iallafall haha)

Detta är verkligen ett så härligt minne och är så glad att jag valde att åka dit! Hade jag åkt på något liknande idag finns det självklart massor saker man skulle ändra på och inte göra igen, men det är ändå så härliga minnen att tänka tillbaka på!

Detta var alltså våran utsikt från vår balkong, hur najs?

Liksom?! Knappt ens redigerad bild, SÅ MAGISKT VACKERT.

ÄLSKAR den här bilden, ser så häftigt ut med molnen i bakgrunden också, ser ut som det ryker ur öronen på Linnea haha!

@ La Folie Douce - en av världens största afterskiier

Snö kaos blev det ju dock sista halva veckan, men vackert var det ändå på något sett <3

OCH DETTA STÄLLE, min och Emmas favvo restaurang, såååå mysig verkligen!! Restaurangen hette något i stil med "Route 66" och hela restaurangen gick verkligen i temat typ "old times in USA"

Har ni varit i alperna någon gång? Vart åkte ni isåfall? :-D

#bestofnouw #alperna #tignes2017 #snow #skidor

Jag har alltid velat motbevisa min narkolepsi

2018-12-04 13:42
Från majatedenkvist

Jag vet inte hur många av er som hängt med mig sen långt tillbaka? Om jag har många nya läsare eller om ni fina som läser har följt mig länge, oavsett är det så kul att just Ni som läser gör just Det- väjer att lägga er tid på att gå in här och se om Jag har uppdaterat. Vilket jag är ledsen över att göra er lite besvikna till och från när jag inte uppdaterar. Det är så mycket som händer och jag har lagt så mycket tid på min nya business då jag verkligen vill lyckas att jag näst in till glömmer bort bloggen. Ibland kan jag komma av mig och glömma bort hur jag ens brukar hantera bloggen osv.

Jag vet att jag alltid varit bra på att skriva, (ja det är okej att hylla sig själv för saker) just för att jag älskar att skriva om jag får göra det utan regler vilket jag får här på Min blogg. Men eftersom jag fortfarande är så ny med min nya business så är allt ovant och jag har inte lärt mig hur jag ska hantera allt än. Men igår hade jag ett super mysigt och inspirerande samtal med en av mina mentorer Amanda, där vi pratade om december månad och massor tips hur jag ska göra med allt. Jag har bl.a. nyligen uppnått min första titel i företaget (LOI) som är starten till att nå större framgångar. Nu jobbar jag för nästa mål och titel som jag SKA klara under december, mot Q1!. Hon gav mig massor inspiration och många nya idéer till hur jag kan utveckla allt och även få in det så jag kan visa upp er här på bloggen också. Jag vill visa er min resa genom detta och kunna inspirera så många som möjligt till att:

- allt är möjligt så länge man har viljan att klara av någonting. "VILL man så KAN man" = världens bästa motto.

Amanda nämnde även att hon tycker jag är typ en "naturbegåvning" gällande att göra storys eller skriva bra texter, vilket gör mig så så glad. Många har sagt att jag är bra på att skriva och jag blir verkligen så glad av att höra det <3 Jag försöker alltid göra allt till min egen grej och vill göra bäst ifrån mig. Jag är en tävlingsmänniska och har alltid velat motbevisa folk som inte trott på mig att jag kan klara saker, allt från att vinna tävlingar till att nå framgångar. Jag vill ju bl.a. köpa en egen lägenhet inom 2 år, (vet att jag pratar mycket om detta överallt, men det är så jag håller min dröm vid liv) och jag tror säkert att många inte tror att jag kommer lyckas, men jag säger bara watch me. Jag har viljan och med det kommer jag komma så långt.

Jag har även nästan alltid försökt motbevisa för mig själv att jag kan klara av att leva ett bra liv och bli framgångsrik TROTS att jag har narkolepsi som begränsar mig massor. Många tror säkert att det inte påverkar så mycket och är kanske lätt att glömma att jag faktiskt har det. Jag förstår det eftersom jag inte visar så mycket utåt, för det är inget jag vill att folk ska tänka på. Jag kan väl säga att jag egentligen är glad att de flesta glömmer bort att jag har det då det är en bekräftelse på att jag kan leva "normalt" som alla andra också eftersom det då inte är något som märks. Men samtidigt kan det också vara jobbigt när många glömmer bort det då jag alltid behöver kämpa så mycket hårdare än alla andra och folk då inte tänker på det.

Jag blir lika besviken på mig själv varje gång jag sätter mig med datan i sängen och tänker att nu jäklar ska jag få saker gjort exempelvis med bloggen. Sätter mig och ska skriva- men just då är det som att någon sätter en plastpåse runt min hjärna och jag kan inte tänka klart. Jag blir trött från ingenstans och kan inte ens tänka klart nog hur man formulerar en mening. Jag får läsa meningarna om och om igen men kommer ingen vart. Jag har slutat med att använda datan i sängen då jag vet att jag kan inte hålla mig vaken då, men senaste tiden har jag börjat testa det igen. Men tyvärr går det inte. Jag vet inte om ni förstår mig, men jag blir så besviken på något sett.

Såklart är detta inget jag tänker på hela tiden som gör mig deppig, men det hände mig bl.a. för några dagar sedan, det är som att man blir besviken på sig själv att man inte klarar av det. (även fast jag vet att jag inte kan rå för det..)

Kan ni känna igen er något sett i något av det jag skriver? Ha en grym tisdag bästa ni och tänk på allt ni är tacksamma för i ert liv, det gör jag varje gång jag får dippar.

PUSSS

#bestofnouw #bestofnouw2018 #nouwoutfit #narkolepsi #framgång

VECKANS INREDNINGS INSPO - WALK IN CLOSET

2018-12-03 14:11
Från majatedenkvist

Alltså wooow, kolla in detta kontor kombinerat med walk in closet!! (Och hunden, goals <3)

Det är super fint med vita garderober men har börjat tycka mer och mer att det är såååå snyggt med svarta garderober. Som den på bilden till höger, I mean just look at it!! Heltäckningsmatta och svarta garderober, DÄR snackar vi lyx.

Skulle verkligen någon gång i mitt liv vilja ha ett loft där min säng ska stå, och ha en sån här walk in closet under, ser så mysigt ut verkligen!

Att ha tillräckligt med utrymme för att ha egna lådor till olika accessoarer, kunna hänga upp sina byxor likt bilden ovan och ha några hyllor till för det snygga bara haha ;-)

Att ha en sittpuff i mitten av rummet tycker jag ser såå himla mysigt och lyxigt ut, en stoor sittpuff i sammet till en helteckningsmatta - love.

Mörka gaderober, mattor och belysning, skriker verkligen LYX.

Moondaay mina kära <3

Var det många av er som hade söndagsångest igår? Inte jag! Att kunna jobba hemifrån passar mig verkligen som handen i handsken. Det är ny vecka och just nu suktar jag efter en walk in closet. Det är nästan på den nivån att när jag köper min egna lägenhet vill köpa en med ett extra rum bara för att kunna ha en större walk in closet, huur underbart vore inte det?

Jag tycker svarta garderober ser så sjukt lyxigt ut och har börjat tröttna på all vit inredning just nu (bas möblerna). Jag drömmer om helteckningsmatta, sittpuff, speglar & belysning. Innan jag fyllt 25 SKA jag ha min egna walk in closet, så är det bara haha ;-)

Man kan dock lätt tro att det är super dyrt att göra sin egen walk in closet, men det behöver inte kosta tio tusentals kronor, utan det finns mycket billigare alternativ men ändå få det till ett lyxigt utseende. Skulle ni vara intresserade att få lite inspo tips till hur man kan bygga/göra sin egna walk in closet till ett vettigt pris? Let me know, så gör jag gärna ett sånt inlägg!

Nu ska jag fortsätta bocka av min to do list, tiden bara tickar iväg.. Ha det bäst! Le, hälsa på folk och istället för att tänka negativt om måndagar så vänd på det istället, måndagar är bäst! Få in det som ett mindset, kram på er!

#bestofnouw #bestofnouw2018 #interiorinspo #inredningsinspo #inredning #interior #walkincloset (alla bilder lånade från pinterest)

Världens godaste köttbullar @ Tures

2018-12-02 09:00
Från majatedenkvist

Alltså waow. För ungefär en vecka sedan hade jag Amanda B och Olivia planerat att ses och käka på restaurang, medans jag jobbade hela dagen bestämde dom sig för att vi skulle äta på Tures- enligt Olivia skulle dom nämligen världens godaste köttbullar där. Jag blir sällan nöjd när jag äter ute men waow verkligen, SÅ otroligt goda!! För att inte tala om fotovänligt ställe, något som verkligen passar mig i smaken haha ;-) Men dock inget ställe man kan äta på flera gånger i veckan direkt hehe..

Tures heter restaurangen och ligger i Sture Gallerian, har ni ätit där? Rekommenderar starkt om ni inte gjort det än! Otroligt värt pengarna skulle jag säga!

Lackbyxor & leopard pälsjacka

2018-11-28 13:13
Från majatedenkvist

Liknande pälsjacka - HÄR / Liknande byxor - HÄR / Mobilskal - Ideal Of Sweden, liknande HÄR (50% rabatt på allt) / Liknande klackar - HÄR

Heej mina finisar!

Jag har lite svårt att förstå att vi närmar oss jul och nyår med stormsteg, och att idag är det endast 26 dagar kvar till julafton?! Och endast 33 DAGAR kvar på detta ÅR. Det känns så sjukt när man tänker på det haha.

Jag har kommit av mig lite i mitt bloggande men I am alive. För er som inte följer mig på Instagram får gärna följa mig där- majatedenkvist, och även på Facebook - Maja Tedenkvist för att hålla er uppdaterade ;-)

Är helt kär i mina nya lackbyxor från NA-KD som ny tyvärr är slutsålda.. Men jag länkade till ett par liknande ovan. Har velat ha ett par sådana byxor hur länge som helst och äntligen har jag köpt ett par! Sen är jag så glad över att kunna få gå runt i pälsjackor nu, denna med leopardmönster är en av favoriterna. Vet faktiskt inte vart jag köpt den, mycket möjligt att jag kan ha fyndat den på typ Tradera förra året, men jag länkade iallafall en liknande ovan!

Här där jag bor så har det varit snö och frost på marken i några dagar nu och jag blir lika glad varje gång jag tittar ut genom fönstret på morgonen!! Velat ha snö så länge och detta är verkligen perfekt, eller ja personligen skulle jag vilja ha mer snö, men om man tänker allmänt vad snö kan orsaka för kaos är detta kanske lagom hehe. Kallt som 17 är det ju, men det hör vintern till ändå.

Har ni också snö där ni bor? Massa kramar på er, ta hand om er och se till att inte lägga på er förkylningar i denna kyla nu hehe! <3

#bestofnouw #nouwoutfit

Phil’s Burger & Business presentation

2018-11-21 21:55
Från majatedenkvist

Jag håller ju på att starta upp min online business där jag är min egen chef. Man är som en egenföretagare FAST det är helt gratis och allt material för att lyckas rinns redan. Produkterna och redskapen finns redan, och även personer som är levande bevis på att man kan lyckas med att nå långt inom detta.
- Det enda som krävs från en själv är att man har VILJAN att lyckas.
Allt ligger verkligen i din egen vilja och tankesätt. Det handlar om prioriteringar och vad man själv tycker är viktigt i livet.

En ursäkt många har till att inte börja med detta är att man inte har tid. Kanske jobbar man heltid, eller pluggar osv. MEN alla har tid, så länge man vill något tillräckligt mycket så kommer man isåfall skapa tid. Prioriteringar, prioriteringar, prioriteringar.

Igår tog jag med mig min köra vän Amanda B till ett event som ett av företagen vi (jag) samarbetar med i denna business, där dom presenterar businessen på ett väldigt bra & inspirerande sett. (har så många vänner & bekanta med samma namn så de börjat bli jobbigt hahah) Så hon hon skulle få en bättre bild av det hela iallafall!
Jag har pratat om detta förut, när jag blev medbjuden första gången för ca 2 veckor sedan. Olika personer håller i presentationerna varje vecka, och man lär sig massor varje gång, även kul att träffa på nya människor!

Jag åkte in lite tidigare till stan så vi skulle hinna äta något, så vi satte oss på Phil’s Burger i närheten av Stureplan! Super mysigt ställe, hade aldrig ätit där innan, men blev glatt övervakad över att det inte var överdrivet dyrt och en väldigt mysig restaurang!

Ikväll gick tankarna extra mycket till önskan om att få bo i stan i sin egen lägenhet, när man var tvungen att ta tåget hem.

*Max 2 år kvar Maja, kämpa*

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #tips #restaurang

Veckans Inrednings inspo - Isabella Löwengrips nya hus!

2018-11-20 09:18
Från majatedenkvist

Denna veckan känner jag mig lite allmänt lost på typ allting. Jag vet inte alls men känns verkligen som jag "halkat av banan" lite. Men intresset för inredning har inte direkt minskat för det haha ;-) Självklart vill jag dela med mig av lite inrednings inspiration denna veckan med, och jag hoppas ni gillar dessa inlägg lika mycket som jag gör! Oavsett hur stort inredningsintresse man själv har, så tror jag att det kan uppskattas ändå. De flesta bryr sig väl åtminstone om att ha det fint runt sig, känna att man trivs liksom. Jag satt och tittade runt och visste verkligen inte vad för typ av bilder som lockade mig- TILLS jag kom in på Isabella Löwengrips nya hus. O.M.G.

KOLLA PÅ DETTA !!

Dör för denna sammetsuffen, vill ha en sån SO bad. Dagbädden i skinn var också otroligt snygg!!

MEN ALLTSÅ BARA KOLLAAA, brasan också, älskar allt i detta hus

Köksö <3

Walk in closet <3

Mitt framtida hem ska också ha en sån här planlösning, två våningar men öppet på detta vis, SÅ himla lyxigt verkligen!

Stoora fönster <3

Hade inte sett Isabellas nya hus förrän idag, helt galet. VILKET HUS!! Love love love.

Bilder lånade HÄR

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #interiorinspo #inredningsinspo

Grymt filmtips & möta sina rädslor

2018-11-19 22:20
Från majatedenkvist
Fredag

Var såå underbart att bli väckt av solen i fredags, så länge sedan solen visade sig här i Sverige så man blir verkligen såå glad för minsta lila sol! Var nere och hämtade paket på posten och passade på att njuta av solen påvägen, så härligt!

Senare mot kvällen mötte jag upp min kära vän Emma C då vi hade bestämt att gå på bio tillsammans. Emma skulle äta sushi till middag så jag kände mig faktiskt lite sugen på det också, så detta blev andra gången i mitt liv haha!

Filmen vi sen såg var den såå omtalade filmen "A star is born" som jag faktiskt var skeptiskt till innan då jag trodde den skulle vara lik dokumentären om Lady Gaga som redan finns, men såååå fel jag hade. SÅ SJUKT GRYM FILM!! Var svårt att hålla tårarna tillbaka i slutet, otroligt bra film verkligen. Och låtarna har jag redan spelat massor innan jag ens såg filmen haha! (utan att veta att dom kom från filmen) - Har ni sett filmen än?

Kvällen avslutades med en kvällspromenad med min andra vän Emma, så mysigt att bara gå runt och snacka om allt och inget!

Lördag

Polotröja, liknande - HÄR // Byxor, liknande - HÄR // iPhone skal - HÄR

Som jag skrev lite kort i lördags så mötte jag upp Amanda i Mall Of Scandinavia framåt kvällen då hon hade jobbat hela dagen. Hennes kollega som är frisör var med i en tävling om att få vara med under Elle galan och styla folks hår, för det behövde hon någons hår att locka för att visa upp bild på det, så självklart ställde jag upp på att få håret fixat haha! Blev såå sjukt snyggt verkligen, riktigt snyggt svall!

Vi käkade på traditionella Vapiano och jag tog självklart min pestopasta haha! Säkert kort liksom ;-)

Kom hem skapligt runt 21.30 tiden och spenderade resten av kvällen med delvis lägga lite tid på min online business men tillslut blev det med en popcornskål i knät framför filmen om Björn Borg! - Har ni sett den filmen än?

- Hela söndagen spenderades i jobb med min nya business, massor planeringar och komma i kontakt med nya business partners!

Måndag

Idag har jag fått massor avklarat!

Startade dagen med kiropraktor, sedan hade jag bestämt möte med en tjej som är intresserad av att börja jobba med mig via sociala medier, så roligt!! Jag är egentligen väldigt tillbaka dragen på den fronten, att spontant boka upp möte och träffa någon man inte umgås med annars är inte något jag brukar göra, eller ja det händer typ aldrig.. Så måste hylla Emma som jag träffade som var den som tog hela initiativet till att mötas upp och prata om detta! För att lyckas övervinna sina rädslor och spärrar handlar det ju trots allt om att ta ett steg i taget. Jag är blyg bland nya människor men försöker hela tiden bli mer och mer öppen och spontan av mig!

Nouw har nu under 4 veckor haft en bloggutmaning där vi som deltagit fått olika utmaningar varje vecka. Nu närmar sig tävlingen sitt slut och sista utmaningen var att utmana sig själv att testa något nytt. Att trotsa mina rädslor och spärrar jag automatisk får när jag ska möta nya människor är en utmaning för mig.

Har du några rädslor eller "spärrar" kring nånting?

Efter detta drog jag mig iallafall till gymmet, så skönt när man väl kommer dit! Även hunnit tvätta och fixa lite med mina nya prydnadskuddar till sängen osv!

Det är verkligen så himla skönt att kunna få bestämma hur sina dagar ska se ut och anpassa jobbet efter sitt liv, och inte behöva vara beroende av att anpassa sig själv efter sitt jobb!

(Måste bara be om ursäkt för detta lite halvt oklara inlägg och min frånvaro senaste tiden.. Just i denna stunden är jag så sjukt trött i huvet så de finns inte.. Narkolepsi tröttheten tar över min hjärna så kan inte riktigt få fram klarhet i mina tankar.. Men jag försöker mitt bästa, därför jag gör detta!

Även lagt massor tid på min nya online business så tiden för bloggen har hamnat lite åt sidan, och känns som jag halkat lite av spåret senaste dagarna. Känt mig lite off i vart jag är någonstans. Men jobbar på mitt tankesätt varje dag, positivita tankar och försöka göra spontana saker, det mår jag bäst av!)

#nouwautumnchallenge #bestofnouw

Marmor underlägg och mysiga ljuslyktor

2018-11-18 14:33
Från majatedenkvist

Jag tror inte att jag visat upp bilder på vårt hus någon gång här på bloggen förutom runt jul när jag fotar julpynt osv. Jag brinner ju för inredning och går inte en dag utan att jag tänker på hur man kan fixa om här hemma eller hos andra haha. Men största anledningen till varför jag inte visar bilder på vårt hus utan bara mitt rum, är för att min kära mor inte är lika inredningsintresserad som mig hehe. Jag lägger ju mycket krut på mitt rum och det är liksom som mitt stylingprojekt, men resten av huset är inte lika tip top enligt mig. Finns mängder av saker jag vill ändra om men som jag sagt förut, det kostar galet mycket pengar hehe. Dock behöver det inte kosta flera tusenlappar för att piffa upp ett rum utan man kan lätt förnya ett rum med enkla billigare "medel".

Ovan ser ni vår hall, kom hem till detta efter att jag jobbat till sent. Mamma hade varit och köpt en ny ljuslykta samt lite blommor till hallen och utanför dörren. Såå mysigt! Växter gör så otroligt mycket för hemkänslan tycker jag. Känns så mycket mer hemtrevligt och ombonat med växter i ett hem!

Liknande ljuslykta - HÄR

Underlägg - HÄR

Mamma hade även varit och fyndat dessa snygga marmor bordsunderlägg! Tycker det blev riktigt snyggt och ser mer inrett ut jämfört med de vi haft innan. Innan hade vi bara några tråkiga plastunderlägg varvat med tygunderlägg, inget fotovänligt material om jag säger så hehe. Dessa underlägg är dessutom otroligt snälla mot plånboken, så kan starkt rekommendera dessa! Länk till dom hittar ni ovan!

Fotade dom även i dagsljus dagen efter ;-)

Lite växter till framsidan hade hon även köpt med hem! Blir så himla inbjudande med att ha lite växter här och var. Även ljuslyktor nu i höst/vinter tider! Love it.

Ha en super mysig söndag, kram på er!

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #interior #inredning

Lördag hemmakväll feeling

2018-11-17 21:41
Från majatedenkvist

Ville bara kika in och tipsa om några bra låtar såhär på lördagskvällen! Jag har varit i Mall Of Scandinavia och ätit middag med Amanda men nu blir det hemma kväll bara.

Vilka är era favoritlåtar?

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #musiktips

Veckans inrednings inspo - CHRISTMAS

2018-11-15 12:51
Från majatedenkvist

Alla bilder är lånade från internet.

Alltså kolla in dessa bilder!! Går såå mycket i jultankar just nu, kan inte riktigt fatta att det är endast 39 dagar kvar till julafton och endast 46 dagar kvar av detta ÅR?! Vart tog året vägen? Haha fort har det gått iallafall. Skulle så gärna vilja börja julpynta redan nu men det känns lite väl tidigt och inte riktigt tillåtet att börja i mitten av november haha. I år är jag såå sugen på att ha en snöfärgad gran, tycker det är såå himla snyggt och mysigt! Tänker mig att man skulle kunna ha den framme bara som den är fram till typ andra/tredje advent för att sedan klä den med fina kulor, ljusslingor o girlanger. Fått något för "white christmas" temat, där då allt går i mer vita/grå färger och inte det traditionella gröna & röda temat. Får se vad min familj går med på i år haha!

När brukar ni börja julpynta? Och vilket tema på inredningen gillar ni mest?

VECKANS BÄSTA

2018-11-12 20:58
Från majatedenkvist

........... från veckan som varit var garanterat att jag blev medbjuden till ett event/presentation för en online business som jag håller på att starta upp. Jag blev medbjuden av en super inspirerande och härlig tjej, Amanda, som är glädjespridare till 1000, och som kommer vara med mig och hjälpa mig växa inom denna business. Jag tror att detta är starten på något stort!

Jag har tänkt sedan i våras att jag ska söka nytt jobb, jag har skrivit massor om det här på bloggen och alltid haft det med mig både innan och efter studenten. Men jag sitter här ännu idag och är kvar med en extra anställning på Coop. För ca 1 vecka sedan fick jag nog på mig själv, jag skjuter bara upp saker och tar aldrig tag i något påriktigt. Vill jag någonstans i livet kan jag inte luta mig tillbaka och tro att jag ska få det på silverfat, utan det krävs action och en jävla anamma för att nå sina drömmar. Ni vet att jag t.ex. vill flytta hemifrån inom 2 år och då köpa mig en egen lägenhet i innerstan i Stockholm. För det krävs det mycket pengar. Amanda jag pratade om i början av inlägget hade jag följt ett tag på Facebook, sett hennes inlägg, texter och bilder. Insåg vilket härligt liv hon levde och vilken riktig glädjespridare hon verkade vara. Så jag tog steget och hörde av mig, för nu har jag bestämt mig att nu ska jag köra all in för att bli bäst.

Bilder från förra sommaren

Vad är det jag ska göra egentligen då? Vad pratar jag om ens kanske ni undrar?

Jo jag kommer kunna jobba när, var och hur jag vill. Vill jag spontant åka utomlands och ligga på stranden hela dagarna, men är nojjig över att behöva ta ledigt osv, inget sånt behövs i denna branch. Du kan välja att jobba medan du ligger och solar på stranden, eller badar i poolen, för jobbet finns i din telefon eller dator, då man jobbar via sociala medier. Du har ingen chef utan du jobbar för dig själv och din egen business, som egenföretagare fast att man inte är ensam, utan man jobbar i team som pushar varandra till varandras bästa.

Jag har alltid spenderat mycket tid på sociala medier och älskar allt som har med de att göra, så jag kände att varför tar jag inte och tjänar pengar på det också? Jag kom in på denna branch för ca 1 år sedan, och var påväg att börja, men jag tappade motivationen totalt och sedan dess har jag varit väldigt skeptisk. Men senaste tiden har jag blivit mer och mer nyfiken på detta och är SÅ glad över att Amanda bjöd med mig på denna presentationen som hölls i onsdags. Den var verkligen såå inspirerande och fick mig att få en helt ny syn på hela branschen. Jag kommer få möta såå mycket nya människor och växa extremt mycket som person!

Trivs du på ditt jobb? Eller lockar det dig att kunna få jobba vart, när och hur du vill under dina egna omständigheter? Helt gratis och ingen bindningstid. Jag kommer dela med mig av detta mycket mer när jag kommit igång med detta påriktigt, men om ni redan nu är nyfikna och intresserade får ni mer än gärna kommentera/skriva till mig i DM på instagram (majatedenkvist) eller på Facebook (Maja Tedenkvist).

Vad var det bästa som hände dig under veckan som var?

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #nouwinfluencer

Jag skulle t.ex. kunna åka hit, lägga mig på stranden och jobba om jag vill det! Hur underbart är inte det? FRIHET snackar vi om.

This halloween look

2018-11-10 16:49
Från majatedenkvist

Olivia och jag! (hennes blod på halsen hade av någon anledning lyckats försvinna? SÅ konstigt haha!)

Tänkte passa på att lägga upp några bilder från min halloween detta år, innan det hinner gå alldeles för lång tid efter haha! Såhär såg jag ut vid ett tillfälle jag, Olivia och Amanda var ute! Linser och blodig hals, blev ändå rätt bra tycker jag! Hade dock velat göra lite mer saftiga sår, men hade inte tid för det tyvärr hehe.

En annan utgång med Emma, Emelina och Linnea blev det peruk och linser, men vägrar lägga ut någon av bilderna på oss framifrån då jag endast hade en lins på mig då jag inte hann sätta i andra hahah- och det såg sjukt konstigt ut på bilderna så får bli på våra fina peruker istället ;-) Emma och jag hade bestämt oss tidigt att vi skulle ha peruker i år, och så blev det iallafall!

Ikväll blir det troligtvis utgång med Michelle och några, hon vägrar berätta planerna då hon vet att jag älskar när det blir spontant hahah. Spontana utgångar är verkligen det bästa utgångarna, eller vad tycker ni? När har ni haft er bästa utgång? Under vilka förutsättningar var det då? Och vart var ni? Berätta gärna! Vill ha tips hehe!

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #halloween2018

Hanna Licious x Ideal Of Sweden + rabattkod

2018-11-09 19:06
Från majatedenkvist

This post contains adlinks from AdviralDramatic Dazzle / Golden Glamour / Coral Crush / Magical Mint

HANNA LICIOUS HAR SLÄPPT SIN KOLLEKTION MED IDEAL OF SWEDEN IGEN! För er som missat så släppte bloggaren Hanna Licious en kollektion tillsammans med Ideal Of Sweden i våras och var egentligen tänkt som en "limited edition" kollektion, men den sålde så bra så dom har släppt den nu igen! Jag vann 2 skal från denna kollektion till min förra iPhone 7, och var sååå glad för det, men den blev ju stulen så jag hann aldrig använda dessa... Har varit så sad över det då denna kollektion på skal är guld!! Så när jag fick veta att dom skulle släppas igen blev jag såå glad!

Använder ni koden "IDEALSE" så får ni 20% rabatt på ett helt köp!

Min favorit är "Golden Glamour", vilken är din? Länkar till skalen hittar ni ovan!

Pusss

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #idealofsweden #hannaliciousxideal

Tips på gratis inredning - snygga detaljer i hemmet

2018-11-08 18:46
Från majatedenkvist

Måste bara visa upp min fina vas med vassgräs i! Trenden med att ha vass inomhus har vuxit sig riktigt stor just nu och är något många kan lägga mängder av pengar på. Men för mig är det extremt onödigt då man faktiskt kan hitta detta ute i naturen- helt gratis! Först hittade jag bar vanliga grässtrån som jag först tänkte ta in innan jag gick förbi dessa lite kraftigare vass-gräset! Tycker det blev riktigt snyggt faktiskt!

Vad tycker ni?

#nouwautumnchallenge #bestofnouw

Sociala medier har räddat mitt liv

2018-11-07 21:16
Från majatedenkvist

Jag satt på tåget upp till Stockholm och började tänka på hur länge jag faktiskt bloggat. Jag har alltid ända sedan jag var liten varit intresserad av sociala medier. Jag fick min första EGNA dator 2010, dvs. när jag var 11 år, vilket var så stort och starten till att jag skaffade Facebook, MSN, bilddagboken osv. (shit va tiden går fort, känner mig gammal hahah) Även någonstans där som jag började blogga för första gången, på typ blogg.se. Minns att jag som liten var väldigt på mina vänner om att skaffa olika sociala medier, bl.a. min bästa vän Emma haha! Tjatade på henne om allt från MSN till blogg, fick inte allt igenom, men en del lyckade jag tillslut med haha! (Yes, envis som 17 är jag)

Jag var vääldigt blyg och tillbaka dragen när jag var liten. Jag har faktiskt haft tankar på om narkolepsin kan ha påverkat mitt mående som liten. Jag tog ju svininfluensaprutan (som gav mig narkolepsi) i slutet av 3an i grundskolan (2009) och det är tiden efter det jag minns mest. Jag var extremt osäker och minns mig själv som ganska deppig med dåliga tankar, det var inget jag pratade om med folk, utan sa inte så mycket- eller så uttryckte jag det via sociala medier. Majoriteten av alla mina bilder jag la upp på tex. ”Bilddagboken” hade väldigt deppiga texter, jag tyckte bl.a. att alla hatade mig (om t.ex. en person hade gjort något dåligt) Jag vet att många när dom är yngre haft dåligt självförtroende osv. men någonstans i detta känns det som sociala medier kan ha räddat mig.

Med åren har självklart mitt självförtroende byggt upp och jag har kunnat stå på egna ben och säga saker till människor. MEN jag har alltid haft sociala medier med mig. Jag har alltid velat synas, fast jag ibland själv inte vetat om det. Jag gillade uppmärksamhet, men när folk påpekade något om t.ex. min blogg skämdes jag. Minns att i början när jag hade bilddagboken fick jag inte lägga ut bilder på mig själv på internet, så jag la upp bilder från internet haha. Men jag tjatade massor på mamma tills jag fick lägga ut en bild på mig, som sedan slutade utan gräns typ.

Idag älskar jag att synas och höras, och har byggt upp mitt självförtroende bra. Men jag vet att jag har mycket kvar att växa, och jag tror att jag växer med mina sociala medier. Att ha någonstans att skriva av sig och öppna upp sig har varit så skönt för mig, för att bara hålla saker inombords funkar inte tillslut. Då kunde jag inte öppna upp mig irl, utan la vikten på sociala medier, men idag kan jag ta det irl.

Jag vill egentligen bara uppmärksamma från ett nytt perspektiv hur mycket sociala medier haft påverkan på mitt liv. Jag vet inte om ni förstår och hänger med på vad jag pratar om? Men jag är tacksam för dit jag kommit idag, och vart jag är påväg. För jag tror inte att jag skulle vara där jag är idag utan sociala medier. 

#nouwautumnchallenge #bestofnouw

Veckans inredningsinspiration - SOVRUM

2018-11-06 14:32
Från majatedenkvist

Alltså hörrniii, jag har fastnat så djupt just nu i hur jag vill ha mitt sovrum och vad man kan ha för kuddar på sängen- kombinerat till min grå sänggavel, grå gardiner och grått överkast.. Börjar tveka på mig själv om det är något som behöver bytas ut eller vart felet sitter, något känns bara inte rätt. Kände därför att veckans inspo går i sovrummets tecken, i jakt efter vad som kan passa till en sammetssänggavel.

Jag älskar lyxkänsla men samtidigt ska det vara mysigt, har verkligen fastnat och kommer inget vart.. Verkligen så jobbig känsla, känner mig helt lost.. Har suttit i snart 1 timme och försökt leta fram bra bilder på sovrum som har något liknande stuk från mitt egna, men känner mig bara helt lost och vet knappt vad jag ska leta efter, inget känns rätt typ. Blir veckans mission att lista ut detta..

(alla bilder är lånade från internet)

Följer ni några konton/bloggar som ni får massor inrednings inspiration infrån? Dela gärna med er isåfall!

Nu ska jag snart ta mig ut i regnrusket och ta bussen till jobbet, stängning idag står på schemat, skulle helst av allt sitta nedkrupen i min säng idag, men min dröm om att flytta hemmifrån kallar- jobba och tjäna pengar behövs.

Vad drömmer ni om?

Kraam på er!

#nouwautumnchallenge #interior #veckansinredningsinspo #inredning #interiorinspo #inredningsinspo

Halloween in USA

2018-11-06 07:34
Från majatedenkvist

Alltså kolla in dessa bilder jag hittade på internet från Halloween firanden i USA. Jag vet att halloween egentligen är över, men kunde inte hålla mig för att dela med mi av detta hehe. Jag har alltid velat åka till USA och vore extremt kul att åka dit vid halloween då dom är så otroligt satsiga där, alla högtider blir liksom extra extra. Vore även otroligt häftigt att få uppleva att fira jul där också. Vi i Sverige är ju så himla lagom och mer åt hållet att vi inte går all in vid högtider vilket är tråkigt tycker jag.. Samtidigt så har faktiskt inte jag och min familj i år pyntat något alls för halloween- inga pumpor eller något alls hehe. Men jag tycker ändå vi är tråkiga för det hehe.

Har någon av er upplevt halloween i USA eller jul? Hur var det? Är det som man hört talas om och som man ser på filmer och bilder osv?

#nouwautumnchallenge #halloween #halloweeninspo #bestofnouw

All beige outfit

2018-11-05 08:00
Från majatedenkvist

Skjorta, liknande - HÄR // Byxor, liknande - HÄR // Skor, liknande - HÄR // Örhängen , liknande - HÄR

Vad tycker ni om outfiten jag bar förra helgen? Jag har den senaste tiden börjat gilla beige mer och mer, och när jag såg dessa plagg på Mango blev jag helt såld haha! Hela outfiten är faktiskt från Mango förutom skorna och väskan, sällan jag brukar hitta saker där men senast jag var där med Olivia hade jag kunnat köpa typ hela butiken haha! Tycker det blev super snyggt att matcha allt tillsammans.

Hittade inte dessa plagg på hemsidan så länkar till liknande plagg ovan!

Men hörrni, det är måndag igen och vi är redan en bit in i november, halloween är över och nu kan man väl få börja fokusera på jul då? Haha! Vädret är grått och tråkigt som det varit de senaste dagarna och jag upplever att det typ aldrig är riktigt dagsljus ute längre? Iallafall inte när det är såhär mulet och risigt väder.. Är det bara jag som tänkt på det? Veckans horoskop tjuvkikade jag på redan igår då Expressen var tidiga med att lägga ut det. Ni hittar det HÄR

Såhär ser mitt horoskop ut för veckan;

Tvillingarna (22/5-21/6)

Veckans tema: Nya tider.

Nu har du nya planer och höga förväntningar på dem och dig själv. Merkurius bana ger förmåga att hitta både struktur och självförtroende.

Veckans bästa: Modet.

Veckans sämsta: Ett måste.

Råd: Prova vingarna.

____

Det roliga med detta är att jag faktiskt satt igår och tog tag i något jag velat göra väldigt länge, något som kan påverka min framtid och min jobbsituation. "Nya planer och höga förväntningar" är verkligen något jag har för denna veckan. Mer om detta kommer jag berätta när jag kommit igång med det jag vill komma igång med.

Lite sjukt hur jag redan nu när veckan knappt hunnit börja känner att mitt horoskop stämmer? Är någon av er också tvillingar? Stämmer detta in på er också på något vis?

Kram på er!

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #nouwoutfits #outfit #fashion

Vann biljetter till Fashion Fab Day + narkolepsi värre än vanligt

2018-11-02 13:35
Från majatedenkvist

Veronica Maggio och hennes stylist blev intervjuade och pratade om anledningen till varför hon har en stylist osv. Älskar Veronica och hennes musik, gjort sedan jag var liten!

I lördags så hölls eventet "Fashion Fab Day" på Radiosson blue hotell i Stockholm. Jag hade vunnit biljetter till detta via Instagram så jag tog med mig en av mina bästa vänner- Emma och offrade lite jobbtimmar för att kunna gå på detta. Brukar vanligtvis alltid missa sådana här evenemang så nu ville jag faktiskt gå för en gångs skull! Vi kom dit ganska sent, så vi missade en del, men annars var det super roligt att komma iväg och göra något. Sitter vanligtvis bara hemma om dagarna eller är på jobbet så det är så roligt att hitta på något när jag väl gör det.

Man kunde bli sminkad av makeupstylister som jobbade för BareMinerals och såklart passade vi på att göra det, händer ju inte allt för ofta så man får ju passa på ;-)

Twist & Tango var ett av alla märken som befann sig på plats och sålde ut kläder till rabatterat pris. Tyckte allt såg så fint ut så var tvungen att fota ;-)

Måste bara säga att shit vad jag försökt ta tag i att skriva detta inlägg i flera dagar nu, men jag har blivit sååå trött nu på senaste tiden.. Har säkert mycket med mörkret att göra eftersom det blir så mörkt så tidigt nu.. Jag är ju vanligtvis trött hela tiden med min narkolepsi, men har upplevt den värre än vanligt denna veckan, har inte kunnat sitta på bussen utan att somna på sjukt länge nu trots att jag tagit min medicin som vanligt osv. Har tänkt att skriva detta inlägg när jag satt mig på bussen till jobbet eller liknande, men har inte kunnat hålla ögonen öppna..?? Så fort jag sätter mig på bussen och ska börja skriva så är det som att någon sätter en påse runt min hjärna och stänger påsen, kan inte tänka klart, ser inte klart med ögonen och om jag har tur hinner jag lägga undan mobilen och luta mig mot fönstret för att sova, annars somnar jag med mobilen i handen och nacken får ta stryk. (Ni vet när man somnar och huvudet bara hänger typ haha)

Detta är verkligen något jag stör mig på sjukt mycket, när man sitter på bussen eller tåget påväg någonstans är det liksom världens bästa tillfälle till att få lite saker gjort med bloggen och Instagram exempelvis. Men jag kan nästan aldrig utnyttja det nu för tiden.. Jag älskar att blogga, skriva, ta bilder och fixa med dom, och jag skulle så gärna vilja kunna vara mer aktiv, but I do my best. Det är lätt att tänka att jag är lat och inte uppdaterar eller vad man nu kan tro, oengagerad osv. Men jag vill detta mer än någonsin och är lite kämpigt att samtidigt kampas med denna sjukdom. Men min narkolepsi ska INTE få begränsa mig till vart jag ska komma i livet, så tro inte att jag inte kommer kämpa emot den mer än någonsin.

Det hölls lite modevisningar, men var dålig på att fota detta hehe. Filmade mest, men måste bara säga att jag verkligen älskar musiken som ofta spelas på modevisningar! Man får riktig feeling haha ;-)

Mer om min outfit kommer i ett annat inlägg!

Guldtuben ~

Hoppas ni förstår mig och att jag inte bara babblar haha. Jag har jobbat stängning på Coop nu 3 dagar i rad och nu är jag ledig fram till tisdag, SÅ skönt faktiskt. Ikväll blir det hemma-halloweenfest och imorgon blir 50 års firande för min faster + troligtvis utgång efter det. Söndag blir det firande av min storasysters dotter som fyller 10 år (!!) Heeeelt galet vad tiden går fort. Jag var 9 år när jag blev moster för första gången och nu fyller hon 10 år, helt sinnes.

Ha det bäst, puss!

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #event #fashion

5 TIPS - SÅ BLIR DIN HÖST BÄTTRE

2018-10-31 12:17
Från majatedenkvist

Nu när hösten börjar bli riktigt grå och tråkig så är det väldigt lätt att bli deppig och gräva ner sig i allt dåligt med hösten. Men istället tycker jag vi ska försöka fokusera på det positiva med hösten istället. Jag vill därför dela med mig av mina tips för en lite härligare höst!

1. Investera i Ditt sovrum - krydda med mycket mysfaktor.

Vi är mycket mer inomhus nu under hösten och därför är en prioett för mig att jag ska trivas i mitt rum. Mysiga ljusslingor, långa härliga gardiner, snygga prydnadskuddar, plädar osv. Ni fattar? Krydda mysfaktorn så att just Du ska stormtrivas i Ditt rum. Det behöver inte kosta mycket pengar, och ibland behöver det inte ens kosta något utan du kanske redan har allt hemma?

(Många bilder i inlägget är lånade från internet, inkl. dessa)

2. Ta chansen och tjäna lite extra pengar!

Ingen är nog speciellt taggad på att jobba under sommaren när det är strålande sol och varma temperaturer ute. Därför är hösten det bästa tillfället att ta lite extra jobbpass för att tjäna lite extra pengar. Jag ställde t.ex. upp igår och jobbade först 06.45-13.00 som var mitt ordinarie pass, men sedan tog jag även en kollegas pass mellan 15-21.15. Jag passade på att gymma timmarna emellan passen och hade faktiskt ingen ångest över att jobba bokstavligen hela dagen, för det var otroligt tråkigt väder ute så jag hade ändå annars bara suttit hemma.

3. Tacka mer JA än NEJ till saker.

Detta är något jag försöker göra hela tiden och vara mer spontan. Lite roligt är det faktiskt att jag fått detta från ett avsnitt av Gossip Girl där "Chuck Bass" pratade mycket om detta levnadsmotto. Det kan handla om allt från att tacka ja till ett extra jobb pass, följa med på en utekväll, träffa en vän osv. Självklart finns det begränsningar, du måste ju känna dig trygg i situationen, men ofta begränsar vi oss själva och "låser in oss" i att man inte orkar eller vill. Jag säger TESTA!

4. Gör något du aldrig testat förut.

Att utmana sig själv är både roligt och bra för att komma vidare i livet. Att testa på något man aldrig gjort tidigare som t.ex. en ny sport, äta på en ny restaurang, nätdejta, söka nytt jobb, gå upp tidigt varje morgon osv. Jag skulle t.ex. vilja testa på Poledance, vore verkligen så roligt att testa på det. Har någon av er testat det? Att hitta på nya saker som bryter ens vardagliga mönster tror jag verkligen kan göra gott för en själv.

Vad skulle du vilja testa göra i höst?

5. Tänk på minst 3 bra saker som hänt under en dag.

Detta har jag pratat om förut, att i slutet på varje dag tänka ut minst 3 bra saker som hänt under dagen. Oavsett om du tycker att du haft en bra dag eller inte så går det alltid att hitta något positivt i det lilla.

För att ta ett exempel från en jobbig jobb-dag jag hade för några veckor sedan;
1. En man var ensam med 8 rätt på hästar och hade vunnit 5,5 miljoner kr på mitt Coop. (Där jag jobbar) Han hade dessutom endast satsat 20 kr(!!) HUR sjukt?! Tänk att få vinna så mycket pengar!! Det gjorde mig glad att veta att vissa har sådan tur, och extra roligt att det skedde på just mitt Coop.

2. Jag fick sluta tidigt på jobbet.

3. Jag hade lyssnat på ett bra podcast avsnitt.
- Simple as that.

Finns så mycket mer saker jag skulle kunna ta upp för att maximera välmåendet under hösten, men jag vet att jag inte är ensam om att skriva om sådanahär tips. Jag valde därför ut några punkter jag tycker sticker ut lite mer ur mängden och som är viktiga för mig. Hoppas ni gillar dom!

Vilka är dina bäst tips för en bättre höst? Dela gärna med er! 

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #tips #villmansåkanman

Hemmakontor - veckans inrednings inspo

2018-10-29 20:08
Från majatedenkvist

Jag går just nu i extremt mycket tankar om att fixa en kontorsplats i mitt sovrum. En liten hörna med ett snyggt skrivbord och bekväm och snygg stol, inspirerande texter på ett metallgaller och snygga tavlor runt om. Att sitta i mitt rum och blogga ger mig så mycket mer inspiration än att sitta i t.ex. köket. Så detta är något jag verkligen göra!

Vi rullar nu in i vecka 45, sista dagarna i oktober och på torsdag är det redan 1 november. Första snön kom igår/inatt? Här där jag bor kom det inte mycket alls, men lite så man ser på vissa ställen på marken att det är snö iallafall haha. För mig får det gärna dröja ett tag till innan snön kommer, jag föredrar att få snö närmare mot december iallafall haha! ;-)

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #inredningsinspo #interior

Mysig höstoutfit + rabattkod

2018-10-28 15:00
Från majatedenkvist

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hur snyggt är inte mitt nya skal??!

Klänning - HÄR // Kappa - Slutsåld från Zara, liknande HÄR // Over knee boots - Slutsålda, liknande HÄR // Väska - Luis Vuitton // Örhängen - Slutsålda, liknande HÄR // Skärp - Slut online, liknande HÄR // iPhone skal - HÄR

Denna outfiten bar jag i torsdags när jag var i stan med Amanda, älskar denna klänningen verkligen! Sjukt mysig och med ett skärp i midjan blir det riktigt snyggt!

Matchade med ett par over knee boots (som inte ens borde kallas ”over knee” för dom åker bara ner och sitter aldrig ovanför knäna haha). Mitt ur snygga skal kommer från Ideal of Sweden som jag fått hem i samarbete med dom. Vill ni också uppdatera er med ett nytt ursnyggt mobilskal? Använd rabattkoden ”majaoktober” i kassan så får ni 20% på hela köpet, hur grymt? Gäller t.o.m. 2 november, så passa på!

Vad har ni på er i höst?

#nouwautumnchallenge #nouwoutfit #bestofnouw #idealofsweden #rabattkod

Vad krävs det för att flytta hemifrån?

2018-10-26 19:26
Från majatedenkvist

När jag träffade Amanda igår pratade vi mycket om lägenhet och flytta hemifrån, stort samtalsämne just nu bland de flesta av mina vänner. Alla börjar ju närma sig det steget nu. Jag insåg även att det kommer bli tuffare än jag tänkt att lyckas spara ihop en kontant insats till en lägenhet i innerstan i Stockholm på max 2 år. Jag är en liten bit påvägen, men har låång väg kvar. Amanda räknade på om jag exempelvis skulle spara 10 000 kr varje månad (vilket lät helt galet för mig, kan inte spara så mycket än iallafall) så om 2 år skulle jag ”endast” ha ca 240 000 kr. Vilket inte räcker till en kontantinsats för en sån lägenhet som jag vill ha.

Något jag inte riktigt tänkt på är att när man köpt lägenheten och tagit lån så kommer man ju även ha räkningar och ränta på lånet att betala varje månad, och mycket andra kostnader. Jag har aldrig riktigt tänkt så långt, och vet att många kan tycka att man kan börja med en lägenhet liite utanför stan, tex. Liljeholmen, Älvsjö osv. Det ligger fortfarande nära stan, men har betydligt bättre priser än i innerstan. Jag har dock inte velat tänka så, jag är en storstadstjej och trivs i aktiva miljöer och vill ha nära till saker. Jag är uppväxt på ”landet”- långt utanför stan och har alltid haft (har fortfarande) långa resor till allt, behöver planera allt jag gör osv. Min dröm är att om jag t.ex. varit ute sent i Stockholm och tunnelbana slutat gå osv. Så skulle jag vilja ha valmöjligheten att kunna GÅ hem. Jag vill bo mitt i smeten, men ändå lite avlägset i något lugnare område. (Inte alls kräsen, absolut inte haha..)

Förstår ni hur jag tänker?
Hur tänker ni kring sånt här? Har ni några planer på att flytta hemifrån? Vill ni hyra eller köpa? Kan ni tänka er bo lite utanför stan för att komma undan liite billigare eller vill ni som mig bo mitt i smeten? Vore så roligt att höra hur andra tänker så dela gärna med er! :D


Nu gäller det för mig att skaffa mig ett heltidsjobb+extra jobb vid sidan om på helger, göra en budget och räkna på alla mina kostnader osv. Jag vill verkligen detta och jag ska nå mitt mål. Det kommer krävas mycket av mig, men jag är villig att offra mycket för att nå detta mål! Hoppas ni vill följa min resa dit!

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #flyttahemifrån #villmansåkanman

Lunchdejt på Café 60

2018-10-25 21:40
Från majatedenkvist

Jag tog en spenat & fetaost paj och tog en chailatte till! Alltså kopparna man får på Café 60 är verkligen enorma haha! Så gott <3

Tidigare idag mötte jag upp min saknade vän Amanda efter att inte ha träffats på evigheter. Vi lunchade lite på Café 60 och snackade ikapp om allt och inget. Super mysigt och var så skönt att komma iväg hemifrån och göra något, inte bara sitta hemma som jag vanligtvis gör..

Drack faktiskt chailatte för första gången denna höst också, och mmmm, det är verkligen såå gott och skriker jul om det. Så mysigt! Har ni ätit/fikat på Café 60 någon gång? Ligger på Sveavägen i Stockholm!

Just nu är jag hemma hos Emma med Emelina också, lite girlsnight framför halloween filmer, är ni taggade för halloween?? I am!!

#Food #bestofnouw #nouwautumnchallenge

2 TIPS TILL ETT FRAMGÅNGSRIKARE LIV

2018-10-24 13:04
Från majatedenkvist

Det är onsdag och jag vaknade upp till alarm kl. 07.00, kiropraktorn kallade. Slängde i mig lite frukost och sedan hördes Frans krafsande på dörren- han gör alltid så när han vill komma in haha. Ni med katt- hur gör era katter för att visa att dom vill komma in?

Visst är det något magiskt med hösten? Speciellt dagar som dessa. Solen strålar & krispigt kallt ute. I väntan på bussen hem satte jag mig på en bänk vid vattnet och försökte njuta lite av solen. Jag är så otroligt dålig på att ta vara på solen och att vara utomhus i dessa härliga väder. Solen värmer fortfarande lite faktiskt, hur underbart? Men gav upp efter ett tag då alla fiskmåsar tog över platsen, ville inte riskera att få bajs på mig hahah.

Jag lyssnade på ett väldigt inspirerande avsnitt av Framgångspodden tidigare idag. Jag håller på att lyssna igenom alla avsnitt från start till nu, alla fångar mig inte på samma sätt men detta avsnitt fångade mitt intresse lite extra.

- Leif-Ivan Karlsson som gästade podden i detta avsnitt har fått genomgå mycket hemskt i sin framgång, väldigt många som velat honom illa bara för att han blivit framgångsrik. Hur tragiskt är inte det? Bli lurad av sina närmsta vänner, en nära vän utsatte honom för mordförsök, hans vänner dödade hans advokat och en familj som inte stöttar en när man har det som värst. Allt på grund av avundsjuka på hans framgång. Till hans pappa: "du dom tar huset av mig, jag måste ha hjälp" varav hans pappa hade svarat: "du din jävla skurk, du får klara dig själv" - alltså tänk att få det slängt på sig från sin egen pappa när man sitter i en hemsk situation. Får rysningar.

Hur han klarat sig igenom allt och lyckades bli så framgångsrik? - varje gång det händer honom något dåligt så lägger han det bakom sig. Han fortsätter inte nöta jobbiga händelser och skapar agg mot personer, inte ens till hans närmsta vän som försökte döda honom i en helikopterkrasch. Han tror på att om någon gör dig ont, så kommer karma drabba den personen förr eller senare.

Jag tyckte detta var väldigt inspirerande att höra på. Jag försöker även leva efter detta tankesätt, för att fortsätta nöta dåliga händelser i ens liv påverkar ens livskvalité mer än man tror. För det som faktiskt krossar ens fiender mer än hämnd är framgång. Framgång är olika för alla människor, att bara lyckas lägga en dålig händelse bakom sig kan vara framgång. Upp med hakan, sätt på dig en outfit du trivs i och rocka ditt leende till max.

En annan av podcasten pratade dom om drömmar och hur man enligt honom når sina mål bäst.

- Hur når du dina drömmar?

Han höll på med helikoptrar och gav som exempel att "vill jag ha en ny helikopter; då lägger jag en bild på den jag vill köpa som bakgrund på min dator eller telefon. På det viset ser man sitt mål varje gång man går in vilket gör en lite mer motiverad.

Detta fångade mig starkt och jag har redan bytt bakgrund på min dator till ett collage med inredningsbilder till en lägenhet. Jag tror faktiskt på denna idén då man ständigt blir påmind om sitt mål och dröm.

#NouwAutumnChallenge #pepptalk #framgångspodden #framgång #staypositive

Veckans inredningsinspiration - bathroom

2018-10-22 17:39
Från majatedenkvist

ÄLSKAR denna tavlan "get naked" - så sjukt snyggt

Ny vecka, ny inspiration och vi börjar redan närma oss slutet av oktober?? Även snart dags att ställa om klockan till vintertid, det är lite skrämmande hur fort tiden går ändå.

Denna veckan har jag en del tankar på badrum, våra badrum är de enda rummen som inte blivit renoverade i vårt hus, så sugen kan man ju säga att man är på att fräscha upp det. Men badrum är ju också ett av det dyraste renoveringsprojekten- också därför det bara skjutits upp år efter år. Men ovan ser ni iallafall lite hur jag skulle vilja ha mitt badrum. Älskar det lite mörkare badrummen i mörkgrå sten, är trött på helvita badrum just nu. Marmor har även alltid fallit mig i smaken och svart marmor var riktigt snyggt alltså. Sedan älskar jag industriglasväggar och det vore riktigt häftigt att göra en dusch hörna av en sådan vägg!

Har ni läst veckans horoskop än? Jag som är galen i horoskop och stjärntecken har självklart läst flera stycken redan för kommande vecka, mina favoriter hittar ni HÄR - bra struktur, HÄR - kort och rakt på sak & HÄR - lite mer utförlig i text.

- Idag har jag tagit tag i att fixa gymkort, är så peppad att komma igång med träningen nu! Även lagt ut massa annonser på Tradera idag- in och kika HÄR om ni vill!

PUSS