RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-27 23:01:37

Evelina Pohjola

evelinapohjola blogg på Nouw

Tjugoåttonde December.

2018-12-28 09:11
Från evelinapohjola

Godmorgon,

har längtat efter en dag ledig för att få chansen att sova ut och ladda om batterierna inför nyår och inventering. Men de är som vanligt när man bestämt sig för att sova lite längre, att man vaknar kl. 8 ändå. Jag känner mig faktiskt utvilad så kanske inte behövde så mycket mer sömn.

Nu iallafall ska jag börja ta tag i denna lediga Fredag, mycket som står på "schemat" idag. Ska bygga ihop möbler som vi köpte på Ikea häromdagen och sen måste man ju organisera i lådorna, men de roligaste är ju att bygga ihop möblerna och organisera... de som är så jobbigt är ju allt skräp som blir som dessutom INTE får fötter ut till återvinningscentralen.

Hoppas du/ni som läser de här får en fin dag!

Bara för lite utfyllnad fick de bli ett ljus...

Ett litet sent...

2018-12-27 23:18
Från evelinapohjola

God jul!
Dagarna bara springer iväg och snart är 2018 över.
Så vad har hänt egentligen?
Var väldigt hurtig och tränade mycket och flitigt..
Jag tog mitt efterlängtade körkort..
Träffade en underbar kille som jag snart varit tillsammans med i ett halvår..
Flyttade ihop med killen..
Fick en bättre tjänst på jobbet med fler fasta timmar..
Jag blev ”sambo” lat och har inte varit på gymmet på flera månader..
Men jag har faktiskt ett nyårslöfte, ta tag i träningen igen för jag mår mycket bättre av att träna.

Annars då?
Idag är de den 27 December och de innebär att de är 4dagar kvar tills året är över.

En kort sammanfattning av 2018 är lyckad!

Ska se om jag fortsätter skriva lite oftare men jag lovar inget i dagsläget.
Sov så gott!

Faliraki

2018-08-24 09:48
Från evelinapohjola

Godmorgon ifrån Faliraki!
Nu har de än en gång gått flera månader sen jag uppdaterade något här igen, men tänkte dela med mig av lite update.
Just nu:
Sitter jag på balkongen i Faliraki (Rhodos) och ska snart packa ihop en väska till stranden, efter stranden bär de av in till Rhodos för att tatuera mig. Bokade tid i Måndags för halvsleeve så bild på resultatet kommer förhoppningsvis upp så småningom, sen efter 4timmars sittning blir de en sväng till Grabbarna Grus dom har Ladies Night och varken jag eller kusin har varit där inne innan.

Mer update?
Lillplutt fyllde hela fyra år igår också åren bara springer iväg.. han var ju nyss bebis...
Juste har fixat körkortet också och även köpt bil så intensivkurs på semester var lätt värt de.


SUMMER

2018-06-03 06:17
Från evelinapohjola

Sjätte April

2018-04-06 09:00
Från evelinapohjola
Godmorgon, en supertrött tjej som sitter och skriver här. Har inte förbättrat min uppdatering här alla, och känns som jag i varje inlägg försvarar min dåliga uppdatering så skippar de idag.

Som jag berättat om tidigare har jag kommit igång med träningen igen, och känslan på morgonen när man har sjukaste träningsvärken är obeskrivlig (samtidigt som de kan vara en seg känsla så är de samtidigt så härligt att få en bekräftelse på att man gjort något givande).


Planerna för idag då?

Ska alldeles strax gå upp ur sängen och käka frukost, sen blir de en sväng till Gymmet med Vendela innan jag kör kvällsjouren på jobbet. Sen vankas ledig helg och planerna för helgen existerar inte än, är jättesugen på att åka till Ullared och handla parfymer och träningskläder, men blir nog inget alls.

18 Mars.

2018-03-18 10:28
Från evelinapohjola

Godmorgon, sitter just nu i soffan och käkar en stadig frukost innan jag ska ta en promenad till gymmet. Kom att tänka på en sak och de är att jag skrev för typ två inlägg sen att jag funderade på att ta en intensivkurs och fixa körkortet. Intensivkursen kommer jag ta i Norrköping (jag vet inte riktigt hur jag tänkte med tanke på svårare trafik, med spårvagnar och så men gillar ju att fara fram och tillbaka så de passar nog mig fint under semestern). Men de är ju ändå ett par veckor kvar tills semestern drar igång så tanken är att börja plugga teori så jag inte behöver fokusera så mycket på den biten när de väl är dags (självklart kommer jag ju tänka på de, och de allra mesta lär man sig i praktiken när man är ute och kör, men de andra sakerna liksom). Jag har ju alltid lärt mig bäst genom att sitta och skriva av de läraren skriver på tavlan så kanske skulle gå på lite utbildningar, får se hur de blir i slutändan, ska börja med att göra internettesterna och se hur mycket som sitter kvar från förra försöket till körkort (skrev typ bara in mig på en körskola när jag bodde i Motala, gjorde inte halkan eller något sånt men lite teori plugga jag iaf).

En sista sak som jag inte kan släppa är att Linköping är vidare till kvartsfinal trots deras värdelösa slut på denna säsong. Men de senaste matcherna syns de att de faktiskt finns lite vilja kvar till att faktiskt vinna.

17 Mars

2018-03-17 19:05
Från evelinapohjola

Efter ett lyckat benpass på gymmet och matlagning samt städning, finns de bara en sak kvar... slänga mig på soffan och kolla ifatt alla serier.

Handledsskydd?

2018-02-23 07:54
Från evelinapohjola

Godmorgon, sitter just nu på Espresso House efter ett besök på Rörelse & Hälsa, besöket resulterade till handledsskydd (vid behov) och daglig träning för just handlederna. Har under de senaste veckorna/månaderna bara haft rena kassapass som har lett till svaga handleder och obeskrivlig smärta. Men förhoppningsvis blir de bättre så småningom, kommer dock ta ganska lång tid att bygga upp ”muskulaturen” där men är lätt värt väntan om smärtan försvinner är ju trots allt bara 23år.

Annars då?
Har i detta nu sjukaste träningsvärken efter ett grymt benpass i Onsdags.
Har nyligen kommit igång med träningen igen och som de känns just nu så kommer jag hålla igång och hitta tillbaka helt till viljan och styrkan.

Sen har jag även funderat på att ta tag i de bortglömda körkortet över semestern i sommar, kan tänka mig att ta en intensivkurs och bara fixa de så jag har de.

Fighting quotes

2018-02-19 21:58
Från evelinapohjola


Stay positive.
Stay fighting.
Stay brave.
Stay ambitious.
Stay focused.
Stay strong.

“Don’t give up just because of what someone said. Use that as motivation to push harder”

“The secret to change is to focus all of your energy, nut in fighting the old, but on building the new”

Will it be easy?
-NOPE
Worth it?
-Absolutely

Oj oj oj

2018-02-17 18:10
Från evelinapohjola

Oj vilken fruktansvärd uppdatering, en riktig blogg”torka” från min sida.
Hittar inte någon motivation till att skriva på bloggen men vill samtidigt inte ta ”död” på den helt. Däremot känner jag inte att jag kan och vill dela med mig om så mycket privata saker här längre pga olika orsaker, men sen kan jag tycka att jag kan dela med mig om någonting kanske inte varje dag men någon gång i veckan (inte var tredje månad). Ska göra ännu ett försök till mer uppdatering de senaste gångerna har de inte gått så bra men 2018 innebär nytt år och nya tag!

Nu blir de soffhäng innan jag förflyttar mig till sängen, för imorgon vankas jobb för hela slanten (precis som idag).

Hoppas du/ni som läser detta får en toppenhelg med mycket skratt och kärlek.

kramkram

-vet att jag alltid kommer med bortförklaringar osv för dålig uppdatering men ska försöka-