RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-05 00:31:52

Emeliegeorge blogg

Emeliegeorge blogg på Nouw

En gammal text

2019-03-04 03:39
Från Emeliegeorge

Just i denna stund när jag börjar skriva dessa rader, ligger jag i gästrummet hos min farmor. Har otroligt ont under foten kommer få sendrag när som helst känner det men den torterar mig ligger och väntar på hemskt smärta:( klockan är 05:55 underlättar inte direkt för mig att somna;)
Ligger tyvärr & funderar och över analyserar hur jag ska ta vara på det här året på bästa möjliga vis. Känner att jag kan ge mig själv och andra människor så mycket mer än vad jag gör i dagsläget. Jag vill kunna göra mig själv stolt, jag älskar verkligen känslan av att ha åstadkommit något det stimulerar verkligen mig. 2018 var ett så fint kapitel i mitt liv gjorde massa roliga saker, umgicks med massa fina individer och tog ett stort steg och flyttade hemifrån..... Otroligt läskigt att jag är så gammal som jag är (19) hahah men känner mig som 14-15 på något vis haha vill så otroligt gärna slippa allt ansvar samtidigt som det är så fantastisk befriande att vara på detta stadie i livet att kunna ta sina egna beslut, vara ens egna morsa på en ny nivå!
Något jag som tur var lärt mig med tiden är , självinsikt. Det är i det området jag växt mest 2018, jag har lärt mig att se mina ”fel” på ett annat sätt jag gjort tidigare,
Detta skrev jag tidigt i Januari.

Här kommer lite bilder som är rätt oväsentliga men jag tycker om dom:)

@ my casa

2018-12-12 08:07
Från Emeliegeorge

Lovely friends in Paris

2018-11-28 20:30
Från Emeliegeorge

💁🏼‍♀️

2018-10-18 21:36
Från Emeliegeorge

Förra veckan gjorde jag en liten förändring, nämligen blev lite ljusare och kallare i håret! Älskar att fixa håret. Jag känner mig så otroligt fräsch!

Helt stört hur duktig min frisör är! Blir alltid lika nöjd

Hej

2018-10-17 12:13
Från Emeliegeorge

Hej mina fina Tiden går så otroligt snabbt just nu! Det är redan höst så galet! Hösten är faktiskt otroligt mysig:)
Ska sluta be om ursäkt för att livet kommer emellan hela tiden när det gäller bloggen hahahNu ska jag blicka framåt här!
Just nu är det fullt upp i skolan, har gya.....
sen nu börjar lovat närma sig och då ska jag och väninnorna till Paris!!! Ska bli otroligt mysigt!
Väntar även på en ny telefon min har gått sönder..... Väntetid 4 veckor:( den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)
När min mobil kommer ska jag göra en house tour här på bloggen!
Tänkte lägga ut lite fina bilder på väninnorna också!

Mina fina på ett födelsedagsfirande!

En till vacker kompis!

Ska bli bättre med bilder som sagt när den nya mobilen kommer!

Tillbaka till verkligheten

2018-08-30 21:39
Från Emeliegeorge

Okej vart ska jag börja?!
Denna sommar sprang så snabbt förbi!
Kändes som Juni igår men nu är det Augusti redan?!? Imorn börjar alltså skolan för min del, sista året ska bli så skönt att bli klar med skolan! Är så fruktansvärt taggad på det:)
Okej denna sommar har jag hunnit med massor av saker börjar med Juni
Juni månad fick jag alltså mitt efterlängtade sommarlov, många av mina kära vänner tog studenten så det var hur kul som helst med utspring och mottagningar.
Sedan blev det dags för mig att fylla hela 19 år! Känns helt galet börjar bli gammal på riktigt nu...... Firade inte alls faktiskt känns som en värdelös ålder att ens ge uppmärksamhet till:(
Sedan kom Midsommar som jag firade hos Max med hans fina familj vi åt sill vilket jag börjat tycka om! Sedan mötte vi upp våra vänner och gick på en tillställning sedan hem och sov:)

Bilder på mina fina vänner kring stundent mottagningar, alla var så fina

Juli part 1!
1 Juli begav jag, Thea, Hannah och Max oss till Spanien i 10 dagar! Dessa 10 dagar gick otroligt fort, vi hade det otroligt trevligt! Massa god mat, trevliga dagar på stranden och trevliga nätter:)
Var på en jätte trevlig beach club som hette nao pool club! Det var otroligt trevligt där big recomend! Vi chillade rätt flitigt gjorde inte jätte mycket aktiviteter förutom pool och strandhäng! Otroligt behövligt. Sedan hade vi otroligt roliga utgångar! Vi var på Olivia Valere vilket är den bästa nattklubben jag har varit på, om ni är i Marbella dra dit sötnosar!

Bilder från Spanien på mig och mina käraste vänner.

Juli part 2!
Hinner knappt komma hem innan jag och mina flickvänner skulle till Grekland! Vi var på Ios, Mykonos och Santorini i två veckor!
Jag hade så otroligt kul med mina fina vänner åt massa god mat fick en bra bränna och vi levde livet till fullo! Åt för många Gyros haha vill aldrig mer se Gyros.....
Vi gjorde massa kul! Vi var på en beach club, vi åkte båt och kollade på en vulkan, vi gjorde massor! Men min favorit Ö är nog Mykonos! Roligaste minnet är nog från Ios Nathalie säger till alla att jag ska gifta mig så på något sätt arrangerar en klubb en möhippa för mig hahah det var så sjukt men sååå kul!

Åkte linbana var hur rädd som helst haha

Mina vackra väninnor

Bilder från möhippan hahah

Måste säga att Grekland är ett utav dom vackraste platser jag varit på!

Juli part 3!
Resan led mot sitt slut och jag kom hem till varma Sverige! Och att komma hem innebar flytt för mig, har alltså haft fullt upp med att flytta hemifrån! Det känns så otroligt sjukt att jag bor själv nu, hur många vuxenpoäng är det lixom?! Tänkte
göra ett inlägg om lägenheten lite senare om det ens är intressant?
Det var typ det jag haft för mig i stora drag.
Just nu i stunden ligger jag i sängen och ändå haft en helt okej produktiv eftermiddag! Började med att jag hade tvättid hade så otroligt mycket tvätt...... hann med att tvätta allting iallafall! Är sjuk så varit hemma dom senaste dagarna men snart är jag tillbaka till skolan igen!
Pussar och kramar i’m back now;)

Chillat kant

2018-06-30 05:28
Från Emeliegeorge

Denna dag har bestått av att jag nästan enbart degat, har varit så seg.
Jo förresten hämtade ut mitt nya pass hos polisen! Åker på söndag ska bli så otroligt skönt:) hann även fixa naglarna idag blev mycket nöjd med dom.
Nu tänkte jag käka frukost så
Puss på er!<3

Stort steg!

2018-06-29 03:48
Från Emeliegeorge

Hej mina fina <3!
Jag ska göra det sjukaste i mitt liv, det mest vuxna steget. Jag ska nämligen flytta hemifrån i Augusti!
Är så nervös för det är mycket att fixa och vet inte vart jag ska börja:/ iallafall
Planen är att jag ska flytta till en etta i stan, den ligger på en sidogata till Regeringsgatan så
Det är otroligt centralt.
Den är otroligt liten och söt så när jag flyttat in och fått ordning på alltihop ska jag ta massa bilder så får ni se! Är så glad att jag får denna möjlighet, är taggad på att flytta. Kommer uppdatera er mer om detta!
Juste btw på söndag åker jag till Spanien ska bli otroligt trevligt.
Puss<3

Jag framför spegeln borstar tänderna som en hygienisk typ:)

:)

Längesen nu!

2018-06-20 22:07
Från Emeliegeorge

Hej alla <3! Längesen sist, massa har hänt men tänkte berätta om min dag.
Idag vaknade jag upp hos Nathalie åkte hem fixade mig åkte till en tjej i min klass som fyllde år!
Sedan åt jag middag på vapiano och nu chillar jag galet hos Emilia.
Inte så mycket mer som händer idag.
Puss:)

Prinsessan Tigerlilja

2018-05-22 00:56
Från Emeliegeorge

Här är en fin bild på Hannah och lilla Tigerlija, har ni sätt något sötare?!?!

Idag har jag varit i skolan som vanligt;) (hehehe) sedan tog jag med Tigerlilja till Thea där vi bokade resa inför sommaren! Är så otroligt taggad<3
PoK