RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-04 18:33:23

Kristinwinnergard blogg

Kristinwinnergard blogg på Nouw

Mailet som skickades av mig och Jonathan till styrelsen gällande deras utbild...

2019-08-29 14:16
Från Kristinwinnergard

Utdrag ur mailet som skickades till ordföranden, samt styrelsen, för SBFF den 6 augusti 2019:

Hej!

Jag har dragit mig en längre tid för att skriva detta mail då jag haft en förhoppning om ni kanske själva skulle inse problematiken gällande er coachutbildning men nu ges det inget val längre.

Jag och Jonathan har, i egenskap av våra arbeten, diskuterat hur vi upplever att denna typ av auktorisering av coacher skapar större problematik än ni kanske inser som inte befinner er ”på golvet” och arbetar med det dagligen i samma utsträckning.


Jag coachar inte annat än nybörjare i dagsläget, tillskillnad från Jonathan som jag antar inte behöver någon närmre presentation, men den gemensamt nämnaren vi har är att vi båda arbetar aktivt med att ta hand om skada som andra orsakar i större utsträckning än någon av oss egentligen kanske vill.


Jag arbetar framför allt i majoritet med tjejer som är fysiskt, eller psykiskt rubbade, efter diverse vansinniga dieter där coachen utan tvekan haft NOLL koll. Jag skulle utan tveka anse att det största hotet mot vår sport är ryktet om att det förekommer det ena och det andra i dopingsammanhang, samt att ätstörningar skapas till höger och vänster. Er uppgift vore väl förhoppningsvis att ta ansvar för att sporten har ett gott rykte och jag tar också för givet att det är grunden till denna typ av auktoriserad utbildning. Nu har det dock blivit väldigt fel i hur detta blivit och då behöver man ta ansvar och agera.Det största hotet om atleternas bästa, samt sportens rykte, är inte feltolkningar av regelverk, som man dessutom kan läsa sig till, utan snarare skadan som allt för många orsakar mot andra människor. Jag tror vi alla kan skriva under på att fel sorts coacher skadar branschen något enormt och det går inte att komma ifrån, det är ett mörkt hål utan botten som man dessvärre inte verkar kunna göra så mycket åt. Det man däremot kan göra någonting år är att inte förvärra problematiken genom att auktorisera, samt lyfta och marknadsföra, coacher som ni endast haft under era vingar under en enstaka dag ( och då enbart gällande regler som alla med intresse kan läsa sig till). Tävlingscoaching är betydligt mer avancerat än så fysiskt och mentalt, och det kan nog ingen av er invända mot.Man kan alltså säga att de har betalat för en informationsträff, ni har ingen aning om deras kunskap rent generellt gällande kost/träning/mental coaching, men ändå rekommenderas de som godkända av förbundet då de är certifierade att just tävlingscoacha.

Ni kan inte styra vilka som anmäler sig till era utbildningar givetvis, ,men det gör mindre skada att en oansvarig och okunnig coach springer med ett diplom i handen mot skadan det gör om ni marknadsför dem på er hemsida som certifierade. Jag är inte den som har tid att lägga mig i förbundets verksamhet egentligen, jag litar på att ni sköter det på bästa sätt själva. Men detta gör mig uppriktigt upprörd då jag lägger enormt mycket tid på att ta hand om misskötta atleter på min fritid samt i mitt arbete.Nu är det dags att ta ansvar och inte sticka huvudet i sanden. Jag ber er att göra någonting åt detta så jag slipper lyfta detta på egen hand. Jag vill inte det överhuvudtaget då jag har som intention att jobba med förbundet, inte emot. Men jag kan inte leva med att atleter skjuts i händerna på människor som inte ska ha dem där. Denna problematiken har alltid funnits, men det är ett fatalt misstag att lägga upp en lista på ett förbunds officiella hemsida när det är en informationsträff dessa coacher befunnit sig på och det egentligen inte har någonting med kroppen att göra alls. Det är väl ändå ett kroppskulturförbund SBBF är egentligen oavsett namnbytet? Inte en snabb utbildning ala oseriösa bartender- samt PT-utbildningar där man skickar ut människor utan tillräckligt kunskap med ett certifikat som inger falsk trygghet?Jag bifogar punkter nedan skrivna av Jonathan och skriver under på samtliga. Problematiken gällande utbildningen kan knappast framgå mer tydligt.Hälsningar Kristin Winnergård
- Falsk kvalitetsstämpel för att vara "tävlingscoach"

Det är helt orimligt att på de grunder utbildningen är utformad att bli rekommenderad
som tävlingscoach. En nybörjare på jakt efter info kommer se de listade/länkade via hemsidan som de främsta alternativen till coacher. Att arbeta som eller ta på sig rollen att coacha någon till en tävling kräver betydligt mer än att ha fått en genomgång i regelverket.

Rekommendationen av coacher innefattar inte alls någon form av kunskap om varken kost, träning, kroppens fysiologi eller den mentala aspekten. Och det är ju på just dessa områden coacher skiljer sig åt.

Er rekommendation tar absolut ingen hänsyn till något annat än att man varit med på en genomgång av regelverk och hur en inregistrering fungerar. Det krävs inga högskolepoäng för att förstå detta. Men för att förstå hur kroppen fungerar, och hur man genomför en diet för sina klienter på ett så hälsosamt sätt som möjligt, krävs ofta högre studier eller ett extremt intresse för självstudier.


- Valet av namn på utbildningen

Om er bestämda uppfattning är att utbildningen ändå fyller ett syfte och funktion, så måste namnet på den ändras.
Ge istället ut diplom med motiveringen:


"XX intygas härmed ha deltagit på en utbildning gällande regelverk och inregistrering inför tävling i fitness&bodybuilding"


Att rekommendera och gå i god för coacher som inte uppvisat några som helst kunskaper, utöver regelverk och det som finns med i utbildningen, är ett totalt hjärnsläpp och rent av farligt. Att låta folk luras att lägga sin kost och därmed hälsa i händerna på dessa personer, som ni inte har någon som helst koll på, kan ge dessa atleter men för livet.- Agera eller ta konsekvenserna offentligt

Detta är en fråga som ligger mig väldigt varmt om hjärtat då jag i egenskap av en av de absolut främsta coacherna i Norden ofta får "städa upp" och ta hand om dessa atleter som råkat illa ut hos andra coacher.


Jag kommer inte vika min uppfattning om detta och är beredd att via de sociala kanaler jag har tillgång till på IG, och Sveriges största podd för fitness, lyfta problemet och det faktum att ni inte tar det ansvar som man förväntar sig att en kompetent styrelse tar och riskerar försätta atleter i händerna på totalt okunniga "coacher".

Vänliga hälsningar

JonathanDet enda svaret vi fått skickades 8 augusti: 

”Hej Kristin.

Tack för ditt/ert mail.

Vi behandlar/utvärderar frågan om utbildningen i sin helhet och kommer göra förändringar.”


Varav jag svarade: 

”Hej Susanne!


Tack för snabb återkoppling samt att ni tar detta på allvar.


Ha en fortsatt fin kväll!”


Efter det har vi inte hört NÅGONTING precis som vi beskriver i podden. Däremot genomfördes en ytterligare ”utbildning” några dagar senare och nya namn har uppkommit på listan. Vi har inte hört någonting mer från styrelsen officiellt. 

Jag önskar att jag slapp publicera samt göra detta men det är dags att någon tar allvar. Den fighten tar vi gärna för människor och atleters bästa ❤️ 
My absolute favorite oatmeal recipe!

2019-05-19 16:57
Från Kristinwinnergard

My absolute favorite protein oatmeal recipe at the moment. Event those who are sceptic against oatmeal in general will be hooked on this one
You can eat it while warm or save it as a snack for later. Tastes awesome warm as well as cold!

1 dl Ecological oats
(Använder från Saltå kvarn)

Mix these ingredients in a bowl on the side and add to the cooked oatmeal while stirring.
1 mashed banana
1/2 dl coconut flakes
Cinnamon after taste (plus a little optional cardamom)
1 portion of Vanilla whey protein
1 egg plus one egg white

Add toppings:
Peanut butter , diced apple, blueberries and chopped roasted Marcona almonds.


MY FAVORITE EXERCISES FOR CORE STRENGHT with links to instruction videos!

2018-09-12 21:34
Från Kristinwinnergard

I often get the question what kind of core exercises I perform and I´ts not really that simple to say since I vary them a lot.

Working out my core, and abs, is most likely after chest day the most boring thing I know. My trick is to use my body weight and end as many sessions with hanging leg raises of different kinds since thats mainly what I think is fun, climbing around that is while feeling like superwoman. But in order to do that, a strong core is the key so I've added core training once a week in addition in a more controlled way.

I mainly use my bodyweight as resistance, or weight, since I think its easiest that way to really get a good contact and and isolate the core. I sometimes add weight but thats more rare than standard.

I´ts not only important for me to have strong core in order to play around with leg raises, it´s mainly good in every way to get stronger when I lift weights. The core is so important in so many exercises and still so many of us cheat and ignore the core training.

What I think is fun once I start to incorporate core training more frequently, is that it requires a rather short time before you start to notice a increased strength.

Some of you have seen me on core videos with a pretty good body control and much of that strength comes from the core.

Down below is some of my favorite core exercises at the moment, click on them to get directly to a instruction video!

Bottoms Up

Spider Crawl

Plank

Decline Reverse Crunch

Cocoons

Knee/Hip Raise

Sprinter Situps

NYTTIGT & GLUTENFRITT alternativ till Äppelpaj med kasein.

2018-09-10 18:50
Från Kristinwinnergard

Vi ligger,som ni vet, hemma och är sjuka så Sebastian, @sebpettersson gjorde iordning två desserter till oss. Detta var galet gott och lagom mängd så tänkte att ni kanske ville testa vad han snabbt slängde ihop i köket. För är det någonting jag alltifrån förundras över här hemma så är hur snyggt allt blir och hur snabbt det går (och hur gott det är givetvis).


25 g Kasein Tyngre Vaniljdrömmar

20 g Smör

50 g Glutenfria havregryn

Nypa salt

Skivat svenskt äpple

1 msk honung

1/2 dl vatten

1 msk sötströ


Smuldeg.

Blanda alla torra ingredienser tillsammans med kylskåpskallt smör. Blandas för hand till en pajdeg.

Pressa ut degen i en rund liten form. Baka av på 200 grader i 5-10 minuter .När den är klar så lossar du försiktigt formen så att den håller samman.

Marinerade äpplen:

Sätt på en panna på högsta värmen. Blanda sötströ och vatten, låt det koka upp till en gyllene karamell. Addera honungen och skiva sedan ett äpple. Sjud äppleskivorna försiktigt i karamellen tills de blir mjuka.

Lägg sedan dina äpplen på smuldegsbotten och baka ytterligare 2 minuter.

Servera med proteinglass eller yoghurtglass.

NJUT!

(Om man vill ha ett lite nyttigare alternativ ändå så kan man köra botten och äta med valfria bär.

Kalorier per paj:

268 Kalorier

Fett: 10 g

Protein 12 g

Kolhydrater: 31 g

(Om man vill ha ett lite kalorisnålare alternativ ändå så kan man köra botten och äta med valfria bär. Dvs om man tar bort honungen så försvinner 8,5 g kolhydrater och därigenom 8,5 g socker )

6 shades of Oatmeal.

2018-09-10 12:46
Från Kristinwinnergard

I guess you could say that I'm a person that find routines that I like and stick to them for a long time. My breakfast is one of them, I really love my oats in the morning.

I eat it at home, on the run and bring them with me I´f Im in a hurry for some reason. If I just need to grab it quickly and go, I prepare/cook them the night before together with vanilla whey protein, cinnamon and berries and just add some fresh berries & nuts before I leave in the morning. I eat them cold sometimes and I've learned to appreciate it. I mainly prepare them without milk but almond milk or soy milk is sometimes added since I think it brings a nice flavor to the oats.

I always use Whey from Tyngre and my favorites are Vaniljdrömmar & Kärleksmums. You can find them if you click HERE

I like the simplicity and that the toppings, and choice of whey, make the flavor easy to vary. A new found favorite is crushed dry roasted Marcona Almonds.

Marcona almonds are a type of gourmet almond from Spain. Their texture is a bit similar to the Macadamia nut and the flavor is really great compared to other almonds if you ask me.

I eat other breakfasts as well sometimes as chiapudding, overnight oats as mentioned, omelettes and so on but Im going to post more about that further on.

Simplicity at it´s best. Oatmeal with Vanilla whey, berries, cinnamon & marconas.

Oats, Tyngre Whey Vaniljdrömmar, apple, fresh ginger and marcona almonds.

Strawberries & Marconas

Oatmeal cooked with a fresh vanilla pod, Strawberries, Raspberries & Red Current

Oats, Tyngre Kärleksmums, Almonds & Cashews, Strawberries & Raspberries

Vanilla Oatmeal with non salted nuts.

The beautiful bowls come from a local pottery in Stockholm, brilliant Hesselby Krukmakeri. You can find her webpage here: https://hesselbykrukmakeri.se

And her instagram HERE

SHOULDER GYM SESSION & INTERVALS with links to instruction videos!

2018-09-09 17:36
Från Kristinwinnergard

Since I am at home and not feeling so well I´d thought that I would share one of my previous shoulder sessions that I totally forgot to post. Effective in every way to really hit the 3 parts of the shoulder muscles with my favorite ending, intervals in some way. Try it and let me know what you think! If you press the exercise (and its underlined) you're going directly to a instruction video!


SHOULDERS!

Warm up: 5 minutes on the SKierg (crosstrainer works) and 5 minutes of rowing. Slow and steady pace!

1. Standing Military Press 3x15

2. Medley/Superset 4 rounds

  • A. Shoulder Circles : 10 reps front-to-back
  • B. Shoulder Circles: 10 reps back-to-front
  • C. Scott Presses : 8-10 reps
  • D. Dumbbell presses: 8-10 reps


3. Reverse Flyes 3x15

4. Cable Rear Delt Fly 3x15

5. Leverage (or Hammerstrenght) Shoulder Press 3x15

6. Dumbbell Lying Rear Lateral Raise 3x15

Som avslutning och för att få upp pulsen så blev det följande övningar med 30 sekunders arbete och 20 sekunders vila i 6 set per övning:

(Finisher to get the heart pumping: Intervals doing what follows: 30 seconds of work and 20 seconds rest for 6 rounds)

Battling ropes

Kettlebell Pirate Ships

Good luck and have a great workout!

Quornfärs & Potatislåda. Världens enklaste dietvänliga ”recept”.

2018-09-09 10:58
Från Kristinwinnergard

Jag tänker oftast inte ens på att lägga ut recept på vad jag äter då det är så pass simpla ihopkok att jag själv inte tänker att det är intressant för någon. Efter lite snack med mina vänner som vill äta så nyttigt som möjligt, men tiden inte räcker till ibland för att ens tänka enkelt så får jag kanske börja lägga ut så simpla saker som möjligt. Jag åt torr mat i så pass många år att jag gör vad jag kan nu för att trixa till min dietmat lite iallafall. Man lever bara en gång och jag vill kunna äta någorlunda saftig mat även om jag vill ha resultat i min träning. Ingen helgfest men kalorisnålt och ändå färgglatt för ögat. Detta kommer inte finnas i alla mina matlådor under en dag men iallafall under 1-2 mål av 6 totalt.

Jag tog det jag hade hemma och varvade det i en långpanna.

500 g Quornfärs

300 g tunt skivad potatis

Stekt lök och champinjoner

Spicemaster Tacokrydda samt Chili con Carnekryddasom fanns hemma (utan tillsatt socker och ekologisk)

Morötter

4 % Mini Mat från Milda

Färsk Koriander


Quornfärs & potatis varvade jag som med en lasagne. Stekte lök & champinjoner och la i mitten. Stekte morötter i en förpackning 4 % Mini mat som jag toppade med överst. Sen hade jag det i Ugnen på 175 grader kanske 30 min.

Toppade med färsk koriander efter servering och åt tillsammans med Mini Keso & körsbärstomater.


Enkelt, restvänligt och man tager vad man haver hemma. Jag gör ofta såhär och det går snabbt i ugnen medans man gör annat samt räcker till ett par matlådor. Var lite orolig för vad Sebastian skulle tycka, prestationsångest haha, men han överlevde en matlåda han med ;) Kommer göras fler gånger på diet.

Vad vi gjorde under vår mobilfria heldag i Sthlm?

2018-09-08 17:43
Från Kristinwinnergard

Förra söndagen så bestämde vi oss för att lämna våra mobiler i lägenheten och ge oss ut på en heldag på stan. En söndagsdejt med full fokus på varandra där vi tänkte ta dagen som den kom. Eller det kan ha varit så att Sebastian, som är planeraren av oss, ville ha en plan men jag tvingade honom att ta det som det kom haha.

Eftersom jag inte är så bevandrad i Stockholm ännu så fick ju han styra promenad, samt välja destinationer, mestadels förutom ett glas champagne och ett besök på fotografiska som jag har velat göra sen jag kom upp för några veckor sedan.

Eftersom ingen hade telefon eller kamera med sig så har jag lånat bilder till detta inlägget. Första planen var att besöka Haga Tårtkompani & Bageri för frukost men det visade sig att de hade stängt på söndagar så vi fick promenera en liten bit till.

Vi startade med frukost på Cafe Pascal på Söder som ligger på Skånegatan 76. Supermysigt och hit vill jag verkligen rekommendera er att gå. Deras instagram hittar ni HÄR!

Vidare så letade vi upp SMÖR som ligger i Axel Landquists park på Söder för tillfället. Vi kom dessvärre lite för sent på eftermiddagen då all mat hade gått åt så det blir ett nytt försök imorgon. Vill ni besöka denna kioskvältare så är öppettiderna Fre: 16-20, Lör& Sön: 11:30-16.00, Men var inte för sena, är maten slut är den slut.

Kika in på Jimmi_e´s instagram för mer info HÄR!

Därefter promenerade vi vidare mot stan och bestämde oss för att ta en glass hos Stikki Nikki på vägen. Det är inte dåligt, men inte heller bra. Efter förra helgens besök hos Gelato Scarfo i Ålsten, Bromma, så var detta tyvärr ingen höjdare. En varm sommardag, absolut, men inte någonting vi upprepar på ett tag tror jag. Godkänt men ingen succé alltså.

Därefter styrde vi mot Gamla stan där vi promenerade en stund för att sedan vika av mot Mister French som ligger vid Djurgårdsfärjan nere vid vattnet. Där slog vi oss ner i en soffa och för min del blev det ett glas bubbel och för Sebastian en öl. Vi satt kvar och umgicks med varandra där någon timma innan vi bestämde oss för att gå bort mot Fotografiska.

Jag älskar Fotografiska och hade kunnat gå runt här i timmar. Som tur är delar vi detta intresset och det kommer garanterat bli många fler besök framöver.

Hemsidan hittar du HÄR!

Efter en bra stund gick vi upp mot söder igen för att besöka en av Sebastians favoritrestauranger.

Café Nizza har jag hört Sebastian nämna många gånger så det var riktigt trevligt att äntligen få komma dit.

Ibland kan ett restaurangbesök kännas lite magiskt. Det är svårt att sätta fingret på vad som gör det, men vi antar att det handlar om att alla komponenter prickar in precis rätt. Sällskap, stämning, humör, bemötande, lokal, mat och upplägg – plus nåt mystiskt odefinierbart? Café Nizza är en ny favorit även för mig och här kommer vi utan tvekan spendera många fler kvällar. Deras instagram hittar ni HÄR!

Efter att vi avslutat middagen så bar det av mot lösgodishyllorna. Detta gör vi verkligen aldrig men en liten påse kändes passande till kvällens film. Varsin både givetvis då vår smak utan tvekan skiljer sig enormt åt. Tror ingen är chockad över detta haha.

När vi kom hem lät vi våra telefoner ligga orörda resten av kvällen vilket aldrig varit en självklarhet innan. Denna dagen blev riktigt lyckad och jag längtar tills vår nästa mobilfria dag <3

Saturday’s leg session with ending HIIT! Links included!

2018-09-02 13:31
Från Kristinwinnergard

HEY GUYS!

Writing in English todays since I have many followers that have requested it. Yesterdays late Leg session turned into the one below and I really liked it. 3 sets and a high tempo. Couldn't walk home after and I truly feel it today. If you're short on time, skip the Leg extensions and the EMOM at the end. I added links to the exercises that I thought some might need a explanation to, just press the exercise and you'll get right to it! Try it and give me feedback, always appreciated! If you want to increase the pain, perform 4 sets on each one.


WARMUP:

XTRISET (light weights & 4 rounds)
Normal Squats
Clean https://www.bodybuilding.com/exercises/clean

Kettlebell swings

SESSION:

XSingle Leg Press

Start at a lower weight and increase it for each 12 rep set. When you're at the weight when you can't perform more than 10 reps, the work starts. 3 sets on that weight a 10 reps. Yes its many reps and sets but thats the point.

XRomanian Deadlifts

10-12 reps a 3 sets

XSUPERSET

Wide Stance Squats in Smith machine

Squats on step board with weight over head

10-12 reps a 3 sets

XLunges in Smith machine
10-12 reps a 3 sets


XTRISET LEG PRESS
Normal stance/Wide stance/Wide & High stance
10/10/10 x 4 sets

XSUPERSET

Leg Curls
Leg extensions

12-15 reps a 3 sets

XBulgarian Split with body weight or added weight
12-15 reps a 3 sets

ENDING INTERVALS

Row EMOM
10 minutes intervals
10 kcal per minute.

1,5 års behandlingar hos JJ Esthetic Clinic har gett mig mer än jag någonsin ...

2018-08-30 22:50
Från Kristinwinnergard

Jag kommer aldrig glömma mitt första besök hos Jennie som driver JJ Esthetic Clinic inne på Löfvingkliniken i Göteborg. Det var ett stort steg för mig och jag var verkligen nervös. Jag har skrivit ett väldigt utförligt, informativt och förklarande inlägg om Jennie, behandlingarna, varför jag valt att göra dem och kliniken i länken nedan om ni vill läsa detta. Jag rekommenderar verkligen detta då det är väldigt bra att ha i åtanke om man funderar på estetiska behandlingar av något slag.

http://kristinwinnergard.se/ett-ars-behandlingar-hos-jjestheticclini-33107616

Det jag tänkte med denna texten är att i något kmindre tekniskt format uppdatera om mina behandlingar samt tankar sedan dess. Bilderna ovan är från i år, till vänster, och 2015, till höger. Jag kommer verkligen ihåg plåtningen 2015, jag var osäker och hade det inte varit för den fantastiskt begåvade fotografen Ulrika Göransson, så hade jag inte fått ut en enda bra bild. Jag var mer fokuserad på mina osökerheter än på att leverera ett naturligt avslappnat uttryck på bild. Vi har alla våra starka och svaga sidor, och många av oss är alla mycket väl medvetna om dem även om vi borde tycka att vi är fina från topp till tå. Med svaga sidor menar jag inte fula sidor, om någon nu tolkade det så, jag menar mer och mindre skarpa samt mer eller mindre framstående sidor.

Som man ser på bilden ovan så har mina drag förändrats lite. Dock har jag inte förändrats utan Jennie har arbetat med mina styrkor och gjort dem ännu starkare. Jag får aldrig kommentarer om att jag skulle ha förändrat mitt utseende efter en behandling, jag får snarare kommentarer successivt om hur pigg och fräsch jag ser ut. Exakt som jag vill ha det och så som Jennie arbetar. Hon är efter sina 20 år inom estetiska injektioner ett fullbordat proffs. Inte enbart medicinskt som leg.sjuksköterska och kunskapsmässigt, utan även estetiskt. Jag har sedan första bilden 2015 gått igenom ungefär 10 tävlingar inom fitness, detta sliter enormt på ansiktet med den låga fettprocenten som krävs. Jag tränar mycket och hårt samt att jag passerat 30. Trots detta så har jag aldrig känt mig bättre i hela mitt liv, jag är Jennie & JJ Esthetic Clinic, samt Löfvingkliniken, evigt tacksam för det. Nu upplever jag att jag ser utvilad ut när jag vaknar och att huden känns fin konstant. Det är just det som är det största för min del, jag ser pigg ut när jag vaknar och det är en sån fantastisk känsla som smittar av sig på hela dagen. Ni vet en sån dag när man känner att man utstrålar allting från sin bästa sida, så får Jennie en att känna varje dag efter genomföra behandlingar. Helt fantastiskt och jag kunde aldrig ens drömt om att det var såhär det skulle bli när jag stod där nervös under första besöket med de skräckexemplen på fillers och botox man ibland sett. Får det är just det, det syns inte om man inte vill att det ska göra det och det är inte vad det handlar om heller. För mig handlar det om att jag vill ta hand om mitt yttre likaväl som jag tar hand om mitt inre och där ingår hur jag känner mig och hur jag mår. Senaste plåtningen med Workout Empire var helt fantastisk, bilden till höger. Jag kunde helt avslappnat ta bilder och kände mig verkligen säker i mig själv. Det har givetvis inte enbart med Jennie att göra, , men det är någonting med känslan av att veta att man ser ut att må super som gör att man vibbar en helt annan känsla än när man känner sig trött och sliten.

Jag har skrivit en hel novell gällande besöken hos Jennie, varför jag valt det, hur det påverkar osv i inlägget jag länkat till ovan. Jag var ändå en extrem motståndare till alla typer av estetiska injektioner tidigare så kanske kan vara intressant att läsa för de som fortfarande är det med. Där ligger även före/efter bilder från förra besöket samt en förklaring på vad vi gjort. Nu tog vi ingen efterbild utan vi kommer ta en när svullnad osv lagt sig inom kort. Då postar jag igen med lite text om det vi gjort. Men det är Restylane och Botox som Jennie behandlar mig med och är ni nyfikna, in och läs mitt förra inlägg! <3

Jennies instagram: @jjestheticclinic

Löfvingklinikens instagram: @lofvingkliniken

Här hittar ni till deras hemsida:
www.lofvingkliniken.se

Man kan aldrig upprepa nedanstående för många gånger:

PS! Jag vet idag att det är extremt många som går på olika typer av behandlingar men inte vågar pratar om det för rädslan att bli stämplade som ytliga och egenkära. Jag väljer istället att berätta då jag tycker att det är viktigare att tipsa om en enormt kunnig och omtänksam behandlare som alltid ser till kundens bästa i alla lägen. Hellre att jag tipsar de som funderar på att göra en estetisk behandling om Jennie & JJestheticclinic/Löfvingkliniken istället för att de nappar på första bästa Lets Deal erbjudande och sedan blir ledsna och besvikna. Ett ingrepp i ansiktet är faktiskt en stor grej och därför tycker jag att man ska prata högt om hur det ska vara så att alla oseriösa aktörer inom skönhetsbranschen försvinner ut genom dörren. Jag vill alltså förtydliga att jag inte skriver detta inlägg för att locka in någon till en behandling de inte behöver eller vill göra, utan snarare tipsa om ett säkert ställe för konsultation OM man känner för det eller har funderat på det. DS.