RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-04-06 08:21:47

LinnVistrand blogg

LinnVistrand blogg på Nouw

Premiär

2018-12-19 10:11
Från LinnVistrand

Hej,

idag har vi äntligen premiär på våra personporträtt vilket är superkul. vI kommer att spela upp dem två gånger, en gång för typ rektorer och medverkande och sen en gång för resterande av klassen. De ska bli kul att börja jobba på nya projekt nu efter detta.. i inlägger nedan kan ni kolla på personporträttet.

Äntligen!!

2018-12-13 17:34
Från LinnVistrand

Hej,

idag blev vi äntligen helt färdiga med vårat personporträtt! Tillslut blev jag faktisk nöjd med hur de blev och jag tycker alla i gruppen gjort bra ifrån sig, även om de varit svårt att komma överens ibland! De fattades lite extramaterial men de fick bli som de blev, eftersom att vi inte hade överdrivet mycket tid på oss. Rollen som projektledare har varit kul, man gjorde inte så mycket när inspelningarna och allt blev klart, så de var ganska chill. Produktionsbibeln var lätt att göra också.

Här kommer porträttet!

Sista touchen

2018-12-02 11:54
Från LinnVistrand

Hej,

i veckan blev min grupp äntligen klara med allt filmande!

nu återstår bara redigeringen som Tobias har hand om, han hade dock redan kommit en bra bit och vi är nästan färdiga. Det känns superbra faktiskt, vi ligger bra i fas äntligen. Nästa vecka ska vi bara bli färdiga med redigeringen och finslipa lite så att resultatet blir så bra så möjligt.

inspelning

2018-11-21 10:39
Från LinnVistrand

Hej,

idag började vi spela in intervjun med Linus, de gick smidigt och bra och nu behöver vi bara resten. Imorgon ska Amanda och Tyra intervjua bandmedlemmar samt spela in lita extra material där. Noa på ljudet gjorde ett riktigt bra jobb idag, det blev superbra med ljudet. Tyra med foto gick superbra! Amanda och Tobias gjorde också ett superbra jobb! Alla sköter sina roller bra! Jag tror vi kommer få ett toppenresultat i slutändan.

Personporträtt

2018-11-16 09:22
Från LinnVistrand

Hej,

nu har vi äntligen börjat med ett nytt projekt, vi ska göra ett personporträtt på vår lärare. Jag blev produktionsledare, vilket är superkul med svårt. Igår började vi med vår setup, vi satte upp allt från ljus och kamera. Vår inspelningsplats fick bli ett skyddsrum nere i källaren på huset, vilket faktisk visade sig bli ganska bra. Nästa onsdag ska vi spela in med läraren och efter de planerar vi intervjuer med anhöriga.

Superkul

ÄNTLIGEN KLAR

2018-11-08 13:21
Från LinnVistrand

Hej,

idag har jag redigerat klart reklamfilmen, jag bestämde mig för att lämna den som den blev igår.

Utvärdering från arbetet:

Med Alice som producentledare har arbetet gått bra, allt har haft sin ordning och inget har varit oklart. Med Linus som producent har vi haft koll på vilka scener som varit bra och vilka vi behövt ta om. Edvin har varit en bra kameraman, han har dock varit lite sen andra inspelningsdagen där Alice fick gripa in. Kattis som scenograf har funkat bra, hon har mest funnits som hjälp åt oss, hon har både agerat scripta och regissör. Noa var med ena inspelningsgsdagen och fixade för det mesta med ljuset, de skötte han bra, han fick även hoppa in som regissör någon gång, Gustav som ljud funkade väl bra på inspelningsplatsen, men sedan när vi väl lyssnade på ljudet visade det sig att de inte var så bra. Ljudet slog för högt och inställningarna på kameran hade varit fel.

Credd till Linus och hans föräldrar för lånet av huset och de goda kakorna.

Här kan ni se min version av reklamfilmen, bild i bild med originalet.

Redigering

2018-11-07 10:26
Från LinnVistrand


Hej,

idag har jag redigerat en bit av reklamfilmen , eftersom att jag är perfektionist så är de mycket att fixa. Både ljud och bild är de mycket jobb med. Eftersom att jag är scripta så är de min version av filmen som räknas, vilket gör att jag har press på mig. Till slut fick jag typ panik för att allt inte blev som jag ville, då kände jag att jag fick sluta och fortsätta nästa gång.

inspelning dag 2

2018-10-24 18:57
Från LinnVistrand

Hej,

idag spelade vi in dem sista scenerna. Vi hamnade under tidspress mot slutet och därför måste vi kontrollera materialet en extra gång imorgon. Här kommer bilder.

Filminspelning

2018-10-18 15:04
Från LinnVistrand

Hej,

idag har vi spelat in hälften av scenerna! Det har varit ett tidskrävande jobb med mycket fokus! Alla skötte sina roller väldigt bra och jobbet som scripta har varit kul men väldigt energikrävande.

Här kommer bilderna från idag,

Reklamfilm

2018-10-17 19:08
Från LinnVistrand

Hej på er, nu har vi påbörjat en ny produktion. Vi ska nämligen kopiera en reklamfilm vilket innebär att vi filmar en film som ska nästan identisk ut. Teamet alltså Alice som produktionsledare vilket funkar så bra, Linus som regissör, Kattis som scenograf, jag som scripta, Gustav som ljud, Edvin på film, och Noa som ljus & typ medarbetare haha.

Reklamfilem vi fick tilldelad är denna

​Ganska svår men med vårat superteam ska vi nog fixa de lätt. 

Idag var för övrig jag, Noa, Linus och Edvin hemma hos Linus där vi ska spela in och planerade samt tog kort. Nu är vi redo för att spela in imorgon.