RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-19 21:23:37

Strandj blogg

Strandj blogg på Nouw

Favoriter till håret

2019-09-19 18:49
Från Strandj

Jag färgar ofta mitt hår men försöker sköta det bra. Jag skulle aldrig få för mig att köpa hårvård från tex Ica då jag märker extremt stor skillnad på kvaliten på mitt hår med bra och dåliga produkter. Här ovan har ni mina favoriter i shampoo och balsam, ett bra märke som gör magi för håret MEN till en bra peng. Jag använder serien för färgat hår men det finns för flera olika hårtyper. Doftar fräscht, gör håret rent och silkeslent.

HÄR hittar ni prisvärda frisörshampoon (just nu shampoo och balsam för endast 259 kr)

Kräftor

2019-09-19 12:58
Från Strandj

Igår styrde jag och en kompis en riktig myskväll hos mig. Kräftor, lite vin, chark, ost och kex osv. Perfekt att välkomna hösten på detta sätt, ser fram emot fler mysiga källar. Sen kollade vi på Solsidan (tröttnar aldrig haha) och pratade skit.

Yasuragi

2019-09-14 16:22
Från Strandj

Spenderade en fantastisk natt med bra sällskap på Yasuragi. Det är verkligen fint där, älskar miljön. Så lyxigt att få glida ner till middag och frukost i en morgonrock, osminkad, utvilad och fräsch. Njöt verkligen till fullo. Somnade gott i dom vaggandes "fåtöljerna" Hit vill jag snart igen. Kände mig helt ren i kroppen på hemvägen och full med ny energi. Har ni varit där?

Dagens outfit

2019-09-14 13:03
Från Strandj

Innehåller reklmlänkar.

Stickad tröja - Liknande HÄR // Skinnkjol Liknande HÄR / Klocka MK / Väska LV / Skor Liknande HÄR

Ett glas rött

2019-09-13 21:13
Från Strandj

En lördagkväll i min smak. Det är sån jag blivit nu - en skål godis, ett glas rödvin och gos med min hund. Kunde ni tro det om mig för för några år sen haha? Jag är osäker på det, men gud vad jag njuter av det här.

Har en nyhet till er

2019-03-21 21:07
Från Strandj

Here we go again! Shit vad livet kommer emellan hela tiden och tar upp all min vakna tid. Men jag lever och mår super, hur mår ni?!

Jag har en stor nyhet att berätta för er som jag kommer avslöja inom kort. Tänker börja blogga lite smått inför det och sen förhoppningsvis drar det igång till 110%
Ingenting är klart än men jag håller tummar och tår, samt väntar med spänning för att det här kommer ske. Ni kommer förstå sen, jag kommer berätta oavsett om det går bra eller dåligt! Är så taggad men också livrädd och väldigt nervös....
PUSS

Färga håret hemma

2018-12-05 09:13
Från Strandj

Jag skulle försöka ge mig på att färga bort mon utväxt själv för att spara tid och slippa gå till frisören... Det skulle jag inte gjort!
Jag trodde att det skulle vara lugnt med tanke på att jag för flera år sen ständigt färgade håret på mig själv. Men den lilla frisör-talang jag hade var tydligen helt borta. Jag har just nu i skrivandes stund hårfärg ungefär ÖVERALLT =D
Det ser ut som att jag har en hjälm på mig, mina öron är svarta och min nacke ska vi inte ens tala om haha. Men resultatet av färgen som hamnade i håret är faktist superbra, är väldigt nöjd! Så skönt att äntligen vara av med min hemska utväxt, känner mig genast fräschare.

HÄR hittar ni hårfärgen + 100 andra färger. Rekommenderar den faktist!

Allt om min bröstoperation

2018-12-04 18:34
Från Strandj

"Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om din bröstoperation, och dina upplevelser kring det? Ska nämligen opereras om ett par månader på just Proforma så är supernyfiken!"

Jag fick denna fråga på min instagram och ja självklart kan jag det!

Jag gjorde inte mina bröst för att jag var missnöjd med dom. Jag gillade mina små bröst (och jag kunde sova på mage haha) Enda anledningen var att jag tycker att större bröst är fint och att det skulle passa på min kropp.

Jag var noga med vilken klinik jag valde och efter många lästa recensioner och konsultationer med olika kirurger så bestämde jag mig för Proforma Clinic hos Örjan. Jag valde Mentor high profile 375 cc i varje bröst. Nu i efterhand önskar jag att jag la i 150 till i varje för när brösten sjunker ner och läker så blir dom mindre än vad konsultationerna visar. Ett litet tips är alltså att gå upp mer i cc för att få resultatet som du vill ha!

Här valde jag implantat

På operationsdagen åkte jag in tidigt på morgonen tillsammans med Roger. Kom in och blev väl omhändertagen av alla sköterskor, allt var lugnt och alla var super gulliga. Jag var inte så nervös. Har förstått att många är väldigt nervösa för sövningen, men helt ärligt så är att sövas det bästa jag vet. Jag fick ett eget rum och en sköterska kom in med lite smärtstillande. Örjan ritade på mina bröst och sen var det dags för operation.

Jag vet inte hur lång tid operationen tog men när jag vaknade på uppvaket så vaknade jag av att jag grät. Jag grät för att smärtan var så brutal, jag har aldrig upplevt en sån smärta. Jag kan ärligt säga att jag förstod att det skulle göra ont men hade jag vetat att det var DEN smärtan hade jag nog inte gjort operationen hehe. Men smärtan är inviduell! Jag vaknade upp ordentligt, fick smärtstillande, grät lite mer, åt en smörgås och drack saft. Sen var det dags att åka hem, jag ville inte sova kvar.

Att sätta sig i bilen och få på säkerhetsbälte har aldrig varit så svårt som den dagen haha. Roger fick hjälpa mig med ALLT i ca 1,5 vecka, allt ifrån gå upp och ner i sängen, äta, ta fram glas att dricka ur, klä på mig osv. Jag kunde typ inte röra mig alls. Hade jag lagt mig i sängen kom jag omöjligt upp utan hjälp. Men under all dessa smärta så var jag ändå väldigt nöjd och glad. Men helt plötsligt vaknade jag en dag och då var ALL smärta som borta haha.

Din kirurg kommer gå igenom allt viktigt du behöver tänka på både innan och efter operation. Såsom med bh-n man ska ha (som är sjukt skön haha) hur man tejpar ärren osv. Jag själv slarvade lite med båda delarna, inget jag rekommenderar men inget som blivit konstigt av det heller. Brösten förändras mycket dom första månaderna. I början var jag så svullen att dom satt uppe i nyckelbenen, men svullnaden la sig sakta med säkert. I mitt fall så såg jag det slutliga resultatet efter 5-6 månader.

Mina tips till er som funderar över en operation

*Var säker på ditt beslut. Det behöver inte stressas fram utan brösten kommer ju fskfkst sitta där för resten av ditt liv så var säker.
*Gör det ENDAST för din egen skull
*Välj inte den ”billigaste” kliniken. Betala hellre mer och var säker på att det är en bra kirurgi och klinik

* Lägg i mer cc för att få resultatet som konsultationen visar då mkt försvinner när brösten läkt

*Ha någon som kan hjälpa dig första veckan

Nu ett par år efter så känns det som mina egna bröst. Jag tänker inte ens på att det är fejk haha. Jag sover aldrig med någon stöd-bh men det kan självklart vara bra att göra det. Jag har en E-kupa och jag kan enkelt välja att framhäva eller dölja mina bröst, sånt lär man sig! Jag kommer göra om mina bröst i framtiden. Jag vill verkligen ha större. Men det får vänta tills jag har fått barn om inte det tar allt för många år hehe. Då kommer jag nog vela lägga i 675!

Don't judge a book by it's cover

2018-12-04 14:05
Från Strandj

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor, gå på samma gator som jag gått på. Bearbeta förlusten av människor jag har förlorat. Orka med alla känslor och alla händelser jag erfarit. Snubbla på alla stenar jag snubblat på, torka alla tårar som faller. Res dig alltid upp igen, alltid.. Och välj precis samma väg som jag gjorde.
– Efter allt detta, kan du döma mig eller mitt liv.

Mega volymfransar

2018-12-04 09:39
Från Strandj

Igår var jag och fyllde på fransarna hos Vanessa! HUR SNYGG ÄR HON??!!!

Det är så mysigt att komma iväg och bli fin, prata lite skvaller och halvsova samtidigt haha. Jag kände inte Vanessa när jag började göra fransar hos henne men nu är vi vänner, kul! Jag kör alltid mega volym, gillar mycket fransar. Fyller på ca var tredje vecka för att inte tappa allt för många. Jag kommer nog aldrig kunna sluta med detta haha, älskar känslan att vakna och känna mig lite fräschare! Vill tatuera ögonbrynen och satsa lite mer på hudvård som ger mig glow, då kommer jag ju knappt behöva ha smink!

Före/Efter

Snygga va??? Ni kan boka tid hos Vanessa HÄR