RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-13 07:26:38

andisliv

andreawaernqvist blogg på Nouw

Viktigt.

2019-04-18 21:12
Från andreawaernqvist

Hej.Det var länge sedan jag uppdaterade här men har inte haft så mycket tid och när jag väl ska göra det kommer det någon emellan. iallafall detta blogg inlägg kommer handla om något som händer många och ingen borde få vara med om! Jag kände en tjej som bodde i Göteborg och var 12 år och var hur snäll och underbar som helst! Jag hade träffat henne ca 3 gånger och jag hade så sjukt kul med henne. Men hon mådde inte så bra. Hon blev svårt mobbad i skolan av ett gäng som kallade henne ful, idiot. hora, tjock mm hon blev knuffad av dom minst 3 gånger varje skoldag. Hon fick aldrig var med på saker i skolan på raster satt hon själv och grät eller bara satt där och väntade på att gå in. Denna tjej skämde sig på armarna och ben grät hela tiden fick ätstörningar bara för att folk kallade henne tjock. En dag kände hon inte för att finnas kvar på denna jord. Hon sa till sin bästa vän från en annan skola att hon skulle vara vaken tills hon ringde henne.  Klockan 04:03 ringde hon till sin bästa vän och sa "du vet hur mycket jag älskar dig och tack för allt, vi ses uppe i himlen." Hennes bästa vän ringde snabbt hem till hennes föredrar och sa att hon skulle ta självmord vi måste hitta henne snabbt. När dom hittade henne var det försent.... Hon var död hon hade tagit självmord. Till alla som mobbar någon hur tänker ni vet ni hur det kan påverka en person bara genom att säga att den är tex tjock. Ni kan ta ens liv av at säga sånt. Jag har hört många som mobbar som säger tex på en tiktok att man är lika mycket värd men sen står dom och mobbar någon. Alltså denna värd måste förbättras! Ingen ska få höra såna kränkande ord. Alla som läser detta ska veta att dom är lika mycket värda och du som läser detta just du är så jäkla snygg, fin, underbar. het. snäll och fantastisk och ni måste veta att man behöver inte vara perfekt det är insidan som räknas inte hur man ser ut! Om folk går på ditt utseende är dom inte äkta! Du är fin precis som du är oavsett om du är lång eller kort, small eller tjock, svart eller vit, smink eller ej oavsett vilken klädstil mm. Och du ska veta att det finns alltid någon där! Du är så jäkla stark och modig. Kämpa för dina mål och skit i vad alla andra säger för du är as snygg och fin både på insidan och utsidan!  ​kom ihåg you go girl and you go boy. och glöm aldrig att behandla alla på samma sätt för alla är lika mycket värda.  Och jag saknar dig min älskade vän R.I.P. Hoppas nu ni tar åt er av detta!

DEN ROLIGASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE

2018-09-27 11:35
Från andreawaernqvist

Hej alla och välkomna till ett nytt blogg inlägg. Idag ska jag berätta om en av dom roligaste kvällarna jag har haft på länge. Det började kl.18:00 den 21 september (en fredag). Det började med att alla kom och jag bjöd dom på en välkomstdrink sen gick vi ner till min källare, hade disco och pratade om vad som har hänt i våra liv. Efter disco och snicksnack gick vi upp och åt mat. Vi åt hemmagjord pizza, var och en fick göra sin egen pizza . När vi hade ätit klart  och bjöd två av tjejerna på en liten show. Den var väldigt underhållande, och som vi skrattade. Efter showen gick vi upp på mitt rum, där jag gjorde en frisyr på alla. Efter hårfixande gjorde vi lite annat som var jätte kul haha. Sen var det dags för lite efterrätt, milkshake och kakor bjöd jag på. Efter att ha tillfredsställt sockerbehovet...hahaha... var det dags att dansa loss igen, snick-snacka och en kul lek. Klockan blev mycket och mina föräldrar tyckte det var dags att sova men vi var vakna lite till och satt och pratade. På morgonen efter åt vi en jätte god frukost men plättar, nutella, frallor m.m.  Efter frukosten hade vi spa men ansiktsmask och fotbad. Sen var det dags för alla att åka hem, vi sa hejdå och sen åkte jag skulle på kalas hos morfar. 

Hoppas att ni gillade detta inlägg så syns vi nästa. I skrivande stund är jag påväg till Stockholm och nästa vecka kommer ett blogg inlägg om det så hoppas att ni kollar nästa blogginlägg också. HEJDÅ!

NU KÖR VI IGÅNG

2018-09-09 17:57
Från andreawaernqvist

Hej och välkommen till min nya start på min blogg. Min blogg kommer handla om mitt liv, vad jag gör på vardagarna, resor, utflykter. På fritiden så brukar jag spela teater, musikal, dansa, sjunga, spela musik igen och denna gång ska jag verkligen ta det seriöst och inte typ sluta mitt i allt. Jag kommer uppdatera så mycket jag hinner och kan jag tror jag det blir typ 2 gånger i vecka men som sagt är jag inte helt säker än. Jag heter Andrea Waernqvist och jag kallas för Andis. Jag bor i Varberg med min mamma och pappa. Jag har sjungit sen jag kunde prata alltså typ när jag var 1-2 år något där emellan. Ni kan gärna ta och följa mina sociala medier snapchat andis19 tiktok andizzz instagram andreawaernvist om ni vill se mer av mig typ vad jag gör på vardagarna och sånt. Denna blogg kanske kommer handla lite om mode och sånt men jag är inte säker än. Och om ni skulle vilja kontakta mig kan ni skriva på insta dm eller kommentera detta inlägg så fixar jag det. Men nu är detta blogg inlägg slut men jag hoppas ni gillar den och så syns vi i nästa inlägg hejdå.

BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE.

2018-03-14 19:51
Från andreawaernqvist

Dagen börjar med att jag vaknar kl 07:00 och är jätte trött. Sen går jag upp för att fixa mig till att åka först till Falkenberg och sen åka sju timmars buss till Stockholm. När vi var framme i Stockholm så checkade vi in på hotellet. När vi hade kommit in till hotell rummet så bara vi chillade och jag kollade på Pretty little liars och åt godis. Och sen gick vi o la oss. Dan efter var den bästa dan på länge. Jag åkte till Mall of Scandinavia (mos) och träffade ett par underbara tjejer som jag inte hade träffat innan så det var jätte kul. Dom heter Ingrid och Hilda. Vi gick runt i affärer och shoppade lite. Sen var det dags att säga hej då jag tyckte det var jätte tråkigt att lämna dom men det var kul medans det hände. Sen åkte vi hem till hotellet och fixade oss för att åka och kolla å en musikal som heter Sound of Music på Intiman. Själv tyckte jag att det var den bästa musikalen jag någonsin har sett i hela mitt liv. Efter den gick vi till en restaurang och åt mat som var jätte god tyckte jag. Sen satt vi där i någon timma och hade det jätte mysigt. Sen gick vi hem till hotellet och så gick vi o la oss. Dan efter var det dags att åka hem till Varberg igen. Jag tyckte det var jätte tråkigt. Men sen när vi var hemma så bara chillade vi. Och så har min bästa dag på länge varit! Hoppas ni gillade detta inlägg så hörs vi i nästa!

PUSS OCH KRAM

Det här är jag!!

2018-03-10 12:46
Från andreawaernqvist

Hej jag heter Andrea Waernqvist och jag är 11 år gammal. Jag bor i Varberg. Fyller år 3 maj Mina intressen är teater musikal sjunga spela piano och dansa. Jag spelar teater och musikal i Falkenberg och så dansar jag i Varberg och spelar piano i Varberg. Min blogg kommer handla om mitt liv och jag ska försöka uppdatera minst en gång i veckan. Min blogg kan också handla lite om min teater och musiken. Teater och musik har hjälpt mig när jag mår dåligt och när jag är som gladast. Jag får så enormt mycket glädje av musik och min teater. Jag har bloggat innan men då har jag inte tagit det seriöst denna gång ska jag ta det ganska seriöst. Man kan gärna följa mig på instagram heter andreawaernqvist mitt mål är att få 300 följare innan sommar lovet är slut. Detta är mitt första inlägg och jag hoppas att ni gillade det. Puss o Kram