RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-16 01:31:55

amandalandgren blogg

amandalandgren blogg på Nouw

191015

2019-10-15 22:57
Från amandalandgren

HalliHallå! Funderat länge på om jag ska skriva något här eller inte. Ibland tycker jag att det är skönt att kika in och skriva av mig lite, även om jag inte har något superspeciellt att skriva om. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret - och så var det väl med det. Utöver det så har jag åkt på en förkylning men den verkar gå mot sitt slut vilket jag är tacksam över, för här ska minsann inga sura miner komma fram bara för en liten förkylning. Nejnej, visst finns det viktigare saker än så och absolut hundra gånger mer att vara tacksam över än att hänga läpp för det! Märker på mina ordval att jag kanske låter ironisk, men det är jag faktiskt inte, jag försöker bara poängtera hur viktigt tacksamhet är och att det är vi själva som väljer hur våra tankar och vårt mående ställs i fråga till de situationer vi hamnar i. Som i mitt fall, visst är det tråkigt att vara förkyld absolut (och ett pyttelitet problem), men jag väljer att se det som en chans till att vila upp mig och ladda om för ett friskare jag. Förstår ni hur jag menar? When life gives you lemons- make lemonade så att säga!

Jag hoppas att allt är bra med er och att ni också gör lite lemonad när livet inte blir som man tänkt sig, Eller pratar med en vän om det. Eller mediterar, Eller äter lite glass. Hur som helst så hoppas jag att ni är glada, mår bra och känner er lyckliga. Massor med kärlek från mig! <3

Long time no see

2019-09-03 14:28
Från amandalandgren

Här ekar det tomt. Tänkte försöka mig på ett inlägg men vet inte riktigt hur det blir med det, senast jag kikade in här var flera månader sedan, och så mycket har hänt! Först och främst har jag slutat bry mig om stavfel så om något ord blir lite konstigt får det vara så, men för det andra har jag tagit STUDENTEN. Jag kan knappt förstå det. Känslan när jag ser dessa bilder är helt obeskrivlig, på både gott och ont. Något annat stort som har hänt är att jag flyttat ihop med min pojkvän, så nu är vi SAMBOS. Det är också något som jag inte kan förstå än, för ett år sen bodde han på Gotland och vi hade distansförhållande . Tänk vad livet förändras, och vad mycket som hänt på bara ett år(?!). Tiden springer verkligen förbi och ibland känns det som att mina löparben inte riktigt hänger med. Det finns så mycket att skriva om när det gäller studenten, balen, flytten och livet generellt men jag känner mig inte redo för att prata så mycket om det än faktiskt. Jag behöver känna in mig lite i nuet och njuta lite först. Allt känns så mäktigt, så ovant, så fint, så läskigt , så rätt. Nu ska jag strax gå iväg till jobbet och sedan kommer Frida hit och hälsar på. Bara den meningen? Frida kommer hem till mig och M och hälsar på? Så himla konstigt. Hur som helst, livet går bra nu helt enkelt. Vi hörs!

ATM

2018-11-04 10:15
Från amandalandgren

Hallå! Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på mitt tåg hem. Jag är inne på min andra smoothie för dagen och försöker fortfarande vakna till liv. Är såå trött idag. Ser framemot att komma hem och lägga mig i sängen, däremot hade jag mycket hellre stannat kvar hos Mattias. Det gör verkligen lika ont i hjärtat varje gång vi lämnar varandra. Det blir liksom helt tomt. Jag längtar tills han kommer hem vid jul, då ska jag krama honom så hårt att han spricker.

Nu måste jag springa iväg till tåget. Ha en trevlig söndag! Kram

Sista dagen på Gotland

2018-11-03 21:53
Från amandalandgren

Jag och Mattias åt lite plock ikväll framför vår favoritserie eftersom jag åker hem imorgon. Vi var även iväg på hemmakväll och köpte massor av godis, som vi absolut inte kommer att kunna äta idag då vi nu ligger i sängen med sjukaste matkoman(!!)

Hejsan vänner! Idag är min sista dag här hos Mattias. Jag har inte känt mig på topp då jag tycker att det är väldigt jobbigt att lämna honom, men jag (vi) har ändå försökt att göra dagen bra, och det har den verkligen varit! Jag var ute och gick min dagliga promenad imorse, och sedan låg jag och Mattias i sängen och degade i några timmar. Efter det handlade vi, åt mat och kollade på serie. Nu har jag precis packat klart det sista och ska försöka få igen resväskan. Förstår inte varför jag tar med mig så mycket onödiga saker när jag åker bort. Men hellre för mycket packning än för lite kan jag tycka ;)

Nu ska jag krama och pussa på pojkvännen så mycket jag bara kan dom sista timmarna. Flyger tidigt imorgon vilket betyder att det snart är dags att sova.

Jag önskar er en glad alla helgons dag! Kram

2/11

2018-11-02 15:23
Från amandalandgren

Halloj! Hur är det med er? Vaknade runt klockan halv 10 idag och då åt jag och Mattias frukost innan vi gick ut på en promenad. När vi kom hem gick Mattias iväg till skolan och jag gick ned en sväng till stan där jag kikade i lite affärer. Nu är vi båda hemma igen och vi ska strax snygga till oss innan det är dags att handla lite. Det lutar mot vegetariska hamburgare till middag vilket inte alls låter så dumt. Mumms! Ikväll ska vi gå på hockey, det ser jag framemot!

Natten som kommer blir min näst sista natt här på Gotland innan jag åker hem igen. Jag är inte redo för det. Får en klump i magen av bara tanken. Visst att långdistans kan vara lärorikt, men jag ska inte sticka under stolen med att det är väldigt väldigt jobbigt och att det tär på mig som bara den. Jag hoppas att det blir bättre med tiden.

Men nog om det. Nu ska jag ta vara på mina sista dagar här och bara njuta. Ha en fortsatt bra fredag! Kram

Gårkvällen

2018-11-02 14:24
Från amandalandgren

Vi började med att äta en supergod pizza inne i stan och sedan gick vi vidare för att se Halloween på bio. Jag blundade största delen av filmen då jag är livrädd för skräckfilmer/ Slashers. Däremot kan jag nu i efterhand tycka att den var väldigt spännande och skulle absolut kunna se den igen eftersom jag vet hur den slutar, haha! Kvällen var iallafall jättemysig och vi hade väldigt roligt tillsammans, vilket vi alltid har. Det är tur att man skaffat sig en pojkvän med samma humor, det resulterar oftast i mycket skratt, och det förlänger ju livet.. har jag hört ;)

1 november

2018-11-01 16:44
Från amandalandgren

Idag vaknade vi av att solen sken in genom fönstret. Solen gör så himla mycket för mitt mående. Det var som att jag svävade på moln när jag såg att det äntligen var sol istället för grått ute. Jag åt frukost och sedan tog jag på mig träningsskorna och gick ut. Allt som allt var jag ute i två timmar, och oj så skönt det var! Jag gick först en lång powerwalk vid havet, sedan tränade jag lite på utegymmet och efter det satt jag på en bänk och bara andades in lukten av saltvatten samtidigt som jag lyssnade på vågorna och bara njöt av utsikten. Det var verkligen superhärligt!

Jag och Mattias var och handlade för någon timme sedan och lagade lunch. Strax ska jag sminka mig lite och efter det ska vi gå ut och äta något innan vi ska iväg på bio vid nio-tiden. Vi ska se ''Halloween'', jag hoppas att den är bra men det återstår att se. Hur som helst så är det ju alltid lika mysigt att gå på bio!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

Shopping och fika

2018-10-31 15:55
Från amandalandgren

Han får mer än gärna dricka varm choklad mittemot mig resten av livet. Jag menar, kolla bara på honom!

Det räcker inte heller med att pojkvännen ser väldigt bra ut, han är ju jordens sötaste djurvän också. Ni skulle sett hans smile när alla ankor och fåglar kom till honom.. själv stod jag en bit ifrån och var lite smått rädd, haha!

Hejsan vänner! Denna onsdag har spenderats i en park med fåglar, på ett mysigt café och med lite shopping. Jag fick inte med mig så mycket hem men Mattias hittade många snygga grejer , med lite hjälp från mig såklart ;) Det är så mysigt att shoppa med honom, och roligt då vi har lite samma smak när det gäller kläder och mode. Sen så är det ju alltid bra att ha med sig någon som når högst upp på alla hyllor också, haha!

Nu ligger vi hemma i sängen igen och jag fightas med tanken på om jag ska ut och gå eller inte. Solen kikade fram nu på eftermiddagen så det gjorde mig sugen på att gå ut en stund. Vi får se hur det blir helt enkelt. Senare ska vi laga middag och bara mysa.

Kram!

Tisdag och tacos

2018-10-30 19:06
Från amandalandgren

Hej på er! Här är vädret grått och regnigt, men det har inte stoppat mig från att ha en bra dag. Jag började dagen med att gå iväg till gymmet en sväng där jag tränade i en timme. Måste erkänna att jag saknar gymmet hemma lite.. jag är så himla van att träna flera dagar i veckan, här borta är det lite svårt eftersom att jag inte har tillgång till ett gym varje dag. Efter gymmet gick jag ut på en timmes powerwalk vid havet. Sedan drack jag te och åt lite mellanmål innan jag knäppte igång Once Upon a Time som jag kikade på tills Mattias kom hem från skolan. Han gick iväg och tränade och nu har vi alldeles nyss ätit tacos. Mysigt värre! Och gott såklart!

Kram

Strandpromenad

2018-10-29 19:30
Från amandalandgren

Halloj! Befinner mig just nu i sängen tillsammans med Mattias och en fruktskål. Vi var och handlade tidigare och sedan lagade vi middag. Hamnade framför en halloween-serie en stund också, vilket var passande eftersom att det snart är halloween. Jag älskar högtider och tycker att det är supermysigt att ''fira'' dom. Som nu, kolla på halloween filmer, äta halloween godis och pynta med halloween pyssel. I min familj har vi alltid gjort så, det är liksom tradition nu.

Hur som helst, nog om det. Idag var jag ute och gick en promenad längs med stranden medans Mattias var i skolan, och det var så himla härligt. Ljudet från vågorna tillsammans med utsikten var så lugnande. Slingan kallas ''Strandpromenaden'' och jag tycker verkligen att ni ska gå den en liten sväng om ni är till Visby någon gång. Kan tänka mig att den är magisk på sommaren. Efter vägen fanns ett utegym som jag ska inviga någon dag framöver. Det är dock superkallt här just nu så det gäller att klä på sig rejält om man ska ut. Jag går runt i den varmaste jackan jag har och uggs nästan hela tiden, men enligt mig är det lite mysigt faktiskt!

Ha en fortsatt trevlig måndag! Kram