RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-08 19:43:11

Rebeccamelinda blogg

Rebeccamelinda blogg på Nouw

EN KILLE JAG INTE KAN GLÖMMA

2019-11-24 17:49
Från Rebeccamelinda

I februari i år träffade jag en kille jag vetat om i ganska många år. Vi matchade på tinder och han började skriva till mig och frågade snabbt efter min Snapchat. Vi bestämde att fredagen den veckan vi skrev skulle vi ses. Så det gjorde vi, han kom och hämta mig och gick ur bilen å krama om mig å öppnade bildörren för mig. Sedan handla vi lite gott och åkte hem till hans dåvarande hem. Vi satt i soffan och kollade film och han fråga om han fick hålla om mig. Redan då visste jag att han var en ödmjuk å omtänksam kille.

Det blev alla hjärtans dag och vi hade forfarande inte träffats mer. Han skriver till mig och ber mig gå ut å öppna min dörr och kolla. Där hade han köpt choklad och pasta och en lapp. ❤️

Vår andra träff var även då vi pussades för första gången med varandra. Den kvällen minns jag en idag och det pirrade i magen. Vi fortsatte att prata med varandra och ses och jag älskade att vara i hans närhet. Vi började kolla serier ihop, äta gott med varandra. Sova med varandra. Och de fanns ingen ja hellre umgicks med en han. Han gjorde mig lycklig.Sedan var de dags att va ifrån varandra. Han åkte på skidsemester och jag var kvar hemma och saknade honom. När han kom hem från Österrike hade han köpt med en present till mig. En parfym från YSL, som jag alltid önskat mig. Jag ville bara krama sönder honom.

Vi fortsatte umgås med varandra och jag började inse mer och mer nu att jag börjar bli otroligt kär i denna kille. Han ville sova med mig varje dag, han ville umgås med mig. Ibland vakna vi upp samtidigt för jobb och skola. Och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt liv. Jag hade så roligt med denna fina kille.

Vi provade på för första gången i april att leva lite som sambos då vi bodde själva i hans mammas lägenhet och var kattvakter. Jag njöt så mycket av att de bara var vi ensamma och på prova på! Mysiga kvällar och stunder med han, sola tillsammans och åt mycket gott. Vi avslutade det med att han överraska mig.
Han köpte fika och vi åkte till Brevik. Där låg vi framför vattnet och grillade och myste med varandra. Jag började även kolla på hans fotbollsmatcher. Även fast de var långtråkigt så var ja där för hans skull å ville se han! ❤️

Mellan tidsperioden här var de lite jobbigt. Jag vet att det var väldigt jobbig för han också att hamna i den situationen som var. Och idag förstår jag det bättre.

Du hade även nu fått reda på att du fått en lägenhet som du skulle få flytta in till i maj. Så jag å din mamma åkte till Ikea och myste en dag och hade kul. Stunder jag inte glömmer och uppskattar.
Nu var vi även prova på sambos igen och kattvakter. Nu fick vi ännu mer tid med varandra ensamma och vi golfade trots att de var skit kallt och åkte å kolla på fotboll.
Nu blev de lite varmare och fotbollen var igång för fullt även. Du tog med mig för att åka å kolla på din lägenhet.
En incident hände och han kom å hämtade mig i en annan stad. Än idag är jag så jävla tacksam och kan inte förstå att han gjorde de för mig, klockan var sent och han hade match efter. De ville jag gottgöra och köpte massa gott till oss för att mysa ❤️

Vi kollade till lägenheten, fixade din bil, umgicks med nära å köra. Jag fick en dag smärtor i magen och fick åka in och han brydde sig om mig och frågade hur de gick å prata med min mamma och frågade om han skulle komma. De smälte mitt hjärta.

Jag blev äntligen återställd och vi åkte till Jönköping bara jag å han för att köpa det sista till lägenheten innan flytten. Du frågade mig vad som var snyggt och ville ha mina åsikter och att ja skulle få vara med en del och bestämma. Första natten i lägenheten med varandra var otroligt mysigt och vi båda sov som stockar. Jag fick ta med mina Grejer hemifrån och inreda hos dig å jag bodde mer eller mindre hos dig. Nu blev de juni och nu frågade du mig på riktigt om vi skulle bli ett par. Så nu var vi verkligen ett par på riktigt.
Vi hade de mysigt! Dagar gick och semester närmade sig. Soliga dagar och varma. Vi åkte till Liseberg och hade en toppen dag. Även fast de kändes lite skit i början med så mycket folk. Men i slutändan var den mysig för att jag fick umgås med han.

Nu bestämde vi oss även för att vi ville åka utomlands tillsammans! Det blev Grekland.
Dagarna gick å gick du fyllde 21 år och jag fick fira dig❤️

Vi kommer in i augusti. Här flyttade jag hem igen. Och sedan gjorde vi slut. Jag vill förklara mig med att säga jag var inte kanske den bästa tjejen. Jag var rädd att förlora dig. Jag tror att vi var med varandra för mycket i början och gjorde ett misstag att flytta ihop. De blev för mycket för oss. Jag kände mig inte heller helt mogen kan jag tänka på nu i efterhand.
Kändes som jag inte visste vart jag hade mig själv. Och jag förstår varför du inte gillade mina bilder jag la upp. Vilka ja skrev med. De förstår jag, för vilken kille skulle gilla de?
Jag gjorde saker i efterhand som jag ångrar och som jag av hela mitt hjärta ber om förlåtelse för.
Du är fantastiskt Nils. Jag vill bara börja om från början och lära känna dig på nytt och vara med dig hela livet, jag vill se dig spela fotboll och utvecklas inom det. Jag vill vara din största supporter. Jag vill finnas där för dig oavsett vad. Jag vill visa dig att jag är mognare än vad jag var innan. För det är du å jag Nils. Du och jag hör ihop. Och jag tänker göra allt jag kan för att visa att de är du och jag. Jag vill visa alla hur fantastisk du är, jag bryr mig om dig och din familj

Det jag gjort kan jag inget annat än bara säga förlåt för. Mina misstag får jag lära mig av. Och mitt största misstag var att jag förlora dig. Men jag är bara en människa. Finns så mycket mer ja kan skriva men de ja i helhet vill säga till dig Nils är att: utan dig vore jag inget, du har lärt mig att vara tacksam och uppskatta saker i livet. Jag vet att du sagt att de finns andra killar som är bättre en dig. Men jag har hittat den killen som är bra för mig och det är du.

Tack 2018

2018-12-30 20:58
Från Rebeccamelinda

Åh januari detta året var fruktansvärt för mig, jag var sårad å hade precis gått ur ett långt förhållande. Jag hade även praktik vid denna period i veckor. Jag unnade mig nagelförlängning efter mina 4 veckor. Kom tillbaka till plugget igen, februari var inte heller lika bra, men jag fick tid tillsammans med min bästavän å kolla på hennes tävling å käka ihop med henne ❤️

Dop, tid med familjen. Även en tid där jag försökte hitta mig själv igen å blicka framåt mot framtiden!

Jag spendera väldigt mycket tid med att kolla serier eller youtube å äta jordgubbar!! Såå gott! Började bli 100% läkt av allt som varit de månaderna å mådde så mycket bättre nu

Redan i april så hade vi det varmt å man kunde sola. Men i maj spenderade jag mycket tid genom att sola, bada å hänga med kompisar. Jag och mina tjejkompisar var ute och åt,
I slutet av maj åkte vi till Stockholm.

Student, midsommar, fest, sol och bad, en jäkla bra månad helt enkelt!

Fotbolls-VM, häng med kompisar, Stockholm med Vilma ❤️

Kusten, sol och bad å varma dagar!

Norlie kkv & Petter på skara sommarland med julia och My. Sol, inlopp, middag, umgicks med Vilma

Min brorson & bror fyllde år. Dagen efter fyllde jag år! Tränade en del.

Firade mig i efterskott med mina bästavänner. Tog en fika med julia å Maria. Hälsade på Vilma i Västerås!❤️

Fest fest fest

Mys med Emma! gym, middag med tjejerna, VO vollybollturnering!

Vill tacka 2018 för att de sluta så bra som det gjorde, för alla nya vänner jag fått, minnen som nu varar till minnen.
Tack!❤️

Ledighet

2018-12-21 21:42
Från Rebeccamelinda

Asså. Igår tog jag jullov, så jäkla skönt, efterlängtat som bare den! Mindre roliga är väll praktik direkt efter jullovet... vi hörs mer i dagarna! Ville bara kika in lite snabbt! Puss

Ledighet taaaack

2018-11-28 12:27
Från Rebeccamelinda

Läget vänner? Bra med mig förutom att ja e så sjukt skoltrött. Igår spenderade jag typ hela dagen med Emma, hon färga mitt hår å vi myste med pizza å massa prat hemma hos mig. Idag ska jag plugga till psykologi omprovet som är imorgon, hoppas jag klarar det. Det är mycket i skolan nu vill bara släppa allt men ändå inte.

Måndag snart

2018-11-18 23:27
Från Rebeccamelinda

Hej hjärtan, allt bra med er? Med mig är de bra förutom baksmällan. Jag som trodde jag skulle ha en fri helg nu från massa fester.. 4 helgen i sträck nu.

Ny vecka imorgon igen, blir nästan seriöst deprimerad, har ingen motivation till skolan nu å vill bara kasta allt skolarbete långt där solen inte skiner... men det är bara å kämpa på, man ska aldrig ge upp när det känns lite tufft!

Partaj

2018-11-14 19:16
Från Rebeccamelinda

Hemma hela veckan

2018-11-09 18:27
Från Rebeccamelinda

Åkte på feber i måndags å har vart sjuk hela veckan nu. Sååå jäkla segt men tur man mår bättre nu. Annars då? Känns som jag missat väldigt mycket i skolan nu vilket är tråkigt men får ta igen de nu i helgen bara å kämpa på! Nu myser ja i sängen med lite choklad. Så himla tråkig nyhet ikväll också att Dante hittats död! Följt letandet sen han försvann, gör verkligen ont i hjärtat..

Ta vara på varandra❤️ ha en bra kväll!

Gårdagen

2018-11-04 19:37
Från Rebeccamelinda

Tjoho. Igår vart det fest, helt okej ändå. Roligt att vara med människor som man tycker om! Kom hem vid kanske halv 4 inatt och vaknade sedan upp vid 1 idag. Väldigt sleten idag så sängen har varit min enda plats idag faktiskt! Väldigt skönt. Tillbaka till skolan imorgon känns mindre skönt då jag även har omprov i psykologi på onsdag som jag inte riktigt pluggat på ännu. Men ska försöka ta tag i det lite nu å sen sova. Hoppas ni haft en fin helg!

Onsdag

2018-10-31 13:44
Från Rebeccamelinda

Hallå på er! Ligger nu i sängen med gårdagens avsnitt av Södertälje polisen. Bästa programmet!!
Idag är mina planer att städa och även gymma. Samt plugga.. hoppas ni får en bra dag! Kram!!

Lov, omprov, utgång

2018-10-29 18:44
Från Rebeccamelinda

Men tja I lördags tåg jag tåget till Västerås för att vara med vilmisen

Nu ska jag göra mig lite kvällsmat, självklart ska jag inte vara nyttig som alla andra verkar vara nu?? Kan verkligen inte äta så nyttigt å sånt nu, å har ingen träningmotivation alls suger riktigt hårt.