RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-09-22 22:43:22

Sexdagboken.nu

Rapportering arbetsmiljöverket

2020-02-10 07:00
Från Linnea

Arbetsgivaren har ett stort ansvar i många olika saker och ting. Det är också något som är viktigt att tänka på som arbetsgivare. Då det är ett ansvar som gäller framförallt arbetsskador och liknande, Dessa måste nämligen rapporteras in och det är arbetsgivaren som måste göra det. Därför kan det vara fördelaktigt att använda ett system som sköter rapportering till arbetsmiljöverket åt en. På det här sättet minskar arbetsgivaren sin egen administrativa börda.

Samtidigt som det också säkerhetsställer att arbetsskadan verkligen blir rapporterad på ett korrekt sätt. Allt sådant kan nämligen vara saker och ting som kan innebära stora problem om man inte gör det på ett korrekt sätt. Precis som med all kontakt med myndigheter, är det här ett sätt att effektivisera skaderapportering. Med hjälp av rätt verktyg blir hela processen enklare, då ett digitalt verktyg även gör det möjligt att inkludera bilder, information från GPS och mycket annat. Något som minskar den administrativa bördan.

Rapportera till arbetsmiljöverket

Alla arbetsskador eller svåra tillbud ska rapporteras om de händer. Det är också något som kan göras manuellt eller via ett digitalt verktyg. Att använda SafetyNet innebär att du får möjligheten att sköta allt detta med hjälp av en app. Vilket underlättar hanteringen av arbetsskador och dessutom ser till att allt blir utfört på ett korrekt sätt. Något som också är väldigt viktigt. Dessutom går det även att rapportera till Försäkringskassan.

Det här innebär en enklare administrativ börda men också att du säkerhetsställer att allt har skötts på ett korrekt sätt. Inte bara för företaget utan även för den anställda som blivit skadad. Det här systemet ser till att alla papper är inskickade och klara. Vilket alltid är en klar fördel.

Satsa på vattenflaskor med ditt tryck på

2020-01-13 07:00
Från Linnea

Som företagare är det bra att satsa på att ge bort saker med tryck på, så som till exempel vattenflaskor med tryck. När man vill stärka sitt varumärke så kan man göra det på en mängd olika saker. En sådan sak är just att trycka reklam, eller företagets namn på olika produkter. Dessa passar utmärkt att dela ut om ni står på mässa eller att ge bort till era anställda. Det bästa är att trycka på produkter som används dagligen, så som en vattenflaska, tändare, pennor, kläder och så vidare. Så fort någon sedan använder produkten så blir det reklam för ert företag. Det är därför värt att satsa på en mängd olika sorters profilprodukter. Det finns många olika att välja på idag. Marknadsbyrån i Skandinavien AB kan hjälpa dig med att sätta ditt tryck på olika typer av vattenflaskor, klicka här för att gå in på deras hemsida för mer information om vad dem kan erbjuda just dig eller ditt företag.

Tryck er företagslogga på vattenflaskor

Väljer ni att ha vattenflaskor med tryck så är det inte fel att trycka er logotyp på den eller ert företagsnamn. Vattenflaskor är något många använder sig av i dag. Det är bra att ha med dem på träningen, i bilen eller på kontoret. Ju fler ni delar ut, desto större chans är det att andra ser dem och blir nyfiken på ert företag. Profilprodukter är perfekta att ge bort till anställda så väl som kunder och potentiella kunder. Därför bör ni se till att välja så många olika sorters produkter ni kan. Ta en sådan enkel sak som att ni står på en mässa, ni delar ut vattenflaskor med tryck samt andra produkter och stoppar dem även i en påse med ert tryck på. Det gör att många kommer att se detta och det ger mycket bra reklam för er och ert företag och det med små medel.​​​​

Många alternativ för dig som vil bygga nytt hus

2019-02-08 07:00
Från Linnea

Funderar du på att bygga nytt hus? Klassiska hus matchar vårt landskap på ett bra sätt och är en väldigt populär stil som många uppskattar. Dessa hus har djupa rötter i vårt lands tradition och det finns lång erfarenhet på det här området och stor kompetens när det gäller att bygga den här typen av hus i Sverige. Det är ett väl definierat hantverk med många år på nacken.

Några aspekter som kännetecknar den här typen av hus är verandor, kupor och väl tilltagna mått när det gäller knutar och foder. När man blandar stående och liggande panel på fasaden får man dessutom ett uttryck som på många sätt påminner om gamla hus.

Via länken ovan hittar du ett flertal olika husmodeller som kan användas som kan användas som utgångspunkt. Utifrån detta kan man själv sedan designa den typ av hus man vill ha, helt och hållet efter sina egna visioner och drömmar och välja en stil som man själv tilltalas av.

Mycket att välja mellan för dig som tänker bygga nytt hus

Det går också att skapa ett helt unikt, arkitektritat hus om man vill göra detta. Alternativen är många när det gäller husbyggande, men ofta är det stilrena och klassiska folk eftersträvar, om än med en liten unik touch. Husbyggande är dock ett väldigt kreativt område och det finns mycket kul man kan hitta på om man vill få utlopp för sitt personliga uttryck.

Det finns naturligtvis mycket att tänka på när man ska bygga nytt hus, men via länken ovan får du tillgång till experter på området som snabbt kan vägleda dig till är ett alternativ för just dig. Du får du också en koll på hur prissituationen ser ut och vad som är möjligt och tillgängligt. Klicka på länken för mer information.

Behöver ni hjälp med byggprojektledning i Stockholm?

2018-12-17 07:00
Från Linnea

Är det så att ni har behov av byggprojektledning i Stockholm. Just när det kommer till byggprojektledning Stockholm så finns det ett företag som är bra att anlita. Dessa heter AB Byggkontroll. De har en mängd olika tjänster inom byggprojektledning. Dels kan de assistera er på små eller stora byggprojekt, både nybyggen och ombyggen. Hos dem kan ni även få ett tillgänglighetsutlåtande. De är certifierad sakkunnig för att kunna se över tillgängligheten i en byggnation. Detta företag erbjuder även tjänster som fuktmätning, besiktning, översyn, inspektion, OVK och mycket mer. Detta företag är ett komplett byggkontrollföretag. De har en bred erfarenhet inom det mesta som har med byggen att göra.

Projektledning inom byggen i Stockholm

AB Byggkontroll kan hjälpa er med byggprojektledning i hela Stockholmsområdet. De utför oberoende besiktningar och kontroller och det för både privatpersoner och för företag. Deras verksamhet startade 2005 och de kan åta sig uppdrag över hela Storstockholm, även Roslagen. Dessutom finns möjlighet även för andra orter. Grundaren och ägaren Stefan Peterson har en bakgrund som hantverkare och många års erfarenhet av byggnadsarbeten. Så behöver ni byggprojektledning eller annat som rör ert bygge, så är detta företag att rekommendera. Deras tjänster omfattar allt från bygglovshjälp till entreprenadbesiktning.

Vill ni veta mer om företaget tjänster eller anlita dem, besök då deras hemsida. Där finns mer information samt möjlighet att begära offert. Där står det även mer om vad de har för olika tjänster som de erbjuder och vad dessa innebär.

Få hjälp med att transkribera inspelade samtal

2018-11-14 07:00
Från Linnea

Att transkribera, det innebär att man tar inspelat material och sätter det på pränt, alltså med ord i ett dokument. Är det så att du behöver transkribera snabbt, så är det inte fel att låta proffs göra det åt dig. 

transkribera snabbt ljudfiler
 

Kanske du har mycket material du spelat in och känner att du även vill ha det nedskrivet så är det just en transkribering du behöver. Detta är något man kan göra på egen hand, om man vill och kan. Är man inte van kan det dock ta ganska lång tid. Det krävs en del för att höra vad som sägs och korrekt skriva ner det, samt ta bort onödiga utfyllnadsord. En van transkriberare kan göra detta utan problem.

Behöver du en transkribering snabbt?

Om du behöver transkribera snabbt, så finns det ett företag som kan göra det åt dig på 24 timmar eller mindre. Så länge ditt inspelade material är av hög kvalitet samt har få samtalsparter. Detta företag heter Snabb Transkribering och de är vad de heter. Snabba på att transkribera. Hos dem kan du få alla typer av inspelat material transkriberat. Det som är bra med detta företag är att du får garanti på att det görs snabbt. Hinner de inte klart under den tid de lovat, så får du din fil, helt utan kostnad. 

Om du vill veta mer om vad det innebär att få en snabb transkribering så kan du besöka dem på deras hemsida, eller kontakta dem direkt för mer information.

Behöver ni väderskydd?

2018-02-09 07:00
Från Linnea

Väderskydd, är ett skydd att sätta upp på byggen, för att skydda er när ni jobbar utomhus. Ni kan köpa ett väderskydd på https://www.monzon.se/produkter/vaderskydd-aluminium/ och sätta upp på era byggställningar. Dessa väderskydd kan användas året om, oavsett vad det är för väder. I Sverige har vi ett skiftande väder som ger oss både sol och regn och allt däremellan. Att då jobba ute, när det blåser, eller öser ner vatten, kan vara jobbigt. Med ett väderskydd slipper ni att bekymra er om det. 

För att skydda ert bygge, från detta så är det bra att sätta upp ett rejält väderskydd. Det går att få mobila väderskydd från Monzon. De erbjuder dessutom er byggställningar av olika slag. Det väderskydd ni hyr från detta företag är enkelt att sätta upp och ta ner.

Skydda er mot vädret

Om ni vill se till att ni så väl som ert byggprojekt är skyddat, besök https://www.monzon.se/produkter/vaderskydd-aluminium/, för att se de olika väderskydden som ni kan välja mellan. Sätter ni upp ett väderskydd är ni alltid beredda på vad vädret än gör. Det kan snöa, blåsa, regna eller vara strålande sol. Ert bygge och ni som jobbar på det är skyddade på ett bra sätt.

Ni hittar som sagt väderskydd hos Monzon, så väl som andra saker för byggen. De har byggställningar, samt produkter så som avspärrningar, läktare, byggskyltar, samt en mängd andra bra tillbehör. Om du vill veta mer om väderskydden eller deras andra produkter, så kan du besöka detta företags hemsida för att läsa mer.

Ska du trycka klistermärken?

2018-01-22 07:00
Från Linnea

Är det så att du behöver trycka klistermärken? Du kan trycka egna klistermärken hos Typografiska Ateljén. De har en mängd olika produkter som du kan sätta eget tryck på. När det kommer till att trycka klistermärken, så kan dessa se ut på en mängd olika sätt så väl som vara för olika ändamål. Du kan trycka dekaler och etiketter till exempel. Tryckta klistermärken kan användas för att marknadsföra ert företag eller en viss produkt som ni har. 

Vill du kunna trycka klistermärken, så kan Typografiska Ateljén som sagt hjälpa er. De har klistermärken, etiketter, dekaler samt en mängd andra produkter.  Dina klistermärken som ska tryckas kan göras på materialet vinyl. Det gör att du kan skära dem på en mängd olika sätt för att få ett unikt klistermärke. Du kan välja mellan permanent eller avtagbar vinyl. Klistermärken kan även bli laminerade så att de håller längre.

Få klistermärken tryckta av proffs

Om du vill trycka egna klistermärken, så är det bra att vända sig till ett proffs. Då får du de klistermärken du vill ha. Ett klistermärke kan innehålla både text och bild, eller bara en av dessa delar. Du kan dessutom skära ut enbart text, i vinyl, för att sätta fast på olika ytor, som väg, bil, eller andra ställen. Om du vill trycka klistermärken i en stor produktion, så kan dessa komma på rulle. Det är perfekt om du har beställt etiketter till exempel. 

​Du kan inte bara trycka klistermärken hos Typografiska Ateljén, utan du kan även få en mängd andra bra produkter med tryck på. De erbjuder en mängd olika marknadsföringsprodukter, så som affischer, roll-ups, banderoller och mycket mer. Besök deras sida för att se hela deras utbud!

Underhållsfri fasadbeklädnad från O-Profil Plåt AB

2017-10-24 07:00
Från Linnea

​När man har ansvar över olika slags byggnader och lokaler är det alltid väldigt viktigt att man sköter underhållet på bästa möjliga sätt för att byggnaden eller bostaden ska vara i så gott skick som möjligt. Detta är inte bara viktigt för intrycket och byggnadens värde utan är även mycket viktigt för att den ska kunna hållas i gott skick i många år framöver och något som är väldigt avgörande är vilken fasad som man väljer att ha på sin byggnad eller bostad eftersom att dessa kan kräva väldigt mycket eller väldigt lite underhåll beroende på vilken du väljer. En fasad är det som ska såväl skydda själva byggnaden eller bostaden samt det som ger själva helhetsintrycket, därför är det ett viktigt beslut när man ska välja beklädnad och fasad. 

När man ska välja fasadbeklädnad till exempelvis lagerlokaler, industrier, butikslokaler eller liknande är det väldigt skönt, snyggt och praktiskt att välja en underhållsfri fasadbeklädnad​, detta för att ni ska få så bra funktioner samt så lite underhållsarbete som möjligt, något som självklart är gynnsamt för verksamheten i längden. Så är ni ute efter underhållsfri fasadbeklädnad i hög kvalitet till fantastiska priser så är det absolut O-Profil Plåt AB som ni ska vända er till, de har lång erfarenhet inom branschen och kommer garanterat att göra dig som kund nöjd med er beställning.​

Montering av era fasadbeklädnader

Hos O-Profil Plåt AB arbetar man alltid för att göra varje enskild kund så nöjd som möjligt, därför kan ni alltid vända er till dem oavsett hur er beställning ser ut eftersom att ni kommer få personlig hjälp och service så ni får precis den fasadbeklädnad som ni behöver utifrån funktioner, mått och allt annat. Ni får även hjälp med montering så att resultatet blir perfekt varje gång. 

Så surfa in på www.o-profil.se för att läsa mer och komma i kontakt med företaget redan idag. 

Terapeut för dig som bor i vår huvudstad​

2017-06-01 07:00
Från Linnea

Att gå i terapi är något som de flesta gör idag, inte för att man har fått ett ökat dåligt psykiskt mående utan för att många är måna om sin psykiska hälsa, något som är otroligt viktigt i dagens stressiga samhälle. Många gånger så kan man vinna mycket på att gå i terapi i så kallat förebyggande syfte för att man ska undvika att hamna i mörka spiraler eller negativt tänkande. Söker ni efter en terapeut Stockholm som kan hjälpa er i alla skeenden i livet så är det absolut Terapirummet som ni ska vända er till för att alltid komma till en professionell och erfaren terapeut som kan arbeta utifrån er livssituation och de önskemål ni har på er behandling och de samtal som ni kommer att ha hos denna terapeut i Stockholm. På Terapirummet har man lång erfarenhet av att arbeta med psykodynamisk terapi, något som är en av de vanligaste och mest populära behandlingsmetoderna i vårt moderna samhälle.

Enskilda samtal och parterapi

Man kan hos Terapirummet självklart alltid välja att ha enskilda samtal mellan dig och en terapeut för att behandla psykiska sjukdomar, nedstämdhet, ångest, depression och många andra saker som man kan må mycket dåligt av i sitt liv. Ni kan också få hjälp med att bearbeta saker som händer eller har hänt i livet som påverkar dig negativt. 

Men hos Terapirummet kan ni också gå för att få hjälp med parterapi, något som många gånger kan skapa en sund och stabil relation. Parterapi är inte något som man bara går i när man har det dåligt i sitt förhållande utan kan hjälpa till att skapa en stabil grund mellan er parter för att få ett långt och lyckligt förhållande. Så för att hitta den bästa terapeuten i Stockholm så ska ni absolut vända er till Terapirummet.se.  

Arbetsbord med en stil för varje jobb

2017-05-05 07:00
Från Linnea

När det talas om arbetsbord, brukar det direkt hänföras till kontorsarbeten av någon anledning. Nog för att det finns massor av arbetsbord som är avsedda för kontor, men det finns faktiskt mängder med andra bord inom samma kategori som passar perfekt i garaget, arbetsgolvet i fabriken och flyttbara bord för arbeten på olika ställen. 

Av den anledningen är det helt och hållet fel att lägga benämningen arbetsbord i ett speciellt fack, då de egentligen finns i alla olika former och på alla förekommande platser där någon form av arbete utförs. Naturligtvis kommer även arbetsbord att finnas i massor av olika kvaliteter. Det första du kommer att kunna leta kvaliteten på det arbetsbord du ska köpa till ​​​​​är prislappen på det. De dyraste borden blir naturligtvis de specialiserade och de som tål hög belastning.

Arbetsbord för verkstad

De bord för arbete som kan vara de som är mest specialiserade är kanske de som används inom verkstadsområdet. Det första ett arbetsbord verkstad​​ måste klara är naturligtvis en hög belastning. Detta betyder många gånger att dessa bord inte alls kommer att ha samma eleganta design som ett skrivbord på kontoret. Här kommer det istället att vara fokus på styrka, funktioner och den rätta arbetshöjden.

Inom detta område kommer det också att finnas permanent placerade arbetsbord, såväl som de bord som är mobila. Skillnaden mellan dessa blir naturligtvis att du som har ett mobilt arbetsbord kommer att kunna utföra ditt arbete på olika platser, medan den som står vid ett fast placerat bord alltid kommer att få jobba där. Av den anledningen är det viktigt att alltid välja rätt arbetsbord till rätt plats och arbete.​​