RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 20:04:22

It's a MAD world!

En kort uppdatering!

2011-02-22 23:56

Hej!   


Jag tänkte bara uppdatera min blogg lite.


Inga vulkanutbrott från Island ännu men vintern håller i sig än.   


Mycket kaos i mellan-östern och nord Afrika. Det spekuleras mycket kring detta i Alex Jones radio show som jag brukar lyssna in mig på lite då och då. Det kan vara CIA som ligger bakom kaoset för att tvinga upp rå-oljan till 200 dollar per fat. Om det sker så ligger Amerika ännu risigare till och det kan bli devalvering av dollarn osv... NOT GOOD!   


Och det är även tal om att eliten kommer snart att iscensätta "utomjordingar som landar" och som kommer utse sig själva som härskare och ve den som inte böjer sig inför "dom" och följer minsta lilla vink som "dom" beordrar.

        

  


Bara negativa nyheter kan man tycka, men detta är bara början på våra födslovåndor som Jesus Kristus varnade oss för. Var vakna, var alerta!

    


Ha det bra och följ vägen, sanningen och ljuset!   

Värsta vintern på 1000 år

2010-09-28 22:34

Läste i dagens Metro idag om att det förväntas bli den kallaste vintern på 1000 år enligt Europeiska meteorologer, men på SMHI är man skeptiska.   


"Urklipp från dagens Metro nedanför;
Experter: Värsta vintern på tusen år
> Europeiska meteorologer spår en iskall vinter > Oljekatastrofen och Golfströmmen ses som orsaker > SMHI litar inte på prognosen {sid 12}"


Lägg märke till att dom tror att "Oljekatastrofen" ses som en orsak till varför dom tror det kommer bli så här kallt. Min blogg-vän Joakim R S Nilsson misstänker att vi har en så kallad "Fimbulvinter" framför oss. Alltså en vinter som varar 3 år utan någon sommar. Det du, det hade varit något att skryta om för sina barn och barnbarn att man hade varit med om. Hehe, skämt åsido så tror jag att det kan vara en realitet att vi kan få en riktigt ihärdig vinter. Speciellt om Katla skulle få sitt väntade utbrott i November då det spåddes att det skulle ta c:a 8 månader från det att Eyjafjallajökull fick sitt utbrott den 20:e mars i år tills det att Katla får sitt riktigt stora utbrott. Vi får se vad som händer, vi närmar ju oss vintern med stormsteg...

  

"What are you waiting for, Christmas!?" - The Duke

Plötslig fiskdöd!

2010-09-18 23:40

Jag lovade att uppdatera mitt förra blogg-inlägg och nu så har jag hittat en god anledning till att göra det. Läste nämligen i gårdagens Metro idag om att mängder med fiskar plötsligt har dött och flutit upp till ytan. Förvånansvärt lite var det skrivit om ämnet. Betydligt mycket mer text hittade jag under artikeln och då var det bara en tjej som bloggar om hur hennes drömregering skulle se ut och som tydligen tycker reality-såpan "Kungarna av Tylösand" är bra. Tydligen prioriteras inte hundratusentals fiskars plötsliga död mer än tjejer som tycker om "reality" serier. Det är dagens reality det.


Kolla istället in denna YouTube video:


Hittade inga svenska artiklar på internet om detta ämne men hittade en Amerikansk källa istället;

http://www.allvoices.com/contributed-news/6768112-what-caused-louisianas-massive-fish-death


Jag kan ju texta det lilla som jag läste i gårdagens metro om den plötsliga fiskdöden nedanför:


"Fiskarna dog av syrebrist

Brist på syre var anledningen till att fiskarna dog enligt biologer på plats. Under ebb så blev vattnet isolerat och fisken kunde inte ta sig ut i Mexikanska gulfen. Därför dog de plötsligt. Om BP:s oljeutsläpp påverkat händelserna är oklart men liknande fall har dykt upp längst kusten.

Extrem fiskdöd

Det är ett extremt fall av fiskdöd. Det finns olika sorter där också" -säger Billy Nungesser, lokal företrädare, till Wwltv.com."


Ehhh, borde det inte vara självklart att det är pga. det massiva oljeutsläppet i Mexikanska gulfen som fiskarna nu dör i mängder!? För mig är det det i alla fall. Speciellt när man har gått ut med att allt liv i havet skulle kunna utplånas pga. syrebristen som orsakas av all olja som ligger på havsbottnen. Hur urbota dum får man bli egentligen...

Midsommar 2010

2010-06-25 15:18

Hej allihopa! Det är midsommar i avlånga Sverige nu även om den astronomiska midsommaren redan var i måndags 13:24 som jag tycker borde få mer uppmärksamhet än det här hedniska flummet.


Bortsett från midsommar så sprutar "oljevulkanen" i Mexikanska golfen fortfarande ut olja som aldrig förr. Jag har nämligen funderat över om det här kan vara en profetia som har gått i uppfyllelse, nämligen från bibeln (Uppenbarelseboken 8:8-9 eller 16:3). Jag lutar mera åt 16:3 dvs. "Den andre ängeln tömde sin skål över havet, och havet förvandlades till blod som från en död, och allt liv i havet dog." (Uppenbarelseboken 16:3). Det som talar emot är förståss att allt liv i havet är långt ifrån dött, även om det dör djur i havet pga. oljan och metangasen som läcker ut. Jag har bara uppmärksammat några artiklar som tyder på att det kan ta död på allt liv. Se artiklarna; 

Gasläckans "svarta hål" utplånar allt liv

och 

Methane in Gulf "astonishingly high": U.S scientist. Det är inte slut än på oljan eller metangasen så vi får la vänta och se vad som händer. Jag tycker det förståss är förjävligt det som händer men jag tror allt blir bra tillslut.


Fortsättning följer...

Unidentified Huge Hole in Ground

2010-06-02 00:59

 

  Uppdatering: Har läst att hålet ska vara c:a 60 meter djupt.   

Det är inte första gången jag ser ett sånt här hål i nyhetsflödet men det som är så anmärkningsvärt med detta hålet och det förra jag såg som var i stort sett likadant är att det är så DJUPT och så perfekt runt. Man kan ju inte ens se botten av hålet, det är precis som det är en bottenlös avgrund. Hur kan detta uppstå av vatten!? Det var som när min kusin i Warsawa, Polen skulle gå till sin bilkörningsskola när plötsligt marken öppnade sig under hans fötter och han föll ner i ett stort hål i marken som hade bildats av vattenerosion pga. en läckande rörledning. Hålet var absolut inte i klass med det ni se på bilderna, det var bara c:a 2 meter djupt och inte alls lika så runt och jämt som på bilderna var det inte. Jag var inte med när det hände men jag såg en bild i en tidning som dom hade sparat. Och ja, han klarade sig, min kusin som föll ner i hålet alltså. Han fick hjälp av några andra förbipasserande för att han skulle kunna ta sig upp då det inte gick att klättra upp på egen hand då jorden var så lös och porös för att greppa tag i. Han fick bara några stygn i nacken som han slog i när han föll ner men annars var han väldigt välbehållen som tur var.Måste bara klistra in några klockrena kommentarer nedanför som jag läste på DN, där jag läste om det här MEGA-hålet i Guatemala City.


det kanske bara är en cover up nyhet för att dölja faktumet att ett ufo krashat där!

peter, 00:27, 2 juni 2010. 

Nej! Inte det viktiga kaffet!?! vad ska vi ta oss till om det är skadat...

Effak, 00:24, 2 juni 2010. 

Den där bilden är ju photoshoppad ju.

Gustav, 00:20, 2 juni 2010. 

Klart att bilden inte är retuscherad. Ni hänger för mycket på youtube och är för lättlurade :P

Jürgen, 00:06, 2 juni 2010. 

Som Jon skrev 22:08, ett nästan identiskt hål uppstod alldeles intill 2007. Det märkliga är att så få artiklar uppmärksammar detta. Hur kort är egentligen journalisternas minne?

Boman, 23:32, 1 juni 2010. 

Citybanans tunnlar dras inte fram i lerjord... :D

PER, 23:02, 1 juni 2010. 

STOPPA CITYBANAN, NU!!!!!!!!

Sven B, 22:53, 1 juni 2010. 

Om marken är underminerad exempelvis att det finns håligheter under marken, så kommer enorma vattenmassor att skapa en "virvel", liknande den som du drar ur proppen ur badkaret. Därför är det ett så runt hål.

HAE, 22:51, 1 juni 2010. 

1) Cirklar har en tendens att fördela krafterna jämnt, och därför är runda skepnader relativt vanliga i naturen (hur många perfekta kvadrater har ni sett i naturen?).
2) Ja, det finns stora håligheter i berggrunden av olika storlek. Denna stad är byggd på extremt porös grund. En kedjereaktion kan säkerligen uppstå, dvs. att när någonting börjar rasa så rasar allt. För övrigt har de flesta städer olika slags tunnelsystem som om de är dåligt konstruerade kritiskt kan försvaga berggrunden.

PH, 22:46, 1 juni 2010. 

@är bilden sann det är ju sommar, så bara ut och experimentera. du kan ju bygga en tunnel under en hög sand.. häll sedan vatten på sanden ovan tunneln, och du ska se att du får ett perfekt runt hål.

Jag tror inte att bilden är sann. Var har alla jordmassor tagit vägen? Finns det stora håligheter längre ner i marken?

Göran, 22:37, 1 juni 2010.

Det är ju en helt sjuk bild som ser ut som i en film, hur kan ett hål bli så perfekt runt??

Är bilden sann?, 22:27, 1 juni 2010.

Dagens medieklimat säger att detta är en tre år gammal nyhet. Någon praktikant satt och googlade Guatemala + rain och fick upp en gammal nyhet som han trodde var ny då källkritik är förbjudet på redaktionen. Eller så är jag bara cynisk.

Jke, 22:22, 1 juni 2010.

är bilden sann? Ser ju retuscherad ut?? Shit!

Wow, 22:09, 1 juni 2010.

Hmm, ett likadant hål bildades år 2007 till följd av brustna vattenledningar. Marken där måste vara underminerad på något sätt?

Jon, 22:08, 1 juni 2010.

Vad i.....ett jävla håll ner i marken. Ser ut som värsta Hollywood style katastrof film

Scary, 21:50, 1 juni 2010.

Det var ett j*vla tag sen sist!

2010-04-23 17:04

Men nu kikade jag in igen för att bara skriva några rader.   Det är förvånandsvärt hur alla mina gamla inlägg håller sig än idag faktiskt. Det är i stort sätt samma slags grejer som hände då som händer nu dvs. ond bråd död i mass-skala och korruptionen överallt i världen når nya nivåer/höjder. Suck och STÖN säger jag bara. Det är som man SPYR!   


Infon finns ju där ute för alla som är intresserade men vad folk för det mesta verkar vara intresserade av, är att upprätthålla deras illusion av verkligheten som dom ser den. Hur dom än ser den. Det är ju ett fritt land det här, eller!? Så man får väl tro på vad man än behagar!?


Jävla skit!

I survived the earthquake 16/12 2008

2008-12-16 23:02

Såg på rapport om ett inslag om en ovanligt stark jordbävning som skedde i Skåne och att senast en sån inträffade här var för c:a 100 år sedan. Dom visade upp t-shirtar från en annan jordbävning som skett i Sverige för inte så länge sen och det var där jag fick min inspiration till rubriken till mitt senaste inlägg.


Jag skulle vilja ta upp en del grejer som har med jordbävningar och andra naturkatastrofer att göra som kometer eller meteoriter till exempel. Jag har nämligen uppmärksammat två  separata nyheter om meteoritnedslag den senaste tiden. Den ena var en meteorit som sågs komma farande på kvällshimlen över Kanada och den senaste i Nya Zeland som enligt ögonvittnen kraschade ner i ett varuhus som började brinna direkt efter nedslaget. Detta tar jag som en varningssignal över att mer är att vänta och det vi sett hittils bara är ett litet smakprov på vad som komma skall. Jag är nämligen övertygad att någonting stort är på väg mot våran del av solsystemet och att det har en del överraskningar ("julklappar") med sig dels i form av meteorit nedslag och dels jordbävningar. Jag har nyligen kollat på en intressant video dokumentär som tar upp lite av det jag tror kommer att hända inom en väldigt snar framtid. Självklart delar jag med mig av den här dokumentären som jag har gjort med så många andra videos. Jag vill bara att människor ska förstå att jag inte är ute efter att skrämmas utan bara visa det oundvikliga och det är att förändring kommer att ske vare sig vi gillar det eller inte. Det handlar bara om att gilla läget och göra det bästa av situationen. Detta är inte första gången mänskligheten har stått inför en annalkande utrotning av människor, djur och växter. Hela civilisationer har kommit och gått även denna har sitt slut och slutet är nära men precis som berättelsen om fågeln Fenix så kan en pånyttfödelse ske efter att först ha blivit badad i eld. Ur askan ur elden som man brukar säga.Obama the man!

2008-11-05 23:58

Människan Obama har många blivit väldigt fascinerad av på sistone inklusive mig själv. Jag är dock medveten om att den amerikanska regeringen är ganska korrupt och har iscensatt en del så kallade false flag operationer eller med andra ord konstruerat händelser som 11:e september attacken och skyller den på Osama Binladen och talibanerna. Man konstruerar även så kallade "bevis" för att kunna övertala allmänheten att det verkligen är så här men ibland händer det att de konstruerade bevisen inte riktigt räcker till för att lura oss. Det hände bland annat när Bush och company sa att Irak hade massförstörelsevapen men som visade sig vara en ren lögn.

Nu när Obama är förenta staternas nye president så undrar jag i alla fall om inte han också tillhör den här gruppen av individer som konspirerar och för oss bakom ljuset. Jag har nämligen lärt mig att demokraterna som republikanerna jobbar ihop men visar det inte alltid så tydligt utåt sett. Vi ska tro att de olika partierna är ärkefiender och står för fundamentalt olika värderingar men synar man dom noga så är de mer lika än olika. Det är som att jämföra McCain med Bush dvs. 90 % likhet om inte mer.

Jag ser däremot en gnutta hopp med att Obama röstades fram jämfört med McCain och det är att dom allra flesta amerikanare inte har något emot en mörkhyad man som president. Detta ingjuter ett stort hopp hos många Afro-Amerikaner och även Afrikaner som har följt valet noga och som givetvis är överlyckliga över att Obama har vunnit. Mest glad av alla i Afrika är nog hans farmor i Kenya som han träffade för inte så länge sen. Många Afrikaner började såklart intressera sig allt mer i honom och kände en samhörighet med honom men han har även följts av hela världen med stort intresse och engagemang. Jag vill bara att allt blir så bra som möjligt men kommer ett fortsatt "War on terror" fast i mindre skala att göra allt så mycket bättre? Det återstår att se...


Jag säger glöm krigen och ta alla pengarna från krigen och krigsmaskinen i U.S.A och köp mat, dricka och skydd i form av varma små hus åt dom som verkligen behöver värma sig lite. Jag har läst att man tydligen kan försörja alla världens fattiga med Amerikas krigsbudgett. Undrar vad som skulle hända med världen då? Skulle vi i övriga världen fortfarande hata U.S.A?

Dags för videoklipp igen.

2008-10-27 22:57

Är det någon som saknat embeddade videoklipp? Den som gjort det så har ni en intressant video längst ner.


Igår blev jag 24 och jag hade en bra födelsedag. Jag går för övrigt på en karriäcoach som är skitbra synd bara att den är sponsrad av EU(minati) som i Illuminati. Ja, ni fattar. EU vill bara åt makt precis som under Hitlers styre och dom försöker få oss att tycka om dom tack vare sponsrade projekt som faktiskt är bra. Aja, nog med det. Kolla videon nu. :o)

Vill ni att utomjordingar ska invadera oss?

2008-08-24 23:34

I så fall så ska ni läsa följande meddelande.


CHANGE THE WORLD!    "DECIDE WHETHER WE SHOULD SHOW UP!"


Whoever transmitted this translated message to you is irrelevant, and should remain anonymous in your mind. It is what you will do with this message which matters ! > Each one of you wishes to exercise her/his free will and experience happiness.  These are attributes that were shown to us and to which we now have access. Your free will depends upon the knowledge you have of your own power. Your happiness depends upon the love that you give and receive. Like all conscious races at this stage of progress, you may feel isolated on your planet. This impression makes you sure of your destiny. Yet, you are at the brink of big upheavals that only a minority is aware of. It is not our responsibility to modify your future without you choosing it. Consider this message as a worldwide referendum! And your answer as a ballot!


Who are we ?


Neither your scientists nor your religious representatives speak unanimously about the unexplained celestial events that mankind has witnessed for thousands of years. To know the truth, one must face it without the filter of one´s beliefs, however respectable they may be.

 A growing number of anonymous researchers of yours are exploring new knowledge paths and are getting very close to reality. Today, your civilisation is flooded with an ocean of information of which only a tiny part, the less upsetting one, is notably diffused.  What in your history seemed ridiculous or improbable has often become possible, then realised, in particular in the last fifty years. Be aware that the future will be even more surprising. You will discover the worst as well as the best.

 Like billions others in this galaxy, we are conscious creatures that some name "extra-terrestrials", even though reality is subtler.  There is no fundamental difference between you and us, save for the experience of certain stages of evolution.  Like in any other organized structure, hierarchy exists in our internal relationships. Ours is based upon the wisdom of several races. It is with the approval of this hierarchy that we turn to you.  Like most of you, we are in the quest of the Supreme Being. Therefore we are not gods or lesser gods but virtually your equals in the Cosmic Brotherhood.  Physically, we are somewhat different from you but for most of us humanoid-shaped.

 Our existence is a reality but the majority of you does not perceive it  yet. We are not mere observations, we are consciences just like you.  You fail to apprehend us because we remain invisible to your senses and measure instruments most of the time. We wish to fill this void at this moment in your history.  We made this collective decision but this is not enough. We need yours. Through this message, you become the decision-makers ! You personally.  We have no human representative on Earth who could guide your decision.  Why aren´t we visible?

 At certain stages of evolution, cosmic "humanities" discover new forms of science beyond the apparent control of matter.  Structured dematerialisation and materialisation are part of them.  This is what your humanity has reached in a few laboratories, in close collaboration with other extra-terrestrial creatures at the cost of hazardous compromises that remain purposely hidden from you by some of your representatives.

 Apart from the aerial or spatial objects or phenomena known about by your scientific community, that you call ´UFOs, there are essentially multidimensional manufactured spaceships that apply these capacities.  Many human beings have been in visual, auditory, tactile or psychic contact with such ships, some of which are under occult powers that govern you. The scarcity of your observations is due to the outstanding advantages provided by the dematerialised state of these ships.  By not witnessing them by yourself, you cannot believe in their existence.  We fully understand this.

 The majority of these observations are made on an individual basis so as to touch the soul and not to modify any organised system. This is deliberate from the races that surround you but for very different reasons and results. For negative multidimensional beings that play a part in the exercise of power in the shadow of human oligarchy, discretion is motivated by their will to keep their existence and seizure unknown.  For us, discretion is motivated by the respect of the human free will that people can exercise to manage their own affairs so that they can reach technical and spiritual maturity on their own.

Humankind´s entrance into the family of galactic civilisations is greatly expected.  We can appear in broad daylight and help you attain this union. We haven´t done it so far, as too few of you have genuinely desired it, because of ignorance, indifference or fear, and because the emergency of the situation  did not justify it. Many of those who study our appearances count the lights in the night without lighting the way. Often they think in terms of objects when it is all about conscious beings.


Who are you ?


You are the offspring of many traditions that throughout time have been mutually enriched by each others´ contributions. The same applies to the races at the surface of the Earth. Your goal is to unite in the respect of these roots to accomplish a common project. The appearance of your cultures seems to keep you separated because you substitute it to your deeper being. Shape is now more important than the essence of your subtle nature. For the powers in place, this prevalence of the shape constitutes the ramparts against any form of jeopardy.

 You are being called on to overcome shape while still respecting it for its richness and beauty. Understanding the conscience of shape makes us love men in their diversity.  Peace does not mean not making war, it consists in becoming what you are in reality: a same Fraternity.  To understand this, the number of solutions within your reach are decreasing. One of them consists in contact with another race that would reflect the image of what you are in reality.

 What is your situation ? Except for rare occasions, our interventions always had very little incidence on your capacity to make collective and individual decisions about your own future. This is motivated by our knowledge of your deep psychological mechanisms.  We reached the conclusion that freedom is built every day as a being becomes aware of himself and of his environment, getting progressively rid of constraints and inertias, whatever they may be. Despite the numerous, brave and willing human consciences, those inertias are artificially maintained for the  profit of a growing centralising power

 Until recently, mankind lived a satisfying control of its decisions. But it is losing more and more the control of its own fate because of the growing use of advanced technologies, which lethal consequences on the earthly and human ecosystems become irreversible. You are slowly but surely losing your extraordinary capacity to make life desirable. Your resilience will artificially decrease, independently of your own will. Such technologies exist that affect your body as well as your mind. Such plans are on their way. This can change as long as you keep this creative power in you, even if it cohabits with the dark intentions of your potential lords. This is the reason why we remain invisible. This individual power is doomed to vanish should a collective reaction of great magnitude not happen. The period to come is that of rupture, whichever it may be.

 But should you wait for the last moment to find solutions? Should you anticipate or undergo pain ?  Your history has never ceased to be marked by encounters between peoples who had to discover one another in conditions that were often conflictual.  Conquests almost always happened to the detriment of others. Earth has now become a village where everyone knows everyone else but still conflicts persist and threats of all kinds get worse in duration and intensity.  Although a Human being as an individual, yet having many potential capacities, cannot exercise them with dignity. This is the case for the biggest majority of you for reasons that are essentially geopolitical.  There are several billion of you. The education of your children and your living conditions, as well as the conditions of numerous animals and much plant life are nevertheless under the thumb of a small number of your political, financial, military and religious representatives.

 Your thoughts and beliefs are modelled after partisan interests to turn you into slaves while at the same time giving you the feeling that you  are in  total control of your destiny, which in essence is the reality.  But there is a long way between a wish and a fact when the true rules of the game at hand are unknown. This time, you are not the conqueror.  Biasing information is a millenary strategy for human beings. Inducting thoughts, emotions or organisms that do not belong to you via ad hoc technologies is an even older a strategy.  Wonderful opportunities of progress stand close to big subdual and destruction threats. These dangers and opportunities exist now. However, you can only perceive what is being shown to you. The end of natural resources is programmed whereas no long-term collective project has been launched. Ecosystem exhaustion mechanisms have exceeded irreversible limits. The scarcity of resources and their unfair distribution - resources which entry price will rise day after day - will bring about fratricide fights at a large scale, but also at the very heart of your cities and countrysides.

Hatred grows bigger but so does love. That is what keeps you confident in your ability to find solutions. But the critical mass is insufficient and a sabotage work is cleverly being carried out.  Human behaviours, formed from past habits and trainings, have such an inertia that this perspective leads you to a dead end. You entrust these problems to representatives, whose conscience of common well-being slowly fades away in front of corporatist interests, with those difficulties.  They are always debating on the form but rarely on the content. Just at the moment of action, delays will accumulate to the point when you have to submit rather than choose.

 This is the reason why, more than ever in your history, your decisions of today will directly and significantly impact your survival of tomorrow.  What event could radically modify this inertia that is typical of any civilisation? Where will a collective and unifying awareness come from, that will stop this blind rushing ahead?  Tribes, populations and human nations have always encountered and interacted with one another. Faced with the threats weighing upon the human family, it is perhaps time that a greater interaction occurred.  A great roller wave is on the verge of emerging.  It mixes very positive but also very negative aspects.

Who are the "third party"?  There are two ways to establish a cosmic contact with another civilisation: via its standing representatives or directly with individuals without distinction. The first way entails fights of interests, the second way brings awareness.  The first way was chosen by a group of races motivated by keeping mankind in slavery, thereby controlling Earth resources, the gene pool and human emotional energy.  The second way was chosen by a group of races allied with the cause of the Spirit of service. We have, at our end, subscribed to this disinterested cause  and introduced ourselves a few years ago to representatives of the human power who refused our outstretched hand on the pretext of incompatible interests with their strategic vision. That is why today individuals are to make this choice by themselves without any representative interfering. What we proposed in the past to those whom we believed were in a capacity to contribute to your happiness, we propose it now to ... you!

Most of you ignore that non-human creatures took part in the exercise of those centralising powers without them being neither suspected nor accessible to your senses. This is so true that they have almost very subtly taken control.  They do not necessarily stand on your material plan, and that is precisely what could make them extremely efficient and frightening in the near future. However, be aware that a large number of your representatives are fighting this danger ! Be aware that not all abductions are made against you. It is difficult to recognize the truth !  How could you under such conditions exercise your free will when it is so much manipulated ? What are you really free of ?

 Peace and reunification of your peoples would be a first step toward the harmony with civilisations other than yours.  That is precisely what those who manipulate you behind the scenes want to avoid at all cost because, by dividing, they reign! They also reign over those  who govern you. Their strength comes from their capacity to distillate mistrust and fear into you. This considerably harms your very cosmic nature.  This message would be of no interest if these manipulators´ tutorate did not reach its peak and if their misleading and murderous plans did not materialise in a few years from now. Their deadlines are close and mankind will undergo unprecedented torments for the next ten cycles.  To defend yourselves against this aggression that bears no face, you need at least to have enough information that leads to the solution. As is also the case with humans, resistance exists amongst those dominant races. Here again, appearance will not be enough to tell the dominator from the ally. At your current state of psychism, it is extremely difficult for you to distinguish between them. In addition to your intuition, training will be necessary when the time has come. Being aware of the priceless value of free will, we are inviting you to an alternative. What can we offer ?

 We can offer you a more holistic vision of the universe and of life, constructive interactions, the experience of fair and fraternal relationships, liberating technical knowledge, eradiction of suffering, controlled exercise of individual powers, the access to new forms of energy and, finally, a better comprehension of consciousness.

 We cannot help you overcome your individual and collective fears, or bring you laws that you would not have chosen, work on your own selves, individual and collective effort to build the world you desire, the spirit of quest to new skies.  What would we receive?  Should you decide that such a contact takes place, we would rejoice over the safeguarding of fraternal equilibrium in this region of the universe, fruitful diplomatic exchanges, and the intense Joy of knowing that you are united to accomplish what you are capable of. The feeling of Joy is strongly sought in the universe for its energy is divine.  What is the question we ask you

 

"DO YOU WISH THAT WE SHOW UP?"

 

How to can you answer this question?  The truth of soul can be read by telepathy.  You only need to clearly ask yourself this question and give your answer as clearly, on your own or in a group, as you wish. Being in the heart of a city or in the middle of a desert does not impact the efficiency of your answer, YES or NO, IMMEDIATELY AFTER ASKING THE QUESTION! Just do it as if you were speaking to yourself but thinking about the message.  This is a universal question and these mere few words, put in their context, have a powerful meaning. You should not let hesitation in the way.  This is why you should calmly think about it, in all conscience. In order to perfectly associate your answer with the question, it is recommended that you answer right after another reading of this message.  Do not rush to answer. Breathe and let all the power of your own free will penetrate you. Be proud of what you are!  The problems that you may have weaken you. Forget about them for a few minutes to be yourselves. Feel the force that springs up in you. You are in control of yourselves!

 A single thought, a single answer can drastically change your near future, in one way as in another. Your individual decision of asking in your inner self that we show up on your material plan and in broad daylight is precious and essential to us.  Even though you can choose the way that best suits you, rituals are essentially useless. A sincere request made with your heart and your own will will always be perceived by those of us whom it is sent to. In your own private polling booth of your secret will, you will determine the future.


What is the lever effect ?


This decision should be made by the greatest number among you, even though it might seem like a minority. It is recommended to spread this message, in all envisageable fashions, in as many languages as possible, to those around you, whether or not they seem receptive to this new vision of the future.  Do it using in a humorous tone or derision if that can help you. You can even openly and publicly make fun of it if it makes you feel more comfortable but do not be indifferent for at least you will have exercised your free will. Forget about the false prophets and the beliefs that have been transmitted to you about us. This request is one of the most intimate that can be asked to you. Making a decision by yourself, as an individual, is your right as well as your responsibility !  Passivity only leads to the absence of freedom. Similarly, indecision is never efficient.  If you really want to cling to your beliefs, which is something that we understand, then say NO. If you do not know what to choose, do not say YES because of mere curiosity. This is not a show, this is real daily life, WE ARE ALIVE ! And living !

 Your history has plenty of episodes when determined men and women were able to influence the thread of events in spite of their small number.  Just like a small number is enough to take temporal power on Earth and influence the future of the majority, a small number of you can radically change your fate as an answer to the impotence in face of so much inertia and hurdles ! You can ease the mankind´s birth to Brotherhood.  One of your thinkers once said: "Give me a hand-hold and I´ll raise the Earth".  Spreading this message will then be the hand-hold to strengthen, we will be the light-years long lever, you will be the craftsmen to ... raise the Earth as a consequence of our appearance.


What would be the consequences of a positive decision ?

For us, the immediate consequence of a collective favourable decision would be the materialisation of many ships, in your sky and on Earth.

 

For you, the direct effect would be the rapid abandoning of many certitudes and beliefs.  A simple conclusive visual contact would have huge repercussions on your future. Much knowledge would be modified forever. The organisation of your societies would be deeply upheaved for ever, in all fields of activity. Power would become individual because you would see for yourself that we are living. Concretely, you would change the scale of your values!  The most important thing for us is that humankind would form a single family in front of this "unknown" we would represent !  Danger would slowly melt away from your homes because you would indirectly force the undesirable ones, those we name the "third party", to show up and vanish. You would all bear the same name and share the same roots: Mankind !

 Later on, peaceful and respectful exchanges would be thus possible if such is your wish.  For now, he who is hungry cannot smile, he who is fearful cannot welcome us.  We are sad to see men, women and children suffering to such a degree in their flesh and in their hearts when they bear such an inner light.  This light can be your future. Our relationships could be progressive.  Several stages of several years or decades would occur: demonstrative appearance of our ships, physical appearance beside human beings, collaboration in your technical and spiritual evolution, discovery of parts of the galaxy.

 Every time, new choices would be offered to you. You would then decide by yourself to cross new stages if you think it necessary to your external and inner well-being. No interference would be decided upon unilaterally. We would leave as soon as you would collectively wish that we do.  Depending upon the speed to spread the message across the world, several weeks, or even several months will be necessary before our "great  appearance", if such is the decision made by the majority of those who will have used their capacity to choose, and if this message receives the necessary support. The main difference between your daily prayers to entities of a strictly spiritual nature and your current decision is extremely simple : we are technically equipped to materialise!


Why such a historical dilemma ?


We know that "foreigners" are considered as enemies as long as they embody the "unknown". In a first stage, the emotion that our appearance will generate will strengthen your relationships on a worldwide scale.  How could you know whether our arrival is the consequence of your collective choice ? For the simple reason that we would have otherwise been already there for a long time at your level of existence!  If we are not there yet, it is because you have not made such a decision explicitly.  Some among you might think that we would make you believe in a deliberate choice of yours so as to legitimate our arrival, though this would not be true.  What interest would we have to openly offer you what you haven´t got any access to yet, for the benefit of the greatest number of you?

 How could you be certain that this is not yet another subtle manoeuvre of the "third party" to better enslave you ? Because one always more efficiently fights something that is identified than the contrary.  Isn´t the terrorism that corrodes you a blatant example ?  Whatever, you are the sole judge in your own heart and soul !  Whatever your choice, it would be respectable and respected!  In the absence of human representatives who could potentially seduce into error you ignore everything about us as well as from about those who manipulate you without your consent. In your situation, the precationary principle that consists in not trying to discover us does no longer prevail. You are already in the Pandora´s box that the "third party" has created around you. Whatever your decision may be you will have to get out of it.  In the face of such a dilemma, one ignorance against another, you need to ask your intuition. Do you want to see us with your own eyes, or simply believe what your thinkers say ? That is the real question!

 After thousands of years, one day, this choice was going to be inevitable: choosing between two unknowns.  Why spread such a message among yourselves?

 Translate and spread this message widely. This action will affect your future in an irreversible and historical way at the scale of milleniums, otherwise, it will postpone a new opportunity to choose to several years later, at least one generation, if it can survive.  Not choosing stands for undergoing other people´s choice.  Not informing others stands for running the risk of obtaining a result that is contrary to one´s expectations. Remaining indifferent means giving up one´s free will.


It is all about your future. It is all about your evolution.


It is possible that this invitation does not receive your collective assent and that, because of a lack of information, it will be disregarded.  Nevertheless no individual desire goes unheeded in the universe.  Imagine our arrival tomorrow. Thousands of ships. A unique cultural shock in today´s mankind´s history. It will then be too late to regret about not making a choice and spreading the message because this discovery will be irreversible. We do insist that you do not rush into it, but do think about it ! And decide !  The big medias will not be necessarily interested in spreading this message. It is therefore your task, as an anonymous yet an extraordinary thinking and loving being, to transmit it.

 

You are still the architects of your own fate...

"DO YOU WISH THAT WE SHOW UP?"

 

MAY PEACE PREVAIL ON EARTH AND IN SPACE

FRA - Den Svenska motsvarigheten till elfte september

2008-08-07 21:45

Jag måste bara säga att det här med FRA-lagen har varit så omskakande för lilla Sverige så jag tycker den liknar den effekt som efterföljderna av elfte september attacken i New York skapade. Det tycker jag är bra d.v.s att Svenska folket börjar vakna upp lite och inse att dom inte riktigt lever i en bomulls demokrati längre. Jag ser det som något nödvändigt. Svenska folket är ett väldigt blåögt släkte eller med andra ord ett väldigt lättlurat släkte. Man tror förståss tvärtom att man är väldigt upplyst och vet så mycket mer än alla andra i vårat utvecklade lilla Sverige. Vi har skämts bort för mycket med vårat välstånd så jag tycker det är på tiden att någon börjar krackelera den fina bilden av Sverige. FRA-lagen gjorde det åt oss. Det var som tur ingen som dog av den jämfört med elfte september attacken men frågan kvarstår "Du må ha skakats om av FRA-lagen men blev du väckt av den?". Jag gjorde om ett engelskt citat som syftade på att elfte september attacken var ett "inside job", en konspiration. Orginal citat från Michael Tsarion "911 might have shaken you up but did it wake you up?"


Måste gå nu och kolla på "Jag är Dalai Lama" på SVT.


Ha det så bra! ;)

2012 Enigmat med David Willcock

2008-04-07 19:05

Hej allesammans. Jag hittade en super intressant video för två dagar sedan. Det är en kille som heter David Willcock som tar upp esoteriska ämnen som påminner mig väldigt mycket om Michael Tsarions ämnen. David Willcock tar bland annat upp Maja kallenderns slut dvs. den 21 december år 2012 och vad han anser sker vid den tidspunkten. Här skiljer sig David Willcock åt från Michael Tsarion lite grann när han påstår att det inte alls behöver vara så kataklysmiskt utan snarare tvärt om, fast det beror på hur ens sinnesstämning är. Har man en skev bild av sig själv och allt annat så kommer man inte att gilla 2012 men om man har en harmonisk sinnesstämning så kommer man älska det. Han tar även upp tidsresor genom maskhål och dold symbologi i Vatikanen och i filmer med mera. En måste se video alltså.


Här till höger har ni länken till videon med David Willcock: The 2012 Enigma by David Wilcock

Guess who

2008-03-22 16:50

Jepp det är jag Maurycy. Jag kom hem för 2 veckor sen fredagen den 7:e och inte orkat skriva nått förns nu på min lilla blogg. Anledningen är att jag måste ha något att skriva om och jag tror jag har det nu, hoppas jag. Hehe!


Det är skönt att komma tillbaka till sin blogg med en fin kommentar från en likasinnad ung person. Då känns det verkligen som att ens blogg inte är så meningslös trots allt. Hehe!


Jag började kolla på en serie strax efter jag kom hem från Norge som jag hade laddat ner från en torrent sida. Serien heter "Hashem films" och den tar upp en massa om Illuminati, maskhål, utomjordingar, demoner, Satan/Lucifer osv. Det går rykten om att han som ligger bakom serien är en muslimsk extremist men jag tycker ändå att informationen man får av serien är väldigt intressant och mycket trovärdig. Det är inte så att serien någonsin uppmuntrar till våld mot judar/zionister men den tar upp lite citat från koranen blandat med bibel citat. Det är intressant att se vad koranen säger om Illuminati och djävulen osv. Serien tar bland annat upp "The passion of the Antichrist" eller "The passion of the Christ" som Mel Gibsons film heter egentligen. Dom tar upp dolda budskap som Mel Gibson och hans film crew lagt in som att Jesus i filmen för det mesta går med ett svullet öga och att detta skulle representera den enögda Odin som i sig är en representation av den egyptiska guden med ett öga. Jag har dessvärre glömt bort namnet på den egyptiske guden med ett öga men denna egyptiska gud är i alla fall vart dom har tagit det allseende ögat ifrån eller Ra's öga som det även kallas. Ögat på toppen av pyramiden ni vet. Det var inte det enda som den här serien har att erbjuda men det blir för jobbigt för mig att försöka förklara alla detaljerna åt er. Jag ger er en länk istället så ni kan kolla med era egna ögon på serien. Jag rekommenderar den starkt. Serien består av över 100 delar och varje del är ungefär 10 minuter, men det varierar ibland. Jag lovar dig att du kommer få stor insyn om hur Illuminati fungerar och vad deras mål kan vara. Vem kunde tro att Madonna, Christina Augilera och Britney Spears dansade en "Illuminati dans" och att Arnold Schwarzenegger kommer bli en av antikrists hantlangare och härskare över Amerika och antikrist själv är ju prins Charles. Allt detta och mycket mycket mer kommer man få reda på i denna väldigt fascinerande serie. Go and see it now!

Bara att tilägga så har serien blivit borttagen från youtube hela 2 gånger så det finns uppenbarligen någon eller några som inte vill att vi ska se denna serie av någon anledning. Tur att det finns så många andra alternativ här ute på internet som torrent sidor där man kan ladda ner serien och spara den på sin hårddisk eller så kan man besöka Hashems egna hemsida.


Här har ni länk till Hashem films

Börsen rasar... Vad var det jag $a!?

2008-01-21 20:53

Oj, börsen rasar visst. *Hjälp* Vad ska vi göra? *Spring* ... Vart!?


Ingen fara gott folk, det är bara jag som provar min sarkasm. Hehe!


Det är ingen anledning att drabbas av panik bara för att det står så på nån rubrik. Jag kommer inte att komma med några råd och rön om hur ni ska placera era aktier utan snarare påpeka att börsen rasar INTE pga. att det är oroligheter i världen utan att den är medvetet styrd av makt hungriga och mentalt sjuka individer. Om ni läste mitt inlägg som handlade om den federala banken i Amerika så fattar ni nog vad jag snackar om.

Dom här individerna viker sig inte för något och det dom vill uppnå är kaos och oreda. Vad tjänar dom av det kanske ni undrar!? Jo, dom tjänar väldigt mycket på det. Det är nämligen på andras rädslor dom livnär sig på, så länge vi gör som dom vill så att säga... Dom vill att vi ska spendera våra pengar på aktier och prylar som får oss att känna oss bekväma. Dom vill dumma ner oss med alla onödiga produkter vi absolut inte behöver. Ett av deras främsta verktyg för att fömedla deras konsumptions budskap är T.V.n Vi matas med budskap när vi ser på dumburken. Det är inte för intet den kallas för dumburken. Internet är ett annat verktyg som dom gärna sprider sina äckliga budskap med men det är mycket mera frihet här i cyberspace. Ni har ju fortfarande min blogg ni kan läsa. ;-)


Min pappa håller på med aktier och i dag efter rapport var han orolig över börs raset. Han frågade morsan vad han skulle göra men han blev aldrig nöjd med svaret. Han blev bara mer irriterad och frustrerad än han redan var. Morsan är mer som mig men hon tror inte på de konspirations teorier jag tror på. Hon bryr sig bara inte så mycket över pengar och materiella saker över huvudtaget. Farsan frågade även mig men jag sa bara "du vet vad jag tror". Han vet inte allt vad jag tror men det orkar han med största sannolikhet inte att höra på. Jag tycker han ska sälja och det har jag sagt förr med men han gör som han gör dvs. spelar vidare på börsen. Han är rädd att hans företag ska gå i konkurs om börsen faller ännu mera men jag vet att den kommer falla ännu mera, det är den designad för. Han får ta ansvar för sina egna handlingar precis som jag får ta ansvar för mina men min farsa är bra på att lägga över allt på oss alla andra. *suck*


Jag ska snart åka till Norge och förhoppningsvis finna lyckan där. Det är på tiden att jag börjar stå på egna ben så jag slipper ta en massa skit här hemma. Det kommer bara bli värre och värre så småning om och då MÅSTE man stå på egna ben vare sig man är redo eller inte.


Hoppas allt går bra bara! So long!

Japan säger att U.F.O.s är på riktigt!

2008-01-07 15:36

Nu när telias e-brevs server är upp and runing again så fick jag se ett intressant e-brev om att Japan gått ut officiellt med att U.F.O fenomenet är på riktigt.


Detta är inte första gången ett land gått ut öppet med U.F.O ämnet och givit en liten hint om att det är på riktigt vad nu det ska betyda!?


Jag tror däremot stenhårt på dessa flygande tefat men majoriteten gör det desstovärre inte men tack vare fler länder som har stake nog att gå ut med hemlighetsstämplade rapporter så kan vi komma sanningen ännu närmare på spåret.


Här nedanför har ni länkar till artiklar angående Japans och Frankrikes U.F.O erkänande (Kom ihåg att "U.F.O." är en förkortning på "Unidentified Flying Object" så dom behöver inte alltid förknippas med aliens) LOL!:


UFOs exist, says Japan official. Skriven av Chris Hogg BBC News, Tokyo. - raden på slutet i denna förtjänar en LOL. "The conspiracy theorists will note that the answer was not a "no"." Yes indeed will we notice! LOL! =P


Franska "NASA" kommer ut ur UFO-garderoben

Här under är en annan länk till en artikel som handlar om att flertal personer bevittnade ett U.F.O väldigt nära där jag bor. PS: Jag var inte en av vittnena, tyvärr.

Spökflygaren fortsätter gäcka

Dom kommer förmodligen inte att kunna lösa detta specifika fallet. Det blir ännu ett ouppklarat fall bland hundratals om inte tusentals, tiotusentals, hundratusentals andra fall världen över som förmodligen slutar på soptippen. Mörker talet är nog ännu större. Ignorance is bliss! Tyvärr!


Jag har en kusin som bor i Stockholms trakten som såg ett U.F.O en gång tillsammans med en kamrat. Det stod också i tidningen dagen efter precis som fallet ovanför och ingen har den blekaste. Gåta olöst. Fast myndigheterna behöver inte säga till mig vad som är på riktigt och vad som inte är på riktigt för jag kan tänka själv till skillnad från majoriteten som såå behöver big daddy/big brother som säger till dom vad man ska tro och tänka och göra. Haha!


Jag tror garanterat att vi blir besökta av utomjordingar och har blivit det låååångt innan vi människor kom till. Jag kan uttrycka det så här att det är tack vare dom som vi så kallade människor eller "homo sapiens sapiens" är här på denna planet vi kallar jorden i första taget. Dom ska även ha ett stort tack för alla våra smarta tekniska lösningar. Om det inte hade varit för dom som hjälpt med att pusha på utvecklingen så blixt snabbt så hade vi förmodligen levt i stenåldern vid det här läget. Frågan man bör ställa sig om man inser att detta är fallet, att vi är genetiska experiment av uber varelser vi kallat för gudar och fortfarande gör är VAD DOM VILL OSS med allt det här. Svar: Dom vill etablera sig ÖPPET som härskare över oss och dom är på god väg att etablera sin så kallade "New World Order" som kommer få Hitlers tredje rike att likna en nöjespark. Dom älskar oss och vi är deras små ögonstenar som ger dom energi. Det är precis som i filmen "The Matrix" men inte exakt. Jag har snackat om det här en del förut och jag menar allvar. Det finns däremot ett hopp för dem som kan läsa mellan raderna och det är att sanningen kommer att befria oss men det är endast DU och du ensam som kan avgöra om du vill fortsätta vara en hjärntvättad, manipulerad liten patetisk varelse eller om du vill inse att du ÄR STÖRRE ÄN dom och jag tillåter inte att någon who so ever kommer här och tror han kan förstöra ALLT ihop... Jag har iaf insett att det är dags att säga NEJ! Ni andra får klara er själva så gott ni kan. Jag önskar er verkligen lycka till eftersom det är inte vårat fel att det är så här i första taget.

Gud säger aldrig NEJ!

2008-01-06 21:21

Skulle vilja lägga upp en annan film med Neal Donald Walsch. Han är ju så bra! =)Kärleks projektet!

2008-01-05 16:43

Jag har lyssnat på en kille som heter Neale Donald Walsch på sistone och jag tycker det han hade säga om relationer är så spot on. Han säger att om man älskar någon så vill man han/hennes vilja och inte sin egen. Om man hela tiden tjatar på den man älskar att göra si och så, då älskar man istället sig själv mer än vad man älskar den man så att säga älskar. Det betyder dock inte att man ska ta en massa skit från den man älskar. Det ska inte behöva vara ett sadistiskt förhållande heller. Ni vet nog mera om ni kollar på den här videon jag har lagt upp här hoppas jag. =)


Neale Donald Walsch är med i denna korta dokumentär, det är han som säger "Trade you very much". Alla andra som är med i denna videon har också kloka ord att säga tycker jag. Enjoy! ;o)


OBS: Denna videon består av 2 delar. Här har ni en länk till andra delen: Part 2.


God fortsättning på det nya året!

2008-01-01 15:15

Jag önskar er alla verkligen en god ny fortsättning på det nya året och att vi som människor kan växa på alla plan så vi blir stabilare som människor och inte går och slår sönder varandra för ingenting.


Jag känner själv att detta året har en hel del nyheter att erbjuda mig och säkert alla andra för den delen, frågan är bara hur vi anpassar oss till det nya!?


Själv känner jag mig säkrare i år och mer målmedveten fortfarande som jag inte är riktigt 100.


Jag skulle vilja tipsa om en bok jag önskade mig till Jul och som kom i uppfyllelse och det är "The Secret". Den boken lär dig att tänka på ett enbart positivt sätt för att uppfylla alla dina önskningar på gott och ont. Hoppas ni väljer det förstnämda dvs. det goda. Ha det ;)


Tillägg: En rolig grej om "The Secret" var att Marie Picasso från Idol bloggade om denna boken under Idol tävlingen och gissa vem som vann Idol 2007? Gissa även vad hon kallade sitt första album eller var det singel!?

Ni anar nog vart jag vill komma med det här, anyways så önskar jag Marie lycka till. Jag bryr mig inte så mycket om hennes låtar men jag bryr mig om alla människor. Det hon kan göra kan du göra och till och med bättre, om du vill...

Ondskans ursprung!?

2007-12-20 19:25

Ett måste se är ju Origins of Evil av Michael Tsarion. Det är mycket i den som han även tar upp i "2012 - Future of mankind" men denna går lite djupare i just det här med vart ondskan egentligen kommer ifrån. Denna föreläsnings video är uppdelad i 6 stycken och varje stycke är c:a 20 minuter långt.


Här nedanför har ni en länk till en av Michael Tsarions egna sida där han har länkat alla delar av "Origins of evil".


 Länk: Origins of evil

Reptil alla David Icke *blink, blink* ;o)

2007-11-12 23:26

Nu har jag blivit lite överraskad faktiskt. När jag tänkte söka efter shapeshift videos på skypes video funktion som jag tänkte visa min kusin så hittade jag mer än vad jag hade väntat mig. Det jag trodde var reptilernas förkämpe nr. 1 visar sig nu vara en reptil själv...likaså Alex Jones som dock inte delar David Ickes reptil teorier men ändå kämpar mot den gömda eliten som styr och ställer bakom kulisserna som även Icke gör. De ända som skiljer de bägge åt är egentligen bara ödle-teorin dvs. att den gömda eliten är reptiler ja rent av ormar som dock må se mänskliga ut men you got the point hoppas jag. Man kan verkligen säga att skenet bedrar.


Det har varit lite misstankar att det här med att reptilerna fått en alldeles för stor uppmärksamhet och att det bara är en slags undanmanöver ifrån det verkliga hotet mot mänskligheten nämligen...hmmm. Kanske är det dom där rymdsniglarna Joakim skriver om på sin sida "Tecken i skyn"...hmmm...


Jag känner mig rätt så lurad efter jag hittade dom där videorna men detta är bara ett exempel bland mängden andra undanmanövrar vi (mänskligheten) har fått gå igenom. Som tur är eller tack vare mitt upplysta sinne så kan jag genomskåda de flesta lögnerna men jag är inte perfekt och jag må bli lite lurad då och då av andra personer men jag är åtminstone mer alert än de flesta på denna planet. Jag menar de flesta tror inte ens på flygande tefat eller Gud och andlighet överhuvudtaget och det tror jag ändå är minst lika sant som att vi människor på denna planet existerar. Alla ser väl sig själva som upplysta människor på sitt sätt mer eller mindre men jag tror varken någon av oss egentligen förstår sig på allt som försiggår i vårat till synes oändliga universum. Om man tror en lögn vara sanningen hur ska man någonsin veta att det man tar för givet är en lögn? Man får helt enkelt inte ta något för givet helt enkelt och vara öppen för alternativa sätt att tänka. Det är min inställning till saker och ting och titta vart det har lett mig eller nja nu hoppas jag ändå att ni som granskar mig ser mig med ett öppet sinne men men. Man får bara ångra sig i slutändan om man dömer för lätt. Det tror jag. Inget varar för evigt förutom den verkliga sanningen. Visst kan man ändra sina åsikter lite då och då. Titta bara på majoriteten av det svenska folket som i ena stunden röstar på soSSarna och den andra på demoNkraterna osv. osv..


Allt det här påminner mig om vad det står i bibeln om att Satan vid slutets tid kommer förvandla sig till ljusets ängel och till och med lura de utvalda...vilka nu de utvalda är. Jag ser däremot de utvalda som vem som helst som väljer att kämpa för rättvisan och sanningen var den än må gömma sig med ett öppet och kärleksfyllt hjärta.


Kärlek är nog det som behövs om man ska verkligen komma någon vart. But wheres the love? Vart är kärleken?


PS: Möjligheten att videorna med de shapeshiftande personerna kan vara fejkade är inte uteslutet, men inget är egentligen uteslutet och med inget menar jag INGET. Det lustiga var när jag såg videorna med David Icke och sen Alex Jones som shapeshiftade för första gången tänkte jag med en gång att det är fejkat av någon som vill vanhedra dom men om jag ska vara ärlig så är det ju samma kvalité på dessa videorna som det var på när pappa Bush och andra mer "sannolika" figurer shapeshiftade. LOL! Åtminstone är jag ärlig nog att påpeka mina egna små brister och dela med mig av det på Internet. Visst finns det andra som öppet påpekar sina egna brister men jag tycker för många antingen klandrar sig själv för överdrivet och ibland helt obefogat eller så finns det ju alltid dom det inte ens finns det minsta fel hos. Det finns dock inte så många mellantingare som varken ser sig själv som klander fri eller för klandervärdig verkar det som... Jaja, nu ska jag gå och lägga mig så jag inte är uppe alldeles för länge. Jag har ju "jobb fokus" kl. 9 på morgonen ju!


Godnatt och sov så gott. OBS: här har ni länken till videon på Alex Jones när han shapeshiftar lite.