RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-26 03:01:13

kimba

:@

2009-08-18 16:23
SKREV HUR LÅNGT SOM HÄLST MEN NÅGOT HÄNNDE SÅ NU SKITER JAG I ATT SKRIVA :@:@

Suck

2009-06-15 09:15

Skulle åka till stan i morse på möte men när jag är påväg dit ringer hon och såger att hon är sjuk så det var bara att vända hem igen. Så nu ligger jag i sängen med min älskade katt och ska sova en stund till Hjärtat ringer, för vi ska äta lunch tillsammans om han kan åka från jobbet, men tror han ej kan det så jag ska nog ringa kim och fråga men om hon säger ja.Då kommer Hjärtat kuna åka från jobbet säkert  . För så är det alltid *SUCK'

Vill åka till ikea igen och handla men det har inte kommit in nå pengar så kan bli litte svårt att handla då =*(

puss & kram Kim

Skit väder

2009-06-14 18:24

Varit på ikea med syster och hennes kille,kom just hem tänkt måla litte nu när det är sånt skit väder men då ringde Hjärtat och sa att vi skulle på bio så nu blir det inget målande för mej =(.

Mysigt att hitta på något med Hjärtat nu när han sluta så tidigt idag för han brukar sluta sent  men jag tycker inte om bio,tv.film mm för jag bara somnar och blir rastlös men får gå iaf.

Men efter bion när vi kommer ska vi äta jordgubbar och choklad och dricka något gott tilll, vin kanska? ska fixa det nu så det är klart så man bara kan ta utt det ur kylllen. <3

puss & kram Kim

.....

2009-06-13 13:20

Vart inget med Laban igår för Älskling jobba till 02:06. Men ska baka kladkaka och åka ditt idag istället.Men nu ska jag till bolaget väntar på att mamma ska köra mig för det är så mycket som ska handlas*suck*.

Sen ska jag över till grannen och ha kul till vi ska åka till Laban.

puss och kram Kim

Ps. Ha en underbar helg alla =)

=)

2009-06-12 22:11

Nu har jag fixat mina naglar så nu är jag snygg =)Va och handal cyckel med mamma vi skulle cykla hem på den men den var i en kartong så vart tvungen att sätta ihop den utanför afären sen fick vi den någulunda cykelbar så jag körde mamma på pakethållaren hem och när vi nästan var hemma började det ös rengna men kul hadde vi iaf tur var väl det.

Nu väntar jag på att Hjärtat ska sluta jobba så vi kan åka till laban och fira hans födelsedag. Toppen dag idag :D

puss och kram Kim

God morgon!

2009-06-12 08:50

Vakna nu av att Hjärtat åkte och jobba, varför måste jag alltid vakna när han åker och jobbar för?

Men idag behövdes det nog ska städa sen ska jag kolla hur man åker till kate för ska fixa naglar hos henne i dag så  att jag blir vacker till midsommar.

Nä nu ska jag gå upp till min kära mor och prata skit.

puss och kram kim

Lyckad dag med Familjen<3

2009-06-11 21:47

Hej!

I dag vaknade jag klockan 07:00 när mitt hjärta skulle åka och jobba,låg kvar i sängen och funderade lite på mitt liv.

Sen åkte jag med mamma och mormor till centrum fick massa kläder av mamma och pengar i plånboken det var bra =) sen åkte vi till willys och handla mat så ringde pappa han va hos mormor och byggde så vi åkte ditt så jag hjälpte pappa.

Sen åkte jag med systers kille och hämta syster sen åkte vi hem och åt sen gick vi till eurostore och handlade saker mycket kul hade vi =) sen gick vi till eko handlade kubb så spel vi kubb,drack,åt gott mm hade riktigt mysigt för bror kom också hem :D <3<3

Nu väntar jag på Hjärtat ska komma hem så vi kan mysa och se på film <3<3

puss & kram kim