RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-08 16:50:52

claralundmark blogg

claralundmark blogg på Nouw

Er Raizer kommer ta Sverige med storm med sin nya musik

2019-03-07 16:03
Från claralundmark

Nigerias topprankade och nominerade popartist / sångförfattare Er Raizer kommer att släppa sin debut-singeln "SAMPLE" som släpps för release den 8 mars 2019.
Under årens lopp har Er Raizer släppt många kritikerrosade hit singlar och EP: s alla har fått ett stort stöd både från radiostationer, digitala strömmande plattformar och så vidare.

Efter flera album / EP: s gillar ”Don’t go, Misbehave, Chioma, Party dey hot, Some more , Drive me crazy , Emergency like fela , Noise Makers Everywhere (KillShot), Total invasion Eps som visades på topplistor på ITunes i Nigeria & Afrika .

”SAMPLE” är en riktig klubb och fest låt. Ungefär alla som lyssnar på sången kommer att tycka om den eftersom det är en riktigt bra låt man kan gunga med till , samt är de en mycket enkel text att sjunga med i. Om man sammanfattar "SAMPLE" ber alla kvinnor att ge männen ett litet ”sample” på kvinnornas skönhet och stil. Denna låt vill även förmedla att alla kvinnor är vackra och unika på deras egna sätt.Kika länken där hans låt finns streamade!

https://orcd.co/sample-er-raizer#metoo

2017-10-17 00:28
Från claralundmark

Som vissa vet går de runt en hashtag där de står ”me too”. Det menas med alla människor som har blivit sexuellt utnyttjade eller sexuellt trakasserade. Jag såg detta första gången för några minuter sedan i en tjej facebookgrupp. Jag såg hur de bara rann ner kommentarer med hashtaggen, bland annat av mig själv. Då jag har berättat att jag har blivit sexuellt utnyttjad, och trakasserad.

Detta är ett sådant stor och hemskt ämne som måste tas upp mer i samhället. Folk borde få veta de som har hänt, för vi offer ska bli hörda. De här har påverkat mitt och andras liv något brutalt, detta har gjort så folk har tagit sitt egna liv.. Detta har gjort så man har ändras som person helt och hållet, man blir rädd och sårbar.
Det har redan gått en timme av detta inlägg och de är 170 kommentarer.

170...

Och antalet kommer bara gå upp.. Om vi inte gör något åt detta.

Resa till L.A

2017-10-16 14:10
Från claralundmark

Hej alla fina!
Hoppas de är bra med er, med mig är det inge bra då jag har blivit sjuk. Riktigt förkylning har jag ramlat på haha.
Men annars så är det bra, som vanligt är varje dag som en karusell. Ena dagen är allt en dans på rosor medan den andra dagen är ett rent helvete. En skit rolig sak som har hänt är att jag har vunnit en resa till L.A !!
Hur häftigt är inte de? Vann den tävlingen via smink märket Wet N Wild och ett annat företag, så himla kul!

I tävlingen skulle man lägga ut en "somrig" bild samt tagga Wet N Wild och en vän. Det var alltså allt! Sedan tog de ett bra tag men nu äntligen i september fick jag reda på att jag var en av dom som hade vunnit resa dit!
Så jag och min kära syster åker förhoppningsvis nu i December, vilket passar bra om man ska köpa julklappar och härligt att se lite juliga saker i ett annat land.

Så mitt misslyckade av körkortet som jag måste skriva och köra om blev ändå inte lika jobbigt då jag vann en resa. Men körkort är en jäkla process alltså, har kämpat som en dåre men ändå så misslyckades jag. Livet går dock inte under för det men jäkligt tråkigt då jag mått så sjukt dåligt under intensiv veckorna samt av all stress och all ny kunskap.

Det är en del av livet dock, sen när jag väl har körkort så blir jag förhoppningsvis mera självständig.

Hur gick de för er under uppkörningen?

Tröttare än tröttast

2017-10-10 22:47
Från claralundmark

Hej alla fina!
Hoppas de är bra med er, själv går de upp och ner hela tiden. Jag har haft min uppkörning och skriv prov.. Man kan säga att skriv provet gick åt helvete, samt uppkörningen. Hade ungefär 49 poäng när jag skrev. Sen när jag körde upp var jag skit nervös och då gjorde jag ett litet misstag, var i fel fil så skulle jag göra ett körfälts byte och bilen bredvid släppte inte in mig så gick lov att köra rakt fram istället för att svänga till höger.
Så de gjorde så jag kugga sedan att jag blinkade lite försent på en avfart från E18..

Vilket jag tyckte var lite överdrivet men..

När de gäller jobbsökande så går de sådär får knappt svar från jobb även fast jag sökt flera, flera stycken. Så när de gäller allt så går de upp och ner, samma med mitt mående.
Går runt och är trött 24/7 så har ni något tips på något man kan äta för att få ett piggare liv eller om de finns några vitaminer. Skulle kunna sova en hel dag nästan alltså

Hur vet man om man är säker?

2017-09-29 01:26
Från claralundmark

Hej alla, inatt är de en sådan natt när jag har dör mycket att tänkta på. Ligger här i sängen och lyssnar på musik och tänker.
En sak som jag tänkt på som har förstört mycket i mitt liv och mesta dels nu. Är att jag tror att jag har blivit våldtagen.

Våldtagen..

När jag tänker på det, så tänker jag "men har jag verkligen det?". Det gör mig riktigt ledsen för jag inbillar mig själv att de inte var våldtäkt när de var de. Men av den mildare varianten.

Jag har aldrig kommit ut med detta offentligt, bara till min syster och några nära. Den enda som regerade på ett extremt sätt var min syster. Hon fick mig att inse vad som hade hänt. Hon betyder så mycket för mig, för hon har alltid varit en sådan bra storasyster..

Men de hör inte hit just nu, en annan person jag har berättat de här till med förtroende gav mig en äcklad blick när hen fick veta vem de var och sa bara "Han?!". Det var som att hen bara hörde namnet och blev äcklad av mig..

Det jobbigaste är att jag inte har insett det själv, att jag har blivit våldtagen. Jag har aldrig gråtit över det, då jag inte har insett det. Även nu när jag skriver detta så har jag inte insett detta. Det är nästan som jag är helt stum när jag tänker på de.

Tänker att jag har inget och gråta över då tjejer och killar har blivit utsedda av grov våldtäkt och att det jag var med om inte var någon.

Varför detta har skapat problem för mig är att så fort jag får fysisk kontakt med någon kille som jag kanske inte lärt känna till fullo blir jag jätte rädd ungefär. Helt stel, bara väntar på att de ska hända och stänger av. Vilket är elakt mot personen då den förmodligen bara vill mig bra. Men hur vet man att man är säker?

Jag litade på personen som skapade detta problemet, tills jag började blöda. Inse att jag stängde av smärtat och insåg att ett nej skulle inte hjälpa.

Det han gör nu är att kalla mig hora till sina vänner och säger förmodligen att jag ljuger och var "lätt".

Hur ska jag någonsin acceptera detta, hur ska jag kunna känna mig säker igen?

Shopping beroende

2017-09-19 14:42
Från claralundmark

Hej alla fina hoppas det är bra med er!
Med mig är det bättre just nu, det går upp och ner hela tiden.
Just nu i detta läge är de bra för jag har fått lite av mina grejer som jag beställt. Har ett sådant shopping beroende som är svår att bota så jag köpte lite smink och kläder när jag mådde dåligt.
Tänkte berätta lite om vilka jag tyckte var bra och vilka jag personligen inte tyckte om.

På den första bilden så är det Nyx prof. Makeup total control drop foundation i färgen Buff. Sedan köpte jag Inglot duraline , som är en olja man droppar i sminket för att göra de mer pigmenterat.
Sedan köpte jag Nyx prof. Makeup face and body glitter brillians i färgen gold.

Där efter köpte jag en concealer som jag kan kan använda till att skulpa ansiktet. L.A. Girl cosmetics PRO concealer HD concealer i färgen Toast. Sedan The balm Meet Matt(e) Trimony Eyeshadow palette och The Balm Bahama Mama.

Det som jag testade var concealern samt båda produkterna från The Balm och de var verkligen värt pengarna. Paletten är nog min nya favvis!

På andra bilden är det bara produkter från Wet N Wild som jag köpte av Yayday.se.
Första grejen var en smink borste där ifrån som jag verkligen gillade, syntes hår och väldigt mjuk funkar perfekt för contour.
Där efter testade jag deras Megaglow Highlighter i färgen Crown Of My Canopy. Där efter köpte jag deras populära Photo Focus Fondation i Soft Beige.

Jag testade alla produkterna och blev jätte impad av fondationen den var full tecknad samt riktigt fin. Borsten som sagt var super bra, men Highlighten gillade jag inte så mycket den var ganska mörk för min hy samt så var den inte så pigmenterad som jag ville.

Motgång på motgång

2017-09-18 14:45
Från claralundmark

Hej alla fina, hur mår ni?
Jag själv mår upp och ner hela tiden för på senaste tiden har jag fått massor av motgångar. Det första är att min intensiv-kurs har gått upp och ner, då jag haft de svårt med vissa grenar för att bli en bra förare.
Själv är jag en sådan person som ställer höga krav och även fast jag inte kört jätte mycket med manuell bil så vill jag ha fläckfritt körande. Men de är svårt, speciellt när lärarna vill att man ska överdriva med massa saker som att kolla hela tiden osv..

Sedan i Fredags så hade jag teori prov och de gick åt helvete kan man säga, blev inte godkänd och de tog på mig ganska hårt.. Sen idag då fick jag veta att Lady Gaga ställt in hela sin Europa turné..,

Så mitt liv är inte en dans på rosor just nu haha! Hoppas ni mår bättre!

Karusell av känslor

2017-09-13 19:13
Från claralundmark

Hej alla fina!
Hoppas de är bra med er, med mig är de tyvärr inte så jätte bra idag. Det har varit en skit dag kan man säga. Det började med att jag fick för lite sömn angående stress för körkortet, sen skulle jag iväg tidigt till körskolan för att sedan samåka till Sala där vi skulle ha risktvåan.
Så jag var redan jätte nervös..

Mådde nästan lite illa för jag var så nervös, samt migrän. Men när jag väl kom fram gick allt jätte bra och allt hade lagt sig. Men var jätte trött, så vi var där från 9-12 sedan åkte vi tillbaka till körskolan i Västerås.
Jag som hade sen körning satt och åt lite och plugga medan dom andra åkte runt kl 1. För jag hade min körning 14.40 vilket för mig var lite oroväckande för jag vet att de är mycket trafik runt 3 och 4..

Det startade bra när jag började köra, men sen efter några minuter känner jag hur jag blir mer och mera okoncentrerad.. Det märker även min lärare då jag körde extremt dåligt fast jag brukar åka bra med honom. Så han frågade mig hur jag mådde och jag sa ärligt att jag var jävligt slut i huvet. Han förstod direkt att jag inte kunde köra mera utan de fick bli en lektion på 40 min.

Vid detta laget kände jag mig redan gråt färdig för jag kände mig så dålig, och att jag kände mig mentalt oförberedd att hantera trafiken. Tror även han märkte på min energi jag hade att jag var besviken på mig själv, så han sa till mig när vi hade parkerat att jag får lägga mig i tid och ta nya tag imorgon.

Jag uppskattade det men var fortfarande gråtfärdig för att jag tar sådana motgångar väldigt hårt. Men vi tackade för idag och jag klev ur bilen och väntade på min skjuts. När jag märkte att dom hade gått in kunde jag inte hålla emot..

Det låter jätte töntigt, men blir otrygg i trafiken under stress och massa trafik och det är någonting man måste bygga upp och bli van med. Brukar aldrig gråta för såna här saker men är så under stress och press nu när man ska presterar varje dag samt är mitt teoriprov på fredag så är jätte nervös inför de med..

De som blev ännu värre var att jag såg på Facebook att min kill kompis som dog för nån månad sedan fyllde 18 år.. Samt att jag skulle hämta ut ett paket som har skickats fel så det gjorde allt ännu värre.

Så när jag kom hem grät jag ännu mer, för att allt skulle gå emot mig. Min kropp, mitt liv och vänskapskrets. Är så trött just nu men kan inte vila lite, så om denna text blir konstigt skriven så är detta varför. Men imorgon blir de nya tag, får sova längre samt bättre tid. Man ska alltid tänka på den ljusa sidan, men ibland får man gråta ut för de behöver man..

Bloggat från min mobil

2017-09-04 22:39
Från claralundmark

Hej alla fina, förlåt för att jag har varit borta länge. Har varit fullt upp i livet då jag tog studenten i somras sedan haft fullt upp med vänner och sommarvikariat.
Denna sommaren har varit lärorik och bra, då jag funnit tillbaka kontakt med några äldre vänner. Samt gått igenom massa hemska grejer men även fantastiska grejer.
Avslutat vänskaper, hittat nya osv.

Denna sommar har alltså varit bra, nu när hösten kommer så blir de tända ljus på kvällarna och mera varma kläder på dagarna. Vilket är mysigt men också tråkigt då de börjar bli så mörkt ute.

Wild Thoughts

2017-06-21 22:23
Från claralundmark

Hej mina fina, hur mår ni?

Själv så är det ganska så bra med mig förutom att jag är i en sådan plats i mitt liv där jag inte vet vart jag vill komma. Har så höga ambitioner och jag tror att de är det som gör att jag lätt blir nere, för jag vill vara där nu. Vill nå mina mål nu, vill inte ha ett jobb som jag inte trivs helt 100% med, vill inte leva mitt liv på samma sätt som många människor gör. Vill resa nu är jag är ung, uppleva olika städer och länder. Vill börja med Youtube, vill skriva min egna bok om alkolism, vill podda med någon. Skapa ett snyggt flöde på instagram med nyttig mat och snygga kläder och semester bilder. Så mycket jag vill uppleva just nu med det känns som jag är kvar på ruta ett, "vad fan vill jag göra?". Men det som är det komiska är att jag vet det. Men har ingen aning om vilket steg som är först. Men man ska alltid hålla huvudet högt och fokusera på det positiva.