RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-12 09:30:43

wilmalindkvist blogg

wilmalindkvist blogg på Nouw

Skogspromenad

2018-12-06 19:47
Från wilmalindkvist

På första advent i helgen var jag och en del av släkten hos min kusin på fika. Vilket var super mysigt.

Under gården var jag ute på två lång promenader med Leon. En utav av dem var i stadskogen i Strängnäs. Jag såg en del saker som gjorde mig upprörd, folk har slängt burkar, glasflaskor och till och med en kaviartub längst spåret.

Sådant skräp hör inte hemma i naturen, varken inne i stan eller i skogen. Det skadar alla våra vilda djur och våra egna sötnosar.
Tänk till när ni slänger snus, glas, plast osv ute i naturen, för det är extremt skadligt för djuren och vår miljö.
Om ni ser någon slänga skräp säg till, och om ni har möjlighet plocka upp skräp när ni är ute i skogen.

Black Friday

2018-12-01 20:30
Från wilmalindkvist

Under veckan har jag fått hem lite produkter jag beställde under Black Week förra veckan. Bland annat några julklappar, men även kläder ifrån gymshark.

Toppen hittar ni här  och leggings här

För övrigt så blev jag klar med julklapparna under veckan vilket känns väldigt skönt, att slippa fundera och stressa över der senare.

Är ni klara med julhandeln?

Fika och snö

2018-11-29 21:43
Från wilmalindkvist

Under förra veckan blev jag sjuk, så vi hann bara ner till Gekås sova några timmar och sen åka hem igen.
Hann köpa ett örngott, så skulle säga att det var bortkastade pengar, jag och mamma får helt enkelt boka in en ny resa nästa år till Ullared.

Idag har jag fikat med Gabbi, efter en långpromenad med vovven i snöovädret. Senare på kvällen gick jag på ett boxningspass på gymmet vilket var super roligt.

Lång natt

2018-11-19 16:21
Från wilmalindkvist

Blev en lång natt. Blev inkallad till jobbet vid 16 igår vilket resulterade i att jag inte hann sova så länge innan det var dags för ett 10 timmars nattpass.

Direkt när jag kom hem imorse somnade jag, tyvärr blev det bara 2 timmar då jag vaknade och inte kunde somna om igen.

Resten av dagen kommer jag bara ta det lugnt och lägga mig tidigt för imorgon drar jag och mamma iväg ner till Ullared och Gekås. Jag har aldrig varit där så ska bli roligt.

Hej igen

2018-11-17 18:50
Från wilmalindkvist

Hejsan

Det var ett tag sen, men ska försöka ge det ett nytt försök det här med att blogga.

Den senaste tiden har livet varit både upp och ner, då det inte händer speciellt mycket.

Men jag har lite saker på G, så förhoppningsvis blir det en hel del förändringar i början av nästa år. Vilket jag ser framemot.

För en vecka sedan 10/11 blev jag 19. Jag och några vänner åkte upp till Stockholm och åt middag på Lebanon Meza Lounge. Super mysig restaurang med god mat.

Härligt väder

2018-07-06 15:44
Från wilmalindkvist

Denna vecka har bestått av jobba de första passen på det nya jobbet och att njuta av värmen.
På dagarna har jag mest legat i solen och läst någon bok och lyssnat på olika poddar.Mina favoriter är creppypodden, spöktimmen och mordpodden.

Blivit en hel del badande i poolen också.

Jag var även i väg till Emma i Nyköping och fick då klappa på en hjort! Som var så gullig.


Paddla Kajak

2018-07-02 19:28
Från wilmalindkvist

Var och paddla kajak idag för första gången någonsin. Såklart jag var jätterädd för att välta och som tur var välta vi inte.

Det var oväntat roligt att paddla, men min favorit del var att ligga på ett berg och äta lunch och sola i några timmar.

Beyonce & Jay-Z

2018-06-26 16:16
Från wilmalindkvist

​Igår var och Felicia på Beyonces och Jay-Zs konsert OTR (On the run) och de var helt fantastiskt. Jag har i flera år velat se Beyonce och det har varit värt väntan! Tyvärr har jag inte varit så insatt i Jay-Z och hans låtar, men det kommer verkligen att ändras för han var super bra han med. 

​Slutet av konserten var så himla fint, de sjöng Forever Young och Perfect. 


Regn och jordgubbar

2018-06-21 19:31
Från wilmalindkvist

Dagen började med att jag fick bära ut min hund till vägen för att han ens skulle gå ut. Han hatar verkligen regn. Vilket jag inte riktigt fattar, för han är en jakthund och han älskar att vara utomhus och skita ner sig, men att bli blöt är det värsta enligt honom. När vi kom in efter ungefär 3 minuter la min syster på honom en filt för att han frös och där låg han i ca 2 h.

Efter detta så åkte jag och min syster iväg för att köpa jordgubbar, och hon var övertygad om att ingen skulle stå utanför matbutikerna idag i det här regna vädret så vi åkte till en gård utanför Eskilstuna och köpte jordgubbar. Det var så mycket folk där att vi fick stå i kö utanför själva butiken en stund. Det var inte det roligaste att stå ute i 12 grader och regn för att köpa något jag inte ens kan äta, men syrran blev glad så något bra kom av det i alla fall.

Imorgon är det "äntligen" midsommar. Har aldrig riktigt fattat grejen med midsommar, men en till högtid med sill och snaps är väl roligt att få till. Jag har inte varit med en midsommarstång de tre senaste åren för att det har regnat och ser ju inte ut att bli bättre i år heller. Får i alla fall hoppas att det blir bättre i år en förra året för förra året hamnade jag på en fest som tydligen var en kille jag hade dejtas fest. En tio år äldre kille försökte kyssa mig och min dåvarande crush blev lite för full så gick inte att prata med honom. Där fick ni ta del av en liten historia i mitt liv.

Hoppas att alla får en bra midsommar!

Ett dyrt inköp

2018-06-20 21:15
Från wilmalindkvist

Hej igen, blev inga inlägg här innan studenten för var fullt upp de sista dagarna i både skolan och här hemma. Sedan behövde vi lämna in våra skoldatorer i skolan tisdagen innan studenten, och jag är inget fan av skriva inlägg från mobilen. Men igår var jag och köpte en ny dator.

Det blev en Windows Surface, för jag försöker komma undan i från Apple produkter av någon anledning haha. känns som att man halva priset är för själva namnet. Sedan sa de i butiken även att denna dator var bättre än MacBooks så får hoppas att jag gjort rätt val. För jag har ändå varit väldigt nöjd med min MacBook Air, men jag har varit nöjd med denna dator hittills.

Jag har även tänkt att jag ska göra ett eller flera inlägg om studenten nu i helgen, när jag har hunnit få in alla bilder i datorn och kunnat redigera en del av dem iallafall. Men tills dess kan ni få några bilder från studenten.


På de två översta bilderna är det mina vänner Felicia och Joakim.

Snyggingen i rosa klänning som jag kramar efter utspringet är Erika!