2020-12-10 20:57
Från Jenny
Vi närmar oss slutet på ett märkligt år och förhoppningsvis kan vi se fram emot mer positiva nyheter 2021. För er som undrar hur butiken i Gränna är öppen: varje lördag och på coronasäkert sätt dvs vi håller avstånd, tvättar händerna och håller oss hemma vid sjukdom. Lammskinn, honung och en hel del annat smått … Fortsätt läsa Snart är det jul!
2020-01-30 11:47
Från Jenny
Idag torsdag är det dags för hämtning av beställda köttlådor. Utlämning sker på Rosenlund, parkeringen vid Netonnet Jönköping kl 17.00. Välkommen!
2019-08-20 17:56
Från Jenny
På torsdag (22 augusti 2019) är det leverans/hämtning av beställda köttlådor. Utlämning sker på Rosenlund, parkeringen vid Netonnet (Jönköping) kl 16.30. Kan man inte komma dit går det även bra att hämta på gården kl 18.00. Intresserad av att beställa när- och småskaligt producerat nötkött? Hör av dig till Petter 0703-630106 eller
[email protected] Ibland får vi … Fortsätt läsa
Köttlådor augusti 2019 2019-04-16 11:39
Från Jenny
Eftersom vi fortfarande hanterar konsekvenserna av förra årets svåra torka har vi nu tagit beslutet att ställa in årets Lammsläpp. Vi hoppas och tror att 2019 blir positivare och att traditionen kan återupptas nästa år igen.
2019-01-03 18:00
Från Jenny
Förra årets lådor med nötkött sålde slut i ett nafs. Nu är det dags att beställa för leverans vecka 5. Som vanligt blir det 10-kilos lådor med hälften färs och hälften detaljer och priset är detsamma: 1500 kr (150 kr/kg). Utlämning sker på överenskommen plats i Jönköping eller hämtas på gården. Vill du beställa? Maila … Fortsätt läsa Köttlådor januari 2019
2018-12-31 23:52
Från Jenny
2018-12-08 17:25
Från Jenny
2018-12-01 21:06
Från Jenny
Dags för traditionsenlig Julskyltning i Jönköping. City Jönköping arrangerar och vi finns som vanligt med på ett hörn på Barnarpsgatan. Välkomna!
2018-08-23 05:55
Från Jenny
Så var köttlådorna utlämnade för den här gången. Nästa omgång är planerad till mitten av oktober och det går bra att boka sin låda redan nu. Köttet ligger i lådor om 10 kg fördelat på ca hälften färs och hälften blandade styckdetaljer. Allt är styckat, vaccumförpackat och märkt dvs klart att lägga i pannan alternativt … Fortsätt läsa Köttlådor 2018
2018-07-23 08:24
Från Jenny