RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 21:04:06

Björnbusen

Bilannonser på Facebook

2012-08-03 18:31

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/276518509045056/

Getingar

2012-07-30 14:50

Jahaja... då har man lyckats reta upp några getingar, å en av dom jävlarna stack mig :)... så nu kommer exterminatorn !!! Hela skiten ska bort, fast det är jordgetingar så det blir väl ett litet h-e... är det ngn som har nått tipps?

Sommaren...

2012-07-23 18:50

Vart är den..? inte här iaf, å dom som snackar om den "globala uppvärmningen" hmm... ja, inte känns den av här iaf!

Det verkar som om det bara är att invänta nästa sommar å hoppas att den blir bättre( nu borde det ju inte va så svårt!! )

Buicken har pajat lite men det känns som om det inte gör så mkt just nu!

Länge sen..

2012-06-27 17:05

Jag har en Buick -1958 som det har brunnit lite i kablarna i maskinrummet, är det ngn som vat var jag kan få tag på "nya", det är dom fr kontaktstyckena på torpedväggen å frammåt, ända till startmotorn!!

Grumme handdiskmedel

2012-01-05 14:17

Anser jag vara en bluff... lr också är det ngt fel på just de flaskor vi köpt!!

Det står : 2ml räcker... !!! till vadå? iaf inte om man ska diska, jag tycker att man måste ha i en hel jävla sträng med "diskmedel"  och tom ha i en sträng direkt i tex kastrullen för att det ska bli fritt ifr fett, annars blir det liksom en hinna med fett kvar!!

Grumme handdiskmedel "suger" som ungdomarna säger, kommer aldrig mer att köpa det, andra medel.. tex YES så räcker det med en en liten "klick" i vattnet... men inte med Grumme... så... är det miljövänligare eller??

Jag skulle gärna vilja få svar på detta från er med erfarenhet av Grumme och även andra handdiskmedel, å mkt gärna ifrån någon från Grumme!

ps. jag kanske gör fel när jag diskar... isf säg vad...

Ang den idiot som mördade tjejen och skadade hennes kompis i Spanien

2011-06-19 14:26

Hoppas den 30 åriga mannen får ett helvete i fängelset å aldrig kommer ut ngt mera i frihet!


CE jobb

2011-05-26 13:27

Någon som vet ngn som behöver en CE chaffis?

Våran hund...

2011-04-24 10:38

Kommer vi nog bli tvungna att ta bort pga att hon är sjuk, det ena avlöser det andra..

Men vi kommer inte kunna vara utan hund så nån ny blir det, fast det blir nog en "begagnad" isf, lite smidigare med en som redan är rumsren iaf, så det till å  "ut å leta" för oss nu.

Är det ngn som vet om någon hund som behöver nytt hem, typ vallhund, lr ngn annan typ som gillar att jobba lite å lära sig saker så ... kontakta oss

Myndigheter

2011-04-20 09:25

Varför skall allting ta så lång tid när det gäller myndigheter.......

Om en "vanlig" person skulle ta så lång tid på sig på sitt jobb så skulle han/hon snart va utan jobb, det är alldeles för lång "behandlingstid" när det gäller myndigheter.

Tex. Nu är det äkat tryck på att utbilda förare för "tunga fordon", både på Arbetsförmedlingen och även på körskolor som får anställa mer personal, MEN, det är här flaskhalsen börjar... när det är tid för att beställa tid för tex uppkörning... DÅ dar det tid minsann, finns inte tillräkligt med personal då helt plötsligt! vadådå, ser man inte till en så'n sak i tid då?

Det snackas om att en massa 40talister går i pension snart, och då kommer det att fattas tex LB förare, och då får Arbetsförmedlingen bråda dagar, men vad hjälper det när det är strypt i slutänden iaf??

Jobb

2011-04-14 20:49

Snart kommer jag att söka nytt jobb, kanske långtradare, timmerbil.... tankbil el dyl.

kanske börjar köra betong igen, får se var det bär ...

Hursomhelst, nu verkar det som det kanske blir lite varmare så vi kan ta ut cabben på en tur, får inte glömma bort att bussen ska besiktigas också... huh, mycke' nu, åsså har expandtionskärlet på vinden passat på att pensionera sig, så nu ere vattenskador åxå!! tur att me e' ung!!

Dodge polara-65 cab

2010-11-17 22:42

Vinterpris ..

383/727, besiktigad, bakrutorna " kuggar över" så man får hjälpa till.. cabben skulle behöva nytt tyg, inget akut men..

Lacken i "bruksskick", inredning mkt fin, rödbrunt!! skinn. separata stolar,mittkonsoll.

Pga av annan bil som är "på g" så säljer jag dodgen under självkostnads pris.

Fälgarna/däck på bilden ingår EJ ( 10.000:- tillägg så följer de med) dessa är flong nya, men orginal fälgar med navkappslar ingår, även fenderskirts finns till bilen.

Byte KAN vara intressant om det är en mopar typ coronet -68, cuda-70> challenger... charger mm. eller en ford mach 1 -69-70

Även impala-59-60 av intresse dock ej flattop, stolpebilar ej av intresse.

Dimljus

2010-11-17 18:12

Det är tur att man har en gammal merca(-88:a) att åka i med bra halvljus, för hade man haft en "nyare" bil så har dom ju så dåliga halvljus så att man även måste ha dimljusen på framåt( vissa har även bakdimljusen på för säkerhetsskull!!)

Det måste ju vara ett fall bakåt för bilindustrin när det gäller halvljuset iaf. för det måste ju vara så att förarna av de "nyare" bilarna inte kan vara speciellt nöjda med bara halvljuset tänt, och det måste ju vara frustrerande att hela tiden känna pressen att polisen ser en, för... det är ju så att 4 ljus( i halvljusstyrka) EJ är tillåtet, alltså, BÖTER på detta.

Tänk efter före innan ni slår på dessa, kan vara mkt irriterande faktiskt, å' jag har kört linjebuss på landsväg vet att det försvårar för föraren av bussen att se folk vid en hållplats i mörkret när man blir halvt bländad!

>Detta är ett citat från polisen i Båstad:

BÅSTAD. Under torsdagen kommer polisen att göra kontroller runt om i Bjäre för att kontrollera att bilförare inte använder sina dimljus olagligt.

— Vi har fått många klagomål från personer som upplever det som irriterande. Vi kommer företrädesvis att ha kontroller längs de stora vägarna, 115 och 105, men det kan bli var som helst, säger Axel Johansson, chef på polisstationen i Båstad.

Dimljus får inte användas tillsammans med halvljus.|

Snöplogning

2010-11-10 15:01

Entrepenörerna som plogar snö måste gå kurs i det tror jag, med tanke på att de flesta har plogbladet 1 dec ovanför vägbanan vilket medför en jävla sörja att åka i.

Å sen när detta fryser så blir vägbanan mkt knagglig att köra på!

Med tanke på vad vi betalar  i skatter när det gäller bilar så får väl komunerna se till att detta sköts ordentligt!

En väg som för ett par år sen va E4 plogades mkt sen i går (9/11) skitdåligt!

Kom inte å' säg att " det kom som en överraskning" för det köper jag inte, det har snackats några dagar om detta väder... Och nu är det ju så att det alltid kommer en ny vinter varje år med start runt denna tid så det vore ju inte så svårt att förbereda.

Sen har jag en fundering på vad Uppsala kommun tänkte när dom satt dubbförbud på kungsgatan en bit, för nu är trafiken flyttad ett kvarter upp på Dragarbrunnsgatan i stället!! va' e vitsen?

Uppsala kommun får gärna komma med ett svar på detta, å' naturligtvis ni andra också.

Ide'torka!

2010-10-04 21:37

En serie på 5 an som heter Ullared.

Va fan e det å titta på?

Är det så jävla svårt att komma på något vettigare att visa än när det går omkring folk å handlar på Ullared?

Snacka om ide'torka, fy fan vilket jäka dravel.

Nää 5an, skärpning!!

Fast det kanske är ngn som tycker det är ett bra program? huh?


Sjukhus

2010-09-23 18:23

Ja, då är det dags igen då, ska det behöva ta flera veckor innan sjukintyg kommer, f-kassan blir tokiga på detta!! och ngn operation verkar det kanske inte bli "inom en snar framtid" som det sades ngn i slutet på mars(lr början på apr) nu är det snart slut på sept  å' inget datum bestämt, blir utförsäkrad 8 jan!!

Så då blir det väl till att börja jobba då, med trasig axel å taskig sömn på nätterna, så det blir nog väldigt bra jobb utfört, synnerligen om jag skall ut i trafken trött å med kass axel, men axeln kanske pajjar hel å hållet då, och då är det ju akuten som gäller.. å' då måste det ju lagas direkt kanske!

Så ist för att jag gått å' väntat så här länge kanske jag skulle ha börjat jobba tidigare (i den mån det nu hade gått) så hade kanske skiten gått sönder helt å' hållet!
Så, den där "vårdgarantin" ..vad är det egentligen?

Jävligt less är jag på detta iaf.. att det ska va' så jäkla segt i detta vårdsamhälle!

Å' de stackarna som är för sjuka för att ringa å' sitta i tel. köer, tjata mm,, ja, dom har det nog inte lätt.

Och f- kassan skiter i detta tycks det, är tiden ute så är den...det bara är så!


volvo B 58

2010-09-23 18:20

.... blev det då ist för scanian... altså en husbuss bessad å "klar" bara å' åka!! kanske inte det vackraste så far omkring på vägarna, men vi får väl jobba lite på det, allt vi kommer att göra på den blir gör att den blir snyggare.. för ful är den redan.

Hmmm...

2010-09-12 10:53

Inget å säga, å' ingen komenterar inläggen, men det kanske är en "liten" bloggsida det här, nå, det är kanske inte så mkt at kommentera, men ändå..

Hur somhelst för onödigt vetande  så kommer nog scanian att bytas bort mot en husbuss.. då blir iaf frun glad, hon har inte förstått det där riktigt med " bra å ha saker" !!

Men, det kan väl vara bra me en hus bus åxå!

Det är många som ringer nu!!

2010-08-04 21:34

Haha... otroligt, det spelar ingen roll vilket företag man ringer till, i stort sätt alla, oavsätt tidpunkt på dygnet när de har telefontid så är det "många som ringer just nu"

Hur i h-e kan det alltid vara på det viset?

Å' i går skulle jag ringa TELENOR!! haha... vilket skämt!

Efter ca: 20 min. så kom jag fram...... till undersökningen som var 5 frågor om hur samtalet upplevdes.. fick svar på de frågor jag hade osv!

Stulen dator

2010-06-26 17:07

Jahaja... då är min dator stulen, några "kompisar" till vår dotter var här i går/natt, i morse ca: 8.30 upptäckte jag att min dator(stationär) var borta...!

Hur i helvete kan man vara så dum att sno en dator av sin kompis föräldrar??

När man vet namnen på dom som var här.. naturligtvis så har ju ingen sett ngt, och inte vet ngt, men det blir polisanmälan på detta om den inte kommer tebax NU!

 Har fått reda på att vissa av dessa killar (ca: 17 år)   har haft "kontakt" med polisen förut, så det är ju kanske extra konstigt att man gör en så'n grej.

Och är det egentligen kompisar detta? har varit i kontakt med en av dom som var här, han sa att han inte ghort ngt, å' inget vet!

Men det var bara dessa killar som var här, och sen var datorn borta!!

Nu är man ju lite fundersam om detta kommer att gå ut över vår dotter, hoppas inte för allas bästa att det inte händer..

Familje hem

2010-06-15 13:37

Vi funderar på att bli "familjehem"! Nå'n som har några erfarenheter av detta?

Och varför det inte är pensionsberättigat när det gäller "lönen/ersättningen".

Lite konstigt kan man tycka eftersom man inte kan ha jobb när det gäller familjehem..

Iaf. inte när det gäller lite mer "speciella" ungdommar..

Men SKATT ska man betala!