RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-12 10:31:16

isabelhansson blogg

isabelhansson blogg på Nouw

SUMMER MEMORIES

2018-12-15 11:00
Från isabelhansson

Appropå sommarbilder så....

..är det inte långt kvar tills jag och mamma flyger till Thailand - 21 december.

Vi stannar i två veckor, alltså så firar vi både jul och nyår där vilket ska bli så himla skönt.

Sedan så ska även min bästa vän Ella bo inte alls långt ifrån oss tillsammans med hennes familj. Vi ska försöka ses där eftersom det bara handlar om ett kort resa mellan våra hotell<333

Lysm /Isabel

GOTHENBURG - ULLEVI - LOVE

2018-12-07 19:00
Från isabelhansson

Appreciation post

2018-12-05 21:20
Från isabelhansson

Majsan/Majsisen/Gummsii!

Så oerhört tacksam för vänskapen jag och Maja har. Vi har gått i samma klass i två år men fann varandra först detta året. Är så glad över detta och hennes närvaro i mitt liv gör mig bara lyckligare! Älskareyyy tjejen<333

Novisen/Novastar/Dedstar!

Min älskling finner knappt ord för henne. Finns nog ingen som gjort så stort avtryck i mitt liv som Nova gjort under dessa tre åren vi känt varandra. Kärlek är vad jag känner för henne!

Ellson/Ellisen/loviee!

Ella, herregud, att det skiljer tre år mellan oss kan man verkligen inte tro. Finns inget ont i henne överhuvudtaget och relationen jag och hon har idag är så ömsesidig och fantastisk. Lysm

Sigge<333

Grannar hela livet och vilken tur vi haft över det! Skratt och glädje kan man alltid räkna med när vi umgås. Finns för alltid vid min sida och är ängeln i livet som jag behöver’

Ellen mitt hjärta!

Finns nog ingen som är så lik mig själv som Ellen är! Aldrig en tyst stund med henne. Dessutom är det nog ingen som förstå mig som hon gör och att prata med henne är det bästa som finns!

Mimmson!

Vi har våra ups and downs, men vem har inte det? Oavsett så vet jah att jag alltid kan ringa henne och att hon kommer finnas där för mig! Skrattar av att bara höra henne skratta - hur härlig känsla är inte det!

Matilda - INGEN SOM HENNE!

Har du inte en vän som Matilda så kan du lika väl kasta hela livet. Hon gör allt för mig och jag gör allt för henne! Mitt allt! Skulle aldrig klara mig i livet utan henne! Hon om någon får mig att känna mig bekväm med att vara mig själv! 

Snapchat memories

2018-12-05 16:00
Från isabelhansson

Winter vacayyy?

2018-12-04 11:00
Från isabelhansson

Vi hade det så himla härligt!!!

Förra året åkte jag tillsammans med Emilia ner till Val Thorens och vi L E V D E!

Vi åkte buss både dit och hem, ni kan nog gissa vilken av resorna som va bra... :)) Den veckan var oerhört fartfylld och man lärde känna så härliga människor!! Vi hade tur med vädret nästan hela veckan vilket verkligen gjorde allt så himla mycket bättre.

Tips till er som tänker göra en sådan här resa eller redan bokat inför nästa år; När jag var där så åkte vi (tyvärr) knappt några skidor alls då vi va ute sent varje kväll och klunkade några glas. Det där med att åka skidor bakfull kan jag inte rekommendera. Trust me - I know! Men försök verkligen att ÅKA ÅKA ÅKA, ÅK FÖR FAN! Jag ångrar inget med resan, men jag önskar att vi hade åkt mer än vad vi gjorde. Tips Tips

Åhhh som jag kan sakna vintern och kylan när jag ser dessa bilder!

Men nu? Nu är ju den resan gjord så till nästa år vet jag inte hur jag ska göra. Jag är inte riktigt sugen på att göra om en sådan resa då det är fruktansvärt dyrt och eftersom de flesta åkte förra året är det ytterst få som åker i år. Jag och Nova har pratat lite lätt om att eventuellt dra ihop ett gäng och ta en vecka i Sälen eller någon skidort betydligt närmare hem. Vet inte hur ekonomin ser ut för någon av oss så det kan bli ett problem...

Allt är så oklart nu sista året på gymnasiet känns det som, vi vet inte vart vi ska ta vägen. Sedan kommer ju detta med studentresan som verkligen måste bokas. En resa i taget, först ut - skidresa eller inte????

Lysm /Isabel

We died

2018-12-03 20:11
Från isabelhansson

Precis hemkommen från gymmet - skönt! 

Tog med mig Mimmi dit då jag inte ville gå ensam. Hon är också sugen på att börja gymma nu när hon inte går i cheer längre så det passade ju jättebra för oss båda!! Och ja - både jag och Mimmi var helt döda efteråt ;))

Lysm /Isabel

GIRLS

2018-12-03 16:55
Från isabelhansson

Det finaste jag har

Lysm /Isabel

Guys, HEY!

2018-12-03 09:50
Från isabelhansson

Inte ens sagt hej, så hej på er!
Lever nu mera utan söndagsångest vilket är oerhört skönt men samtidigt konstigt eftersom skolan inte direkt är lugn. Nu innan julen har vi en del kurser som slutas och de ska sättas betyg så snacka om hetsiga sista veckor vi kommer få. Försöker ligga i fas men det där med att jag lyckats få bort alla mina CSN varningar hjälper inte direkt närvaron i skolan.

Idag tar jag en extra lång sovmorgon och går endast på en lektion. Sovit jättedåligt inatt så kände att jag behövde sova ut något ytterligare innan jag beger mig mot skolan. Efter skolan har jag och Mimmi pratat om att ses så får se hur det blir med det. Annars ska jag förhoppningsvis övningsköra och sedan ikväll ska jag ta mig till gymmet!

Lysm /Isabel

MONDAY.

2018-12-03 08:23
Från isabelhansson

HIGHLIGHTS

2018-12-02 23:35
Från isabelhansson