RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-05-21 23:12:50

Bloomiz

Hej igen!

2019-01-02 08:04

hej på er igen.....uppehållet blev längre än vad jag tänkt mig.... eller jag vet inte om et kommer bli något kontunierligt här på bloggen utan har inga måsten ....Känner jag för att göra ett inlägg så gör jag det...

 

Nytt år igen då alltså......

hur ska man summera 2018?

Tycker jag har haft ett tufft år just psykiskt, jag har lätt för att sätta på mig masken och köra på dock kostar det mig mer och mer....och jag bli mer och mer uppstressad av saker som innebär att jag "måste" vara trevlig och mycket folk....Behöver hitta balansen med att allt löser sig till att spela roll om det inte  är städat om någon kommer på besök...

Fick nytt jobb i augusti, kul med jobbarkompisar igen! dock har det tagit hårt på kropp och knopp, men det börjar bli bättre.....

 

Trots jobbigt psykiskt och en sjukt jävla varm fucking sommar så har jag ju gjort massor av kuliga saker oxå!

Kevin tog exmanen!!! och fick ett jobb! Adam har flyttat hemifrån (såååå fruktansvärt och sååå skönt), fått vik på mio.! Vi var på semester i Marbella, och hade det såååå härligt! pappa fyllde 70 som vi firade här på öjn med tur till stora karlsö och finmiddag på Lindgården. Firade jul i Gladebo som pappa önskade sig!

Det största av allt var att Bobban kom till oss (egentligen är han Adams, men kommer till farmor varannan helg), världens bästa goaste kuligaste och mysigaste Katt! Vår bobban!!! Sååå unik och sååå speciell men vad vi älskar han!


utflykt till sevilla, såååå sjukt varmt!

  metallica på Globen!!!        golfbanor i massor blev det...  

och då Lilla Bobban!!! älskade kisse!

2015

2015-01-04 15:53

Nytt år igen ja och med det kör vi nytt lösen, ni som vill läsa hör av er!

Kurs!

2014-10-22 15:43

Att sitta still gör art det kryper i hela kroppen

GLAD MIDSOMMAR!!

2014-06-20 22:49

Kavaj

2014-06-04 23:02

Jag har tänkt länge att jag ska införskaffa mig en kavaj och nu när jag i sommar ska på bröllop så kändes det lite akut... Sprang på en svart fin på kappahl av alla ställen och det bästa av allt var att regn var på rea!! 150 kr och satt som en smäck, dock är jag inte överförtjust i knapparna på den så de ryker nog och det blir bara en knapp en svart så man inte ser den:)

Love!!

2014-04-22 16:47

Jag bara säger lööööööööve them!!!

Agnes 8 år!!

2014-02-03 17:35

I dag är det agnes dag! Åtta år , än en gång går tiden alldeles för fort, lilla skruttan som nu är stora skruttan!

Hon fick paket på posten från mig idag med en fin hästmössa och fina hjärtöronhängen som gick hem ;)


Grattis Älskade Agnes på din födelsedag! 

   

Världens Bästa Ture 3 år!

2014-01-28 12:17

Tänka sig att det redan gått tre hela år sen det lilla goa härliga lyckopillret kom in i min värld! Jag har haft lyckan att få vara nära dig och fått dela massor av underbara händelser med dig redan! Älskade Ture, du är som bomull runt hjärtat på mig och du gör mig så svag och du gör mig superstark! 

Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde vara hos dig i dag och fått se dig när det blåser ljus på tårtan och dina glittriga ögon när dina pakets öppnas, men i mitt hjärta är jag hos dig ändå, alltid!

Ture, du gör mig hel på något vis! Tant Linda älskar dig till månen och tillbaka!


GRATTIS PÅ DIN DAG! En av de bästa dagarna som finns i mitt liv var när du kom!  


 

Grattis Älskade Unge!!

2014-01-18 00:00

Idag är ingen vanlig dag, för det är Adams födelsedag!!
17 !!!!! År, dax att börja övningsköra, dax att börja bli självständig, dax att lämna mamman.... Nej det sista skippar vi väl va?

Varje gång barnen fyllar år blir jag lika paff att de helt plötsligt är så stora, kommer det någonsin att ändra sig? Mitt hjärta snurpar åt sig sådär hemskt att det gör ont av kärlek!

Mitt lilla hjärta, du är en helt fantastisk person som är hjälpsam, ömsint, kamratlig, charmig och alldeles underbar! Fortsätt på den banan och du kommer långt!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!!!

Efterlysning

2013-10-30 22:27

Jag är ute efter ett par tränings tights från Gina tricot, de är slut på nätet och de butiker jag varit i är de slut. Jag bara måste ha ett par!! Storlek m!
Snälla åker ni förbi en Gina butik och de finns, snälla köp dem åt mig!!

Galet snygga!!

2013-10-10 21:07

Hittade ett par jeans på nätet, inte en aning om märket eller sidan men jisses vilket ha begär jag fick!!! Hur snygga är de int då?

Ny serie

2013-10-03 21:03

NU börjar det en ny serie på 4an, Vikings..Verkar vara bra...

 

Grattis Mamma!

2013-10-03 18:00

Mamma har årsdag, hon sitter i småland och jag sitter i paradiset, så är livet men snart kan jag komma och krama dig på riktigt! Så länge får du njuta av blomster som Kevin kom med och han får vara som 3 Bloom...


Grattis älskade mamma!!

       


ÄLSKAR DIG!!!!      

Att andas är viktigt

2013-09-07 14:41

Jag tar med mig kaffi ut och andas vid havskanten och det är medicin för själen som är lite törnad av sjukhus....

Jag älskar min ö!!!!

2013-09-06 20:48

[Bild]

Grattis pappi!

2013-09-04 10:48

Idag är ingen vanlig dag, idag fyller pappa 65 år! Han fyller penschis! GRATTIS!!!!
Jag hoppas du får en bra dag och mycket uppvaktning!
Love y pappi????

Saknar!

2013-09-01 12:39

I dag har jag en enorm saknad och längtan efter familjen Parnfelt! det gör ont i mig!!

           

I MISS Y!!!!!!!       

Vila i frid underbara Quick!

2013-08-23 23:23

En sorgens dag, i dag har jag varit med när Q tog sitt sista andetag, han låg brevid mig och jag klappade han och pratade med han. Denna älskade underbara lilla sockerkille kommer nu springa fritt i hundhimmelen och ha det jättebra, dock kommer han lämna ett tomrum som aldrig kan fyllas och han kommer aldrig heller bli bortglömd! Älskade Q, hoppas du får det bra och det är bara du som kan ha en speciell hörna i mitt hjärta! Jag älskar dig!


                                                               


Det kommer aldrig finnas någon som du!   

En gaaaaaalen vecka!!

2013-07-30 07:47

Shit alltså, sommarn är ju snart över och jag har liksom inte hunnit någonting!!

 

denna vecka har varit så galen man bara kan tänka sig, sjukt mycket jobb och på jobb har det varit ännu mer galet!!! Jag har kört väldigt många lånpannor pass, vilket är bra iofs men jag gör ju inget annat än att jobba sova jobba sova jobba....

visst jag har tagit ut svängarna oxå och ja det kommer jag få lida av i höst....

 

I lördags kväll så fick jag ett ryck och fick med mig Maria ut på munken, och jisses vad vi hade roligt!! Jag var hemma igen 3,15.....hahahaha vi fick tillochmed en snubbe att betala vår nota....Gud jag har inte skratttat så på flera månader....Jag behövde det så väldigt mycket att få känna mig som jag igen.

 

 

På söndagen så jobbade jag först sen var vi på Tofta äventyr, vi i köket och spelade painball, ja det spelar minsann ingen roll hur gamla "pojkar" man har med sig alla bli ändå lika barnsliga och går in i ett krigsmode när det väl är dax... Mycket roligt att få göra något med "mina " pojkar i köket!!

     

 

I dag på min lediga dag har jag varit uppe tidigt för jag tänkte absolit ingenstans och satte upp tvättid kl 7!!!Känner mig som ett ras!! Nåja lite kaffe och frukost och en dusch så blir jag som ny igen :)

Ska ta och dammsuga och torka golv här, sen en snabbis in till stan,kvällen ska jag tillbringa i Burgsvik med fin fina vänner.