RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-14 00:12:06

inezcarvalho blog

inezcarvalho blog on Nouw

Julafton

2018-12-25 18:44
Från inezcarvalho

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men har jobbat väldigt mycket så kände att det vore bäst att vänta tills man faktiskt hade något att skriva här.

Men igår var det julafton och det firades med lite jobb, massor av mat och så klart Kalle anka. Jag fick en massa julklappar som jag verkligen hade önskat mig så jag är så otroligt nöjd! Hade dock önskat att mormor hade kunnat vara med i år men hon var tvungen att vara i Portugal. Trots det så var dagen väldigt bra då man firade med nära och kära. Nu hoppas vi på att även nyår blir lika lyckat som igår.

Idag så är jag och firar jul hos min pojkväns föräldrar med massa mat, roliga spel och trevligt sällskap. Nu är det snart middag och jag kan inte vara nöjdare, hoppas att eran jul varit lika bra som min puss och kram så länge

Introduktion

2018-12-05 03:37
Från inezcarvalho

Hejsan!

Tänkte köra en liten introduktion som ett sätt att starta upp min blogg.

Jag heter Inez Carvalho och är en tjej på 18 år från Porto, Portugal som flyttade till Sverige med min familj strax innan jag fyllde 5 år. Min familj består av mamma, pappa, mina tre bröder och såklart min katt Batman som ni kommer att få se väldigt mycket utav då han är min lilla bebis.

Personligen så är jag är en väldigt knasig och virrig tjej som tänker alldeles för mycket och detta kommer att vara ett sätt för mig att få ut lite tankar och åsikter som snurrar omkring i mitt huvud om dagarna. Mina inlägg kommer att bestå mycket utav bilder då jag älskar att ta kort, jag kommer även att så småningom börja med Youtube då jag länge tänkt på att göra det men aldrig riktigt vågat. Jag har nu valt att starta en blogg som ett sätt för mig att börja övervinna mina rädslor om vad folk tycker och tänker om mig, så detta är mitt första steg mot att vara den personen jag alltid velat vara.

Hoppas att ni har fått ett litet hum om vem jag är och att ni fortsätter att läsa min blogg då jag kommer att lägga ut en del roliga inlägg. 

XX Inez Carvalho