RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 13:42:06

spelbloggen

Dagens speltips med Bremen, PSG, Hamburger och andra....

2009-03-07 15:00

Kolla min andra blogg: www.bettipset.blogspot.com

Den uppdateras dagligen.

Färjstad och Sirius är Dagens speltips....

2009-03-05 15:19

Se min andra blogg: www.bettipset.blogspot.com

Dagens speltips med Doncaster, Arsenal och andra....

2009-03-03 11:18
Kolla min andra blogg: www.bettipset.blogspot.com

Dagens speltips: http://bettipset.blogspot.com/

2009-02-27 19:31

Kolla min andra blogg för dagens speltips!!! adressen är : http://bettipset.blogspot.com/

Den bloggen är mer aktiv.
Idag är tipsen på Bundesliga 1 och 2 samt serie B.

http://bettipset.blogspot.com/

2009-02-25 11:49
Se min andra blogg som jag uppdaterar oftare: http://bettipset.blogspot.com/

fotboll, och handboll idag..

2009-02-25 11:48

Nu har jag tappat lite på slutet med en lite sämre dag igår. Bra fotboll dock i matcherna så det värmer lite. Idag fortsätter Champions League och jag har hittat några fina spel. Dagens speltips:

IFK Trelleborg - Hammarby IF HF, 2:a, 1.40

Hammarby är så mycket bättre och vill idag säkra slutspelsplatsen. Motivation och klass vinner detta.

Cardiff City - Queens Park Rangers, 1:a, 1.82

Cardiff har visat upp en riktigt fin form på slutet. QPR har inte riktigt visat det. Nu när Cardiff jagar plats i Premier league får QPR flytta på sig.

Sporting Lissabon - Bayern München, X2, 1.44

Bayern har visat riktigt bra form i Ch.league i år. Jag tror dom kommer fortsätta fint. Mot Lissabon borta förlorar dom inte. Dom är för bra för det.

Sporting Lissabon - Bayern München, över 2.5 mål, 2.15

Med anfallare som Klose och Toni kan denna match bli målrik. Bayerns lag i övrigt med Ribery i topp gör många mål. Sporting hemma vill ju självklart ha med sig mål till andra matchen. Som upplagt för mål.

Real Madrid - Liverpool, under 2.5 mål, 1.68

Denna match kommer bli tajt när Benitez vill ha med sig ett bra resultat hem till England. Två organiserade lag som inte bjuder på mycket. Få mål.

se min andra blogg: http://bettipset.blogspot.com/

Fotboll, hockey och tennis på schemat....

2009-02-24 15:38
Igår satte jag spelet på Tottenham som gick in i det sista. Sävehof däremot spelar inte riktigt bra förnärvarande. Tror dom går och tänker på slutspelet lite för mycket. Idag fortsäter Champions league men matcherna är svårtippade. Dagens speltips:  

Coventry City - Blackburn, 2:a, 2.37 Blackburn är bättre i grunden och måste vinna denna matchen för att gå vidare. Såg Blackburn mot Man Utd sist och det såg hyffsat ut. Med det spelet vinner dom mot Coventry här.  

Arsenal - AS Roma, 2:a, 3.75
Arsenal har sett riktigt risigt ut tycker jag det sista. Det händer ingenting framåt känns det som. Saknaden efter Fabregas är enorm. Roma däremot har en del matchvinnare och dom har formen. Chansar med en 2:a här.  

Linköping - Södertälje SK, 1:a, 1.35
Linköping måste vilja komma två i serien. Här ska dom bara vinna mot ett betydligt sämre lag som inte har någon motivation.  

Tommy Haas - Jeremy Chardy, 1:a, 1.55
Haas har en skön teknik och har gjort flera bra matcher den senaste tiden. tolig 1:a.

Se min mest uppdaterade blogg: http://bettipset.blogspot.com/

fotboll och handboll idag...

2009-02-23 16:51
Ingen vidare gårdag där Petter Northug visade grym klass i skiathlon. Det gick alldeles för långsamt i den klassiska stilen för att mina tips skulle kunna gå in..aj aj. Men satte ändå 3 av 7 spel så helt skit var det inte. Dagens spel ser ut så här:


Hull City - Tottenham, 2:a, 2.30
Tottenham vilade sina bästa i UEFA-cup matchen senast. Detta bara för att allt fokus låg på denna match. Tottenhem tar denna match på stort allvar och de bästa spelarna är tillbaka. Hull har varit dåliga efter nyår och jag tror dom får svårt i denna match också.

IK Sävehof - H 43 H(0.0 - 3.5), 1:a, 1.72
Sävehof förlorde senast mot RIK. Idag tar de hämnd och det är H43 som får ta smällen. Senast de mötte varandra vann Sävehof klart. Tror på storseger idag.

kolla min bättre blogg: http://bettipset.blogspot.com/

Skidor, fotboll och bandy idag...

2009-02-22 10:13
Gjorde återigen en hyffsad dag igår. Det går fint just nu. Idag finns det massor av spel som är värde i tycker jag. Men jag har valt att lyfta fram en del spel med ganska höga odds men högst troliga.  

Petter Northug - Dario Cologna, 2:a, 2.35 Denna är tagen på stört! Northug är inte bra i den klassiska delen av loppet och kommer ligga långt efter när de börjar köra fristil. Cologna däremot  klarar av båda disciplinerna. jag tror Cologna kommer vara långt före Northug i mål. grymt odds.  


Petter Northug - Lukas Bauer, 2:a, 2.25

Samma här bortsett från att Bauer är grym i den klassiska delen. Går det som det brukar i klassiskt här kommer Northug nog vara runt minuten efter Bauer vid Bytet av skidor. Bra odds som jag gärna tar


Wolverhampton - Cardiff, fler än 2,5 mål, 2.00
Wolves hemma betyder oftast många mål. Lägg där till at Cardiff är i bra form vilket gör att de kommer göra mål. Jag tror matchen slutar 3-2.  

Lecce - Lazio, fler än 2,5 mål, 2.10
Både Lecce och Lazio brukar bjuda på ett antal mål. Sen läcker båda lagen bakåt för tillfället och oddset är taget direkt.  

Vetlanda BK - Edsbyns IF, 2:a, 1.90
Att Bandyns suverän får 1.90 i odds är bra vilket jag plockar direkt. Visserligen en svår match men jag tycker inte Vetlanda har vart så heta det sista. Edsbyn är alltid heta.  

Broberg/Söderhamn - Gripen/Trollhättan, 1:a, 1.70
Riktigt bra spel på Broberg som gått fint den sista tiden. Hemma Mot ett ganska svagt Trollhättan kan det bara gå på ett sätt. tror hemmalaget vinner ganska komfortabelt.  

IK Sirius - IFK Motala, 1:a, 1.30 Dagens BÄSTA och säkraste spel. Sirius har vart grymma hela säsongen är lär inte sluta än då de har fin form. Motala däremot är riktigt under isen för tillfället och jag tror Sirius kommer dunka dit dom med flera bollar.

se min bättre blogg: http://bettipset.blogspot.com/

Elitserie och fotboll på G...

2009-02-21 15:35
Gårdagen gick återigen fin fint tycker jag med 3 av 5 spel. Tycker jag ligger på bra nivå nu. Idag finns det massor att gotta sig av och här är det bästa jag hittat:

Färjestad - Modo, Hcp -1,5, 1:a, 2.00

Färjestad har visat grym form på slutet med massor av mål. Hela laget presterar och levererar för tillfället. I Modo presterar dock ingen. Tror att Färjestad fotsätter på denna väg på jakt efter 1:a platsen i serien.

Södertälje - Timrå, Hcp -1, 2:a, 2.45

Timrå körde över Skellefteå senast. Denna matchen kommer dock inte gå lika lätt men mot ett Södertälje utan motivation och med usel form blir det en stabil seger för Timrå som jagar slutspelsplats.

Villarreal - Sporting de Gijón, 1:a, 1.60

Villarreal är på G igen efter en liten svacka med Rossi i form. Gijon däremot blev helt utspelade senast av Real (0-4). Tror inte försvare´håller mot taggat motstånd.

Grenoble - PSG, 2:a, 2.05

PSG är på G och är i bra form och på väg mot toppen. Grenoble tvärtom...på väg neråt. Här slår form och att PSG är bättre. 2:a!se min bättre blogg: http://bettipset.blogspot.com/

nu gäller det att hålla formen..-.

2009-02-19 10:47

Gonzalez Maximo - Dabul Brian, 1:a, 1.55

Gonzales visade upp riktigt bra tennis i senaste matchen. Tror på han till okey odds.


Stepanek Radek - Koubek Stefan, 1:a, 1.22

Radek har visat grym form på sistonde med finalseger i senaste turneringen. Förra matchen vann han enkelt med 2-0 i set mot en rankad över 100. idag möter hand 304 rankade Koubek. säker 1:a.


Djurgården - Färjestad, över 5.5 mål, 2.0

Färjestad och Djurgården har radat upp mål de senaste matcherna och jag tror dom fortsätter med detta i denna match mellan två öppna och offensiva lag.


ACF Fiorentina - AFC Ajax, 1:a, 1.55

Fiorentina med Mutu och Gillardino på topp kommer vinna denna matchen mot ett för dagen mediokert Ajax (ligger bara tre i ligan). Kan vara värt att spela ett -Hcp-spel på Fiorentinga också.


FC Shakhtar Donetsk - Tottenham Hotspur FC, 1:a, 1.95

Tottenham skickar ett juniorlag till denna match då fokus ligger på seriematchen i helgen. Shaktar däremot är faktiskt ett riktigt bra lag. Dom slog Barca i gruppen i Ch. League bl.a och hemma är dom riktigt svårtslagna. Också här är det värt att spela -Hcp-spel på Shaktar.

Kolla min bättre blogg... http://bettipset.blogspot.com/

redo?

2009-02-18 15:20

Det var väl en okey dag igår. Lite synd att Tennisen inte gick in. Dom vann sina matcher men inte med 2-0 i set. Men det gick hyffsat ändå. Idag är det en del på listan men jag avstår nog oddsen på UEFA-cupen idag (även om jag inte vill). Matcherna där är svåra att tippa tycker jag efter vad jag sett. Har dock med Olympiacos.


Olympiacos CFP - Saint Etienne, 1:a, 1.55

Olympiacos har visat på en grym hemmaform i år där de oftast vinner sina matcher ganska lätt. Etienne dock har väl inte gått speciellt bra i ligan hittills och i denna svåra bortamatch blir det stryk.


Ferrero Juan Carlos - Granollers Marcel, 1:a, 1.38

Ferrero har visat grym form på gruset och jag tror starkt på han i denna match trots svårt motstånd.


HC Örebro 90 - Skåre BK , 1:a, 1.40

HC Örebro är ett riktigt bra Div.1 lag. I denna matchen kan dom säkra vidare spel och med det laget de har tror jag dom fixar det i denna match. Säker 1:a


IFK Kungälv - IK Sirius, 1:a, 1.85

Ik Sirius har gjort en grym säsong hitills och i de senaste matcherna har dom visat styrka. Sist 4-4 mot edsbyn borta. STARKT. Kungälv är inte tillräckligt bra.

IFK Motala - Broberg/Söderhamn, 1:a, 1.70

IFK Motala har varit riktigt dåliga på slutet medan Broberg är stabila och fortsätter visa bra resultat.

Kolla gärna min andra blogg: http://bettipset.blogspot.com/

Het idag?

2009-02-17 12:29
Nu har jag kollat runt på oddsen och kommit fram till detta:

G.dimitrov - Simon Gilles, 0-2 i set, 1.45
Simon har börjat året fint med massor av fina matcher och ligger top 10 på rankingen. Dimitrov är rankad nr. 401 och är inte i närheten av Simons kapacitet.

Ernest Gulbis - Taylor Dent, 2-0 i set, 1.80
Har sett Gulbis några gånger detta år och han ser bra ut och ligger på nr.42 i ranking. Dent har rakningnr. 593.

Shrewsbury - Chester city, Hcp 0-1, 2.20
Shrewsbury är ett bra lag som brukar göra en del mål. Detta medan Chester är i usel form efter ekonomisk kris och spelarflykt gör oddset fin fint.

Grosseto - Avellino, 1:a, 1.67
Grosetto är ett riktigt bra hemmalag där dom sällan förlorar samtidigt som Avellino är dåliga borta. Grosseto gör en del mål hemma och därför tror jag dom vinner med 2 mål eller mer så ett spel där Grossetto leder i paus är också att föreslå (2.30).

Brescia - Ancona, 1:a, 1.57
Brescia är grymma hemma, släpper väldigt lite och brukar vinna på det (9-3-1).
Ancona är usla borta (1-3-8). Därför en trolig 1:a.

Nu har jag vilat ut

2009-02-16 13:27
Efter en vecka med denna blogg så har det gått sådär. men nu börjar en ny vecka och det är dags att börja leverera. Från och med nu skall jag reka bättre och ge bättre tips. Dagen ser ut som vanliga måndagar men det finns lite att spela på.

 Skellefteå AIK - Södertälje SK, 1:a, 1.48

Skellefteå är bättre och visade prov på bra hockey senast mot HV. Vill de vara med i fajten om medaljerna skall de bara vinna denna matchen mot ett omotiverat lag. Skulle t.o.m kunna tänka mig ett Hcp-spel (-1.5) på skellefteå.


Luleå - Rögle, 1:a, 1.55

Luleå har bra form och spelare som Omark och Bartecko är otroligt vassa. Jag tror på poäng från båda dessa i denna match. Även denna match är möjlig att spela Hcp-spel på.


Färjestad - Linköping, över 5.5 mål

Färjestad körde över Frölunda sist med 8-1 och Linköping har varit stabbiga det senaste och släppt in massor av mål. Båda lagen har gott om spelare med spetskompetens som borde leda till över 5.5 mål i denna matchen.


Borås HC - Mariestad BoIS HC, 1:a, 1.45

Motivation och klassen är högre hos Borås i denna match. Mariestad är redan körda medan Borås kämpar för kontraktet. 1:a!

nu är det dags

2009-02-14 12:07
Efter en del dåliga dagar så är det äntligen dags för helg.

Dagens spel:

Watford - Chelsea, -1, 1.95
Chelsea med ny tränare tror jag kommer köra över Watford då Chelsea måste börja prioritera FA-cupen.

Pisa - Livorno, 2:a, 2.50
Livorno har grym form och har gjor några riktigt bra matcher i rad på bortaplan. De har stor chans att vinna då de vill vinna serie B. Trolig 2:a.

PSV - AZ Alkmaar, draw no bet, 2.20
AZ har grym form. PSV har visserligen bra form med men mot ett AZ som inte släpper in mål blir det svårt. Bra odds på 2:an.

Valencia - Malaga, 1:a, 1.75
Valencia i storform efter silvas återkomst. Hemma i denna viktiga match skall det bara bli vinst. Oddset lockar till bra spel.

Rubrik saknas

2009-02-13 14:44

Dags att ta nya tag. Nu gäller det att vässa hjärnan inför helgen och vi börjar idag.


Dagens speltips:


Emil Jönsson – Petter Northug, Emil, 2.10       10 units

Emil Jönsson är en av de bästa sprintåkarna av alla. Han har radat upp vinster och bra placeringar under vintern. Northug däremot har inte gjort nån bra sprintsäsong. I vanliga fall har han ingen chans mot emil. Därför tycker jag oddset är väldigt bra.


Greuter Fürth - FSV Frankfurt, 1:a, 1.45          5 units

Tabelltvåan hemma mot FSV skall bara sluta på ett sätt. Funderar t.o.m på handicap –1 på Greuter som skulle ge mig 2.25 i odds. Klar etta!


Växjö lakers – Mora Ik, 2:a, 2.70          5 units

Jag testar på detta höga odds då jag tror emot växjö p.g.a deras dåliga form. Sen är detta en viktig match mellan laget (skiljer bara 1 poäng). Jag tror inte Mora vill förlora sin plats.


TSG Hoffenheim – Bayer Leverkusen, 1:a, 2.35       3units

Detta odds på Hoffenheim hemma är svårt att inte spela på. De har på 10 matcher hemma 8 vinter och 2 oavgjorda. Deras förlust senast ser jag också som en tändvätska nu när de kommer hem.


VVV Venlo – Cambuur, 1:a, 1.50          5 units

Suveränerna har inte förlorat en match hemma denna säsongen än och jag tror inte det är dags än heller. 12 matcher, 10 vunna 2 oavgjorda och 32-7 i målskillnad. Säker etta.


Metz – Montpellier, 2:a, 3.75           3 units

En chansning på 2:an då denna match kommer bli en tät duell. Montpellier är ett bra bortalag och därför ger jag dom mitt tips till ett bra odds. Tror det blir 0-1, 1-2.


dagens

2009-02-11 14:34

Idag finns det mycket att tippa på. Jag ska försöka ge er de bästa godbitarna. 

Dagens speltips:  
Tunisien - Holland, 2:a, 1.85     5 Units

Ja vad säger man. Visserligen en träningsmatch där man testar en del spelare men holland har så många bra spelare att matchen mot ett lag i Tunisiens nivå inte ska vara några problem. Tunisien har det tufft mot europeiskt motstånd. Bra odds på tvån.!  

Tyskland - Norge, Hcp 0-1, 2.10
     5 Units

Vågar t.o.m spela på Tyskland trots underläga när matchen startar. Tycker Norge har tappat kapacitet de senaste åren och mot en lag som Tyskland som oftast går för fullt åker de på "däng". Tyskarna vinner med minst 2 mål.  

Huddinge - Leksand, över 5.5 mål, 1.60
    10 Units

Leksand har sopat banan med övriga Allsvenska lag denna säsong. och många av matcherna har man gjort många, många mål. Jag tror att Leksand själva gör runt 6 mål så då är det klart!  

Villa/Lidköping - Ik Sirius, 2:a, 1.95
       5 Units

Ik Sirius har hittills under säsongen varit otroligt bra vilket man visade i senaste matchen, 9-3 mot vetlanda. Villa utan sin skyttekung Bryngelsson i denna match får det alldeles för svårt mot ett Sirius i form.

Malta - Albanien, 2:a, 1.57        7 Units
Maltaär helt enkelt för dåligt mot ett lag som Albanien. Albanien har spelat riktigt bra matcher mot alla i gruppen. Kommer ni ihåg mot Sverige? säker 2:a!!

min nya blogg!!!

2009-02-09 21:00
Se min andra blogg där speltipsen också kommer finnas. Den sidan kommer ha mer statistik bilket kommer göra den bättre i längden.

http://bettipset.blogspot.com/