RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:42:37

Missmodig

kanske inget för mig

2013-01-17 18:10

Hej. Blev ingen större rusning av kommentarer igår,, Ok. det hade jag ju väntat mig.. bara en som vågade säga sitt... och visst självklart har jag en tunika eller längre tröja över rumpan...;Tittar man upp mot rampljuset, så är det få vettiga inlägg mesta är trams och barnsligheter,, kanske detta är en blogg för småtjejrna... vi får väll se, dem ska väll oxå kunna yttra sig någonstans..hejhej


Har åldern så stor betydelse egentligen?

2013-01-16 17:26

Hejsan hejsan.

 Ett tag sen,mmmm jag vet. Det blir inte alltid som man vill.

Halva januari har gått och jag har inte fått fram en vettig mening att skriva om här.Folk tror väll att jag dött eller är sjuk, men nej då har bara inte haft någon lust.

Tror jag döpte min blogg till tantvarning, men det låter ju hemskt, jag är deffinitivt ingen tantvarning,tvärtom kanske lite väl mycket poppig.

Fick en postorderskatalog idag från Cellbes, den har jag förut slängt åt sidan. Men idag bläddrade jag i den och upptäckte att.. jag får nog titta närmare på de plaggen, lite mer för mogna kvinnor och ibland lite tantvarning men min ålder säger att jag ska ha dessa klänningar och byxor mm.

 Ska jag helt plötsligen behöva byta stil bara för att jag fyller 64 år i år.. Vad tycker ni?

Hur ser ungdomen på att en 60 plussare klär sig i legging eller tajts?

Skriv gärna dina synpunkter. jag vill veta.

Hur vill du att din farmor/mormor ska klä sig?

Jag vägrar iallafall att se gammal ut så de så.  


Får duga som nyårsblåsa

2012-12-27 13:57

Ska på världens baluns på nyårsafton.. Är inbjuden till Hotell havsbaden på Nyårs supe med make och 50 stycken till. Ska bli såå himla kul. När va vi på Nyårsbal sist det var många år sedan det...fick lite panik när inbjudan kom. Ni vet vi kvinnor. Vår första tanke är ju. VAD FAAN SKA MAN HA PÅ SIG.

Men de äär löst nu, har en bekant som jobbar som stylist .Hon blev min räddning och super nöjd blev jag. här ser ni bilder på dej jag ska ha på mig..straxt under 5000 kronor kostade kalaset och då är det skor och väska med i den summan som inte finns på bild.    

Bilder kommer senare från själva minglet. Se de då :)  

Vi nalkas 2013

2012-12-27 11:54

Julen är slut och skönt är väll det. Snart återgår vi till de normala veckorna igen, de är oxå skönt, man blir så förvirrad när det är röda dagar.Julen har varit fridefull och lugn, vilket är helt underbart.Åldern tar ut sin rätt inte för att jag är skröplig och ostadig på någotvis.men lugnet tilltalar mig. Men nu vill jag blicka framåt, vill att snön ska försvinna med  ljusare och längre dagar. Det nya året kommer att bli ett mycket händelserikt år för OM och hennes man.Men först ska den skålas in med champagne . Raketer visst är det mäktigt och vackert men NEJ min lilla älskade katt Nisse och alla andra djur blir så rädda.  
första bloggen

2012-12-26 19:46

Dagen då det började. Jag började blogga. Kan man göra det 60 plussare som jag är? Why not?

Så då stter jag väll igång då och bloggar. :)

Min fråga är ni trötta på julmaten? fråga mig då? enormt trött för jag tycker ju inte om fet mat. men vi var sparsamma och tog bara delikatesserna lax pateer skaldjur. skinka förståss och lite sill men sen fick det banne mig va bra..Lutfisk aldrig syltor never grisfötter fyy faan.

 fortstter bloggandet i morrn.