RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:23:42

Sommarcampen 2010

Sista kvällen på roadtrippen!

2010-08-11 22:47

Då var det dags, sista natten med "killing gänget". Det har varit två mycket trevliga veckor här i Gislaved tillsammans med "skottjanne" och Swetec grabbarna/tjejen. Att ha fått varit med att se ishockeyspelare som har viljan att utvecklas och bli bättre på de olika moment som skridskoteknik, spelförståelse etc har varit mycket roligt att se. Hoppas att sommarcampen 2011 kan bli lika bra som denna har varit!


Tack för mig så ses vi igen nästa sommar!


Niklas Rödlund/TrelleborgSpetscampen över!!

2010-08-09 09:08

Igår slutade spetscampen efter 7 dagars hård och kvalitiv träning.

Eleverna var på is i 27 timmar, 6 tim teori och 8 timmar fys under en vecka.


     


Vi var 15 ledare och 62 elever inkl. Javis målvaktscamp som hade träning på förmiddagen och sedan kom in i spelarutbildningen efter lunch.


Vi startade dag 1 med match och genomgång av lägret. Dag 2 - 4 var fulla dagar från 08.00 till 20.00 varje dag. Sedan väntade en dags vila, många gjorde olika aktiviteter som vi var ett gäng som körde gokart och det var mycket häftigt.

Dag 5 - 7 var inriktad på skott där instruktören Janne Ericsson kom och körde off-ice samt ett ispass per/grupp, mycket uppskattat och nytt. Häftigt!


Eleverna spelade match varannan dag och vi hade en tre camp också i gruppen med stövelkastning, skidgång samt kasta ringar. Vi hade även ett simpass som var inriktad på fysträning.


Sista dagen var det samtal med eleverna och man fick sitt spelarkort samt T-shirt, avslutningen delade vi ut priser till veckans elev, bästa kompis och mest utveckling samt bästa tid på punktträningen, priserna kom från Reebok och Gatorade.


Vi har hört mycket positiva saker från föräldrar och elever om flytten till Gislaved och vi tycker att lägret har stora förutsättningar i Gislaved med en otrolig anläggning. Utvärderingarna har vi lagt in i ett program och den är mycket rolig läsning. Vi kommer tillbaka och nästa år är det 10 år jubileum.


Välkomna till Sveriges hårdaste träningscamp 2011!!!

Ledig dag på spetscampen!

2010-08-05 20:45

Idag har alla varit lediga, det tror jag har varit skönt för alla. Jag själv sov ut och sedan gällde golfbanan utanför Gislaved. Sedan åkte vi till Anderstorp moterbana och kolla träning inför helgen tävlingar. Sedan var vi ett gäng på gokartsbanan, fy vad roligt det var.


Nu har vi mycket energi att ge spelarna och eleverna dom tre sista dagarna, sedan tillkommer en ny instruktör för skotten. Välkommen Janne Ericsson!

Spetscampen startade idag!

2010-08-01 22:18

Idag startade en ny camp i Gislaved. Det är 64 elever som skall träna i 6 dagar med bl.a 5,5 timme is varje dag + andra aktiviteter. Spelare från Danmark, Norge, Tyskland och Sverige.

Vi är 15 ledare och det är 5 ledare i varje grupp + 3 istränare, 1 matris och service. Detta är rekord med ledare i år.


     


Vi har en camping utanför ishallen också, skit häftigt med husvagnar och ett tält Jesper och Josefin Gade från Danmark.

Stugbyn är helt full och det är mycket folk i rörelse runt hallen.


Det skall bli roligt att starta imorgon och se hur mycket man kan pressa eleverna och ser hur duktiga dom är.

Dagge

Sista dagen på elitcampen!

2010-07-31 23:08

Nu är årets elitcamp slut efter 4 dagar. En riktig häftig camp med många framtida hockeyspelare på elitnivå. Vi hade en bra nivå på campen och fantastiskt ödmjuka spelare som verkligen vissade en bra attityd.


Vi har varit 36 elever från 95 till Allsvenska spelare, och träningen var inriktad på individuell utveckling och lära sig av Dagges hockeyfilisofi, mycket intressant.


Vi önskar all elever en bra säsong och syns/Ledare

Tredje dagenpå elitcampen.

2010-07-30 23:37

Idag har varit en tuff dag och det var helt ok, många roliga övningar med kamp och rörlighet. Ena gruppen hade även simning på programmet med armhävningar.

Tyvärr så fick en av eleverna lämna in idag, hoppas att det blir ok. Efter 7 timmars träning är det bara en dag kvar på denna campen, imorgon gäller ispass, individuella samtal, fysträning och match.


Måste tacka Stefan för den underbara bastun han bjöd oss ledare på idag, arombastu med apelsinlukt. HELT UNDERBART.

Första dagen på is!

2010-07-28 22:38

Thomas Javeblad körde igång med dom 2 allsvenska målvakterna redan klockan 8 på morgonen, så dom fick känna på grejorna plus att thomas fick se vad dom behövde arbeta på under veckan.

Efter det fixade vi i ordning det sista med tröjutdelning och damasker till spelarna och fixa allt till in checkningen. Runt halv 11 började det rulla in spelare och inom kort fylldes hallen med spelare!

Veckans camp har vi spelar från sverige, norge, och schweiz.

sen hade alla samling i gympa salen om regler och information, efter det började spelarna byta om för en try out match där dom fick testa utrustningen och alla ledare satt på läktaren och scouta bra och dåliga sidor hos spelarna!

spelarna har även fått känna på teorisalen och styrkelokalen.

vi kan summera dagen som lyckad men stressad med allt fix!


Jesper Björk

ledare


Mottagande!

2010-07-27 18:40

Landat i Gislaved, kanon skönt och man är riktigt glad att starta imorgon. Vilket mottagande av kommunen och vaktmästerna. Gött o starta imorgon!


Nu gäller korvgrillning och snacka med kompisarna..
Dagge

SOMMARCAMP GISLAVED

2010-07-27 10:29

GODMORGON ALLA HAR VAKNAT UPP IGISLAVED EFTER EN GOD NATTI STUGAN VID 0730 JAG MAGNUS O SAMT DAGGE W ÅKTE NER TILL ISHALLEN TRÄFFADE VAKTM.SAMT LASTADE DAGGE O JAG UR BUSSENS  ALLES MATERIAL SOM SKALL ANV.UNDER DESSA VECKOR SWETEC ÄR I MIGHTY MOOSES ICEGARDEN ,NU HAR VI ÄVEN FÅTT I OSS LITE GOD FRUKOST SAMT INVÄNTAR JAG DAGGE RESTEN AV LEDAR TEAMET SOM ANLÄNDER RUNT LUNCHTID..VID TANGENTBO.MANGE O

Idag startar våran sommarcamp - blogg

2010-07-26 12:00

Vi kommer under sommarcampen att göra inlägg och skriva lite varje dag om campen från den 28 juli till den 12 augusti.