RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-14 09:11:14

Linnlandin blogg

Linnlandin blogg på Nouw

Coffee and sunset

2019-02-17 15:04
Från Linnlandin

23.10-30.12 EN TANKESTÄLLARE

2018-12-30 14:16
Från Linnlandin


Vad ska man säga, oj vad lång tid detta tog. En lång paus på en lång utbrändhet, När jag skrev förra inlägget trodde jag att ja var tillbaka på banna igen vilket jag inte var. Men nu efter en lång period av ledighet så känner jag mig taggad på ett nytt år och att lägga denna tråkiga period bakom mig.

Så nu är det dags att börja blicka framåt och börja planera år 2019. Hur är ni ? tycker ni att det är kul att planera eller tar ni det lite som det kommer istället? Har ni nyårslöften eller har ni mål eller ni kanske bryr er inte om sånt helt enkelt?

Jag är den personen som gillar att planera och har gärna nyårslyften. I år är det helt annorlunda hur dem andra åren har sett ut!

Förra årets:

1. tjäna mera = jobba mer 2. träna minst 4 gånger i veckan 3. förbättra mitt sparande

Detta är en ganska bidragande faktor till min utbrändhet, jag gjorde alla min mål men kan väl säga att jag har fått ätit upp det också dem senaste två månaderna. Har tänkt och tänkt nu dem senaste veckorna är det verkligen värt att leva detta liv, att man totalt kraschlandar innan året ens är slut? till vilken vinst är det att bara äta, sova & jobba! så nu går mina tanka är att mår jag inte bra av det eller känner en pepp till det så gör

Årets:

1. Ta vara på hälsan 2. Gå på spa minst två gånger detta år 3. ta massage mist fyra gånger detta år 3. Göra saker som gör mig glad och lycklig!

efter denna utbrändhet har jag verkligen fattat att inga pengar i världen kan betala min lycka eller mitt liv !

TISDAG MED FUNDERINGAR.

2018-10-23 16:51
Från Linnlandin

Hej alla människor !

En vecka senare så kom ett inlägg upp, wiho ! trodde jag var på bättringsvägen men icke sa nicke !

idag tisdag så har det vart en segisdag med jobb och utbildning men efter utbildningen så satte jag mig på Espresso House och tog en väldigt god kaffe och fortsatte å arbeta, vilket var väldigt ro givande än att åka hem att göra det där jag ser allt som måste göras hehe !

Men nu är jag hemma och har fått massa saker gjort och känner att jag tog vara på denna dag på bästa sätt och nu kan jag lägga mig på soffan om jag vill det! hur har eran dag varit?!

Jag har lite funderingar.

Hur ofta ska jag uppdatera ? räcker 1 gång per dag eller mer ?

Vad vill ni helst läsa om? eller vill ni bara se bilder ? eller en blandning ?

vad tycker ni, men men nu ska jag leta efter lite mer inredning till badrummet vill helt byta stil där ha mycket naturfärger, gör ett inlägg vad jag hittar !

Med & motgångar

2018-10-15 07:46
Från Linnlandin

God morgon alla fina !

Ja varför har det inte kommit upp något på bloggen eller så mycket uppdatering på min instagram? jag man kan väl säga att livet kom lite emellan och orken på jobbet eller motivationen till livet har inte helt enkelt varit på topp i några veckor just nu. Men det börjar att trappa uppåt, vilket är super härligt !

Idag måndag står det jobb på schemat och sen får vi se vad denna måndag har att erbjuda ! ha en super bra måndag !

Kommer aldrig mer köpa färdig granola

2018-09-23 10:16
Från Linnlandin

Blev precis klar med min egna granola alltså wow ! Kommer aldrig mer att köpa en granola på riktigt. Detta var så gott och så fräscht, jag är väldigt petig på ”frukostflingor” vill inte ha några torkade bär i eller skumma nötter utan jag vill helt enkelt veta vad det är i min granola. Det var super enkelt att göra & tog inte långtid kanske 30 minuter och då är det pålagt mycket tid. Tror jag ska göra en till lite mindre idag vart så sugen på kardemumma, just nu är det kanel. Den är så god att jag skulle kunna äta den till lunch & middag å såklart till frukost

Nu ska jag fortsätta att njuta detta, vill ni ha receptet ? Även fast jag freestyle helt

söndagar har en regel

2018-09-23 08:15
Från Linnlandin

Gooooood morgon alla

idag är det söndag en utav dem bästa dagarna i veckan tycker jag ! söndag, måndag och fredag där har vi dem vilket jag tycker för måndagar får man alltid ny vecka, ny start! alla älskar fredagar & mys söndagar när man kan ligga kvar länge i sängen dricka kaffe sen gå upp & äta en härlig söndagsfrukost vilket är så drömigt!

så just nu ligger jag i sängen med en kaffe och skriver här sen ska jag ner på stan å hitta en present till min Lillebror som fyllde 23 år igår, ska över dit senare ikväll & fira honom ! men annars kommer det vara en riktigt lugn dag idag med ! vad jag vet just nu iallafall men nu ska jag fortsätt sippa på mitt kaffe


bathroom inspo

2018-09-22 21:42
Från Linnlandin

Vad vill du?

2018-09-22 19:36
Från Linnlandin

God kväll alla !

Har precis blivit klar med middagen, en härlig sallad blev det. Nu tänker alla gud vad tråkigt på en lördag haha ! Jag med men är fortfarande förkyld och har varit det i snart två veckor & är så trött på det så nu försöker jag att äta mycket vitaminer så en försvinner nån gång ! hade mycket heller ätit en schysst burgare!

Städa förrådet blev det inte min kropp sa ifrån jag frös och var fortfarande trött efter fixandet med bloggen, vilket var inte jobbigt men säkert den här förkylningen, så det har blivit små städat i lägenheten & Gossip Girl vilket kvällen kommer fortsätta med, hur många av er har sätt Gossip Girl ?

har några tankar & funderingar, vad skulle man vilja läsa ? frågade några på sociala medier, det uppskattat med Budget vs Lyx vilket jag hade tänkt att skriva om sen lite som förra blogginlägget att göra lite inspirations inlägg

men vad mer vill ni ha?INSPO HOME

2018-09-22 12:03
Från Linnlandin

GOD MORGON LÖRDAG !

2018-09-22 11:42
Från Linnlandin

Vi har blivit med blogg !

wow, vilken fin respons jag fick efter Insta-storyn om bloggandet ! Trodde inte det var så många som ville att jag skulle börja blogga!. Har tänk på detta länge eftersom jag känner att jag skulle kunna uppdatera mina sociala-medier tre gånger mer än vad jag gör i dagsläget, men då tror jag att jag skulle börja tappa följare haha!

Idag lördag är första lördagen på väldigt länge jag inte har något uppbokat, vilket är superskönt! tror dock att jag kommer hänga i mitt förråd hela dagen och börjar rensa bland alla saker, vilket är väldigt mycket saker så önska mig lycka till !

undra om man ska komma igång att sälja saker eller om tippen blir bättre än att hålla på med massa annonser eller vad tycker ni, sälja eller slänga?! 

men nu ska jag fortsätta att fixa på denna skönhet och ser om det blir något bättre 

ha en fortsatt bra Lördag !