RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-13 17:34:28

mrsJebali blogg

mrsJebali blogg på Nouw

• Flyttat till Saudiarabien

2019-04-01 15:00
Från mrsJebali

Två bilder från en strand här i Jeddah.
Hallå. Här har det varit tomt under en lång tid, nästan exakt 2 år. Mycket har hänt. För att ta de kort så har Yasmine har hunnit bli 2 år och Youssef fyller snart 4 år. Vi har hunnit flytta från Borås till Norge och Trondheim. Där Issam spelade för Rosenborg BK. De gick väldigt bra där så vi hann bara bo där i nästan 5 månader. Sen var de dags att packa väskorna igen. Och nu befinner vi oss i Saudiarabien sedan en månad tillbaka.

De var en stor omställning att flytta till Norge och så långt ifrån familjen. Och precis när man börjat trivas och börjat förstå språket. De har en svår dialekt i Trondheim. Så var vi tvungna att flytta. Och jag saknar faktiskt Norge och vårt hem där. Men än mer så saknar jag Borås. De känns som vårt hem! Men nu har Issam ett 2,5 års kontrakt här i Saudiarabien. Så vi får se hur länge vi blir kvar. Man vet ju aldrig med fotbollen.

Men kan vara kul att lägga upp lite här och skriva så att man själv också kan gå tillbaka och minnas. Och inte minst för de är väldigt annorlunda och bo här och man hade så mycket fördomar. Men nästan inget stämde när man väl kom hit. Jag trivs väldigt bra!

• Long time no see •

2017-03-30 09:18
Från mrsJebali

Long time no see!
Sens Yasmine föddes har jag inte haft så stor lust till att skriva någonting. Eller ens hunnit, man har så mycket annat att göra. Och nu snart blir hon 4 månader ❤Och hon är världens snällaste lilla bebis. Sover hela nätterna sens hon va nyfödd nästan. Vaknar en gång varje morgon mellan 5-7 tiden och äter och sen somnar hon igen. Så vi har verkligen haft tur. Youssef sov inte så här bra förens han var över 1 år. Men de kan ju vända de med.

• Gott nytt år •

2016-12-31 11:11
Från mrsJebali

• Vår prinsessa är här •

2016-12-17 20:13
Från mrsJebali

Vi har äntligen fått flytta till vår 3a och de är så skönt att bo i större igen!
Inte nog med att vi har flyttat så har även vår prinsessa Yasmine fötts. En vecka tidigt tittade hon ut den 9 december 4.29 ❤️ vi är alla jätte glada och vi hade inte kunnat få en snällare tjej. Känns knappt att de är två barn här hemma att ta hand om. Men de kommer kanske senare. Är mest trötta då Youssef har varit sjuk över en vecka och inte blivit bättre. Så han sover dåligt om nätterna :( men vi hoppas att det vänder snart!

• Årets genombrott •

2016-11-14 11:03
Från mrsJebali

Vi har haft en jätte bra helg!
I fredags åkte jag och Youssef till Gnosjö för att hälsa på mormor och morfar lite. Youssef blev överlycklig när han såg vart vi var och när mina föräldrars hundar kom springandes. Han älskar att ha mer utrymma att springa på. Vår lägenhet nu är ju inte så stor. Ska bli skönt att få flytta om ungefär 2 veckor till den större! Var även i Värnamo och köpte en klänning till galan. Var första gången jag var där sen vi flyttade. Saknar Värnamo lite faktiskt. Kanske för man inte känner detta är ens hem när man vet de är tillfälligt i denna lägenheten och inte har så mycket av ens saker här.

När vi vaknade i lördags så åt vi frukost och åkte sen till Borås och hämtade bara issam sen åkte vi till Göteborg. Behövde lite saker till elfsborgs gala som var på kvällen och så handlade mamma lite också. När vi kom hem var de bara att göra sig iordning och sen drog vi till galan, jag och issam. Medan mamma var barnvakt. Vi hade en jätte trevlig kväll och de var kul att få komma ut lite för första gången på väldigt länge för mig! Issam vann även årets genombrott under kvällen ❤️

• Kallt •

2016-11-04 11:52
Från mrsJebali

Är så trött på att det är så kallt hos oss!
Så fort de blir lite kallare ute så blir de jätte kallt även om alla elementen står på full värme så är de inte speciellt varma. Och jag som inte brukar vara den som fryser direkt har jätte mycket problem med de nu. Gör jätte ont i benen. Kan inte gå ut utan att ta en varm dusch när jag kommer hem för värma upp bena. Och hemma går jag med tjockstrumpor och raggsockor och två par pyjamasbyxor. Mitt kryp i bena blir också värre av kylan! Så vill ha lite värme här hemma nu!!

• Vaken sen 4 •

2016-11-02 06:39
Från mrsJebali

Vår lilla buse vaknade vid klockan 4 idag.
Och vid 5 var han så pigg att han ville leka och sen kom han med ipaden till Issam. Då ville han titta på barnprogram. Och de har han tittat på tills nu. När han tittar färdigt kom han tillbaka till mig och somnade på en gång. Och issam sover redan. Men jag kan inte somna om nu, har sån hjärtklappning att jag inte vet hur jag ska vända mig. Ett enormt tryck på bröstet känns som att jag inte får luft! Trodde jag skulle slippa de denna graviditeten men icke. Kom bara senare än med Youssef.

• Ändrad tid •

2016-10-30 07:11
Från mrsJebali

Trodde klockan var 7 när jag vaknade då jag tittade på klockan i köket.
Lägger mig sen i sängen med telefonen och ser att den är ju bara 6! Klockan har ju ändrats inatt. Hade inte en tanke på det. Så här har jag legat klar vaken i över en timme medan killarna fortfarande sover gott.

• Tokig •

2016-10-18 05:01
Från mrsJebali

Lika butter som Youssef ser ut på bilden inatt!
Har nog varit vaken i närmare två timmar nu. Somnade så skönt men vaknade för jag var tvungen att gå på toa och sen var de kört! Mer kryp i bena än någonsin nu! Bara sitter och skakar med bena. Om de något jag längtar till så är de att alla dessa problem med bena ska försvinna! Håller på bli tokig.

• Graviditetsbesvär •

2016-10-15 14:56
Från mrsJebali

Issam har varit i Göteborg i veckan.
Och när han kom hem hade han med sig ett par skor till youssef och ett set från adidas till lillasyster. :)

Idag har vi varit hela morgonen på Borås djurpark, då hela elfsborgs laget har varit där och skrivit autografer. Var jätte mycket folk! Och youssef tyckte de va roligt att titta på alla djuren och människor. Så han satt helt lugnt under hela tiden vi var där. Vi gick runt själva medan issam fick sitta på ett och samma ställe hela tiden.

Nu har jag jätte ont i svanken och ena skinkan. Har haft jätte problem mer mina höfter och skinka nu sista tiden. Blir bara värre. Sover jätte dåligt. Då de trycker i skinkan och strålar ner i bena så bena är som isklumpar. Fryser jätte mycket. Samtidigt gör de ju så ont och sen krypningar i benen på det. Och nu har bena börjat domna bort ibland också. Vet inte hur jag ska klara två månader till om det bara blir värre. Har varit fri från de mesta besvär denna graviditet jämfört med när jag var gravid med youssef. Så nu kommer dom!