RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-14 01:11:51

pappabjorn

Vem är Jag?

2011-03-01 02:45

Jo du det är en förbannat bra fråga. Jag är en Kille på 21år, jag föddes den 1 aug 1989. jag är utbildat billackare och gick på dackeskolan i mjölby. större delen av mitt liv har jag hållt på med kontaktsport fasten att jag alltid har varit krafigt överviktig. Det börja med brottning 6år tävlade en hel del på ungdomsnivå. efter det så fasta jag för boxning och gick in helhjärtat träna aktivt i x antal år vann ABC Cup 2002 91kg+ . Sen utbilda jag mig till boxnings träningar när jag var 14 blev klar när jag var 15. Jag hade väldigt många bollar i luften när jag var yngre hade vell i snitt 6 pass i veckan samtidigt som jag satt i styrelsen i klubben. detta höll jag på med ett bra tag tills att jag var tvungen att omprioritera lite i mitt liv. var tvungen att ta tag i min utbildning det va då jag började i mjölby. där efter att mitt liv varit ganska lugnt. idag jobbar jag som Ledsagare till min lillebror samt en kille till. sen jobbar jag även inom hemservice  (typ personlig assistent).bor tillsammas med min sambo och våran galna katt frej(a) i Örebro. och nu så deltar jag och min sambo biggest loser Örebro på Träna lätt. 

ännu en dag

2011-03-17 02:20

Jaha då har det gått en dag till då. jag lite halv svårt att sova när jane jobbat, man blir ju o låta som värsta fjollan med det skiter jag i, det är skönt när man har henne brevid sig när man vaknar på morgonen. men men sova bör man annars dör man :-D


idag har det väll inte hänt någ spec förutom att jag träffa en gammal polare som jag inte sett på över 3år typ. lite halv kul faktiskt eftersom att jag mott honom när jag skulle cykla hem ifrån jobbet. så det blev en rejäll tvärnit på honken. så jag hängde med hem tog en kopp kaffe. Och med lite kaffe så börja man prata gammla minnen vilket kan vara kul. men detta gjorde då så att jag hade en anledning att missa dagens pass med Zumba. jo ni hörde rätt jag brukar gå å Zumba passen och ja jag är  den ända killen i gruppen och nej  jag är inte bög. utan jag tycker att det är kul att testa nya saker. Detta innebär ofta till att man skämmer ut sig ganska mycket. men vafan man måste ju bjuda lite på sig själv.


och eftersom jag nämner namn i min blogg tänkte jag förklara lite om alla personer så att ni hänger med lite och jag lovar att inte vara taskig. först ut så är det Jane som är min sambo och vi har då varit tillsammans sen lite mer än 2år tillbaka. Sen har vi mina underbara Tränare som står ut med allt mitt tjat heller jävla tiden,

först Sashli det är hon som är våran huvud coach. måste ge henne en bragd för att hon har en sån jävla viljestyrka så att det smittas ( vilket är bara bra) hade det inte varit för henne så hade våran tränings grupp aldrig funkat. men vi får fan inte glömma de andra nissarna på gymmet.


en som jag tycker är en grymt bra kille är Tobias. det har blivit så att jag har nästan bara kört min personliga träning med honom. han är förbannat bra på peptalk och tänker någolunda lika med mig själv.


Sen har vi Micke den karln för fan inte liten :-D man blev nästan rädd för honom första gången man såg honom men fan va han är go, riktigt trevlig kille samt en förbannat bra tränare där med.


sen har David som kör spinningpassen vissligen har jag bara kört spinning 1 ggr men brukar snacka lite med honom när han står i kassan. jag tror fan inte att jag sett honom nånsin på dåligt humör :-D han gör verkligen så att man känner sig välkommen!


det va allafall några som jag kan kommas att nämna i min blogg

flumdagen

2011-03-14 00:41

vad ska man skriva om idag då ? jo jag har varit på världens jävla flumhumör (värre än vanligt). just det jag glömde skriva det att jag svär ganska mycket så ni där ute som är känsliga bör läsa nått annat typ na eller aftonbladet. Jo som sakt idag har man fått lite gjort iallafall. Men i valigt ordning började min dag med att man inte gjorde ett skit (därefter mitt enorma överskott på flum), senare på dagen var det allafall dax att ta sig ner till gymmet och ställa sig på vågen för att se hur duktig man har varit under veckan som varit, om jag ska vara älig så hade jag vell varit ganska duktig. efter att man gjort detta va det bara att ta sig hem och fixa lite mat till mig och min sambo. 21.00 så började BB på tv. av någon konstig anledning har jag börjat följa det men det är bara på grund av en person Grukan. Han och hans underbara komentarer. Efter att man tittat klart på Grukan så blev det att sätta sig vid datorn och lyssna på lite gammal och god musik.


Imorgon blir det nya tag. ska ner till gymmet o bränna lite bacon hur mycket vet jag inte men att par skivor ska vell bort allafall.


måste bara säga det ända sen man börja träna på träna lätt så har man lärt känna så mycket nytt härligt folk. men dem kommer kom in mer på nån annan gång


Over and out

Nya livet

2011-03-12 22:15

för ett tag sen blev jag och min flickvän indragna i något som skulle förändra våra liv. Flickvännen hade börjat på ett gym inne i stan, Träna lätt. när jag kom ner för att testa träna lite själv så blev vi indragna att delta i en tävling på gymmet. först tyckte jag det verka lite larvigt men jag visste att det va precis det vi behöver för att komma igång med våra nya liv. Det är som så att jag har alltid varit väldigt stor, men på sista tiden har man blivit mycket större. med detta så känne både jag och min underbara flickvännen jane att det var dax att vi gick all in en gång för alla. Nu har dett gått ett par veckor och man känner än enorm skilnad både fysiken och psyket.