RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-21 22:23:18

sandren

sarahandren blogg på Nouw

Hejdå gammal huset

2019-07-20 18:09
Från sarahandren

Nu är vi utflyttade ur vårt gammal hus och inflyttade i en lägenhet
Kan ta knäcken på vem som helst men Johan och jag har klarat det ganska bra. Nu är det bara att försöka göra nya lägenheten mysig fram till 16 december för då flyttar vi till drömhuset

/S

livet ropade...

2019-07-16 11:31
Från sarahandren

När jag började blogga var jag student och bodde i Borås. I dagsläget känns det som om det var ett annat liv.

Idag jobbar jag som projektledare inom besöksnäringen. Jag har en styvson på 5 år, är tillsammans med min gamla ungdomsförälskelse och jag har flyttat tillbaka till Åmål.

Det är nu man kan börja tänka ..VA FAN HÄNDE DÄR?

Svaret är nog att livet hände. Resan har inte alltid varit lätt eller helt spikrak, men nu står vi här min sambo och jag, och tillsammans har vi köpt oss ett hus, mitt drömhus! Just nu håller vi på att flytta in i ett mellanboende men lagom till jul hoppas jag att jag kan få strosa runt i vårt nya hem.

Så vill ni följa med på vår resa så är tanken att ni ska kunna följa den här, så ny Johan (ja de heter samma haha) och en fantastisk liten Lurre så börjar vår resa mot vårt första gemensamma hem nu!


/S

Flytt del 1

2019-07-16 11:18
Från sarahandren

Ja just det ja... jag har ju faktiskt en blogg.

Det var längesedan jag var inne på denna sidan, dels för att suget att blogga helt försvann när jag kom hem från mitt Kina äventyr, men även för att den berömda tiden inte räcker till.


Men nu ska vi flytta, så tanken är lite att börja uppdatera bloggen i vårt lilla flyttkaos som kommer pågå under nästan ett helt år.


Önska oss lycka till !

A new beginning

2017-08-10 09:54
Från sarahandren

​Igår fick jag sms om att jag kan flytta in i min lägenhet när jag vill ! så på lördag går lilla flyttlasset för att kunna mäta och kolla vad jag kan få med ner ! Sen blir det att piffa och puffa närmaste veckorna ! Är på ett sätt väldigt taggad att få flytta helt själv utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Och ja jag vet att det låter hemskt men nu får jag chansen att göra precis som jag vill ! Vilket på ett sätt ska bli riktigt roligt ! Ska ta massor med bilder på lördag och börja posta lite progress bilder så man kan se hur mitt nya hem förhoppningsvis växer fram ! ❤S

När livet börjar om

2017-07-30 11:53
Från sarahandren

För drygt ett år sedan hade jag precis anpassat mig tillbaka till ett liv i Sverige. Jag hade ett år kvar på mina studier och bodde ihop med J. Denna sommaren så är det mesta helt förändrat. Jag och J har gått skilda vägar, vilket är väldigt tråkigt men det som var rätt för oss. Jag ska flytta in i en ny liten lägenhet och för första gången i livet bo helt själv. Vilket både får mig att känna mig uppspelt och helt skräckslagen. Om två veckor börjar jag på mitt första riktiga jobb. Jag har fått det där jobbet som jag sa att jag ville ha redan från början Projektledare.

Så livet är helt upp och nervänt. Minst sagt och efter en sommar hemma i åmål (boendes i mitt gamla flickrum) så börjar till och med jag längta tillbaka till Dalsland och Värmland.

Men först en höst i Borås! nya äventyr väntar !

Mot nya äventyr !

Påsk"ledighet"

2017-04-17 18:26
Från sarahandren

Påsken har spenderats med näsan i skolböcker och i stadiumtröjan Snart är skolan äntligen över och jag bara hoppas på att något företag vill anställa mig sen !

Påsken avslutad med att J är ledig så pluggmys hemma och sedan fotboll på Gamla Ullevi
Forza Blåvitt

S

VÅRKÄNSLA

2017-04-11 13:48
Från sarahandren

Idag behövde jag ett miljöombyte och följde med J till Norrköping och pluggar här istället. Här skiner solen, träden blommar och det blåser halv storm, en helt vanlig vårdag med andra ord

Sälen ❤

2017-04-10 22:17
Från sarahandren

Ååh vad jag älskar denna plats på jorden ! Skulle vilja bo här jämt när solen skiner och skidåkningen är underbar ! En välbehövlig helg kan man mist sagt säga fylld med mys , skidåkning i alla dess former och mängder med skratt och sol

❤S

LÄNGTAN

2017-04-05 07:11
Från sarahandren

I höstas skrev min lillasyster ett långt inlägg om våran Märta som då gått bort och blivit en ängel. Jag klarade inte av det. Men ibland slår längtan till något så otroligt hårt att tårarna bildas i ögonen och saknade blir så stark att den gör ont. Märta och jag hade en speciell relation, dels tror jag hon trodde att jag var helt vild när jag var liten (kanske inte helt osant i och för sig), hon var den som kallade mig värmländska smeknamn som jag inte lärde mig uppskatta förens för bara några år sedan. Hon var en av mina största idoler och en del av mig saknar henne lite varje dag. 

När jag har dessa dagar tar jag fram min Sarah mugg, i alla år har den stått i Märtas köksskåp och väntat på mig, men när hennes köksskåp slutade vara hennes så fick den flytta ner till mig. Just nu är detta en av mina käraste ägodelar, och jag önskar att du skulle ringa , sådär som bara du gjorde och förutsatte att man inte hade tid,vi hade alltid tid för dig ! Men tyvärr vet både du och jag att du inte kommer tillbaka och att jag helt enkelt får nöja mig med min porslins mugg. - S 

RADIO SILENCE

2017-04-04 09:19
Från sarahandren

Det var ett tag sen jag bloggade alls. Antagligen för att livet rullat på i 300 km i timmen och behovet av att kommunicera med de där hemma var inte längre lika stort. Men jag har förstått att vissa fortfarande är inne och vill läsa så jag får väll skriva en rad då och då.

Igår fick jag beskedet, JAG HAR KLARAT MIN SISTA TENTA PÅ MIN UTBILDNING. Nu är det officiellt bara en kandidatuppsats kvar innan jag får mina dubbla kandidater och ska vara redo för vuxenlivet.

Hur redo jag egentligen är kan debattras, i alla år har skolan varit ett verktyg för att hela tiden komma längre, mot nästa skola mot nästa kurs. Nu är det slut och jag ska söka jobb. Inte jätte enkelt när man varken vet vad man vill jobba med riktigt eller vart man vill jobba. Så nästa mission är att kontakta företag som jag är intresserad av och hoppas att de kanske är intresserade av mig med. Vi får väll se, enligt jobbannonserna ska du helst vara under 30, ha lång erfarenhet av liknande jobb, högskoleutbildning och gärna vara trevlig och spontan med, en matte som kanske inte riktigt går ihop sig, men vem vet det kanske är nån som får nytta av mig trotts allt.


<3 S