RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 17:43:41

anettvaraadi blogg

anettvaraadi blogg på Nouw

Jag är tillbaka!

2019-07-01 03:09
Från anettvaraadi

Som ni kanske märkt har jag inte bloggat under de senaste månaderna. Jag har helt enkelt inte haft ork för att ännu en gång börja med något som jag inte vet hur jag ska få in i min vardag.

Känns lite som att man har för många bollar i luften och hinner inte jonglera med alla dem utan jag tappar vissa. Men här är jag igen och ger det ett nytt men sista försök att hålla denna bollen kvar i luften.

Om ni följer mig på Instagram eller på min Facebook sida så ser ni att jag har börjat med något alldeles nytt. Jag kommer blogga om det vidare här samt lägga ut en hel del på Instagram samt Facebook.

jag har dock lite svårt för bilder för tillfället i med att min telefon har gått sönder och just nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa ett nytt skärm (LCD) till det nästa månad eller om jag ska vänta någon månad till och köpa en helt ny telefon.

Finns inte så mycket mer att skriva just nu men som sagt jag ska försöka hålla kvar bloggen denna gången.

Lite ledighet skadar inte

2018-12-03 14:20
Från anettvaraadi

Hej på er!

Nu har jag gått av natten efter en hel helgs jobb på 10 timmar/natt. Känns faktiskt ganska skönt att bara sitta hemma och få slappna av lite. Jag inte sovit än så har varit vaken nu i ca 21 timmar och jag kan bekräfta att huvudet känns ganska tungt utan någon sömn på så många timmar. Men så är det om man väntar på en vaktmästare som ska titta om man kan få bort stoppet från våran toalett, vilket vi tror våran söta men ändå galna katt har orsakat. Ni ser han är väldigt intresserad av varför vattnet spolas i toaletten och att det stannar vatten kvar där med lite skum så sist han tittade ramlade stackarn in med rumpan i toaletten och vi tror att han drog med sig en toalett fräschare (hoppas ni vet vad jag pratar om nu, en plastsak man hänger på toalettkanten så det luktar gott). Vi har inte märkt det och varit på toa och antingen så har han spolat när han hoppade ut ur toan (Japp han kan det inte så skönt att känna efter när man sitter på toan själv och han ska gå och spola!!) eller så har vi inte tittat noga innan vi gjorde våra behov och spolade. I alla fall så en dag senare märker vi att det är stopp i toaletten och vi försökte komma på vad det kunde vara. Sent på natten medan jag är på jobbet skriver Viktor och frågar om jag tagit väck toalettsaken i plast för den saknas. SÅ vi tror att det är den som har fastnat långt in i röret någonstans.

Jag har nu hunnit läsa klart ännu än bra bok och nu har jag faktiskt ingen aning vad jag ska ta med mig när jag ska jobba i helgen igen.

Har ni några bra tips på böcker eller det är bara jag som är lite gammeldags och tycker om att faktiskt läsa?

Jobb helg

2018-11-17 16:23
Från anettvaraadi

Hej på er!

Nu är det lördag och snart har en till vecka passerat. Helt sjukt hur snabbt det kan gå. Snart så är det dags att gå lägga sig igen och sova några timmar innan man ska till jobbet. Håller tummarna för ännu en ganska lugn natt! Planerade att jag skulle städa lite under dem timmarna jag är uppe men det blev inte av. Hade helt enkelt ingen ork så får göra det imorgon.

Vad har ni/ska ni hitta på idag?


Få in bloggandet i vardagen igen

2018-11-17 00:33
Från anettvaraadi

Hej på er!
Det var visst ett tag sen.
Jag har funderat mycket över det här med bloggen om det är värd min tid eller om jag har bättre saker för mig. Men än så länge tycker jag att det är värt det.
Jag Harvard fullt upp de senaste månaderna med jobb och flytthjälp för mamma samt massor med småsaker.
Men jag ska försöka få allting att gå ihop igen.
Jag funderar starkt över att köpa en ny mobil till mig som då kommer bli en iPhone 8 på grund av den sjukt bra kameran den har. Black friday kommer ju upp snart, för att vara mer specifik den 23:e november. Är det något ni är speciellt sugna på att hitta?

Min lilla prins

2018-09-10 19:52
Från anettvaraadi

Är inte han bara för söt!!! Jag har haft dig nu i två dagar och jag hade inte kunnat vara lyckligare.

En helt okej torsdag

2018-09-06 20:46
Från anettvaraadi

Hej på er!

Idag har jag varit ute, och konstigt nog var det inte jobbrelaterat eller att mysa med småsyskonen.

Jag har träffat Patrycja idag och vi tillsammans skulle överraska Bella. Men som synd det var skulle hon precis ner till bussen för att åka till sin pojkvän. Vi försökte övertala henne att ta en senare buss så vi kan vara lite men nej inget hjälpte. Så vi skjutsade ner henne till bussen sen stack vi och fikade. När vi kände oss färdiga så gick vi och satte oss vid ån. Så mysigt de har byggt där.

När jag kom hem fixade jag ihop lite mat, fast jag inte alls var hungrig efter fikat. Så nu två timmar innan sänggåendet vet jag inte redigt vad jag ska göra. Blir nog lite avkoppling i soffan med netflix.


Godmorgon

2018-09-05 11:37
Från anettvaraadi

​Godmorgon! 

Jag har suttit uppe sen klockan åtta i morse och försökt ringa upp skolor och förskolor inom kommunen men det måste vara nåt fel på deras telefoner för kanske tre har svarat av tio. Nu ska jag i alla fall klä på mig och äta frukost för det hann jag inte med. 

Sen väntar jag på ett samtal av Viktor om hur det har gått på intervjun. Hoppas verkligen han får det, håll tummarna!! 

Jobbsökande på topp

2018-09-04 20:38
Från anettvaraadi

Hej på er!

Idag har jag vaknat tidigt och fick dra ner mig till arbetsförmedlingen. De sa att jag har goda möjligheter att få ett jobb inom det yrket jag har utbildat mig till. Alltså elevassistent. Så nu har jag fått som uppgift att ringa till alla skolor och förskolor här i kommunen sedan om inget finns här så ska jag utvidga det till de närmaste kommunerna. Hoppas verkligen att jag får något bara. Nu ska Viktor med på intervju så håller tummarna för han så i alla fall han får nåt bra jobb.

Har suttit sen jag kom hem och fixade min profil på arbetsförmedlingens hemsida, tittat efter jobb och registrerat mig på a-kassan.

Senare lagade jag mat så nu sitter vi här och ska ha myskväll i soffan.

En rolig måndag

2018-09-03 21:18
Från anettvaraadi

Hej på er!

Måndag idag och det har faktiskt varit en bra dag. Har knappt fått någon sömn under natten så trodde att det skulle bli en hur seg dag som helst. Vaknade upp runt halv 11 så låg jag i sängen och kollade på mobilen en hav timme sen tyckte jag att det var rätt lagom att gå upp. Jag åt lite frukost sen väckte jag Viktor så vi kunde städa ihop gårdagens kaos. det tog en liten stund sen började jag storstäda badrummet, ja då går alla in där med skor efter jag har torkat golvet så när han och hans vänner stack så fick jag torka golvet en gång till.

Jag åt två mackor när jag var färdig för man blir ju inte direkt mätt på lite flingor som jag åt till frukost. Sen var det dags för mig att cykla till bussen för jag och Bella skulle besöka mina småsyskons pappas grav. Vi var där i 30-40 minuter sen ville hon gå äta på en pizzeria i med att vi inte ses så ofta längre så skulle vi umgås lite också. Men såklart var alla pizzeriorna stängda, så vi fick åka tillbaka till Olofström och äta där. Jag som inte tycker om pizza så mycket längre blev tvingad till det haha. Men det konstiga är att jag är fortfarande inte hungrig efter en halv pizza.

Sen följde jag med Viktor och träffade en av hans vänner pratade lite sen bestämde vi oss för att börja gå hemåt från andra sidan byn. Tur att vi hann med bussen i alla fall. Så nu har jag gjort lite middag till han.

Kan lova er att mina ben är som gelé och jag känner mig jätte trött nu. Är inte alls van vid att gå runt på byn en hel dag.

Söndag

2018-09-02 15:43
Från anettvaraadi

Hej på er!

Nu har en till vecka gått och det är redan söndag. Vaknade upp åt lite frukost sen ställde jag mig och började sminka mig. Just nu är jag i dilemmat borde man sminka sig eller det är bara bortslösade pengar. Liksom vem ska jag fixa mig för? Viktor tycker ju att jag är fin utan smink också och det är ju hans åsikt jag bryr mig om mest. Han måste se mig varje dag ju stackaren haha.

Började på dagen med en storstädning efter killarna med vaknade så nu ser lägenheten helt okej ut igen. Sen mitt i allt har jag tagit sönder två glas också. Hur duktigt är inte det?!

Jag har även planerat tacos ikväll, bli nu inte sura ni som äter tacos endast på fredagar. för mig är alla dagar taco-dagar.