RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-24 20:33:24

Irmelieadrienne blogg

Irmelieadrienne blogg på Nouw

Prata inte ens om tequila.

2019-09-24 13:00
Från Irmelieadrienne

Fredag = full
Lördag = full
Söndag = mår som jag förtjänar


Inlägg..

2019-09-24 12:50
Från Irmelieadrienne

Förhoppningsvis så börjar jag träna igen idag! Har längtat till börja få röra lite mer på mig sedan jag slutade röka men har behövt ta ett steg i taget..
Just det ja, jag har slutat röka med. Idag har jag varit rökfri i 42 dagar. Man kan ju säga att ens kropp mår mycket bättre nu plus att jag faktiskt orkar gå upp för alla trappar till lägenheten utan att dö..
Resten utav denna ganska tråkiga dag ska jag kolla tvättider och gå runt och små städa, det låter verkligen inte roligt och det är det knappast. Men det är i alla fall skönt när det är gjort och man kan få känna sig nöjd.

Nämen hej? Eller något

2019-09-12 22:05
Från Irmelieadrienne

Nästan ett år sedan man var här inne och skrev något så får börja skriva lite nu!

Sammanfattning
Började skolan, sluta skolan, sökte jobb, fick jobb, slutade på jobbet, söker fortfarande jobb, flätade håret, tog ut flätorna, fyllde år, skaffa nya vänner och skaffa en katt.


Slänger in lite bilder


Nej man vad fan har jag gjort nu!

2018-12-06 15:11
Från Irmelieadrienne

Jag tror inte ens jag behöver förklara så mycket vad jag har gjort utan man kan ju se misstaget ganska så bra på bilderna!
Skulle i alla fall färga håret grått genom att blanda ut Directions svarta hårfärg.. trodde jag.
Ni kan ju se här nedan hur lyckat det vart!

Jävla tur att man kan det där med redigering så man iaf kan fakea att va snygg

Här har ni håret innan!..

vad tror ni om det då

2018-11-15 10:12
Från Irmelieadrienne

vi har nu precis fått hem våra nya MÖBLER! hur glad kan man inte va! vi har styrt hela dagen i går med att få ut det gamla för att få in det nya! och det har varit kämpigt.. så nu har vi nya soffor och en ny säng! och då kommer ju frågan, skulle det ens vara intressant att skriva ett inlägg om det och visa bilder? vi får väl se helt enkelt

Vad händer i garaget

2018-11-09 20:15
Från Irmelieadrienne

Helgen börjar med att följa med sambon upp till garaget för att kränga däck för att byta slang’ och sen bär det av hemåt för att ha lite extra mys framför tvn!
Hade ett möte på psyk idag som gick bra men som enbart varade i 10min vilket jag kände var lite värdelöst då jag lika väl kunde svarat på dessa frågor över mobilen, men men.
Åkte sedan tillbaka till skolan för att ha dom sista lektionerna vilket i min åsikt också var värdelöst då jag glömt datorn hemma så hade ingenting att jobba med typiskt mig’


Ja just det jag har även blivit ljushårig igen! Inlägg om det kommer snart!

Halloween 😆

2018-11-05 16:57
Från Irmelieadrienne

Höstlov

2018-10-30 15:39
Från Irmelieadrienne

Höstlov och min mobil är äntligen hemma igen!’
Vilket strul det har varit, kan säga att jag rekommenderar inte någon där ute att skaffa Comviq!
Riktigt otrevlig personal och låg IQ. Vet inte hur många gånger jag fick förklara för dom att det inte går att skicka uthämtnings numret till min mobil för det är den jag ska hämta ut! Alltså gud vilket kaos det har varit!

Annars håller jag på för fullt här hemma med att fota bilder till ett företag och försöka ta tag i livet. Planering för kommande halloween fest är också i halv full fart så det känns som det är mycket bollar i luften nu men ändå ligger jag bara i soffan och väntar på att någon ska lösa allt


vad kommer hända nu?

2018-10-17 14:57
Från Irmelieadrienne

Jag har verkligen inte varit social här på några månader.. väldigt många månader.

Så som den mest vanliga ursäkten så är det ju så klart för att jag har haft mycket att göra nu, skola, psykisk ohälsa, ingen motivation, fysiskt förstörd osv.. listan kan göras ganska lång men tänkte nu försöka ta tag i saker och i detta inlägg ge en liten update om vad som hänt och komma ska.

Detta har hänt.

Jag har under denna tid börjat om gymnasiet och den nya starten på skolgången har inte varit så perfekt som jag hoppats. Jag har precis i samband med detta påbörjat en ny medicinering med ADHD och sömnproblem så biverkningarna har påverkat närvaron i skolan ganska mycket samt att mina sömnproblem alltid har varit ett stort problem. Jag tror dock att jag redan har pratat om det här på bloggen så behöver inte dra upp allt igen men det har kommit mer saker.. japp ännu mer än alla dessa diagnoser.

Just nu håller jag även på med en utredning angående Sjögrens syndrom men det står ganska still. Jag har även fått fysiska problem med kroppen som jag inom kort framtid kommer söka för också.

Mina höfter krånglar och ger ifrån sig smärta som att jag vore 70år och jag vet inte varför. Ibland gör det till och med så ont att jag inte ens kan ta mig upp ur soffan själv. Jag får även till och från smärtor i form av träningsvärk i armar och ben utan att ha gjort någon fysisk ansträngning.

Ja som sagt det är väldigt mycket krångel och problem med min kropp nu men hoppas på att få hjälp med det så fort som möjligt då jag inte kan ha mer frånvaro just nu. Så det är det som hänt nu och det som jag tänkt ska komma är att jag ska försöka blogga mer igen men omvandla det till att handla lite mer om min hälsa för tillfället. Kommer även ändra utseende på bloggen då jag haft det här ett tag.

Så antingen kommer jag dra igång till helgen igen eller så blir det till på måndag! Eftersom jag inte vet när min mobil kommer hem igen!

EMINEM

2018-07-05 14:57
Från Irmelieadrienne

Jag kan inte fatta det... jag kan inte förstår att jag har sätt Marshall Mathers tillsammans med bra vänner!
Det här är verkligen helt sjukt. Jag hoppas till alla som skulle gå fick möjligheten till det! För det var maxat!

Nästa gång blir det Detroit!