RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-06 10:32:59

LilliLinnea.blogg.se

LilliLinnea blogg på Nouw

update

2019-05-31 20:02
Från LilliLinnea

Look who's alive! ;)

Jag har de senaste veckorna haft fullt upp och dagarna har nästan gått in i varandra kan man säga. Om två veckor tar jag studenten och på måndag går jag balen så det är förberedelser efter förberedelser och en massa planering, samt lite (okej, ganska mycket) festande och partajande på det hehe. Har de senaste veckorna knappt varit hemma någonting heller vilket gjort det svårt att hinna slänga iväg ett inlägg, studentlivet är verkligen krävande med allt man vill göra den sista tiden med kompisarna som sedan ska åka iväg åt olika håll samtidigt som skolan ger ut slutarbeten efter slutarbeten som tar upp all ens tid. Men nu äntligen har deadlinen för alla inlämningar löpt ut och jag är så gott som klar med allt vilket betyder mer tid till att kunna skriva lite inlägg då och då. Jag har endel idéer till inlägg framöver så stay tuned!


Ta hand om er!<3

Welcome to my crib

2019-05-11 00:33
Från LilliLinnea

Hej folket och välkommen hit!

Linnéa heter jag men har sedan barndomsbenen alltid blivit kallad för Lilli vilket jag även föredrar att bli kallad för. Jag är en 19 årig social och kreativ tjej som gillar att spendera tiden på teaterscenen, bakom kameran, i skogen, på friidrottsbanan eller bland penslar och färger. Att spendera tid på klubben med kompisarna säger jag ju inte nej till heller för den delen.

På denna blogg kommer jag dela med mig utav mitt foto intresse samt det kreativa skapandet men även lite av allt ifrån min vardag. Jag kommer även använda denna blogg som en slags plattform till att lyfta ämnet psykisk ohälsa och dela med mig av mina erfarenheter jag fått genom åren. Kort sagt så kommer denna blogg innehålla lite av allt som rör mitt liv och mina intressen.

Hoppas ni stannar och vill följa min resa här! // Lilli